Dodaj do ulubionych

Kazdy facet jest do dupy

08.01.03, 20:32
Obserwuj wątek
    • Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:33
      To sie nazywa kulturalny seks analny.
      • lalka7 Re: Kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 20:51
        Idz do djabla-jestes nienormalny jak kazdy facet
        • kretacz a tutaj dzieci.. 08.01.03, 20:54
          urwaly sie z czata
          • lalka7 Re: a tutaj dzieci.. 08.01.03, 20:56
            a moze z choinki
        • Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:56
          Z diablem to sie kulturalnie nazywa zoofilia (chyba?) i to jest rzeczywiscie
          nienormalne.
          • Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:57
            Z chinka? Tego to nie wiem...
          • Gość: --Michal Czy diable to IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:14
            tosamo co suka z piekla rodem?
    • luiza-w-ogrodzie Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:05
      Jezeli uznamy, ze "dupa" to potoczne okreslenie kobiety, z przykroscia musze
      zaprzeczyc ze nie kazdy facet jest do dupy. Homoseksualisci i zoofile nie sa.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      • emigrantka Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:09
        Qurcze blade - nie straszcie bo wlasnie wymienilam faceta swojego na nowszy
        model i jeszcze nie wyprobowany a wy mi ze WSZYSCY do dupy? Bo jak sie okaze ze
        ten nowy do dupy to ja go nie chce...

ps - cze luiza, long time no c ya typing wink
        • luiza-w-ogrodzie Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:16
          emigrantka napisała:

> Qurcze blade - nie straszcie bo wlasnie wymienilam faceta swojego na nowszy
          > model i jeszcze nie wyprobowany a wy mi ze WSZYSCY do dupy? Bo jak sie okaze
          ze
          >
          > ten nowy do dupy to ja go nie chce...

Ale Emi, to dobrze, ze jest do dupy wg mojej definicji!

> ps - cze luiza, long time no c ya typing wink

Hej, Ciebie tez nie bylo - wakacje? Mialam okres tworczej plodnosci okolo
          Nowego Roku, bo pracowalam - niestety, wiekszosc Forumowiczow byla wtedy
          nieobecna...

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie
          • emigrantka Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:21
            luiza-w-ogrodzie napisała:

>
            > Ale Emi, to dobrze, ze jest do dupy wg mojej definicji!

Luiza - rany boskie, jezeli to prawda to sie na Forum chociaz nie przyznawaj
            heheheeh

>
            > > ps - cze luiza, long time no c ya typing wink
            >
            > Hej, Ciebie tez nie bylo - wakacje? Mialam okres tworczej plodnosci okolo
            > Nowego Roku, bo pracowalam - niestety, wiekszosc Forumowiczow byla wtedy
            > nieobecna...

co bede sie tlumaczyc - wiesz jak to tu jest..hehehehe

czym siem ramy narazie bo mam humor do kitu i szukam kogo by tu jeszcze dzisiaj
            zbluzgac smile
            • lalka7 Re: Nie kazdy facet jest do dupy 09.01.03, 02:16
              Kazdy.Mysla tylko o jednym-sa to oszusci.Porucha i zostawi
              • Gość: --Michal Artek Ci to wytlumaczy! IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 02:19
                Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko ruchac.
                • lalka7 Re: Artek Ci to wytlumaczy! 09.01.03, 02:25
                  Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko
                  ruchac.
                  Milosc nie istnieje a jak istnieje to w bajkach
                  • Gość: --Michal Moze to i racja. IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 04:32
                    Ale co sie szkodzi zakochac?
                    • luiza-w-ogrodzie Re: Moze to i racja. 09.01.03, 05:01

> Ale co sie szkodzi zakochac?

Zakochanie jest znakomite na cere.
                      • Gość: Tez Mis Re: Moze to i racja. IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 14:47
                        I na powyzsza dupe tez.
                    • lalka7 Re: Moze to i racja. 09.01.03, 18:52

> Ale co sie szkodzi zakochac?
                      Mozna wyladowac u czubkow
                      • Gość: --Michal U czubkow! IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 18:58
                        Wyladowac! TAK i jeszcz raz TAK! I tym lepiej! To dowodzi ze warto!
                  • Gość: Artur Re: Artek Ci to wytlumaczy! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 21:16
                    lalka7 napisała:

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
                    >
                    > > Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko
                    > ruchac.
                    > Milosc nie istnieje a jak istnieje to w bajkach

tak tak, i konczy sie Happy End'em, ja tam bylem wodke i wino pilem...ale jakos
                    nigdy nie pisze....poruchalem (hm, wlasciwie dlaczego?)
              • Gość: Artur ............ruchanie i ruchanie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 21:13

OK!
                - facet wyrucha i zostawi, poplaczecie i za tydzien rucha cie juz nowy.
                - babka jak wyrucha...to mamy raty przez minimum 18 lat.

wiec co sie dziwisz? same jestescie sobie winne.
                • pani-i-toto Królu! 11.01.03, 00:10
                  Królu! Kto winien to sie ustali w drodze głosowania.
                  • Gość: Artur Re: Królu! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 00:58
                    pani-i-toto napisała:

> Królu! Kto winien to sie ustali w drodze głosowania.

......i aby było "uczciwiej" jury bedzie damskie.
    • Gość: marcee Re: Kazdy facet z internetu jest do dupy IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 14:56
      • Gość: --Michal Dokladnie. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 15:02
        Wyrozniamy 3 rodzaje facetow internetowych, pojebanych, zonatych, fugly! Mamy
        tu przedstawicieli wszystkich gatunkow no i mnie.
        • Gość: marcee Re: ))))))))))))))) IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 15:13
          hej giermo
          a co to to fugly????

jot mi pewnie nie pzretlumaczy, doroty nie ma wiec ty pzretlumacz )))))
          • Gość: --Michal Sluze. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 16:54
            Byl taki kelner w "kolorowej" czy "krysztalowej" co zawsze mowil sluze jak sie
            zamawialo wodke czysta. Ciekawe czy jest jeszcze. Wiec sluze fugly to faking
            ugly. No i zdanie sie nie zaczyna od wiec.
            • lalka7 Re: Sluze. 09.01.03, 18:52
              Zycie bez facetow byloby lepsze
          • Gość: dorota ka mać, co jest? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:55
            co się nie obrócę, to ktoś mi wmawia, że mnie nie ma. Tu xurek twierdzi, że
            jestem nierealna lub wyemigrowana, teraz marcepan, może dam się przekonać,
            tylko nie bądźcie takie nachalne. Z wyczuciem, Panie, z wyczuciem, jeśli Wam
            tak na moim nie byciu zależy.
            • Gość: Tez Mis Re: ka mać, co jest? IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 18:58
              Zycie bez facetow nie byloby lepsze. Zycia by nie bylo: MY MAMY SPERME!
              • Gość: dorota gówno masz a nie spermę cepie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:01
                całą spermę z forum pobrała Pani Renia i odstrzeliła się z nią w kosmos.
                Będzie tam wykonywać podejrzane eksperymenty genetyczno-kulinarne.
                • Gość: Tez Mis Re: gówno masz a nie spermę cepie IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 19:10
                  Tak sie wlasnie zaczyna zycie na innych planetach, tzn. dzieki spermie
                  wedrujacej w kosmosie.
                  A poza tym, nie denerwuj sie na mnie, bo ja tez nie lubie facetow. Ja jestem po
                  prostu inny: wrazliwy, delikatny, wierny, chetnie rozmawiam godzinami przez
                  telefon, lubie dlugie spacery i nowele Daniele Steele.
                  • lalka7 Re: gówno masz a nie spermę cepie 09.01.03, 19:41
                    Gość portalu: Tez Mis napisał(a):

> Tak sie wlasnie zaczyna zycie na innych planetach, tzn. dzieki spermie
                    > wedrujacej w kosmosie.
                    > A poza tym, nie denerwuj sie na mnie, bo ja tez nie lubie facetow. Ja jestem
                    po
                    >
                    > prostu inny: wrazliwy, delikatny, wierny, chetnie rozmawiam godzinami przez
                    > telefon, lubie dlugie spacery i nowele Daniele Steele.
                    Kazdy facet na poczatku jest prawie idealny-a pozniej okazuje sie ze to zwykly
                    potwor w roznych postaciach.
                • Gość: --Michal Brednie! IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 19:11
                  Ty niedosc ze nieistniejesz to jestes pedal co udowodnilem nad wszelka
                  watpliwosc. Nie zeby to bylo cos zlego, tylko taki stan faktyczny. Na forum
                  moze zabraknac chleba powszedniego i powietrza ale spermy nigdy!
                  • Gość: dorota Mały Rycerzu z małym sprzętem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:21
                    udowodnić pedalstwo może jeden pedał drugiemu pedałowi przez odbycie z nim
                    stosunku. Innego sposobu nie ma. Więc?
                    • Gość: --Michal Co wiec? IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:00
                      Jak mowie ze udowodnilem, to chyba nie klamnie? I nie zaden pedal tylko badacz,
                      pedalstwo popelnione dla dobra nauki to sie nazywa eksperyment.
    • Gość: :) Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:23
      nie każdy
      • lalka7 Re: Kazdy facet jest do dupy 09.01.03, 19:42
        I co roszylo to wasze cholerne EGO
        • Gość: :) Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:44
          lalka7 napisała:

> I co roszylo to wasze cholerne EGO
          nie ruszyło. Jednak aby troszeczke poprawić Twój humorek dedykuje rozmowe
          dwóch facetów. Spotyka sie dwoch sasiadow. - Sluchaj stary, nie wiem co
          zrobic. Moj kot zalatwia mi sie na dywan. - Jak to? - No zalatwia sie na
          dywan, potem jezdzi tylkiem po podlodze i rozsmarowuje to po calym mieszkaniu.
          nie wiem co robic, moze cos bys mi poradzil? - Wiesz co? Zwin dywan i oklej
          podloge papierem sciernym. Po tygodniu spotykaja sie ponownie. - No i jak ten
          twoj kot? - Czlowieku, rewelacja! Jak to moje kocisko rozpedzilo sie w
          przedpokoju, to do lodowki juz tylko oczy dojechaly!
          • lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:48
            Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie
            • Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:50
              lalka7 napisała:

> Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie
              uwielbiam feminizm warstwowy czyli warstwa piachu , warstwa feminizmu, warstwa
              piachu , warstwa feminizmu, warstwa piachu , warstwa feminizmu i tak na
              głębokość 25 metrów
              • lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:52
                Gość portalu: smile napisał(a):

> lalka7 napisała:
                >
                > > Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie
                > uwielbiam feminizm warstwowy czyli warstwa piachu , warstwa feminizmu,
                warstwa
                > piachu , warstwa feminizmu, warstwa piachu , warstwa feminizmu i tak na
                > głębokość 25 metrów
                Nie jestem feministka
                • Gość: :) Kobiety zawsze mogą ale nie zawsze chcą IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:55
                  > Nie jestem feministka
                  to nie narzekaj na facetów
                  Kobiety zawsze mogą ale nie zawsze chcą
                  A faceci zawsze chcą ale nie zawsze mogą....
            • lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:51
              Do czego wy jestescie nam potrzebni?
              • Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:55
                lalka7 napisała:

> Do czego wy jestescie nam potrzebni?
                do zyciasmile
                • lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 20:06

> lalka7 napisała:
                  >
                  > > Do czego wy jestescie nam potrzebni?
                  > do zyciasmile
                  Raczej do szybkiej smnierci
                  • Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:14
                    lalka7 napisała:

> Gość portalu: smile napisał(a):
                    >
                    > > lalka7 napisała:
                    > >
                    > > > Do czego wy jestescie nam potrzebni?
                    > > do zyciasmile
                    > Raczej do szybkiej smnierci
                    nie każdy facet jest gazownikiem
              • Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:57
                lalka7 napisała:

> Do czego wy jestescie nam potrzebni?
                W samolocie do pasażera podchodzi stewardesa - Czy życzy pan sobie śniadanie?
                - A jaki mam wybór? - Tak lub nie.
                • Gość: --Michal Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:03
                  Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac
                  podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty sie
                  masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie.
                  • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:05

> Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac
                    > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty
                    sie
                    > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie.
                    facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to rodzaj
                    żenskismile
                    • lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:07

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
                      >
                      > > Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac
                      >
                      > > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty
                      >
                      > sie
                      > > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie.
                      > facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to
                      rodzaj
                      > żenskismile
                      TO knur to rodzaj meski
                      • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:09
                        lalka7 napisała:

>
                        > > Gość portalu: --Michal napisał(a):
                        > >
                        > > > Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wy
                        > tknac
                        > >
                        > > > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia!
                        > I Ty
                        > >
                        > > sie
                        > > > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie.
                        > > facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to
                        > rodzaj
                        > > żenskismile
                        > TO knur to rodzaj meski
                        knur nie knur a ogonek kreci sie
                  • lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:08
                    A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet
                    • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:10
                      lalka7 napisała:

> A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet
                      a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak
                      traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacjismilesmile
                      • lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:32

> lalka7 napisała:
                        >
                        > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet
                        > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak
                        > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacjismilesmile
                        Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna
                        zajebac wam kopa na dowidzenia
                        • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:35
                          lalka7 napisała:

>
                          > > lalka7 napisała:
                          > >
                          > > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy fac
                          > et
                          > > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak
                          > > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacjismilesmile
                          > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna
                          > zajebac wam kopa na dowidzenia
                          mie zycze Tobie aby traktowano Ciebie na jeden raz...
                          Jakie maja wspolne cechy :- Zdrowy pies i- Ginekolog krótkowidz. Mokry nos.
                          • lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 21:30

> lalka7 napisała:
                            >
                            > > Gość portalu: smile napisał(a):
                            > >
                            > > > lalka7 napisała:
                            > > >
                            > > > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazd
                            > y fac
                            > > et
                            > > > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak
                            >
                            > > > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacji:
                            > )smile
                            > > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna
                            > > zajebac wam kopa na dowidzenia
                            > mie zycze Tobie aby traktowano Ciebie na jeden raz...
                            > Jakie maja wspolne cechy :- Zdrowy pies i- Ginekolog krótkowidz. Mokry nos.
                            zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac wokol
                            paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki
                            • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 21:38
                              lalka7 napisała:

zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac wokol
                              paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki

a mozna isc na kolacje albo do opery albo na spacer???
                              • lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 10.01.03, 20:57

> lalka7 napisała:
                                >
                                > zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac
                                wokol
                                > paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki
                                >
                                > a mozna isc na kolacje albo do opery albo na spacer???
                                NIe lubie opery a na spacer chodze z psem
                                • Gość: :) Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 21:40
                                  > NIe lubie opery a na spacer chodze z psem
                                  czyli mozesz podrywać panów na psasmilesmile
                        • Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:37
                          lalka7 napisała:
                          > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna
                          > zajebac wam kopa na dowidzenia
                          Nieważne są nogi kobiety, ale serce które bije między nimi...
                    • Gość: --Michal To by sie zgadzalo. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:18
                      Kazdy facet to oszust i hohsztapler uczuciowy, tak maja, ale ja nie jestem
                      facet oczym myslalem ze sie wie powszechnie. A dobry to juz nie jestem napewno,
                      jestem zepsuty i przezarty do szpiku, wypatroszony i nafaszerowany piekielna
                      smola z kotla numer siedem gdzie sie smazyl niejaki ... ale to juz inna
                      historia.
                      • 22222r1 Re: To by sie zgadzalo. 10.01.03, 04:03
                        Kurwy spierdalac stad.
                        • lalka7 nienawidze facetow 11.01.03, 03:14
                          • Gość: Artur ........czyli, o co ci jeszcze chodz? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 10:08

czego narzekasz na forum, ze w internecie faceci tylko do dupy?
                            A babki to są tu moze pierwszoligowe?

BABY!!.......tutaj masz wlasnie doborowe towarzystwo.
                            W takich miejscach szukasz...masz co chcesz...o co chodzi?
                            • emigrantka Artur.... 11.01.03, 11:39
                              Gość portalu: Artur napisał(a):

>

> A babki to są tu moze pierwszoligowe?

No przegiales - juz cie TAK nie lubie, phew

heheheeh
                              • artur666 .......emigrantka 11.01.03, 11:54

Ja na forum nie łowię i nie łowiłem.
                                ze wzgledu na moje doswiadczenia z kobietami "internetowymi" twierdze,
                                że jest to tutaj i na innych, też zagranicznych dziwne towarzysio.

Wole sie raczej roglądać we wlasnej okolicy, a nie wpadać na triki typu ładne
                                pisanie i inne "bajki z mchu i paproci".
                                Prosze nie bierz tego osobiscie, lecz takie mam doswiadczenia. Ludzie, ktorzy
                                nie maja powodzenia w real (niby dlaczego?)szukaja przez internet, sama wiesz
                                jaki to jest Muppet-Show i jakie są szanse na powodzenie, a nie na władowanie
                                się na kolejną minę w życiu.
                                A wiec ide pooglądać pomykające ulicami towary.
                                • emigrantka w powazny ton wasmosc wpadles.. 11.01.03, 11:56
                                  ale masz racje, tez ide poogladc przemykajace ulica towary wink
                                  milego weekendu zycze
                                  • artur666 ..........tak 11.01.03, 11:58

......bo przestałem wywijac kutasem jak szabelką
                                    • emigrantka o boszeeeeeeeeee - co za szczerosc (no/txt) 11.01.03, 12:01

• mothafuckin_ass Re: nienawidze facetow 11.01.03, 13:03
                            to zostan lesbijka..........
                            • lalka7 Re: nienawidze facetow 11.01.03, 15:08
                              mothafuckin_ass napisał:

> to zostan lesbijka..........
                              Ne lubie kobiet-niemam takich odchylen
                              • Gość: :) ..... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:53
                                lalka7 napisała:

> mothafuckin_ass napisał:
                                >
                                > > to zostan lesbijka..........
                                > Ne lubie kobiet-niemam takich odchylen
                                najwazniejsze abys sama nie zostala
                          • Gość: :) Re: nienawidze facetow IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:51
                            a faceci Ciebie?
                            • lalka7 Re: nienawidze facetow 11.01.03, 17:56

> a faceci Ciebie?
                              niemam tych problemow od dziecinstwa lepiej zylam z facetami niz zkobietami
                              • Gość: :) Re: nienawidze facetow IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:26
                                lalka7 napisała:

>
                                > > a faceci Ciebie?
                                > niemam tych problemow od dziecinstwa lepiej zylam z facetami niz zkobietami
                                i az do smierci tego Tobie zyczesmile
    • Gość: Artur tak sie wstydzisz prawdy? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 12:06

...........hm
    • Gość: Artur LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 14:33
      Cos ci powiem,
      zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy"
      teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz sobie
      sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni.

Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlospis".
      Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden
      raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik.
      A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz? Sama
      dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz calkiem
      na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis, moze
      wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka lat
      zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie
      zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze
      pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem. A
      wiec mozna!
      Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw.
      Amen, kurwa jego mac.
      Bardzo, zyciowo doswiadczony.
      • lalka7 Re: LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie 11.01.03, 15:07

> Cos ci powiem,
        > zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy"
        > teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz
        sobie
        > sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni.
        >
        > Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlosp
        > is".
        > Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden
        > raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik.
        > A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz?
        Sama
        > dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz
        calkiem
        >
        > na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis,
        moze
        > wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka
        lat
        > zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie
        > zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze
        > pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem.
        A
        > wiec mozna!
        > Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw.
        > Amen, kurwa jego mac.
        > Bardzo, zyciowo doswiadczony.
        Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra-
        dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo
        ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej
        spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem
        • Gość: Artur rób sobie co chcesz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 15:11

ja w kazdym bądz razie spadam z tego wątku.
          bye!

• Gość: :) slowa dla ciebie IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:56
          lalka7 napisała:

> Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra-
          > dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo
          > ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej
          > spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem
          to co robisz to Twoja prywatna sprawa dopoki nikogo nie krzywdzisz
      • lalka7 Re: LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie 11.01.03, 15:07

> Cos ci powiem,
        > zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy"
        > teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz
        sobie
        > sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni.
        >
        > Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlosp
        > is".
        > Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden
        > raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik.
        > A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz?
        Sama
        > dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz
        calkiem
        >
        > na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis,
        moze
        > wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka
        lat
        > zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie
        > zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze
        > pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem.
        A
        > wiec mozna!
        > Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw.
        > Amen, kurwa jego mac.
        > Bardzo, zyciowo doswiadczony.
        Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra-
        dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo
        ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej
        spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem
        • Gość: Artur ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 15:34
          he he, widzisz, bierzesz sie za sprawy od dupy strony.
          dla twojej wiadomosci (bo chyba jeszcze w zyciu nie skumałas):

najpierw do wyra, a pozniej powiedziec spierdalaj mowi wlasnie (bez obrazy)
          dziwka!
          Szybkie panienki robia mnie laske w aucie, wiecej czasu na takie nie mam, bo na
          wiecej nie zaslugują.
          Babka, ktora sie szanuje mowi przed wyrem spierdalaj.

To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą)
          • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 15:52

> he he, widzisz, bierzesz sie za sprawy od dupy strony.
            > dla twojej wiadomosci (bo chyba jeszcze w zyciu nie skumałas):
            >
            > najpierw do wyra, a pozniej powiedziec spierdalaj mowi wlasnie (bez obrazy)
            > dziwka!
            > Szybkie panienki robia mnie laske w aucie, wiecej czasu na takie nie mam, bo
            na
            >
            > wiecej nie zaslugują.
            > Babka, ktora sie szanuje mowi przed wyrem spierdalaj.
            >
            > To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą)Cuytaj uwaznie kretynie!!!!!
            Jeszcze do poziomu dziwki niedoszlam-laski nigdy w zyciu nie robilam i jeszcze
            raz ci powtarzam mialam tylko jednego faceta.A jak tys bys sie czul gdybys byl
            z kims przez dlugi okres a pozniej uslyszal bys ze byl dla wygladu i dupy
            • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 15:53
              I moze to jest wporzadku?
            • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:09
              sluchaj, chyba jestes jeszcze bardzo mloda, zycie i sex jeszcze przed tobą.
              Dlatego, ostygnij troche i znajdz sobie nowego chlopaka.
              • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:13

> sluchaj, chyba jestes jeszcze bardzo mloda, zycie i sex jeszcze przed tobą.
                > Dlatego, ostygnij troche i znajdz sobie nowego chlopaka.
                A moze zalozysz kacik porad.A nowego niechcem
                • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:17

nie zły numer.

chyba to ty załozyłaś ten wątek.

twierdzisz, ze mialas jednego chlopaka, nie robiłaś jeszcze nikomu laski...ale
                  dla ciebie to wszyscy faceci są do dupy. zastanow sie sama co ty tu wypisujesz.
                  • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:24

>
                    > nie zły numer.
                    >
                    > chyba to ty załozyłaś ten wątek.
                    >
                    > twierdzisz, ze mialas jednego chlopaka, nie robiłaś jeszcze nikomu
                    laski...ale
                    > dla ciebie to wszyscy faceci są do dupy. zastanow sie sama co ty tu
                    wypisujesz.
                    Ja nie mowilam o watku tylko o kaciku porad.BO sa ty tez nie jestes lepszy.A
                    ty kim jestes stac cie tylko na panienke ktora zrobi ci laske-to niezle o
                    tobie swiadczy
                    • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:25
                      A tak a propo ile placisz za laske w aucie
                      • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:37
                        jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust.
                        Zadowolona?
                        • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:58

> jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust.
                          > Zadowolona?
                          Sprawia ci to przyjemnosc?
                          • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:02
                            ...........co?
                          • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:11
                            lalka7 napisała:

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                            >
                            > > jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust.
                            > > Zadowolona?
                            > Sprawia ci to przyjemnosc?
                            Czy sprawia ci przyjemnosc laska w samochodzie najwidoczniej na nic lepszego
                            cie niestac
                            • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:14

czasem...na bezrybiu...i rak ryba, zrozumialas? a jak nie ta tez zaden problem.
                    • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:35

.......życzę Tobie,
                      aby ciebie było na tyle stać, na ile przyjamniej mnie stać. I to nie tylko w
                      sensie materialnym.
                      • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:57

>
                        >
                        > .......życzę Tobie,
                        > aby ciebie było na tyle stać, na ile przyjamniej mnie stać. I to nie tylko w
                        > sensie materialnym.
                        Moralnie dobrze sie prowadze a sensie materialnym tez bardzo dobrze
                        • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:00

no to czego jeszcze narzekasz.
                          znajdz sobie chlopaka, i cwiczcie do upadlego. nauka robi mitrza.
                          • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:27

>
                            > no to czego jeszcze narzekasz.
                            > znajdz sobie chlopaka, i cwiczcie do upadlego. nauka robi mitrza.
                            Ja niechce facetaani starego ani nowego
                            • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:34

............. nie chciej, jaki problem. mam nadzieje, ze wiesz CO chcesz.
                              • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:41

>
                                >
                                > ............. nie chciej, jaki problem. mam nadzieje, ze wiesz CO chcesz.
                                Wiem co chce zniszcze kazdego faceta ktory podejdzie mi pod reke
                                • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:44

he he, dobry dowcip na week&

........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś smile

• lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:48

>
                                    >
                                    > he he, dobry dowcip na week&
                                    >
                                    > ........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś smile
                                    >
                                    jestes zadufany w sobie cymbal
                                    • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:55
                                      wszystkie kobiety są do dupy....czy tylko ty?
                                      • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:59

> wszystkie kobiety są do dupy....czy tylko ty?
                                        tego niewiem
                                  • lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:48

>
                                    >
                                    > he he, dobry dowcip na week&
                                    >
                                    > ........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś smile
                                    >
                                    jestes zadufany w sobie cymbal
                                    • Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:57
                                      ............brawo, rozwiń ten temat!
                                      • giermo_gidroz Piekna potyczka Artek i Lala! 12.01.03, 16:48
                                        Wygrywa Artek za szczerosc, bogactwo przykladow oraz caloksztalt. Ale moja
                                        sympatie po stronie Lala bo chyba tez mama mlego chuja.
                                        • Gość: Artur ................. my :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 17:03

.....zniszczę kazdą babke, która podejdzie mi pod ..uja

i tym oto sposobem, zakończylimy temat "wszyscy faceci sa do dupy"
                                          do dupy? hm...tylko czyjej?

....a moze do pupy
                                          ....a moze do życi
                                          ....a moze do odwłoka
                                          ....a moze do zadka
                                          ....a moze do czterech liter
                                          ....a moze do sralnika
                                          ....a moze do smrdawki
                                          ....a moze od zachrystii
                                          ....a moze do odbytu
                                          ....a moze do wydalnika
                                          ....a moze do dupska

....a moze są poprostu super!

• Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:58
              lalka7 napisała:

> > To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą)Cuytaj uwaznie kretynie!!!!!
              > Jeszcze do poziomu dziwki niedoszlam-laski nigdy w zyciu nie robilam i
              jeszcze
              > raz ci powtarzam mialam tylko jednego faceta.A jak tys bys sie czul gdybys
              byl
              > z kims przez dlugi okres a pozniej uslyszal bys ze byl dla wygladu i dupy
              drugi raz tego samego bledu nie popelnisz i to jest optymistyczne.
              • lalka7 Re: ... 11.01.03, 18:26
                Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden raz,glupcywiecej
                ja sie ucze na bledach anie powtarzam
                • Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:29
                  lalka7 napisała:

> Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden
                  raz,glupcywiecej
                  > ja sie ucze na bledach anie powtarzam
                  gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i nie
                  obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete
                  • lalka7 Re: ... 11.01.03, 18:32

> lalka7 napisała:
                    >
                    > > Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden
                    > raz,glupcywiecej
                    > > ja sie ucze na bledach anie powtarzam
                    > gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i
                    nie
                    > obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete
                    mam laskotki
                    • Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:42
                      lalka7 napisała:

>
                      > > lalka7 napisała:
                      > >
                      > > > Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden
                      > > raz,glupcywiecej
                      > > > ja sie ucze na bledach anie powtarzam
                      > > gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i
                      > nie
                      > > obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete
                      > mam laskotki
                      smiech to zdrowie
                      • lalka7 DZIEKI 11.01.03, 18:45
                        • Gość: :) Re: DZIEKI IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 11:45
                          jakby co polecam sie na przyszloscsmile
    • finezja.poli.golo.ty lalka aka maniaku 11.01.03, 18:06
      ograniczaj swoje zalosne watki do 30 , albo maksymum 80
      i sikaj czesciej, pecherz ci odetchnie, z ulga,
      i poczytaj cos z nowosci gadzetowych dla samotnych gejow
      • lalka7 Re: lalka aka maniaku 11.01.03, 18:28
        finezja.poli.golo.ty napisała:

> ograniczaj swoje zalosne watki do 30 , albo maksymum 80
        > i sikaj czesciej, pecherz ci odetchnie, z ulga,
        > i poczytaj cos z nowosci gadzetowych dla samotnych gejow
        NNie mam nic wspolnego z gejami i nie bede czytac
        • lalka7 Re: lalka aka maniaku 12.01.03, 02:08
          Lalka kiedys kochala zycie,twierdzila ze ....................teraz nawet
          rodzicow nie uwaza,bo kogos kochala.Dla milosci wyparla sie wszystkiego
          • Gość: :) Re: lalka aka maniaku IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 11:46
            lalka7 napisała:

> Lalka kiedys kochala zycie,twierdzila ze ....................teraz nawet
            > rodzicow nie uwaza,bo kogos kochala.Dla milosci wyparla sie wszystkiego
            wszystko bedzie dobrzesmile
    • prawdziwystaryvviarus Re: Kazdy facet jest do dupy 10.05.03, 07:40
    • Gość: Suomi Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.aokk.fi 24.05.03, 02:24
      Tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka