Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:33 To sie nazywa kulturalny seks analny. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 20:51 Idz do djabla-jestes nienormalny jak kazdy facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:56 Z diablem to sie kulturalnie nazywa zoofilia (chyba?) i to jest rzeczywiscie nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.sympatico.ca 08.01.03, 20:57 Z chinka? Tego to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Czy diable to IP: *.tiaa-cref.org 08.01.03, 21:14 tosamo co suka z piekla rodem? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:05 Jezeli uznamy, ze "dupa" to potoczne okreslenie kobiety, z przykroscia musze zaprzeczyc ze nie kazdy facet jest do dupy. Homoseksualisci i zoofile nie sa. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:09 Qurcze blade - nie straszcie bo wlasnie wymienilam faceta swojego na nowszy model i jeszcze nie wyprobowany a wy mi ze WSZYSCY do dupy? Bo jak sie okaze ze ten nowy do dupy to ja go nie chce... ps - cze luiza, long time no c ya typing Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:16 emigrantka napisała: > Qurcze blade - nie straszcie bo wlasnie wymienilam faceta swojego na nowszy > model i jeszcze nie wyprobowany a wy mi ze WSZYSCY do dupy? Bo jak sie okaze ze > > ten nowy do dupy to ja go nie chce... Ale Emi, to dobrze, ze jest do dupy wg mojej definicji! > ps - cze luiza, long time no c ya typing Hej, Ciebie tez nie bylo - wakacje? Mialam okres tworczej plodnosci okolo Nowego Roku, bo pracowalam - niestety, wiekszosc Forumowiczow byla wtedy nieobecna... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Nie kazdy facet jest do dupy 08.01.03, 22:21 luiza-w-ogrodzie napisała: > > Ale Emi, to dobrze, ze jest do dupy wg mojej definicji! Luiza - rany boskie, jezeli to prawda to sie na Forum chociaz nie przyznawaj heheheeh > > > ps - cze luiza, long time no c ya typing > > Hej, Ciebie tez nie bylo - wakacje? Mialam okres tworczej plodnosci okolo > Nowego Roku, bo pracowalam - niestety, wiekszosc Forumowiczow byla wtedy > nieobecna... co bede sie tlumaczyc - wiesz jak to tu jest..hehehehe czym siem ramy narazie bo mam humor do kitu i szukam kogo by tu jeszcze dzisiaj zbluzgac Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Nie kazdy facet jest do dupy 09.01.03, 02:16 Kazdy.Mysla tylko o jednym-sa to oszusci.Porucha i zostawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Artek Ci to wytlumaczy! IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 02:19 Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko ruchac. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Artek Ci to wytlumaczy! 09.01.03, 02:25 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko ruchac. Milosc nie istnieje a jak istnieje to w bajkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Moze to i racja. IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 04:32 Ale co sie szkodzi zakochac? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Moze to i racja. 09.01.03, 05:01 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ale co sie szkodzi zakochac? Zakochanie jest znakomite na cere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez Mis Re: Moze to i racja. IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 14:47 I na powyzsza dupe tez. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Moze to i racja. 09.01.03, 18:52 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ale co sie szkodzi zakochac? Mozna wyladowac u czubkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal U czubkow! IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 18:58 Wyladowac! TAK i jeszcz raz TAK! I tym lepiej! To dowodzi ze warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artek Ci to wytlumaczy! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 21:16 lalka7 napisała: > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > Spytaj Artka! Revolucja-Evolucja. Ach zeby sie tak zakochac a nie tylko > ruchac. > Milosc nie istnieje a jak istnieje to w bajkach tak tak, i konczy sie Happy End'em, ja tam bylem wodke i wino pilem...ale jakos nigdy nie pisze....poruchalem (hm, wlasciwie dlaczego?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ............ruchanie i ruchanie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 21:13 OK! - facet wyrucha i zostawi, poplaczecie i za tydzien rucha cie juz nowy. - babka jak wyrucha...to mamy raty przez minimum 18 lat. wiec co sie dziwisz? same jestescie sobie winne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-i-toto Królu! 11.01.03, 00:10 Królu! Kto winien to sie ustali w drodze głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Królu! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 00:58 pani-i-toto napisała: > Królu! Kto winien to sie ustali w drodze głosowania. ......i aby było "uczciwiej" jury bedzie damskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kazdy facet z internetu jest do dupy IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Dokladnie. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 15:02 Wyrozniamy 3 rodzaje facetow internetowych, pojebanych, zonatych, fugly! Mamy tu przedstawicieli wszystkich gatunkow no i mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ))))))))))))))) IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 15:13 hej giermo a co to to fugly???? jot mi pewnie nie pzretlumaczy, doroty nie ma wiec ty pzretlumacz ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Sluze. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 16:54 Byl taki kelner w "kolorowej" czy "krysztalowej" co zawsze mowil sluze jak sie zamawialo wodke czysta. Ciekawe czy jest jeszcze. Wiec sluze fugly to faking ugly. No i zdanie sie nie zaczyna od wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota ka mać, co jest? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:55 co się nie obrócę, to ktoś mi wmawia, że mnie nie ma. Tu xurek twierdzi, że jestem nierealna lub wyemigrowana, teraz marcepan, może dam się przekonać, tylko nie bądźcie takie nachalne. Z wyczuciem, Panie, z wyczuciem, jeśli Wam tak na moim nie byciu zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez Mis Re: ka mać, co jest? IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 18:58 Zycie bez facetow nie byloby lepsze. Zycia by nie bylo: MY MAMY SPERME! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota gówno masz a nie spermę cepie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:01 całą spermę z forum pobrała Pani Renia i odstrzeliła się z nią w kosmos. Będzie tam wykonywać podejrzane eksperymenty genetyczno-kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez Mis Re: gówno masz a nie spermę cepie IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 19:10 Tak sie wlasnie zaczyna zycie na innych planetach, tzn. dzieki spermie wedrujacej w kosmosie. A poza tym, nie denerwuj sie na mnie, bo ja tez nie lubie facetow. Ja jestem po prostu inny: wrazliwy, delikatny, wierny, chetnie rozmawiam godzinami przez telefon, lubie dlugie spacery i nowele Daniele Steele. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: gówno masz a nie spermę cepie 09.01.03, 19:41 Gość portalu: Tez Mis napisał(a): > Tak sie wlasnie zaczyna zycie na innych planetach, tzn. dzieki spermie > wedrujacej w kosmosie. > A poza tym, nie denerwuj sie na mnie, bo ja tez nie lubie facetow. Ja jestem po > > prostu inny: wrazliwy, delikatny, wierny, chetnie rozmawiam godzinami przez > telefon, lubie dlugie spacery i nowele Daniele Steele. Kazdy facet na poczatku jest prawie idealny-a pozniej okazuje sie ze to zwykly potwor w roznych postaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Brednie! IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 19:11 Ty niedosc ze nieistniejesz to jestes pedal co udowodnilem nad wszelka watpliwosc. Nie zeby to bylo cos zlego, tylko taki stan faktyczny. Na forum moze zabraknac chleba powszedniego i powietrza ale spermy nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Mały Rycerzu z małym sprzętem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 19:21 udowodnić pedalstwo może jeden pedał drugiemu pedałowi przez odbycie z nim stosunku. Innego sposobu nie ma. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Co wiec? IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:00 Jak mowie ze udowodnilem, to chyba nie klamnie? I nie zaden pedal tylko badacz, pedalstwo popelnione dla dobra nauki to sie nazywa eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazdy facet jest do dupy IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:23 nie każdy Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest do dupy 09.01.03, 19:42 I co roszylo to wasze cholerne EGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:44 lalka7 napisała: > I co roszylo to wasze cholerne EGO nie ruszyło. Jednak aby troszeczke poprawić Twój humorek dedykuje rozmowe dwóch facetów. Spotyka sie dwoch sasiadow. - Sluchaj stary, nie wiem co zrobic. Moj kot zalatwia mi sie na dywan. - Jak to? - No zalatwia sie na dywan, potem jezdzi tylkiem po podlodze i rozsmarowuje to po calym mieszkaniu. nie wiem co robic, moze cos bys mi poradzil? - Wiesz co? Zwin dywan i oklej podloge papierem sciernym. Po tygodniu spotykaja sie ponownie. - No i jak ten twoj kot? - Czlowieku, rewelacja! Jak to moje kocisko rozpedzilo sie w przedpokoju, to do lodowki juz tylko oczy dojechaly! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:48 Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:50 lalka7 napisała: > Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie uwielbiam feminizm warstwowy czyli warstwa piachu , warstwa feminizmu, warstwa piachu , warstwa feminizmu, warstwa piachu , warstwa feminizmu i tak na głębokość 25 metrów Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:52 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > > Dobra metoda-szkoda kotka-faceta nie > uwielbiam feminizm warstwowy czyli warstwa piachu , warstwa feminizmu, warstwa > piachu , warstwa feminizmu, warstwa piachu , warstwa feminizmu i tak na > głębokość 25 metrów Nie jestem feministka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kobiety zawsze mogą ale nie zawsze chcą IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:55 > Nie jestem feministka to nie narzekaj na facetów Kobiety zawsze mogą ale nie zawsze chcą A faceci zawsze chcą ale nie zawsze mogą.... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 19:51 Do czego wy jestescie nam potrzebni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:55 lalka7 napisała: > Do czego wy jestescie nam potrzebni? do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Kazdy facet jest taki jaki jest 09.01.03, 20:06 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > > Do czego wy jestescie nam potrzebni? > do zycia Raczej do szybkiej smnierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:14 lalka7 napisała: > Gość portalu: napisał(a): > > > lalka7 napisała: > > > > > Do czego wy jestescie nam potrzebni? > > do zycia > Raczej do szybkiej smnierci nie każdy facet jest gazownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kazdy facet jest taki jaki jest IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:57 lalka7 napisała: > Do czego wy jestescie nam potrzebni? W samolocie do pasażera podchodzi stewardesa - Czy życzy pan sobie śniadanie? - A jaki mam wybór? - Tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:03 Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty sie masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:05 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty sie > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie. facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to rodzaj żenski Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:07 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wytknac > > > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! I Ty > > sie > > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie. > facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to rodzaj > żenski TO knur to rodzaj meski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:09 lalka7 napisała: > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > > > Ktory tu truman przeprowadzal bezplatnie, moge ci kologo usmiechu, wy > tknac > > > > > podstawy blad taktyczny. Jak lala muwi ze swinia to znacyz ze swinia! > I Ty > > > > sie > > > masz z tym zgadzac a nie wrecz odwrotnie. > > facet świnia??? to chyba jakiś tranwestyta bo jak mnie uczono świnia to > rodzaj > > żenski > TO knur to rodzaj meski knur nie knur a ogonek kreci sie Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:08 A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:10 lalka7 napisała: > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 20:32 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy facet > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacji Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna zajebac wam kopa na dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:35 lalka7 napisała: > Gość portalu: napisał(a): > > > lalka7 napisała: > > > > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazdy fac > et > > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak > > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacji > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna > zajebac wam kopa na dowidzenia mie zycze Tobie aby traktowano Ciebie na jeden raz... Jakie maja wspolne cechy :- Zdrowy pies i- Ginekolog krótkowidz. Mokry nos. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 09.01.03, 21:30 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > lalka7 napisała: > > > > > > > A ty Michal nie badz taki dobry.tez jestes podly oszust jak kazd > y fac > > et > > > a Ty lalka nie przesadzaj z tymi określeniami bo w końcu będziesz tak > > > > traktowana jak każdy facet może Ciebie potraktować w takiej sytuacji: > ) > > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna > > zajebac wam kopa na dowidzenia > mie zycze Tobie aby traktowano Ciebie na jeden raz... > Jakie maja wspolne cechy :- Zdrowy pies i- Ginekolog krótkowidz. Mokry nos. zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac wokol paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 21:38 lalka7 napisała: zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac wokol paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki a mozna isc na kolacje albo do opery albo na spacer??? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. 10.01.03, 20:57 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > zle zrozumiales-to nie on ma isc na jedna noc tylko ja-mozna tez owinac wokol > paluszka i rzucic jak zuzyte rekawiczki > > a mozna isc na kolacje albo do opery albo na spacer??? NIe lubie opery a na spacer chodze z psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 21:40 > NIe lubie opery a na spacer chodze z psem czyli mozesz podrywać panów na psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po przyszpieszonym seminarium-kurso-konf. IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:37 lalka7 napisała: > Wiesz do czego mozecie sie przydac-do lozka na jedna noc-a pozniej mozna > zajebac wam kopa na dowidzenia Nieważne są nogi kobiety, ale serce które bije między nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal To by sie zgadzalo. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 20:18 Kazdy facet to oszust i hohsztapler uczuciowy, tak maja, ale ja nie jestem facet oczym myslalem ze sie wie powszechnie. A dobry to juz nie jestem napewno, jestem zepsuty i przezarty do szpiku, wypatroszony i nafaszerowany piekielna smola z kotla numer siedem gdzie sie smazyl niejaki ... ale to juz inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ........czyli, o co ci jeszcze chodz? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 10:08 czego narzekasz na forum, ze w internecie faceci tylko do dupy? A babki to są tu moze pierwszoligowe? BABY!!.......tutaj masz wlasnie doborowe towarzystwo. W takich miejscach szukasz...masz co chcesz...o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Artur.... 11.01.03, 11:39 Gość portalu: Artur napisał(a): > > A babki to są tu moze pierwszoligowe? No przegiales - juz cie TAK nie lubie, phew heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 .......emigrantka 11.01.03, 11:54 Ja na forum nie łowię i nie łowiłem. ze wzgledu na moje doswiadczenia z kobietami "internetowymi" twierdze, że jest to tutaj i na innych, też zagranicznych dziwne towarzysio. Wole sie raczej roglądać we wlasnej okolicy, a nie wpadać na triki typu ładne pisanie i inne "bajki z mchu i paproci". Prosze nie bierz tego osobiscie, lecz takie mam doswiadczenia. Ludzie, ktorzy nie maja powodzenia w real (niby dlaczego?)szukaja przez internet, sama wiesz jaki to jest Muppet-Show i jakie są szanse na powodzenie, a nie na władowanie się na kolejną minę w życiu. A wiec ide pooglądać pomykające ulicami towary. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka w powazny ton wasmosc wpadles.. 11.01.03, 11:56 ale masz racje, tez ide poogladc przemykajace ulica towary milego weekendu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 ..........tak 11.01.03, 11:58 ......bo przestałem wywijac kutasem jak szabelką Odpowiedz Link Zgłoś
mothafuckin_ass Re: nienawidze facetow 11.01.03, 13:03 to zostan lesbijka.......... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: nienawidze facetow 11.01.03, 15:08 mothafuckin_ass napisał: > to zostan lesbijka.......... Ne lubie kobiet-niemam takich odchylen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ..... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:53 lalka7 napisała: > mothafuckin_ass napisał: > > > to zostan lesbijka.......... > Ne lubie kobiet-niemam takich odchylen najwazniejsze abys sama nie zostala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nienawidze facetow IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:51 a faceci Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: nienawidze facetow 11.01.03, 17:56 Gość portalu: napisał(a): > a faceci Ciebie? niemam tych problemow od dziecinstwa lepiej zylam z facetami niz zkobietami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nienawidze facetow IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:26 lalka7 napisała: > Gość portalu: napisał(a): > > > a faceci Ciebie? > niemam tych problemow od dziecinstwa lepiej zylam z facetami niz zkobietami i az do smierci tego Tobie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tak sie wstydzisz prawdy? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 12:06 ...........hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 14:33 Cos ci powiem, zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy" teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz sobie sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni. Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlospis". Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik. A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz? Sama dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz calkiem na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis, moze wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka lat zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem. A wiec mozna! Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw. Amen, kurwa jego mac. Bardzo, zyciowo doswiadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie 11.01.03, 15:07 Gość portalu: Artur napisał(a): > Cos ci powiem, > zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy" > teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz sobie > sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni. > > Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlosp > is". > Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden > raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik. > A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz? Sama > dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz calkiem > > na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis, moze > wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka lat > zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie > zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze > pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem. A > wiec mozna! > Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw. > Amen, kurwa jego mac. > Bardzo, zyciowo doswiadczony. Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra- dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur rób sobie co chcesz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 15:11 ja w kazdym bądz razie spadam z tego wątku. bye! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) slowa dla ciebie IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:56 lalka7 napisała: > Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra- > dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo > ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej > spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem to co robisz to Twoja prywatna sprawa dopoki nikogo nie krzywdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: LALKA! dobre, lecz ostre slowa dla ciebie 11.01.03, 15:07 Gość portalu: Artur napisał(a): > Cos ci powiem, > zaczne od tego, ze zalozylas temat „faceci sa do dupy" > teraz dowiadujemy sie walisz koke i grzejesz alk. Twoj problem i musisz sobie > sama z tym poradzic a nie gledzic, ze inni sa winni. > > Nie mysl, ze chce tobie prawic moraly, sam wyprobowalem ten caly „jadlosp > is". > Normalka, ze klienci z ktorym idziesz do wyra, biora cie jak szmate na jeden > raz, dlaczego? Bo z wlasnej dupy zrobilas smietnik. > A jacy sa to kolesie? Tez nabuzowani jak wory! Wiec czego ty oczekujesz? Sama > dajesz do pieca, a oczekujesz normalnosci, naiwne dziecko! Jak padniesz calkiem > > na morde, to jezeli nie bedziesz miala dziur w mozgu, AIDS lub Hepatitis, moze > wreszcie otworza sie tobie oczy NA CIEBIE SAMA! I wtedy bedziesz na kilka lat > zszokowana gdy zdasz sobie sprawe na rozmiaru zniszczen, ktore sama sobie > zrobilas wlasna reka. A jak nie bedzie za pozno, to moze sie jeszcze > pozbierasz. Tego ci, zycze, bo sam (po wielu latach Hard-Core) tak zrobilem. A > wiec mozna! > Być Cool, mozna byc naprawde bez ostrych przypraw. > Amen, kurwa jego mac. > Bardzo, zyciowo doswiadczony. Po pierwsze jezeli pije i biore prochy to nieznaczy ze ide z kazdym do wyra- dla twojej wiadomosci sypialam tylko z jednym.Albo ja sie zle wyrazilam albo ty zle zrozumiales.Chcialabym isc do wyra i powiedziedziec mu pozniej spierdalaj.Jak narazie dziwka jeszcze nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 15:34 he he, widzisz, bierzesz sie za sprawy od dupy strony. dla twojej wiadomosci (bo chyba jeszcze w zyciu nie skumałas): najpierw do wyra, a pozniej powiedziec spierdalaj mowi wlasnie (bez obrazy) dziwka! Szybkie panienki robia mnie laske w aucie, wiecej czasu na takie nie mam, bo na wiecej nie zaslugują. Babka, ktora sie szanuje mowi przed wyrem spierdalaj. To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 15:52 Gość portalu: Artur napisał(a): > he he, widzisz, bierzesz sie za sprawy od dupy strony. > dla twojej wiadomosci (bo chyba jeszcze w zyciu nie skumałas): > > najpierw do wyra, a pozniej powiedziec spierdalaj mowi wlasnie (bez obrazy) > dziwka! > Szybkie panienki robia mnie laske w aucie, wiecej czasu na takie nie mam, bo na > > wiecej nie zaslugują. > Babka, ktora sie szanuje mowi przed wyrem spierdalaj. > > To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą)Cuytaj uwaznie kretynie!!!!! Jeszcze do poziomu dziwki niedoszlam-laski nigdy w zyciu nie robilam i jeszcze raz ci powtarzam mialam tylko jednego faceta.A jak tys bys sie czul gdybys byl z kims przez dlugi okres a pozniej uslyszal bys ze byl dla wygladu i dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:09 sluchaj, chyba jestes jeszcze bardzo mloda, zycie i sex jeszcze przed tobą. Dlatego, ostygnij troche i znajdz sobie nowego chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > sluchaj, chyba jestes jeszcze bardzo mloda, zycie i sex jeszcze przed tobą. > Dlatego, ostygnij troche i znajdz sobie nowego chlopaka. A moze zalozysz kacik porad.A nowego niechcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:17 nie zły numer. chyba to ty załozyłaś ten wątek. twierdzisz, ze mialas jednego chlopaka, nie robiłaś jeszcze nikomu laski...ale dla ciebie to wszyscy faceci są do dupy. zastanow sie sama co ty tu wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:24 Gość portalu: Artur napisał(a): > > nie zły numer. > > chyba to ty załozyłaś ten wątek. > > twierdzisz, ze mialas jednego chlopaka, nie robiłaś jeszcze nikomu laski...ale > dla ciebie to wszyscy faceci są do dupy. zastanow sie sama co ty tu wypisujesz. Ja nie mowilam o watku tylko o kaciku porad.BO sa ty tez nie jestes lepszy.A ty kim jestes stac cie tylko na panienke ktora zrobi ci laske-to niezle o tobie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:25 A tak a propo ile placisz za laske w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:37 jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:58 Gość portalu: Artur napisał(a): > jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust. > Zadowolona? Sprawia ci to przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:02 ...........co? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:11 lalka7 napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > jedno, najwyzej dwa piwa i dobra rozmowa po wyjeciu laski z ust. > > Zadowolona? > Sprawia ci to przyjemnosc? Czy sprawia ci przyjemnosc laska w samochodzie najwidoczniej na nic lepszego cie niestac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:14 czasem...na bezrybiu...i rak ryba, zrozumialas? a jak nie ta tez zaden problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 16:35 .......życzę Tobie, aby ciebie było na tyle stać, na ile przyjamniej mnie stać. I to nie tylko w sensie materialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 16:57 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > .......życzę Tobie, > aby ciebie było na tyle stać, na ile przyjamniej mnie stać. I to nie tylko w > sensie materialnym. Moralnie dobrze sie prowadze a sensie materialnym tez bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:00 no to czego jeszcze narzekasz. znajdz sobie chlopaka, i cwiczcie do upadlego. nauka robi mitrza. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:27 Gość portalu: Artur napisał(a): > > no to czego jeszcze narzekasz. > znajdz sobie chlopaka, i cwiczcie do upadlego. nauka robi mitrza. Ja niechce facetaani starego ani nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:34 ............. nie chciej, jaki problem. mam nadzieje, ze wiesz CO chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:41 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ............. nie chciej, jaki problem. mam nadzieje, ze wiesz CO chcesz. Wiem co chce zniszcze kazdego faceta ktory podejdzie mi pod reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:44 he he, dobry dowcip na week& ........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:48 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > he he, dobry dowcip na week& > > ........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś > jestes zadufany w sobie cymbal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:55 wszystkie kobiety są do dupy....czy tylko ty? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:59 Gość portalu: Artur napisał(a): > wszystkie kobiety są do dupy....czy tylko ty? tego niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...........nie zly numer 11.01.03, 17:48 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > he he, dobry dowcip na week& > > ........już mnie jako pierwszego zniszczyłaś > jestes zadufany w sobie cymbal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...........nie zly numer IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 17:57 ............brawo, rozwiń ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Piekna potyczka Artek i Lala! 12.01.03, 16:48 Wygrywa Artek za szczerosc, bogactwo przykladow oraz caloksztalt. Ale moja sympatie po stronie Lala bo chyba tez mama mlego chuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ................. my :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 17:03 .....zniszczę kazdą babke, która podejdzie mi pod ..uja i tym oto sposobem, zakończylimy temat "wszyscy faceci sa do dupy" do dupy? hm...tylko czyjej? ....a moze do pupy ....a moze do życi ....a moze do odwłoka ....a moze do zadka ....a moze do czterech liter ....a moze do sralnika ....a moze do smrdawki ....a moze od zachrystii ....a moze do odbytu ....a moze do wydalnika ....a moze do dupska ....a moze są poprostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 17:58 lalka7 napisała: > > To jest prawdziwa klasa (nie mylić być świętą)Cuytaj uwaznie kretynie!!!!! > Jeszcze do poziomu dziwki niedoszlam-laski nigdy w zyciu nie robilam i jeszcze > raz ci powtarzam mialam tylko jednego faceta.A jak tys bys sie czul gdybys byl > z kims przez dlugi okres a pozniej uslyszal bys ze byl dla wygladu i dupy drugi raz tego samego bledu nie popelnisz i to jest optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ... 11.01.03, 18:26 Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden raz,glupcywiecej ja sie ucze na bledach anie powtarzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:29 lalka7 napisała: > Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden raz,glupcywiecej > ja sie ucze na bledach anie powtarzam gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i nie obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ... 11.01.03, 18:32 Gość portalu: napisał(a): > lalka7 napisała: > > > Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden > raz,glupcywiecej > > ja sie ucze na bledach anie powtarzam > gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i nie > obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete mam laskotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 18:42 lalka7 napisała: > Gość portalu: napisał(a): > > > lalka7 napisała: > > > > > Napewno nie,madrzy ludzie popelniaja ten sam blad tylko jeden > > raz,glupcywiecej > > > ja sie ucze na bledach anie powtarzam > > gratuluje zdecydowanej poprawy nastroju. dzisiaj juz mnie nie atakujesz i > nie > > obrazasz wobec czego pozdrawiam i caluje w piete > mam laskotki smiech to zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DZIEKI IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 11:45 jakby co polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
finezja.poli.golo.ty lalka aka maniaku 11.01.03, 18:06 ograniczaj swoje zalosne watki do 30 , albo maksymum 80 i sikaj czesciej, pecherz ci odetchnie, z ulga, i poczytaj cos z nowosci gadzetowych dla samotnych gejow Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: lalka aka maniaku 11.01.03, 18:28 finezja.poli.golo.ty napisała: > ograniczaj swoje zalosne watki do 30 , albo maksymum 80 > i sikaj czesciej, pecherz ci odetchnie, z ulga, > i poczytaj cos z nowosci gadzetowych dla samotnych gejow NNie mam nic wspolnego z gejami i nie bede czytac Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: lalka aka maniaku 12.01.03, 02:08 Lalka kiedys kochala zycie,twierdzila ze ....................teraz nawet rodzicow nie uwaza,bo kogos kochala.Dla milosci wyparla sie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: lalka aka maniaku IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 11:46 lalka7 napisała: > Lalka kiedys kochala zycie,twierdzila ze ....................teraz nawet > rodzicow nie uwaza,bo kogos kochala.Dla milosci wyparla sie wszystkiego wszystko bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś