lucasa 21.05.06, 14:24 Kinga, wyslalam do Ciebie maila na adres gazetowy. nie wiem czy go sprawdzasz regularnie. moglabys zerknac i mi odpowiedziec? dzieki. pozdrawiam, A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama5plus Re: do kingaolsz 21.05.06, 16:28 sie podczepie Agnieszko, czy dostalas mojego ostatniego maila sprzed 2 dni chyba? Wysylalam 2 razy ale nie wskoczyla mi kopia potwierdzajaca w folderze `wyslanych` wiec nie wiem czy doszedl czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: do mama5plus 21.05.06, 16:44 dostalam w czwartek i odpisalam w czwartek w nocy. dzieki tak sobie mysle, ze moze fajnie by bylo zrobic akcje aby mamy polskie zlozyly sie na Twoje studia medyczne. i mialybysmy zaprzyjazniona pania doktor. a tak to doradzasz za friko . a przeciez wiedze juz masz, praktyke (z dziecmi ) juz masz, wiec moze tylko egazaminy musisz zdac? pozdrawiam serdecznie! A Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: do mama5plus 21.05.06, 20:41 O, to w takim razie w moja strone nie doszlo. Oj tak, studia medyczne! A kto by mnie reanimowal i z podlogi zbieral po `palpitacjach` na widok krwi? Odpowiedz Link Zgłoś