Gość: marcee IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 17:46 wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet bym slowa nie zamienila co jeszcze tu jest irytujace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 17:51 Mozna poznac ciekawych ludzi jak sie chce. Tylko ze trzeba umiec oddzielac ziarno od plew a tutejsze forum jest wyjatkowo zachwaszczone niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: canadian IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 17:53 a ja naleze do chwastow czy ciekawych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Marcee 12.01.03, 18:01 Ty jestes troche stuknieta laska z Krakowa. Moze stuknieta to zle slowo. Po angielsku lepiej okreslic "crazy". Takze przyjmij "stuknieta" w pozytywnym sensie tego slowa. W zwiazku z powyzszym przeszlabys jako ziarno ale do dokladniejszego zbadania. Oczywiscie jesli jestes atrakcyjna kobieta jak wiele tutejszych forumowiczek jestes zaliczona do ziaren bez przechodzenia przez sito gdyz kobitki sa moja slaboscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: czyli IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:06 jakbym miala wyglad takiej Lopez to jestem ciekawa osoba a jak nie to wont i wy mezczyzni sie denerwujecie kiedy my wybieramy tych z grubym portfelem, ale wy przeciez zawsze wybieracie te ladne to jest odwet z anszej strony ze wolimy kase od was Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: czyli 12.01.03, 18:19 Sorry ale Lopez ma wielka dupe a takie mi nie odpowiadaja. Ja tylko twierdze ze jako atrakcyjna kobieta jestes zaliczona do ziarna automatycznie albo do zmyslowych ostow jak kto woli. A propos ja jestem bogaty wiec mozesz leciec na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: canadian spij spokojnie IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:34 ja sie juz najadlam romansow z internetu i ostatecznie dziekuje za taka przyjemnosc cha cha a poza tym tylko tak mowisz ze moge leciec na twoja kase (pod warunkiem ze mam koscista dupe) a moj Byron to oczywiscie Giermo Gidroz a nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Oczywiscie ze chwastem! IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 18:03 Pieknym, zmyslowym, podstepnym ostem! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Oczywiscie ze chwastem! 12.01.03, 18:06 eee tam.. a co jak ma male cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ach moj Byronie IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:08 to jest odpowiedz prawdziwego mezczyzny!!!! a propos, czy Jotek tu jeszcze pisuje bo cos go nie widze a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ach moj Byronie 12.01.03, 18:16 Byron jaki znowu Byron? Jedni kojarza mnie z piwem inni z jakims Byronem. Co sie dzieje, co sie dzieje. A moze czytaja literature przy piwie? Tez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie ma takiej obawy. IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 18:17 Mowilem Ci ze spreparowalem wzor, ktory na podstawie charakteru pisma oblicza wielkosc "talentow" autorki? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Nie ma takiej obawy. 12.01.03, 18:20 Rozumiem wiec ze ten Oset ma zdrowe talenty. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_w_oczka_kole Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 19:35 canadian napisał: > Mozna poznac ciekawych ludzi jak sie chce. > Tylko ze trzeba umiec oddzielac ziarno od plew a tutejsze forum jest wyjatkowo > zachwaszczone niestety. canadian to jest wlasnie przyklad plewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Najbardziej mnie wcina, jak przychodzi marcepan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:32 i twierdzi ze mnie nie ma. KURWA MAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a kto ty jestes albertine? IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:35 bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:35 Gość portalu: marcee napisał(a): > bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna nie wszyscy, nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: albertine to maniak???? IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:38 sadzac ze pisze z wawy.... a w ogole to zastanawialam sie kiedys jak wyglada maniak. Mysle ze to mlody chudzielec w przepoconym sweterku (bo maniakalnie siedzi przy komopie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Maniak to teraz lalka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:41 Poderwal Artura. Super para. Moze dziecko zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ........zara zara IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:17 tylko nie Artura! bo chwyce jakąś maczuge czy inne go chuja i rozgoznie ten kurnik, neee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) albertine to maniak???? IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:42 Gość portalu: marcee napisał(a): > sadzac ze pisze z wawy.... > > a w ogole to zastanawialam sie kiedys jak wyglada maniak. Mysle ze to mlody > chudzielec w przepoconym sweterku (bo maniakalnie siedzi przy komopie) Nie jestem w stanie ocenić czy ten człowiek jest opętany jakąś myślą, pasją, manią. Nie wiem również czy posiada stan chorobliwego podniecenia psych. i ruchowego. Przesadne zainteresowanie czymś, intensywny pociąg do czegoś, pasje, konik lub bzika. A o przepoconych sweterkach nie będę rozmawiał bo również nie jestem kompetentny. Niech sobie wobec tego będzie jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine A ty kutafonie zjazd szybki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:44 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: marcee napisał(a): > > > bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna > nie wszyscy, nie wszyscy i nie pierdol jak nie wiesz. Teczuszka dziurawa, papierki sie sypia. I krawacik wyczysc bo masz plame z zupy (i mowie tak bo jestem laskawa, wszyscy wiedza co to tak naprawde jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) pozdrawiam:) IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:53 Gość portalu: Albertine napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: marcee napisał(a): > > > > > bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna > > nie wszyscy, nie wszyscy > > i nie pierdol jak nie wiesz. Teczuszka dziurawa, papierki sie sypia. I > krawacik wyczysc bo masz plame z zupy (i mowie tak bo jestem laskawa, wszyscy > wiedza co to tak naprawde jest). oj widze, ze Bozia rozumek zabrała i dała komu innemu dziecko nie przeklinaj bo na drugi raz Bozia jak rozumek zabierze to już nie odda i na dodatek upie...li Tobie języczek przy samej pupci..za 8 minutek masz dobranocke w rządowym organie SLD czyli w I programie TVP wiec umyj rączki i w kapciuszkach usiądź przed telewizorkiem na wierzchu z jęzorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Kto ja? No masakra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:39 Czujnosc ponizej zera. Wrecz dno i mulu kilometr. Odpadam od sciany, nawet Marcepan ocipial na tym forum. Renia w kosmosie. Michal w rurze. Artur czestuje chujem jak cukierkiem. Marcin bredzi. Dupoczapa mosci panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: dorotka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:43 alez wspaniale ze jestes !!!!! super tylko nic nie piszesz, szkoda biedny maniak, wspolczuje mu, Arturek to cholerny nudziarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: dorotka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:46 i dlaczego zmienilas nick ???? co to za jakas albertine??? a pajacyk2 pisuje? chyba juz nie a jotek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Sila wyzsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:48 Oko mi wysiadlo i jeden taki (wspomagany przez ortopederastow ze sluzby zdrowia) nie pozwala mi sie rozprzestrzeniac tak jak bym chciala. To zreszta sciema, wcale nie jest to troska o moje zdrowie, tylko samcza zazdrosc i zaborczosc. Zmykam i cmok (siostrzany lub jak wolisz ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: cmok dorotka))))) IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:52 tez znikam fajnie ze masz jakiegos zaborczego samca, to najlepsza rzecz an swiecie na klopoty tylko dorodny zaborczy samiec !!!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie wiem co lepsze. IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 00:34 Jak sie liza czy jak sie drapia? Przednie w kazdym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal "Women may fall when there is no strength in men." IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 03:09 Gość portalu: Albertine napisał(a): "Jeden taki nie pozwala mi sie rozprzestrzeniac tak jak bym chciala. To zreszta sciema, wcale nie jest to troska o moje zdrowie, tylko samcza zazdrosc i zaborczosc. Zmykam i cmok (siostrzany lub jak wolisz )." Polecam sie zaopatrzyc w lancuch i bude. Bo nastepny krok to gary i rodzic dzieci. A jak sie psubrat dowie ze sie tu slinisz z obca osoba to zazada badania krwi i moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 18:54 Gość portalu: marcee napisał(a): > wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet > bym slowa nie zamienila > co jeszcze tu jest irytujace? _________________________________________________ <>...Marcysiu,mhy.............stawiam 10 euro ze jestes paszczurem....... Ale to nie twoja wina,wszystkie "normalne" kobiety sa do dupy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur swięte słowa, swięte słowa, Lolo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:20 ........szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.sympatico.ca 12.01.03, 18:58 Gość portalu: marcee napisał(a): > wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet > bym slowa nie zamienila > co jeszcze tu jest irytujace? nie sadzisz, ze sa i tacy, ktorzy nie zamieniliby slowa z tobąaw realu? zastanawiam sie, co moze skladac sie na to, ze stawiasz sie wyzej od innych...? czyzby jeszcze jedna wybrana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczura Re: lolek IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 19:09 przyjmuje zaklad ale 10 eur to za malo LOlek proponuje wieksza stawke poza tym ty jestes pedal. osobiscie nic do pedalow nie mam))))) tylko tacy smieszni jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:18 Gość portalu: paszczura napisał(a): > przyjmuje zaklad > ale 10 eur to za malo LOlek > proponuje wieksza stawke > poza tym ty jestes pedal. osobiscie nic do pedalow nie mam))))) tylko tacy > smieszni jestescie ______________________________________________________ <>...Glupia,stara dupa!...................... Jeszcze odszczekasz tego pedala!................. Wieksza stawke?.........tyle moge dac ci za loda.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:26 > Wieksza stawke?.........tyle moge dac ci za loda.............. eeee, ja stawiam najwyzej 1-2 piwa. lolo jestes rozrzutny Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:27 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Wieksza stawke?.........tyle moge dac ci za loda.............. > > > eeee, ja stawiam najwyzej 1-2 piwa. > lolo jestes rozrzutny ____________________________________________________ <>...Mam gest................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:29 rozumiem, niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:31 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > rozumiem, niedziela _________________________________________________ <>...Dzien dobroci dla orango-tango........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:33 ludzki czlowiek jestes. a jak tam z twoim parkingowym lokatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:37 Gość portalu: Artur napisał(a): > > ludzki czlowiek jestes. > a jak tam z twoim parkingowym lokatorem? _________________________________________________ <>...Ostatnio nie wstaje rano wiec nie kontroluje goscia.......... Ale w zime(tylko +5C)nie ganiam ludzi............... Niech tam spi................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:40 no i laska, niech mu tam sie. Ja sie odmeldowuje, wkurwil mnie dzisiaj taki jeden gosc. Musze sie zregenerowac, ide na browar bo inaczej to mnie chyba w domu sufit na glowe spadnie. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:44 Gość portalu: Artur napisał(a): > no i laska, niech mu tam sie. > Ja sie odmeldowuje, wkurwil mnie dzisiaj taki jeden gosc. Musze sie > zregenerowac, ide na browar bo inaczej to mnie chyba w domu sufit na glowe > spadnie. > Ciao _________________________________________________ <>....Kutwa,juz wiem co mi dzisiaj brakuje!............ Dzieki Artur za przypomnienie!................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: gadula, zle to napisalam IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 19:11 oczywiscie sa tutaj arcyzabawne i inteligentne osoby ale oprozc tego jest banda kretynow i w realu nigdy bym nie rozmawiala z nimi a tutaj niejako jestem zmuszona i to jest irytujace Odpowiedz Link Zgłoś
uranus Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 19:39 no bo my tu ze wsi a tu oani z wasrawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.home.cgocable.net 13.01.03, 02:54 Ja jestem z miasta, co widac, slychac i czuc.Z Warszawy.Bawi mnie wyzszosc Krakowa nad nami, a drazni..w zasadzie nic mnie tu nie drazni.Wyprali mi mozg, nie powiem, niezle.Widze teraz wszystko radosnie i juz nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Warsawa i Krakow. IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 02:58 "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Warsawa i Krakow. IP: *.dyn.optonline.net 13.01.03, 03:41 Gość portalu: --Michal napisał(a): > "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie. hehe a ja jestem z wersalu podlaskiego! ... czy Lomza to nie "wenecja polnocy" przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmiala_i_glupia A...a... a..co to jest"paszczur"..??? IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: A...a... a..co to jest'paszczur'..??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 18:09 ......tak mówiła do mnie w erzej swiezego malzenstwo moja ex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Warsawa i Krakow. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 20:06 no wlasnie. a tera masz przed oczyma Manhattan zeby sie dowartosciowac. Po robotce wpadasz sobie na manhattan i srasz ze szcescia w duchu ze w ameryce wszystko jest mozliwe Byronowi wystarcza do szczescia jakas laska i korweta czy cos tam, w kazdym razie na czterech kolkach ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Warsawa i Krakow. IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 17:09 Gość portalu: --Michal napisał(a): > "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie. Centusiowo Centralne Lajkonikowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 17:10 Gość portalu: Renka napisał(a): > Ja jestem z miasta, co widac, slychac i czuc.Z Warszawy.Bawi mnie wyzszosc > Krakowa nad nami, a drazni..w zasadzie nic mnie tu nie drazni.Wyprali mi > mozg, nie powiem, niezle.Widze teraz wszystko radosnie i juz nie narzekam. o jakiej Ty wyższości Centusiów nad Krawaciarzami piszesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ona pisze cos spzred swego wyjazdu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 20:10 polonia utrwala sobie obraz polski sprzed wyjazdu , czyli jakies 15 blat temu zapewne do tego dochodzi lektura NIE w sieci i obrazek gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roch Re: ona pisze cos spzred swego wyjazdu IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 21:06 Gość portalu: marcee napisał(a): > polonia utrwala sobie obraz polski sprzed wyjazdu , czyli jakies 15 blat temu > zapewne > do tego dochodzi lektura NIE w sieci i obrazek gotowy To znaczy Ty twierdzisz ze ona pamieta Polske GORSZA ? Sprzed 15 tal? Bo ja dzis w Polsce widze piekne sklepy i knajpy ( chociaz malo tego) i mercedesy ( ale geby kierowcow dziwne) a z dawnej Polski pamietam tyle przynajmniej ludzie nie wpierdalali odpadkow ze smietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
roadkill Re: ona pisze cos sprzed swego wyjazdu 16.01.03, 21:32 "za dawnych czasow nikt nie wpierdalal na smiwtnikach" - dobre!!! nie bylo rowniez skrajnej nedzy bezdomnej jak teraz, nie bylo zebrakow, poza moze cyganskimi dziecmi. Wszystkie dupy jako tako wygladajace mialy sie dobrze i siedzialy na stolkach w kawiarniach i innych fajnych knajpach gdzie jedzenie bylo jedzeniem a nie jakims noworysz moderniztycznym tworem z natka pietruszki na wierzchu. Tak, bylo strasznie, czerwona bezpieka szalala ale glodnych nie bylo widac na dworcach. Za to kazda menda z dna spolecznego miala zagwarantowane 5 punktow na studia, bodajze na max 12. A dupy byly bardziej chetne na walenie i lepiej wygladaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roch Re: ona pisze cos sprzed swego wyjazdu IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 21:46 roadkill napisał: . > > A dupy byly bardziej chetne na walenie i lepiej wygladaly. Nieeeee, dupy lepsze teraz. Tylko duzo glupsze i puste jak pierdolona beczka po sledziach. I teraz wala sie chetniej, bo jak malej kurwie z gimnazjum kupisz dzinsy to da Ci dupy w kazdej pozycji i to nie raz. Jedzenie tez wole teraz- bo stac mnie na nie. Jak kogos nie stac to w sumie tez ma chyba lepiej niz za komuny. Nikt go nie wylegitymuje ani nie zamknie za grzebanie w smietniku. Odpowiedz Link Zgłoś