Dodaj do ulubionych

co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni

IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 17:46
wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet
bym slowa nie zamienila
co jeszcze tu jest irytujace?
Obserwuj wątek
    • canadian Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 17:51
      Mozna poznac ciekawych ludzi jak sie chce.
      Tylko ze trzeba umiec oddzielac ziarno od plew a tutejsze forum jest wyjatkowo
      zachwaszczone niestety.
      • Gość: marcee Re: canadian IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 17:53
        a ja naleze do chwastow czy ciekawych ludzi?
        • canadian Re: Marcee 12.01.03, 18:01
          Ty jestes troche stuknieta laska z Krakowa. Moze stuknieta to zle slowo. Po
          angielsku lepiej okreslic "crazy". Takze przyjmij "stuknieta" w pozytywnym
          sensie tego slowa.
          W zwiazku z powyzszym przeszlabys jako ziarno ale do dokladniejszego zbadania.
          Oczywiscie jesli jestes atrakcyjna kobieta jak wiele tutejszych forumowiczek
          jestes zaliczona do ziaren bez przechodzenia przez sito gdyz kobitki sa moja
          slaboscia.
          • Gość: marcee Re: czyli IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:06
            jakbym miala wyglad takiej Lopez to jestem ciekawa osoba a jak nie to wont

i wy mezczyzni sie denerwujecie kiedy my wybieramy tych z grubym portfelem, ale
            wy przeciez zawsze wybieracie te ladne
            to jest odwet z anszej strony ze wolimy kase od was
            • canadian Re: czyli 12.01.03, 18:19
              Sorry ale Lopez ma wielka dupe a takie mi nie odpowiadaja.

Ja tylko twierdze ze jako atrakcyjna kobieta jestes zaliczona do ziarna
              automatycznie albo do zmyslowych ostow jak kto woli.
              A propos ja jestem bogaty wiec mozesz leciec na mnie wink
              • Gość: marcee Re: canadian spij spokojnie IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:34
                ja sie juz najadlam romansow z internetu i ostatecznie dziekuje za taka
                przyjemnosc
                cha cha
                a poza tym tylko tak mowisz ze moge leciec na twoja kase (pod warunkiem ze mam
                koscista dupe)
                a moj Byron to oczywiscie Giermo Gidroz a nie ty
        • Gość: --Michal Oczywiscie ze chwastem! IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 18:03
          Pieknym, zmyslowym, podstepnym ostem!
          • canadian Re: Oczywiscie ze chwastem! 12.01.03, 18:06
            eee tam.. a co jak ma male cycki?
            • Gość: marcee Re: ach moj Byronie IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:08
              to jest odpowiedz prawdziwego mezczyzny!!!!

a propos, czy Jotek tu jeszcze pisuje bo cos go nie widze a szkoda
              • canadian Re: ach moj Byronie 12.01.03, 18:16
                Byron jaki znowu Byron? Jedni kojarza mnie z piwem inni z jakims Byronem.
                Co sie dzieje, co sie dzieje. A moze czytaja literature przy piwie?
                Tez mozna.

• Gość: --Michal Nie ma takiej obawy. IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 18:17
              Mowilem Ci ze spreparowalem wzor, ktory na podstawie charakteru pisma oblicza
              wielkosc "talentow" autorki?
              • canadian Re: Nie ma takiej obawy. 12.01.03, 18:20
                Rozumiem wiec ze ten Oset ma zdrowe talenty.
      • prawda_w_oczka_kole Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 19:35
        canadian napisał:

> Mozna poznac ciekawych ludzi jak sie chce.
        > Tylko ze trzeba umiec oddzielac ziarno od plew a tutejsze forum jest
        wyjatkowo
        > zachwaszczone niestety.

canadian to jest wlasnie przyklad plewa
    • Gość: Albertine Najbardziej mnie wcina, jak przychodzi marcepan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:32
      i twierdzi ze mnie nie ma. KURWA MAC.
      • Gość: marcee Re: a kto ty jestes albertine? IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:35
        bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna
        • Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:35
          Gość portalu: marcee napisał(a):

> bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna
          nie wszyscy, nie wszyscysmilesmile
          • Gość: marcee Re: albertine to maniak???? IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:38
            sadzac ze pisze z wawy....

a w ogole to zastanawialam sie kiedys jak wyglada maniak. Mysle ze to mlody
            chudzielec w przepoconym sweterku (bo maniakalnie siedzi przy komopie)
            • Gość: Albertine Maniak to teraz lalka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:41
              Poderwal Artura. Super para. Moze dziecko zrobia.
              • Gość: Artur ........zara zara IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:17

tylko nie Artura! bo chwyce jakąś maczuge czy inne go chuja i rozgoznie ten
                kurnik, neee?
            • Gość: :) albertine to maniak???? IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:42

> sadzac ze pisze z wawy....
              >
              > a w ogole to zastanawialam sie kiedys jak wyglada maniak. Mysle ze to mlody
              > chudzielec w przepoconym sweterku (bo maniakalnie siedzi przy komopie)
              Nie jestem w stanie ocenić czy ten człowiek jest opętany jakąś myślą, pasją,
              manią. Nie wiem również czy posiada stan chorobliwego podniecenia psych. i
              ruchowego. Przesadne zainteresowanie czymś, intensywny pociąg do czegoś,
              pasje, konik lub bzika. A o przepoconych sweterkach nie będę rozmawiał bo
              również nie jestem kompetentny. Niech sobie wobec tego będzie jaki jest.
          • Gość: Albertine A ty kutafonie zjazd szybki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:44
            Gość portalu: smile napisał(a):

> Gość portalu: marcee napisał(a):
            >
            > > bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna
            > nie wszyscy, nie wszyscysmilesmile

i nie pierdol jak nie wiesz. Teczuszka dziurawa, papierki sie sypia. I
            krawacik wyczysc bo masz plame z zupy (i mowie tak bo jestem laskawa, wszyscy
            wiedza co to tak naprawde jest).
            • Gość: :) pozdrawiam:) IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:53
              Gość portalu: Albertine napisał(a):

> Gość portalu: smile napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: marcee napisał(a):
              > >
              > > > bo tu wszyscy nicki zmieniaja poza man rzecz jasna
              > > nie wszyscy, nie wszyscysmilesmile
              >
              > i nie pierdol jak nie wiesz. Teczuszka dziurawa, papierki sie sypia. I
              > krawacik wyczysc bo masz plame z zupy (i mowie tak bo jestem laskawa,
              wszyscy
              > wiedza co to tak naprawde jest).
              oj widze, ze Bozia rozumek zabrała i dała komu innemusmile
              dziecko nie przeklinaj bo na drugi raz Bozia jak rozumek zabierze to już nie
              odda i na dodatek upie...li Tobie języczek przy samej pupci..za 8 minutek masz
              dobranocke w rządowym organie SLD czyli w I programie TVP wiec umyj rączki i w
              kapciuszkach usiądź przed telewizorkiem na wierzchu z jęzorkiem
        • Gość: Albertine Kto ja? No masakra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:39
          Czujnosc ponizej zera. Wrecz dno i mulu kilometr. Odpadam od sciany, nawet
          Marcepan ocipial na tym forum. Renia w kosmosie. Michal w rurze. Artur
          czestuje chujem jak cukierkiem. Marcin bredzi. Dupoczapa mosci panstwo.
          • Gość: marcee Re: dorotka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:43
            alez wspaniale ze jestes !!!!!
            super tylko nic nie piszesz, szkoda

biedny maniak, wspolczuje mu, Arturek to cholerny nudziarz
            • Gość: marcee Re: dorotka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:46
              i dlaczego zmienilas nick ???? co to za jakas albertine???
              a pajacyk2 pisuje? chyba juz nie
              a jotek???
            • Gość: Albertine Sila wyzsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 18:48
              Oko mi wysiadlo i jeden taki (wspomagany przez ortopederastow ze sluzby
              zdrowia) nie pozwala mi sie rozprzestrzeniac tak jak bym chciala. To zreszta
              sciema, wcale nie jest to troska o moje zdrowie, tylko samcza zazdrosc i
              zaborczosc. Zmykam i cmok (siostrzany lub jak wolisz wink).
              • Gość: marcee Re: cmok dorotka))))) IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 18:52
                tez znikam

fajnie ze masz jakiegos zaborczego samca, to najlepsza rzecz an swiecie

na klopoty tylko dorodny zaborczy samiec !!!!

pa
                • Gość: --Michal Nie wiem co lepsze. IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 00:34
                  Jak sie liza czy jak sie drapia? Przednie w kazdym przypadku.
              • Gość: --Michal "Women may fall when there is no strength in men." IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 03:09
                Gość portalu: Albertine napisał(a):

"Jeden taki nie pozwala mi sie rozprzestrzeniac tak jak bym chciala. To
                zreszta sciema, wcale nie jest to troska o moje zdrowie, tylko samcza zazdrosc
                i zaborczosc. Zmykam i cmok (siostrzany lub jak wolisz wink)."

Polecam sie zaopatrzyc w lancuch i bude. Bo nastepny krok to gary i rodzic
                dzieci. A jak sie psubrat dowie ze sie tu slinisz z obca osoba to zazada
                badania krwi i moczu.

• lolo271 Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 18:54

> wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet
      > bym slowa nie zamienila
      > co jeszcze tu jest irytujace?
      • Gość: Artur swięte słowa, swięte słowa, Lolo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:20

........szkoda gadać
    • Gość: gadula Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.sympatico.ca 12.01.03, 18:58

> wchodze sobie an forum i gadam z jakimis imbecylami z ktorymi w realu nawet
      > bym slowa nie zamienila
      > co jeszcze tu jest irytujace?

nie sadzisz, ze sa i tacy, ktorzy nie zamieniliby slowa z tobąaw realu?
      zastanawiam sie, co moze skladac sie na to, ze stawiasz sie wyzej od innych...?
      czyzby jeszcze jedna wybrana?
      • Gość: paszczura Re: lolek IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 19:09
        przyjmuje zaklad
        ale 10 eur to za malo LOlek
        proponuje wieksza stawke
        poza tym ty jestes pedal. osobiscie nic do pedalow nie mam))))) tylko tacy
        smieszni jestescie
        • lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:18
          Gość portalu: paszczura napisał(a):

> przyjmuje zaklad
          > ale 10 eur to za malo LOlek
          > proponuje wieksza stawke
          > poza tym ty jestes pedal. osobiscie nic do pedalow nie mam))))) tylko tacy
          > smieszni jestescie
          • Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:26

> Wieksza stawke?.........tyle moge dac ci za loda..............

eeee, ja stawiam najwyzej 1-2 piwa.
            lolo jestes rozrzutny
            • lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:27
              Gość portalu: Artur napisał(a):

>
              > > Wieksza stawke?.........tyle moge dac ci za loda..............
              >
              >
              > eeee, ja stawiam najwyzej 1-2 piwa.
              > lolo jestes rozrzutny
              • Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:29

rozumiem, niedziela
                • lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:31

>
                  >
                  > rozumiem, niedziela
                  • Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:33

ludzki czlowiek jestes.
                    a jak tam z twoim parkingowym lokatorem?
                    • lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:37

>
                      > ludzki czlowiek jestes.
                      > a jak tam z twoim parkingowym lokatorem?
                      • Gość: Artur Re: lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 19:40
                        no i laska, niech mu tam sie.
                        Ja sie odmeldowuje, wkurwil mnie dzisiaj taki jeden gosc. Musze sie
                        zregenerowac, ide na browar bo inaczej to mnie chyba w domu sufit na glowe
                        spadnie.
                        Ciao
                        • lolo271 Re: lolek 12.01.03, 19:44

> no i laska, niech mu tam sie.
                          > Ja sie odmeldowuje, wkurwil mnie dzisiaj taki jeden gosc. Musze sie
                          > zregenerowac, ide na browar bo inaczej to mnie chyba w domu sufit na glowe
                          > spadnie.
                          > Ciao
      • Gość: marcee Re: gadula, zle to napisalam IP: *.bci.net.pl / *.tera.com.pl 12.01.03, 19:11
        oczywiscie sa tutaj arcyzabawne i inteligentne osoby ale oprozc tego jest banda
        kretynow i w realu nigdy bym nie rozmawiala z nimi a tutaj niejako jestem
        zmuszona i to jest irytujace
    • uranus Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni 12.01.03, 19:39
      no bo my tu ze wsi a tu oani z wasrawy
      • Gość: Renka Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.home.cgocable.net 13.01.03, 02:54
        Ja jestem z miasta, co widac, slychac i czuc.Z Warszawy.Bawi mnie wyzszosc
        Krakowa nad nami, a drazni..w zasadzie nic mnie tu nie drazni.Wyprali mi
        mozg, nie powiem, niezle.Widze teraz wszystko radosnie i juz nie narzekam.
        • Gość: --Michal Warsawa i Krakow. IP: *.client.attbi.com 13.01.03, 02:58
          "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie.
          • Gość: jot-23 Re: Warsawa i Krakow. IP: *.dyn.optonline.net 13.01.03, 03:41
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie.

hehe a ja jestem z wersalu podlaskiego! ... czy Lomza to nie "wenecja polnocy"
            przypadkiem?
            • Gość: Niesmiala_i_glupia A...a... a..co to jest"paszczur"..??? IP: *.prem.tmns.net.au 13.01.03, 04:17
              • Gość: Artur Re: A...a... a..co to jest'paszczur'..??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 18:09

......tak mówiła do mnie w erzej swiezego malzenstwo moja ex.
            • Gość: marcee Re: Warsawa i Krakow. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 20:06
              no wlasnie. a tera masz przed oczyma Manhattan zeby sie dowartosciowac.
              Po robotce wpadasz sobie na manhattan i srasz ze szcescia w duchu ze w ameryce
              wszystko jest mozliwe
              Byronowi wystarcza do szczescia jakas laska i korweta czy cos tam, w kazdym
              razie na czterech kolkach
              ha ha ha
          • Gość: :) Re: Warsawa i Krakow. IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 17:09
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> "Paryz Wschodu" i jak sie mowi na Krakow? "Perla Galicji". Pieknie.
            Centusiowo Centralne
            Lajkonikowo
        • Gość: :) Re: co mnie tutaj bawi a jednoczesnie drazni IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 17:10
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> Ja jestem z miasta, co widac, slychac i czuc.Z Warszawy.Bawi mnie wyzszosc
          > Krakowa nad nami, a drazni..w zasadzie nic mnie tu nie drazni.Wyprali mi
          > mozg, nie powiem, niezle.Widze teraz wszystko radosnie i juz nie narzekam.
          o jakiej Ty wyższości Centusiów nad Krawaciarzami piszesz???
          • Gość: marcee Re: ona pisze cos spzred swego wyjazdu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 20:10
            polonia utrwala sobie obraz polski sprzed wyjazdu , czyli jakies 15 blat temu
            zapewne
            do tego dochodzi lektura NIE w sieci i obrazek gotowy
            • Gość: Roch Re: ona pisze cos spzred swego wyjazdu IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 21:06

> polonia utrwala sobie obraz polski sprzed wyjazdu , czyli jakies 15 blat temu
              > zapewne
              > do tego dochodzi lektura NIE w sieci i obrazek gotowy

To znaczy Ty twierdzisz ze ona pamieta Polske GORSZA ? Sprzed 15 tal?
              Bo ja dzis w Polsce widze piekne sklepy i knajpy ( chociaz malo tego) i
              mercedesy ( ale geby kierowcow dziwne) a z dawnej Polski pamietam tyle
              przynajmniej ludzie nie wpierdalali odpadkow ze smietnika.
              • roadkill Re: ona pisze cos sprzed swego wyjazdu 16.01.03, 21:32
                "za dawnych czasow nikt nie wpierdalal na smiwtnikach" - dobre!!!
                nie bylo rowniez skrajnej nedzy bezdomnej jak teraz, nie bylo zebrakow, poza
                moze cyganskimi dziecmi. Wszystkie dupy jako tako wygladajace mialy sie dobrze
                i siedzialy na stolkach w kawiarniach i innych fajnych knajpach gdzie jedzenie
                bylo jedzeniem a nie jakims noworysz moderniztycznym tworem z natka pietruszki
                na wierzchu.

Tak, bylo strasznie, czerwona bezpieka szalala ale glodnych nie bylo widac na
                dworcach.

Za to kazda menda z dna spolecznego miala zagwarantowane 5 punktow na studia,
                bodajze na max 12.

A dupy byly bardziej chetne na walenie i lepiej wygladaly.
                • Gość: Roch Re: ona pisze cos sprzed swego wyjazdu IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 21:46
                  roadkill napisał:

.
                  >
                  > A dupy byly bardziej chetne na walenie i lepiej wygladaly.

Nieeeee, dupy lepsze teraz. Tylko duzo glupsze i puste jak pierdolona beczka
                  po sledziach.
                  I teraz wala sie chetniej, bo jak malej kurwie z gimnazjum kupisz dzinsy to da
                  Ci dupy w kazdej pozycji i to nie raz.
                  Jedzenie tez wole teraz- bo stac mnie na nie.
                  Jak kogos nie stac to w sumie tez ma chyba lepiej niz za komuny. Nikt go nie
                  wylegitymuje ani nie zamknie za grzebanie w smietniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka