29.05.06, 22:04
Czesc dziewczyny! Chcialabym w tym tygodniu wybrac sie do lekarza ginekologa
a nie mam pojecia gdzie, do kogo i jak to tu wyglada. Czy mam isc do GP,
dostane jakies skierowanie czy jak? A moze macie namiary na prywatnych (lub
nie) lekarzy ginekologów na południu Londynu? Mogą być polscy, ale nie muszą:-
) Pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • lucasa Re: Ginekolog 29.05.06, 22:38
      krolowamadzia napisała:

> Czesc dziewczyny! Chcialabym w tym tygodniu wybrac sie do lekarza ginekologa
      > a nie mam pojecia gdzie, do kogo i jak to tu wyglada. Czy mam isc do GP,
      > dostane jakies skierowanie czy jak? A moze macie namiary na prywatnych (lub
      > nie) lekarzy ginekologów na południu Londynu? Mogą być polscy, ale nie muszą:-
      > ) Pozdrawiam serdecznie!

jak chcesz do ginekologa to musisz isc po skierowanie do GP i ten/ta zadecyduje
      czy Cie skieruje. prywatni lekarze sa przy prywatnych szpitalach - ale do nich
      tez trzeba skierowanie. jedna wizyta - badanie kosztuje ok 150f. jezeli chcesz
      aby ktos ginekologicznie Cie zbadal i masz problem, to zawsze mozesz pojsc do
      St.Georges Hospital (to akurat na poludniu), maja tam Urinary Clinic (cala
      nazwa jest urinary i chorob wenerycznych) - brzmi strasznie ,ale przynajmniej
      maja tam i sprzet i specjalistow i nie trzeba skierowania ani umawiac sie z
      gory - bo dziala na zasadzie "drop-in".
      powodzenia,
      A
    • krolowamadzia Re: Ginekolog 29.05.06, 23:49
      Dziękuję za informacjęsmile
    • mart5000 Re: Ginekolog 30.05.06, 00:20
      Moja żona była u GP i było ok. Generalnie jeżeli nie jest tonic poważnego to
      rejonowa poradnia bedzie ok. Ale jak coś siedzieje to dobry lekarz kosztuje
      fortune , znamy jednego w samym centrum , z pochodzenia Czech wizyta GBP90, nie
      trzeba mieć skierowania wystarczy umówić sie na wizyte telefoniocznie.
      Mamy złe doswiadczenia z NHS, generalnie publiczna służba zdrowia oszczedza na
      wszystkim.(przychodnie i niektóre szpitale) St.Thomas Hospital gdzie Urodziła
      sie nasza córka wspominamy bardzo ciepło.W poważniejszych przypadkach wsiadamy
      w samolot i lecimy do Polski, leczyć sie prywatnie na zasadzie płacisz-wymagasz
      i nikt Ci nie robi łaski.
      Pozdrawiam Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka