nadau 30.05.06, 14:08 Problem wiz sam się niedługo rozwiąże: mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=754015 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup.nazi Co tam slychac w Krainie Wiekuistej Swiatlosci 30.05.06, 18:12 tow. nadau? Slonce nadal wszystkim z doopy swieci, hehehe? Zapodajcie no jakiegos teksta np. jak wypiliscie gratisowom kawem na tanksteli, bo sprzedawca akurat musial wyjsc do klopa, co wykorzystaliscie z wlasciwom sobie przytomnosciom umysla. Zeby tylko nie te poparzone nogi...wlew do kieszeni...prawie wyszedl... nikt nie widzial, hehehe. Na drugi raz zalozcie sobie kalesony z tej folii co siem z paszportow odkleja... Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Co tam slychac w Krainie Wiekuistej Swiatlosc 30.05.06, 19:13 No i co ty teraz cieciu zapieniony zrobisz? Cala ta twoja emygracja to tylko o kant doopy rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Co tam slychac w Krainie Wiekuistej Swiatlosc 30.05.06, 20:06 _czosnek_ napisała: > No i co ty teraz cieciu zapieniony zrobisz? Cala ta twoja emygracja to tylko o > kant doopy rozbic. A cos siem zmienilo? A, juz wiem - Panzerkardinal was odwiedzil i teraz nie tylko z doop wam swieci, ale i wokol pustych glow, hehehe. No tak - i co ja zrobiem, do mie nie przyjechal, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Wizy do USA 30.05.06, 19:27 nadau napisał: > Problem wiz sam się niedługo rozwiąże: > > mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=754015 A une caly cas kumbinujom ile to dobra mogliby se kupic za swoje zlotowki, gdyby je mieli, napedzajac przy okazji obce gospodarki hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywjarus Re: Wizy do USA 31.05.06, 12:25 A tej tu wizy to już w ogóle niekt nie chce: www.bankier.pl/inwestowanie/waluty/narzedzia/profile/?symbol=AUD&wp=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff te wizy to sie tak maja do kursu dolara 31.05.06, 18:24 jak predkosc produ Wisly w okolicach Torunia na wszystkich swietych w roku 2012. Chiny wycofuja swoje grosiki zarobione przez chinskie karki. Poniewaz Ameryce to sie nie podoba to wlaczono drukarke do drukowania papieru. Jakies tam ruszanie krzesel na stanowiskachjest tylko glosem puszczyka w bushu. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Wizy do USA 02.06.06, 15:56 Już nie długo: waluty.onet.pl/1333526,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport plecak nadau z Bractwa Okrągłostołowego 03.06.06, 15:35 <a href="www.attheforum.com/forums/viewtopic.php?p=491&mforum=forumpolonia#491" target="_blank">plecak nadau z Bractwa Okrągłostołowego wrote:</a> aa, jot-23 w akcji! Ales mi kolego forumowiczu do dochla rzeczywiscie nic mi innego nie pozostaje jak poszperac w wyszukiwarce i znalezc na ciebie janku haka! A jak znajde - tylko ze to musi poczekac bo mam klientow z zagranicy ktorzy jak sam rozumiesz maja pierwszentwo przed toba za co ciebie bardzo przepraszam--ale znajde i podepre sie linkami dokladnie tak samo jak ty to robisz z ludzmi. Wiesz, rozumiem wiele twoich wad ale tej jednej zalety ktora masz ze jestes pieniaczem to jzu naprawde nie moge pojac! Coz w tym takiego dziwnego ze wyjechalem do Niemiec, zarobilem troche grosze a poniewaz tajming mialem dobry to wtedy te pieniadze mialy duza wartosc. Zalozylem firme, troche mialem znajomosci i tak teraz leci. W tej chwili juz bym tak nie mogl sie odbic od dna jak kilka lat temu. Tajming is ewrything. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka69 Re: plecak nadau z Bractwa Okrągłostołowego 06.06.06, 13:13 tajming is everything, all right, ale nie rozumiesz tego powiedzenia. To jest stwierdzenieogolne a nie tylko dlawytlumaczenia twojego widzimisie. Otoz, czy tyjuz wiesz ze ten tajming bedzie taki dobry za rok, za tydzien, za 5 lat? Starosc w warunkach niepewnosci jest bardzo niedobra propozycja. Otworzyc biznes to jedno a kasowac pieniadze to drugie. Zwlaszcza jak potrzebne. I to bardzo. Buzka, moj ty biznesmenie. kup_pan_paszport napisał: > > > <a > href="<a href="www.attheforum.com/forums/viewtopic.php? p=491&mforum=forumpolonia#491"" target="_blank">www.attheforum.com/forums/viewtopic.php? p=491&mforum=forumpolonia#491"</a> > target="_blank">plecak nadau z Bractwa Okrągłostołowego wrote:</a> > > aa, jot-23 w akcji! Ales mi kolego forumowiczu do dochla rzeczywiscie nic mi > innego nie pozostaje jak poszperac w wyszukiwarce i znalezc na ciebie janku > haka! A jak znajde - tylko ze to musi poczekac bo mam klientow z zagranicy > ktorzy jak sam rozumiesz maja pierwszentwo przed toba za co ciebie bardzo > przepraszam--ale znajde i podepre sie linkami dokladnie tak samo jak ty to > robisz z ludzmi. Wiesz, rozumiem wiele twoich wad ale tej jednej zalety ktora > masz ze jestes pieniaczem to jzu naprawde nie moge pojac! > > Coz w tym takiego dziwnego ze wyjechalem do Niemiec, zarobilem troche grosze a > poniewaz tajming mialem dobry to wtedy te pieniadze mialy duza wartosc. > Zalozylem firme, troche mialem znajomosci i tak teraz leci. W tej chwili juz by > m > tak nie mogl sie odbic od dna jak kilka lat temu. Tajming is ewrything. > > Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Krótka pamięć? 02.06.06, 21:47 W styczniu 1995 roku za dolara płacono 2 zł 47 groszy albo 1,40 niemieckiej marki, albo 102 japońskie jeny Dzisiaj za dolara trzeba zapłcic 3 polskie złote 111 japońskich jenów i 0.77 euro a to równowartość 1.50 niemieckiej marki. Dla wewnętrznych potrzeb banki w dalszym ciągu dokonuja przeliczania euro na marki. Dzisiejszy kurs to 1 euro=1.955 DEM Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Krótka pamięć? 05.06.06, 15:48 "Dla wewnętrznych potrzeb" banki zmierzają do tych danych wyjściowych: mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=756204 Odpowiedz Link Zgłoś