lolo271 22.01.03, 15:07 <>...Pierwszy raz w histori,EU-produkuje wiecej niz USA...... Samoloty EU sa bardzo zawansowane tech........... I bezpieczne............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Europejski przemysl lotniczy.... 22.01.03, 15:18 lolo271 napisał: > <>...Pierwszy raz w histori,EU-produkuje wiecej niz USA...... > Samoloty EU sa bardzo zawansowane tech........... > I bezpieczne............ wow! moze kiedys nawet wyprodukujom rakiete! (co lata) ale na powaznie, jezeli mialbym wybor a330/340 czy b777, to zawsze boeing... leci sie po prostu wygodniej. co do a380... no co ja mam ci powiedziec, lolo... ale 550 pasazerow i tylko jeden sa-7. poza tym mysle ze myla sie w tym ze ruch lotniczy bedzie sie rozwijal w kierunku hub-based modelu. wydaje mi sie ze ludzie beda woleli zaplacic troche wiecej i miec bezposredni lot niz mniej i z przesiadkom. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Ciesze sie jotek........... 22.01.03, 15:30 <>...Ze narescie zakceptowales supremacje UE nad Usa......... I ze nie starasz sie dementowac wiadomosci..... Chwali ci sie,to......... Ja tylko nie rozumiem,dlaczego rzad Polski przy wyborze zrobil z siebie przyglupa i narazil sie na posmiewisko............... Odpowiedz Link Zgłoś
mania_k Re: Ciesze sie jotek........... 22.01.03, 15:34 Lolo gdyby bylo tak dobrze z przemyslem amerykanskim to po co te naciski na polske he he he >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Nawet ostatnio.............. 22.01.03, 15:51 <>...Max Kolonkow z USA przyznal ze NY to biedne miasto,ale wesole........ Niestety,ze stany sa na kolanach kazdy wie........... Wystarczy porozmawiac z ludzmi z tego forum,zamieszkalymi w USA,dziwia sie wszystkiemu i nic nie wiedza...Krytykuja poziom zycia w EU......... Trzeci swiat........ Odpowiedz Link Zgłoś
leniwe Lolek.. 22.01.03, 16:03 Wiesz jaka jest roznica miedzy USA a Europa? Ze w USA normalny obywatel moze miec np. pierdolony czolg w ogrodku w ciagu tygodnia przywieziony na platformie, typ dowolny, najlepiej Sherman. A w Europie mozesz miec bilet do opery, wejsciowke do parku, nowe nowego Volkswagena lub obalic pol litra w parku bez brazowej torebki. Lolo, tacy jak ty trzymaja mnie przy zyciu. Zanim nie zaczalem cie czytac to bylo mi wszystko jedno, czy bede zyl czy nie i jak dlugo. Ale teraz zdecydowalem ze pokrece sie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Lolek.. 22.01.03, 16:13 <>...Po co im czolg w ogrodku?........ I dlaczego ta torebka na butelke? I dlaczego wisialo ci ze zyjesz,przeciez jestes czlowiekiem................ cdn...... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Europejski przemysl lotniczy.... 23.01.03, 00:58 Lolo jak takie zaawansowane technicznie to dlaczego im ogony odpadaja w locie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzorz samolociki klejone vs. nitowane IP: *.union01.nj.comcast.net 23.01.03, 03:54 ertes napisał: > Lolo jak takie zaawansowane technicznie to dlaczego im > ogony odpadaja w locie? Bo za slabo przyklejone? Ale moze Lolo wyjasni lepiej... Wiem, bo jak szczenieciem bedac sklejalem samolociki to tez mi czasem cos odpadlo. Najlepszym sie zdarza. N.p. zaworek silownika steru kierunku B 737 sie czasem wezmie i urwie: www.airlinesafety.com/faq/B-737Rudder.htm a www.A340.net Odpowiedz Link Zgłoś