arbik 22.06.06, 09:35 Hej mam prosbe do osob mieszkajacych w Londynie czy ktos mogłby podac mi linka albo namiary na tanie miejsce noclegowe. Jakis niedrogi hotelik w obrebie bliskiego centrum. Bede wdzieczna za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kissa1 Re: b&b w Londynie 22.06.06, 13:01 Przylaczam sie do prosby. Na jesieni mamy ochote z mezem na wycieczke do Londynu i takie namiary bardzo by sie przydaly Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: b&b w Londynie 22.06.06, 14:22 arbik napisała: > Hej mam prosbe do osob mieszkajacych w Londynie czy ktos mogłby podac mi > linka albo namiary na tanie miejsce noclegowe. Jakis niedrogi hotelik w > obrebie bliskiego centrum. Bede wdzieczna za pomoc. > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: b&b w Londynie 22.06.06, 14:41 ja znam dobry hotel 10 min piechotka od oxford str i 5 od Hyde parku na sussex gardens.za pokoj 2 os 0k 40 £.jesli ktos jest zainteresowany to prosze na priv pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: b&b w Londynie 24.10.06, 10:29 mimbla i zuzanka,napisałam na priva,podzielncie się namiarami na te hoteliki Odpowiedz Link Zgłoś