mmaaggddaax 26.07.06, 15:31 wiem ze 90% pensji jest wyplacane przez 6 tygodni...czy oblicza sie srednia za ostatnie tygodnie pracy, miesiace...jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: urlop macierzynski-jak obliczyc 26.07.06, 16:03 How is my SMP worked out? Your employer will look at your gross earnings paid to you in a set period. This is usually the eight week period up to and including the 15th week before your expected week of childbirth. The period your employer uses may vary depending on how often you are paid – weekly, monthly or other intervals. Poza tym polecam wyszukiwarke i www.direct.gov.uk/Bfsl1/BenefitsAndFinancialSupport/BenefitsAndFinancialSupportArticles/fs/en?CONTENT_ID=10018741&chk=UpIl27 Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Od moderatora: prosba 26.07.06, 20:13 A ja prosze, zeby zaznaczac, o jaki kraj chodzi, najlepiej juz w tytule. To forum jest dla rodzicow z calego swiata. Wiem, ze dla wielu jest oczywiste, ze chodzi o UK, ale nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliv Re: urlop macierzynski-jak obliczyc 26.07.06, 20:53 Tu masz linka na forum, na ktorym na pewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37418 Odpowiedz Link Zgłoś