lolo271 12.02.03, 22:51 <>...Nie ma to jak w domu!.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mineta123 Re: Fajna jest Polonia.................. 12.02.03, 23:22 lolo271 napisa?: > <>...Nie ma to jak w domu!.......... Drzewiej bywalo jeszcze fajniej, ale moze za duzo wymagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Dzien na forum jest udany gdy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:35 1. sa watki o paszportach 2. sa wypowiedzi radcy/wolnego/pawla z melbourne 3. pokloca sie baby kulturalnie ale jadowicie 4. brataja sie faceci w dziwnych kombinacjach np. ojciec z balonem 5. sa watki o zarciu 6. sa watki o dupczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Re: Dzien na forum jest udany gdy: 12.02.03, 23:44 Hi, tak to wszystko prawda, ale gdzie sie podziala poezja? Kochani, no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Jak to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:52 Poezja, braterstwo, sztuka, elegancja i szydelkowanie - NA BISIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Jak to gdzie? IP: *.43-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 13.02.03, 00:24 o juz sa tu ci bisowcy Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Forum Polonia Bis 13.02.03, 00:31 zusanna_w_deszczu napisała: > "Bisowcow" nie znam "Bisowcy" to ludzie pisujacy na prywatnym Forum Polonia Bis, zalozonym przez nicka ro-bert z Forum Polonia, gdy stezenie gowna na tymze forum osiagnelo rozmiary uniemozliwiajace normalna konwersacje. Wiekszosc stalych korespondentow Forum Polonia przeniosla sie na Bis, niektorzy pisuja na obu forach. Zapraszamy do wlasnej oceny Polonii Bis. Otworz Forum--> Prywatne--> Rozne albo uzyj linki www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022 Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mineta123 Re: Forum Polonia Bis 13.02.03, 02:32 luiza-w-ogrodzie napisa?a: > Zapraszamy do wlasnej oceny Polonii Bis albo uzyj linki Ta linka to chyba po przyczytaniu wypowiedzi bisowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Aha, zapomnialam jeszcze o bisie dodac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 12:58 Najbardziej nachalna i natretna autoreklama. No a potem to szydelkowanie, big lof, uwagi sluszne i blyskotliwe, tra lalala sranie w banie, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Aha, zapomnialam jeszcze o bisie dodac. 13.02.03, 15:37 Dorotka tak a przy okazji - dlaczego Ciebie tam nie ma???? Wolisz rozrywki intelektualne typu "rozmowa z prawdziwym czlowiekiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Znowu mowia ze mnie nie ma. A ja jestem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:05 Wszedzie i nigdzie jak zwykle. Na bisie tez. Rzadko, bo nie popieram cenzury i lubie nie musiec liczyc sie ze slowami. Takie hobby mam. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Znowu mowia ze mnie nie ma. A ja jestem. 13.02.03, 18:07 Nie marudz Dorka Jaka cenzura? Jakie liczenie sie ze slowami? Klnij sobie ile chcesz na bisie, Ty to tak ladnie robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Dzieki szwedzia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:36 Wole jednak nie, bo mi robert z balonem powiedza tak jak ojcu, zem koloryt lokalny. Jak przychodze, jestem elegancka, kulturalna i oczywiscie w szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Tato, 13.02.03, 14:08 czy to ma byc "pozegnanie z bisa" nr 2 (tym razem zakamuflowane) czy tez nalezy to zrozumiec tak, ze Polonia to Dom a Bis to wychodne? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
falszywystarywiarus Re: Tato, 13.02.03, 15:51 Xurek proponuje zostac na Biesie bo tutaj mozna ci dopierdolic nie uzywajac bialych rekawiczek tak jak ty robisz czepiajac sie swiatly. twoje teksty na jego temat sa prymitywne co swiadczy o tobie. mentorka, kurwa, sie znalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek powtarzam, 13.02.03, 18:00 bo chyba to juz przerabialismy. Sama zadecyduje co, gdzie, do kogo i jak bede pisac. Te sama wolnosc posiadasz oczywiscie rowniez Ty. I kazdy z nas robi z nia to, na co go stac. W rekawiczkach albo bez. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Xurku, podoba mi sie Twoj Kameleon. (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: powtarzam, 14.02.03, 05:45 ale ty jestes popierdolona! powaznie mowie niemro Tato ona wyraznie leci na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: powtarzam, 14.02.03, 05:49 falszywy napisał: > ale ty jestes popierdolona! > powaznie mowie niemro > > Tato ona wyraznie leci na ciebie. A kto madry chociaz z iskierka inteligencji dalby dupy murzynowi? Odpowiedz Link Zgłoś
xurek do Studenta 14.02.03, 09:04 > A kto madry chociaz z iskierka inteligencji dalby dupy murzynowi? Pomijajac forme wyrazenia mysli, ktorej komentowac nie bede, jezeli chodzi o mysl sama to a) ja (musisz uwierzyc na slowo, bo wynikow testu IQ dolaczac nie bede) b) zona Kofi Anaan c) wykladowczyni ekonomii na uniwersytecie w Münster d) prawniczka pracujaca dla Landesregierung HH i jeszcze pare innych mi znanych, plus pewnie znacznie wiecej mi nieznanych pan. Student, obudz sie, bo swiat na tym polu posunal sie o conajmniej 50 lat dalej niz Tobie sie wydaje. Ten Twoj poglad to jakis taki..... sto lat za murzynami. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś