studentinzynier 15.02.03, 00:33 powiem tylko tyle: to dzikie brudne zwierzeta nie ludzie. xurek jak ty moglas z murzynem?przeciez to to nawet normalnie chodzic nie potrafi tylko skacze jak m@lp@. bastard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawy Re: bylem dzisiaj na murzynowie IP: *.prem.tmns.net.au 15.02.03, 01:11 Zgadzam sie student ! Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: bylem dzisiaj na murzynowie 16.02.03, 03:03 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Zgadzam sie student ! Jak tu sie nie zgodzic gdy to najprawdziwsza prawda. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: bylem dzisiaj na murzynowie IP: 209.121.52.* 16.02.03, 09:12 tylko nie przygladaj im sie dlugo beo bedziesz robil to samo czyli skakal Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: bylem dzisiaj na murzynowie 16.02.03, 15:01 Ale po jaka cholere - tam polazles ??? Skoro wiem ze g... smierdzi- to staram sie to miejsce omijac. A ty niby wiesz ze g.. jest na chdniku i rozdeptales to g.. noga. Czy nie czujesz zapachu - twoja noga jest upackana w g... Student czy ty nie wiesz ze nie nalezy chodzic z noga w g.. student dlatego ludzie z toba nie chca gadac - bo to nie tylko o gadane chodzi - to ma byc bez zapachu. Tak wiec idz w trawe i wyczysc se buciory. Potem je wyszczotkuj- najlepiej pasta BUWI Potem mozesz opowiadac jak to bylo w dzielnicy - gdzie mieszka najbogatsza czesc mieszkancow i jakie to oni maja ladne domy i pieknie trawniki przystrzyzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuj Re: bylem dzisiaj na murzynowie IP: *.cmts.sth.ptd.net 16.02.03, 15:34 leosia napisał: > Ale po jaka cholere - tam polazles ??? > Skoro wiem ze g... smierdzi- to staram sie to miejsce omijac. > > A ty niby wiesz ze g.. jest na chdniku i rozdeptales to g.. noga. > Czy nie czujesz zapachu - twoja noga jest upackana w g... > > Student czy ty nie wiesz ze nie nalezy chodzic z noga w g.. > student dlatego ludzie z toba nie chca gadac - bo to nie tylko o gadane chodzi > - Swieta prawda ja bylem na Manhatanie jest sliczny i zazwyczaj chodze tylko w miejsca ktore sa wzorem czystosci g...a nie bylo ale co niektorzy lubia podniesc swoja wartosc poprzez negatywne strony innych tzn ociemnialych przypadkow > Tak wiec idz w trawe i wyczysc se buciory. > Potem je wyszczotkuj- najlepiej pasta BUWI > > Potem mozesz opowiadac jak to bylo w dzielnicy - gdzie mieszka najbogatsza > czesc mieszkancow i jakie to oni maja ladne domy i pieknie trawniki > przystrzyzone. Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: bylem dzisiaj na murzynowie 16.02.03, 15:35 Szukalem lepszej pracy, mialem spotkanie ale nie wiedzialem ze to bedzie na samym murzynowie.Poprostu przypadkowo sie tam znalazlem .W gownie to ja obecnie mieszkam na Jackowie z tego tez wzgledu szukam innej pracy zeby wiecej zarobic i przeprowadzic sie w lepsze miejsce .Mam dosyc mieszkania z polaczkami w trzech na kupe w piwnicy. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: bylem dzisiaj na murzynowie IP: 130.68.2.* 17.02.03, 04:26 Kolego student - zajrzyj do starej encyklopedi ZOBACZ WYRAZ - Odpowiedz Link Zgłoś
student_inzynier LEOSIA 17.02.03, 04:43 Zybi.. masz klapki na oczach i to coraz czesciej.. dziwie sie, ze wdajesz sie w rozmowe z jakas podroba mojej osoby. Doskonale wiesz, ze w murzynowie nie mieszkam.. zdjecia widzial - widzial.. ja Twoje tez.. jachty.. wspolna znajoma.. Zybi przed domem, odsniezajacy snieg..etc etc etc.. moze to Cie przekona, ze nie warto wdawac sie w przepychanki slowne kilku przyglupow, ktorzy nie maja co robic z wolnym czasem i szukaja sobie sami zajecia. Serdecznie pozdrawiam - ten prawdziwy i jedyny student_inzynier, nie z murzynowa, ale z ladnej dzielnicy z dala od slamsow. student vel bastard Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczek_ Re: bylem dzisiaj na murzynowie 17.02.03, 03:32 studentinzynier napisał: > powiem tylko tyle: to dzikie brudne zwierzeta nie ludzie. > xurek jak ty moglas z murzynem?przeciez to to nawet normalnie chodzic nie > potrafi tylko skacze jak m@lp@. > > bastard CHUJU STUDENCIKU A BANANA DO DUPY CI NIE WSADZILI? Odpowiedz Link Zgłoś