Gość: Sromek IP: *.sympatico.ca 08.03.03, 21:27 Produkcja tzw. soft-wood-lumber (Orwell sie klania) osiagnela szczyty (kanadyjska tajga prosi o przerwe!) a sasiedzi z poludnia dale nakladaja 27% duty ... hehe! Do czego to doprowadzi? Who kiers? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomus Re: Kanada - nowe technologie! IP: *.sympatico.ca 08.03.03, 21:31 Czeresniacy z Podhala i Polasia (J-23!) sraja w baniem! Oby nam siem! Za tych co na morzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balanga Re: Kanada - nowe technologie! IP: *.sympatico.ca 08.03.03, 21:52 ??: ka jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?nada-emigracja ?dres: *.sympatico.ca ?????sulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ??????? wiec dostanie znikoma ilosc punktow. ????????ani owa wlasnie konczy studia czyli nie ma stazu pracy a ????????iec zero punktow. 75 to minimum. ???????aja?poza Polska?wia? tym mam pytanie: Czy ktos? z Was zna ??pos?b, aby legalnie wyemigrowac? do Kanady? Oboje jestes?my m?odzi, ja jestem ??opiero co po studiach, a ma? ukon?czona??e pomatyralna? lat ??rowadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?wiedz cytuja???Temat byl juz wielokrotnie omawiany na forum,najlepsze informacje dostaniesz w ???ambasadzie kanadyjskiej mozesz sprawdzic napewno maja strone internetowa ???poswiecona emigracji,zycze szczescia. ??? ???? Szanse: 0 ??????) Sorry. ?????? ??????Nieprawda, spotkalem kilka osob, ktore w ostatnich kilku latach zalapaly sie w ??????kategorii "Skilled Immigrants". Jest to na pewno trudne, warunki, kasa, (~CAD ??????15,000 na dwie osoby), etc., ale ... kto ryzykuje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ???????Nie ma sily. Przepisy sie zmienily w zeszlym roku ???????o studiach, a ma? ukon?czona??e pomatyralna? lat ??rowadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?trone internetowa ???poswiecona emigracji,zycze szczescia. ??? ????s". Jest to na pewno trudne, warunki, kasa, (~CAD ??????15,000 na dwie osoby), etc., ale ... kto ryzykuje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ???????ek Kanada-emigracja ?dres: *.visp.energis.pl ? Gos?c?: ka piej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?ja??????????zanse: 0 ?????orry. ????na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ???????bie zrobic test punktowy. ???????orum pierwszy raz i widze? jest tu duz?dzi ??ieszkaja?poza Polska?wia? tym mam pytanie: Czy ktos? z Was zna ??pos?b, aby legalnie wyemigrowac? do Kanady? Oboje jestes?my m?odzi, ja jestem ??opiero co po studiach, a ma? ukon?czona??e pomatyralna? lat ??rowadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?c?: Marcus cytuja??????ertes napisa?: ?????? ??????) ??????) Szanse: 0 ??????) Sorry. ?????? ??????Nieprawda, spotkalem kilka osob, ktore w ostatnich kilku latach zalapaly sie w ??????kategorii "Skilled Immigrants". Jest to na pewno trudne, warunki, kasa, (~CAD ??????15,000 na dwie osoby), etc., ale ... kto ryzykuje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ??????? ????????iec zero punktow. 75 to minimum. ???????? Oboje jestes?my m?odzi, ja jestem ??opiero co po studiach, a ma? ukon?czona??e pomatyralna? lat ??rowadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?adzie kanadyjskiej mozesz sprawdzic napewno maja strone internetowa ???poswiecona emigracji,zycze szczescia. ??? ????zalapaly sie w ??????kategorii "Skilled Immigrants". Jest to na pewno trudne, warunki, kasa, (~CAD ??????15,000 na dwie osoby), etc., ale ... kto ryzykuje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ???????igracja ?dres: *.broadcom.com ??????? Gos?c?: Tomek c punktow ???????? porownaniu do tego co przed. ?ety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ? 03-03-2003 17:21 odpowiedz na listje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ???????owne 0. ????????zuc okiem na strone gdzie mozna sobie zrobic test punktowy. ???????tuja??itam wszystkich serdecznie, ?e: Kanada-emigracja ?dres: *.sympatico.ca ??oll ata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ??????? wlasnie konczy studia czyli nie ma stazu pracy a ????????iec zero punktow. 75 to minimum. ???????zna ??pos?b, aby legalnie wyemigrowac? do Kanady? Oboje jestes?my m?odzi, ja jestem ??opiero co po studiach, a ma? ukon?czona??e pomatyralna? lat ??rowadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?forum,najlepsze informacje dostaniesz w ???ambasadzie kanadyjskiej mozesz sprawdzic napewno maja strone internetowa ???poswiecona emigracji,zycze szczescia. ??? ????kalem kilka osob, ktore w ostatnich kilku latach zalapaly sie w ??????kategorii "Skilled Immigrants". Jest to na pewno trudne, warunki, kasa, (~CAD ??????15,000 na dwie osoby), etc., ale ... kto ryzykuje ten w Polsce nie siedzi. ??????Problem polega na tym, ze kolejka w tej kategorii jest teraz w konsulacie w ??????Polsce tak duza, ze ponoc zajmuje 2 lata, zanim ktos w ogole spojrzy na ??????papiery. To jest wiadomosc nie sprawdzona - moze trwa dluzej, moze krocej. Badz ??????pesymistka, nigdy nie bedziesz rozczarowana. ?????? ??????????(06/02). Jest duzo trudniej dostac wymagana ilosc punktow ???????? porownaniu do tego co przed. ?wadzi swoja?e? juz?sie?zi?o. Coraz wyraz?niej niestety ??idac?, z?e ma szans, aby w Pol;sce by?o lepiej, a z? ma sie?o ??edno... Zatem, jes?li znacie jakies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?scia. ??? ???????a???????? calym szacunkiem ale szanse ta pani ma rowne 0. ????????zuc okiem na strone gdzie mozna sobie zrobic test punktowy. ???????a ies? drogi, be?ardzo wdzie?.. ??ozdrawiam ?-emigracja ?dres: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canscroll Re: Kanada - nowe technologie! IP: *.sympatico.ca 09.03.03, 16:06 Jak to przykrp patrzec jak ludzie sobie sami odpowiadaja - odstaw butelke chic na moment, a zobaczysz jak bedzie Ci fajnie na duszy! Odpowiedz Link Zgłoś