Dodaj do ulubionych

Bihydrogen monoxide research

18.10.06, 22:24
to jest to...
Obserwuj wątek
    • ex-rak Re: Bihydrogen monoxide research 18.10.06, 23:58
      A nie chodzi ci czasem o Dihydrogen monoxide research

home.earthlink.net/~thesandpit/misc/water.htm
      • waldek.usa Tak tak 19.10.06, 19:06
        oczywiscie, chodzi o di...

Moznaby jeszcze wyslac asystenta po powdered H2O, ale to juz jest dosc zlosliwe.
        • ex-rak Re: Tak tak 19.10.06, 23:12
          Wlasnie ta okropna omylka mnie tak w oczy kolnela, ze az musialem zagooglowac i
          ten stary link mi przy okazji wyskoczyl.
          • piss.doff z piciem w prazy to jest tak 20.10.06, 00:53
            jak wypijesz to idziesz lac. Jak idziesz lac to sie kazdy zasuszony menel w tej
            pracy przyglada podejrzliwie dlaczego ty tak czesto lejesz w godzinach. Po
            jakims czasie uwazaja, ze masz chronicznie zrobiony pecherz i z lekka sobie
            pogrywaja z twojego nieszczescia. Nie daj banie poze a zrobisz im wyklad jak w
            tym di i bi a zaraz porobia sobie kolka na srodku na twoj rachunek. Oczywiscie
            jak to wesole towarzystwo odliczy pierwszego do szpitala na poczworny bypass to
            to jest ok. Miec zasuszone nerki, miec bypass, miec zawal to jest ok. A byc
            zdrowym to jest bardzo duzy blad w tzw karierze. Najwiekszy ubaw mam widzac
            bylych managerow ktorzy meczyli ludzi latami jak teraz nie moga trafic w drzwi
            wlasnej lazienki.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Bihydrogen monoxide research 19.10.06, 02:08
      Stare, ale jare. Pamietam to jako internetowa ciekawostke podejrzana w czasie
      pracy w 1995 roku.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka