ex-rak Re: Bihydrogen monoxide research 18.10.06, 23:58 A nie chodzi ci czasem o Dihydrogen monoxide research home.earthlink.net/~thesandpit/misc/water.htm Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Tak tak 19.10.06, 19:06 oczywiscie, chodzi o di... Moznaby jeszcze wyslac asystenta po powdered H2O, ale to juz jest dosc zlosliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Tak tak 19.10.06, 23:12 Wlasnie ta okropna omylka mnie tak w oczy kolnela, ze az musialem zagooglowac i ten stary link mi przy okazji wyskoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff z piciem w prazy to jest tak 20.10.06, 00:53 jak wypijesz to idziesz lac. Jak idziesz lac to sie kazdy zasuszony menel w tej pracy przyglada podejrzliwie dlaczego ty tak czesto lejesz w godzinach. Po jakims czasie uwazaja, ze masz chronicznie zrobiony pecherz i z lekka sobie pogrywaja z twojego nieszczescia. Nie daj banie poze a zrobisz im wyklad jak w tym di i bi a zaraz porobia sobie kolka na srodku na twoj rachunek. Oczywiscie jak to wesole towarzystwo odliczy pierwszego do szpitala na poczworny bypass to to jest ok. Miec zasuszone nerki, miec bypass, miec zawal to jest ok. A byc zdrowym to jest bardzo duzy blad w tzw karierze. Najwiekszy ubaw mam widzac bylych managerow ktorzy meczyli ludzi latami jak teraz nie moga trafic w drzwi wlasnej lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Bihydrogen monoxide research 19.10.06, 02:08 Stare, ale jare. Pamietam to jako internetowa ciekawostke podejrzana w czasie pracy w 1995 roku. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś