_szvvedka 26.03.03, 04:58 Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwanego Trojan Bank. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: Trojan Bank- Bank lolo 26.03.03, 04:59 (...)..........pierdol sie....... A jak poskaczesz to stracisz chuja(bo sam odpadnie)............. Odpowiedz Link Zgłoś
_szvvedka Re: Trojan Bank- Bank lolo 26.03.03, 05:01 lolo271 napisał: > (...)..........pierdol sie....... > A jak poskaczesz to stracisz chuja(bo sam odpadnie)............. hehehehehe co mi odpadnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Trojan Bank- Bank lolo 26.03.03, 05:02 _szvvedka napisała: > lolo271 napisał: > > > (...)..........pierdol sie....... > > A jak poskaczesz to stracisz chuja(bo sam odpadnie)............. > > > hehehehehe co mi odpadnie???? __________________________ bleee..........juz ci odpadl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Trojan Bank- Bank lolo IP: *.ppp.clsm.epix.net 26.03.03, 05:49 lolo, a ty nadal wyrwany jestes z kontekstu. ale pisz nadal, bo wesolo sie ciebie czyta (ze zacytuje cantrola: buhahahahahahahahahahahahaha!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
bigtool4u lolo 26.03.03, 05:05 _szvvedka napisała: > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwanego > Trojan Bank. Lolo jakie oplaty miesieczne? czym sie rozni Twoj Bank od innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolo 26.03.03, 05:08 troia......to kurwa po wlosku............. nie wierzcie we wszystko co sie pisze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bigtool4u Re: lolo 26.03.03, 05:09 lolo271 napisał: > troia......to kurwa po wlosku............. > nie wierzcie we wszystko co sie pisze.......... Czy ja znowu jestem az tak pijany ze zle widze?Wydawalo mi sie ze mowa o Trojan (?) Odpowiedz Link Zgłoś
bigtool4u Re: lolo 26.03.03, 05:08 bigtool4u napisał: > _szvvedka napisała: > > > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwanego > > Trojan Bank. > > Lolo jakie oplaty miesieczne? czym sie rozni Twoj Bank od innych ? Mozna u Ciebie wyrobic karte kredytowa? wysokie procenty u Ciebie?Interesuje mnie Visa .Trojan Visa niezle brzmi .Mozna zbierac na niej punkty na darmowe prezerwatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolo 26.03.03, 05:09 bigtool4u napisał: > bigtool4u napisał: > > > _szvvedka napisała: > > > > > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwan > ego > > > Trojan Bank. > > > > Lolo jakie oplaty miesieczne? czym sie rozni Twoj Bank od innych ? > > Mozna u Ciebie wyrobic karte kredytowa? wysokie procenty u Ciebie?Interesuje > mnie Visa .Trojan Visa niezle brzmi .Mozna zbierac na niej punkty na darmowe > prezerwatywy? _________________________________ (...)smierdzisz............ Odpowiedz Link Zgłoś
bigtool4u Re: lolo 26.03.03, 05:11 lolo271 napisał: > bigtool4u napisał: > > > bigtool4u napisał: > > > > > _szvvedka napisała: > > > > > > > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo > zwan > > ego > > > > Trojan Bank. > > > > > > Lolo jakie oplaty miesieczne? czym sie rozni Twoj Bank od innych ? > > > > Mozna u Ciebie wyrobic karte kredytowa? wysokie procenty u Ciebie?Interesu > je > > mnie Visa .Trojan Visa niezle brzmi .Mozna zbierac na niej punkty na darmo > we > > prezerwatywy? > _________________________________ > (...)smierdzisz............ Obiecuje sie wyczyszcic przed otwarciem konta. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: lolo 26.03.03, 05:12 bigtool4u napisał: > lolo271 napisał: > > > bigtool4u napisał: > > > > > bigtool4u napisał: > > > > > > > _szvvedka napisała: > > > > > > > > > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku > lolo > > zwan > > > ego > > > > > Trojan Bank. > > > > > > > > Lolo jakie oplaty miesieczne? czym sie rozni Twoj Bank od innych > ? > > > > > > Mozna u Ciebie wyrobic karte kredytowa? wysokie procenty u Ciebie?Int > eresu > > je > > > mnie Visa .Trojan Visa niezle brzmi .Mozna zbierac na niej punkty na > darmo > > we > > > prezerwatywy? > > _________________________________ > > (...)smierdzisz............ > > > Obiecuje sie wyczyszcic przed otwarciem konta. _______________________________________- (...)Ale dzisiaj juz nie bo ide spac.........ok? Odpowiedz Link Zgłoś
_szvvedka Re: Trojan Bank- Bank lolo 26.03.03, 16:22 _szvvedka napisała: > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwanego > Trojan Bank. Pierwsze 100 osob dostaje prezent.Nie zwlekajcie z decyzja.Naprawde warto . Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Trojan Bank- Bank lolo 05.04.03, 01:08 _szvvedka napisała: > _szvvedka napisała: > > > Lokujcie swoje grosze w najlepszym na swiecie Banku .Banku lolo zwanego > > Trojan Bank. > > Pierwsze 100 osob dostaje prezent.Nie zwlekajcie z decyzja.Naprawde warto . szwedka z cipy ci smierdzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś