Dodaj do ulubionych

rodzice z Chorwacji

IP: *.* 30.08.02, 20:19
Szukam młodych rodziców z Chorwacji lub mieszkających w Polsce Chorwatów. Mam 25 lat. Studiuję kroatystykę i jestem mamą 5-cio miesięcznego Alana. Mieszkam w Poznaniu. Odezwijcie się!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mo Rrodzice z Chorwacji i Polski IP: *.* 25.09.02, 18:04
      Bok! Jestem młodą ??? - duchemz pewnością - mamą dwuletniejMarcelki. Tata jest młodym ???hehehe Chorwatem z Zagrzebia.Mieszkamy w od 3 lat Krakowie,wcześniej razem podróżowaliśmy po świecie... ponieważ jesteśmy turystami z wykształcenia orazprzede wszystkim z zamiłowania...PozdravMo
    • Gość: Mo Rrodzice z Chorwacji i Polski IP: *.* 25.09.02, 18:04
      Bok! Jestem młodą ??? - duchemz pewnością - mamą dwuletniejMarcelki. Tata jest młodym ???hehehe Chorwatem z Zagrzebia.Mieszkamy w od 3 lat Krakowie,wcześniej razem podróżowaliśmy po świecie... ponieważ jesteśmy turystami z wykształcenia orazprzede wszystkim z zamiłowania...PozdravMo
    • Gość: Mo Rrodzice z Chorwacji i Polski IP: *.* 25.09.02, 18:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka