Gość: ak IP: *.zebratelecom.ru 17.11.01, 04:31 Przez jakis czas bede mieszkac w tym miescie, czy znajdzie sie ktos kto pomoze mi sie tu zaasymilowac, wprowadzi w zycie towarzyskie? Chcialabym nawiazac kontakt z interesujacymi ludzmi ciekawymi swiata, optymistycznie nastawionymi do zycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Urka Re: Polacy w Moskwie IP: 213.98.114.* 17.11.01, 15:32 Gość portalu: ak napisał(a): > Przez jakis czas bede mieszkac w tym miescie, czy znajdzie sie ktos kto pomoze > mi sie tu zaasymilowac, wprowadzi w zycie towarzyskie? Chcialabym nawiazac > kontakt z interesujacymi ludzmi ciekawymi swiata, optymistycznie nastawionymi > do zycia Uprzejmie prosze o powiadomienie jak tam zycie towarzyskie w Moskwie i czy spotkales interesujacych ludzi ciekawych swiata,jakiego swiata? Poza mafiosami i ekipa Putina chyba nie spotkasz optymistycznie nastawionych ludzi w Moskwie. Zycze powodzenia PS.Jak wejdziesz w zycie towarzyskie ,to regularnie pisz na forum i dzwon czesto do domu .Podobno "zycie "towarzyskie w Moskwie czesto konczy sie w samotnosci w gruzach lub w nurtach rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Polacy w Moskwie IP: *.zebratelecom.ru 18.11.01, 22:42 Hej Urka, a czemu jestes tak pesymistycznie nastawiony/a do zycia? Z tonu sadze, zes jednak mezczyzna) Jestesmy z mezem tutaj od 3 tygodni i bardzo mi sie to miasto podoba. Chcialabym nawiazac kontakt z Polakami, ktorzy tak jak my sa tutaj na placowce albo mieszkaja na stale. Szukam bratniej duszy, ktora mialaby ochote ze mna pozwiedzac zabytki, muzea, napic sie dobrej kawki gdzies na Arbacie, pojsc do teatru, pobuszowac po sklepach. Jak widzisz mozna miec zycie towarzyskie i "zycie towarzyskie", niekoniecznie z mafia w tle) pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erymo Re: Polacy w Moskwie IP: *.bratniak.krakow.pl 17.11.01, 16:02 ze dwa lata temu bylem w moskiwe - w ramach trasy koncertowej Grupy Twórczej ERYMO - było świetnie, mam kilka adresów instytucji polonijnych tam się mieszczących - są to naprawde świetni, bardzo otwarci ludzie, przyślij mi swojego maila a napewno dam Ci namiary na tamtejszych Polaków - mój adres znajdziesz na erymo.w.interia.pl - na postronie kontakt ERYMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Polacy w Moskwie IP: *.zebratelecom.ru 18.11.01, 22:45 Erymo, dzieki za zainteresowanie. Zajrzyj do swojej skrzynki pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś