Dodaj do ulubionych

wózek 0-3lata uk

01.01.07, 16:30
Jaki polecacie...?do ok 300f
najlepiej travel system...jakie macie doswiadczenia ?moze jednak lepiej kupic
np 2in1 a fotelik samochodowy kupic np na ebay-u ( widzialam juz za 34f)
doradzcie
Obserwuj wątek
    • koxha Re: wózek 0-3lata uk 01.01.07, 22:06
      ja mam 3d pram system z silver cross.jest super,bardzo wygodny dla niemowlaka
      jak musi byc na plasko(ma specjalny materac)jest tez twarza do mamy.pozniej
      materac sie wyjmuje i dzidzia jest w odwratna strone.jest naprawde super,i jest
      lekki.malo tez zajmuje miejsca jak jest skladany.wogole bardzo poreczny,np w
      autobusie(nie taki wielki kloc,czasami nie chca zabierac z wielkilmi pramami do
      autobusow)wejdz na strone silvercrossa i poogladaj.wiem tez ze duzo chetnych ma
      pramette z mamas and papas ale te wozki juz przenoszone a ten jest narynku od
      lipca.naprawde polecam
    • kingaolsz Re: wózek 0-3lata uk 02.01.07, 00:02
      Ja polecam trzykolowce. Dla mnie nie ma lepszych wozkow.
      Travel systems sa wg. mnie zbyt barbarzynskie i niewygodne dla dzieciaczkow.
      Maluch nie powinien spedzac w pierwszych miesiacach wiecej niz 2h dziennie w
      foteliku samochodowym.
      Co do fotelikow, to osobiscie nie oszczedzam, bo jest to bardzo wazny sprzet i
      w zalozeniu ma ratowac zycie mojego dziecka wiec musi byc porzadny.

Pozdr
      Kinga
      • gato.domestico Re: wózek 0-3lata uk 04.01.07, 12:14
        Kinga, piszesz o 3 kolowcach ze sa swietne...masz porownanie ze standardowymi 4-
        kolowcami?czy sa stabilne ( slyszalam roznie...ale zalezy mi na na opinii kogos
        obiektywnego, kto mial doswiadczenie z obydwoma modelami)W sklepie raczej nie
        ma szans porzadnie sprawdzic takiego 2sprzetu"...nigdy nie wiadomo jak sie
        zachowa w...terenie smile
        • kingaolsz Re: wózek 0-3lata uk 04.01.07, 21:32
          Mialam i 4-kolowe i 3-kolowca i w kwestii stabilnosci nie czulam kompletnie
          zadnej roznicy. W terenie sprawowal sie rewelacyjnie, wszedzie sie dostal smile
          Radzilabym Ci kupic wozek w ok. £200-£240 i za reszte fotelik jakiejs dobrej
          firmy ( za £100 kupisz naprawde pozadne).

Kinga

• gato.domestico i jeszcze 04.01.07, 12:16
        chcialabym kupic przez internet...i nie wiem czy kupowac takie mega
        zestawy...wszystko razem? obliczal ktos?faktycznie wychodzi taniej czy warto
        poprostu kupic wozek a reszte "gratow" dokupic osobno...w doswiadcz ( ale inne
        artykuly) wiem ze w pakiecie wcale nie musi wyjsc taniej... smile
        • kingaolsz Re: i jeszcze 04.01.07, 21:34
          Polecam przez internet www.kiddicare.com/ sprawdzeni wiele razy i ceny
          maja czesto konkurencyjne.

Kinga
    • margarita30 Re: wózek 0-3lata uk 03.01.07, 23:39
      Ja mam britax voyaga i jestem z niego bardzo zadowolona.
      Mam taki z wkladką dla noworodka, ktora niestety jest
      dosyć mala bo starczyła tylko na około trzy miesiace.
      Oparcie rozklada się na plasko, fajne duże kółka, no i
      bardzo dobry fotelik.
      A jesli chodzi o 2w1 to przychodzi mi do głowy tylko
      silver cross 3d jest po prostu sliczny szczegolnie w
      kolorze pistachio.
    • arim28 Re: wózek 0-3lata uk 05.01.07, 00:45
      Przy zakupie wozka 3-kolowego zwroc uwage na szer.rozstawu tylnich kol. Jezeli
      sa blisko siebie wozek jest bardzo niestabilny i zarazem niebezpieczny. Wez pod
      uwage na jakim terenie bedziesz uzywac wozka: spacer teren, spacer miasto,
      czeste podroze komunikacja??
      Ja duzo spaceruje (mam lyse opony) i w naszym wypadku 4-kolowy (przednie kola
      skretne) byl strzalem w 10.
      Wez pod uwage ciezar wozka. Bardzo istotne przy podnoszeniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka