gato.domestico 01.01.07, 16:30 Jaki polecacie...?do ok 300f najlepiej travel system...jakie macie doswiadczenia ?moze jednak lepiej kupic np 2in1 a fotelik samochodowy kupic np na ebay-u ( widzialam juz za 34f) doradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koxha Re: wózek 0-3lata uk 01.01.07, 22:06 ja mam 3d pram system z silver cross.jest super,bardzo wygodny dla niemowlaka jak musi byc na plasko(ma specjalny materac)jest tez twarza do mamy.pozniej materac sie wyjmuje i dzidzia jest w odwratna strone.jest naprawde super,i jest lekki.malo tez zajmuje miejsca jak jest skladany.wogole bardzo poreczny,np w autobusie(nie taki wielki kloc,czasami nie chca zabierac z wielkilmi pramami do autobusow)wejdz na strone silvercrossa i poogladaj.wiem tez ze duzo chetnych ma pramette z mamas and papas ale te wozki juz przenoszone a ten jest narynku od lipca.naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: wózek 0-3lata uk 02.01.07, 00:02 Ja polecam trzykolowce. Dla mnie nie ma lepszych wozkow. Travel systems sa wg. mnie zbyt barbarzynskie i niewygodne dla dzieciaczkow. Maluch nie powinien spedzac w pierwszych miesiacach wiecej niz 2h dziennie w foteliku samochodowym. Co do fotelikow, to osobiscie nie oszczedzam, bo jest to bardzo wazny sprzet i w zalozeniu ma ratowac zycie mojego dziecka wiec musi byc porzadny. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: wózek 0-3lata uk 04.01.07, 12:14 Kinga, piszesz o 3 kolowcach ze sa swietne...masz porownanie ze standardowymi 4- kolowcami?czy sa stabilne ( slyszalam roznie...ale zalezy mi na na opinii kogos obiektywnego, kto mial doswiadczenie z obydwoma modelami)W sklepie raczej nie ma szans porzadnie sprawdzic takiego 2sprzetu"...nigdy nie wiadomo jak sie zachowa w...terenie Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: wózek 0-3lata uk 04.01.07, 21:32 Mialam i 4-kolowe i 3-kolowca i w kwestii stabilnosci nie czulam kompletnie zadnej roznicy. W terenie sprawowal sie rewelacyjnie, wszedzie sie dostal Radzilabym Ci kupic wozek w ok. £200-£240 i za reszte fotelik jakiejs dobrej firmy ( za £100 kupisz naprawde pozadne). Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico i jeszcze 04.01.07, 12:16 chcialabym kupic przez internet...i nie wiem czy kupowac takie mega zestawy...wszystko razem? obliczal ktos?faktycznie wychodzi taniej czy warto poprostu kupic wozek a reszte "gratow" dokupic osobno...w doswiadcz ( ale inne artykuly) wiem ze w pakiecie wcale nie musi wyjsc taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: i jeszcze 04.01.07, 21:34 Polecam przez internet www.kiddicare.com/ sprawdzeni wiele razy i ceny maja czesto konkurencyjne. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
margarita30 Re: wózek 0-3lata uk 03.01.07, 23:39 Ja mam britax voyaga i jestem z niego bardzo zadowolona. Mam taki z wkladką dla noworodka, ktora niestety jest dosyć mala bo starczyła tylko na około trzy miesiace. Oparcie rozklada się na plasko, fajne duże kółka, no i bardzo dobry fotelik. A jesli chodzi o 2w1 to przychodzi mi do głowy tylko silver cross 3d jest po prostu sliczny szczegolnie w kolorze pistachio. Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: wózek 0-3lata uk 05.01.07, 00:45 Przy zakupie wozka 3-kolowego zwroc uwage na szer.rozstawu tylnich kol. Jezeli sa blisko siebie wozek jest bardzo niestabilny i zarazem niebezpieczny. Wez pod uwage na jakim terenie bedziesz uzywac wozka: spacer teren, spacer miasto, czeste podroze komunikacja?? Ja duzo spaceruje (mam lyse opony) i w naszym wypadku 4-kolowy (przednie kola skretne) byl strzalem w 10. Wez pod uwage ciezar wozka. Bardzo istotne przy podnoszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś