Dodaj do ulubionych

Cel tego pelnego nienawisci forum

04.01.07, 23:22
Obrzucanie sie blotem, bo wiadomo, ze Polacy to narod pelen nienawisci.
Wchodze tutaj zeby wziac udzial w tej zabawie, czasem znajde kogos rozsadnego
z kim mozna po ludzku porozmawiac. W realu unikam Polakow jak moge. Dzieki
znajomosci paru jezykow mam znajomych w Stanach i Europie i nie ma wsrod nich
zadnego Polaka.
Polacy to zaraza zakazajaca swiat. Zasmiecaja juz ulice europejskie
(bezdomni). Dobrze, ze nadal potrzebuja wiz na wyjazd do Stanow, bo
zasmieciliby tez ulice amerykanskie.
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 00:31
      przesadzasz i masz uprzedzenia. Po prostu nie rozumiesz jeszcze milosci inaczej
      ktora sie nawzajem obdarzamy. Ty naprawde myslisz, ze my sie tutaj nawzajem nie
      znamy?
      • elsbieta Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 00:34
        A co ma znanie sie do rzeczy? Myslisz, ze Polacy tylko w Internecie okazuja
        sobie niechec? A skad sie bierze nie pomaganie rodakom? Zauwazyles jak
        popieraja sie np. Hindusi w Sluzbie Zdrowia. Ilu polskich lekarzy spotkales (no
        chyba, ze mieszkasz na Jackowie), a ilu hinduskich.
        Nie sadzilam, ze to forum homoseksualistow ("milosc inaczej"). Nie mam nic
        przeciwko.
        • downunderguy Re: oo zbulwersuwala sie swizo cichodojka 05.01.07, 00:56
          wkrotce nauczsz sie plywac w zoo, kazdy chce wyruchac kazdygo - to sie nazywo
          zdrowo konkuryncja - a moze kuchac inaczyj...
        • majenkir Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 01:14
          elsbieta napisała:
          > Ilu polskich lekarzy spotkales (no
          > chyba, ze mieszkasz na Jackowie), a ilu hinduskich.

Hinduscy imigranci w glownej mierze wywodza sie z bogatych rodzin
          inteligenckich. A jaki jest przecietny Polak w Ameryce kazdy widzi.... wink.
    • harlista Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 01:37
      Dwa tygodnie temu w Tesco poprosilem o pomoc a dziale AGD.
      Moment pozniej zostalem "olany" na konto innej klientki.
      Pozniej mi to wyjasniono:
      TAMTA PANI BYLA BARDZIEJ "NIECIERPLIWA" smile)

Tak wiec "przegralem" bo nie bylem chamem
      • piss.doff Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 03:08
        niezle. Podasz wiecej wrazen z podrozy?
    • robinhood101 Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 01:42
      Przeczytaj swoj post, zobaczysz, jaka zacofana i ciemna jestest i przede
      wszystkim glupia i nietolerancyjna....Celem tego forum jest zwalczanie takis
      ptasich mozdzkow jak ty.
      • za_morzem Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 05.01.07, 04:18
        "Dzieki
        znajomosci paru jezykow mam znajomych w Stanach i Europie i nie ma wsrod nich
        zadnego Polaka.
        Polacy to zaraza zakazajaca swiat. Zasmiecaja juz ulice europejskie
        (bezdomni). Dobrze, ze nadal potrzebuja wiz na wyjazd do Stanow, bo
        zasmieciliby tez ulice amerykanskie."

w tych paru zdaniach pokazalas swoja "klase".
        dobrze zauwazyl kolega poprzednik.
        bije z ciebie ciemnota i glupota.
      • step44 Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 14.01.07, 20:17
        Podpisuje sie oburacz pod tym co powiedzial robinhood101!!!

Poza oczywista glupota i nietolerancja dodalbym jeszcze problem
        niezrealizowanych marzen i planow, ktore mialy sie za granica - niczym za
        dotknieciem czarodziejskiej paleczki - spelnic.

A wiec kompletne niezadowolenie z samej siebie co potem odbija sie na stosunku
        autorki postu, elsbiety do rodakow. Wiadomo, ze nikt nie jest bez skazy - ale w
        ten sposob generalizowac i osadzac Polakow to wstyd!

Elsbieta nie ma umiejetnosci obserwacji tego wszystkiego co nas otacza - nie ma
        tego krytycznego spojrzenia na to co widzi. A widzi tylko zlo, zaraze, brud,
        niesprawiedliwosc, zazdrosc.
        Kazdy medal ma przeciez dwie strony. Elsbieta jest za leniwa spojrzec na jego
        druga strone.
        W tym roku mija juz 20 lat mojego pobytu poza krajem. Ja mam zupelnie inne
        wyobrazenie o Polakach tutaj. Moze mialem szczescie obracac sie w innych
        kregach?
        Pozdrowienia
        Step44
    • fan.club1 Znajomość języka nie gwarantuje... 05.01.07, 10:45
      merytorycznej strony wypowiedzi.

Cytat: "Dzieki znajomosci paru jezykow mam znajomych w Stanach i Europie i nie
      > ma wsrod nich zadnego Polaka.

EKobieto elżbieto, a może należało użyć polszczyzny???
      • kasianorwegia Re: Znajomość języka nie gwarantuje... 05.01.07, 19:20
        gdzies na forum kobieta,czytalam ze ta Pani jest chora
    • zorbathegreek Re: Cel tego pelnego nienawisci forum... 10.01.07, 07:34
      ... znajdziesz pod "blog robert jaworski wiarus" -
      RobertJaworski.blox.pl/html
      Tez:
      zaprasza.net/a_y.php?mid=8903&category_id=22&search=&&PHPSESSID=495e21af7db6434c61fb654d989b914e
      www.wirtualnapolonia.com/australia/opinie.asp?opinia=32230
      Blog wiarusa (powrót)
      Prywatny Blog Roberta Jaworskiego ("wiarusa")
      RobertJaworski.blox.pl/html
      Witam na mym blogu (witrynie Internetowej). Nazywam się Robert Jaworski, ale
      znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako
      iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z
      tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”wink.
      Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym
      Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie
      inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się
      do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą
      ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum
      ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną
      do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z
      rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą
      wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał
      mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia
      żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na
      tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego
      przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W
      Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system
      rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało
      rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego
      kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję
      się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze
      mnie "Cyberexpressu” -www.cyberexpres.com.
      Robert Jaworski
      Telefon (mobile): 0408 386 038 (Australia)
      E-mail: robert_jaworski@gazeta.pl
      Linki:
      www.cyberexpres.com - "CyberExpress"
      members.iinet.net.au/~kurier/ Kurier_Zachodni/wstep_157.html – „Kurier
      Zachodni”
      www.wirtualnapolonia.com – Wirtualna Polonia
    • _czosnek_ Elsbieta z Burakowa. 10.01.07, 11:20
      Typowo polskie buraczane teksty. Elsbietce podobnie jak zupie supernova z doopy
      zaswiecila jasnym swiatlem hamerykanizmu.
      A doopy po koszarach to kto dawal?
      Od takich burackich coorew to trzeba sie w hameryce przedewszystkim wystrzegac.
    • malgosia_z_chelma Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 12.01.07, 11:23
      mowiac tak zle o Polakach mowisz sama zle o sobie, Twoich korzeniach.
      I to wlasnie Ty dzielisz a nie laczysz.

W kazdym narodzie sa tacy i tacy ludzie, wszyscy jestesmy tacy sami niezaleznie
      od pochodzenia. Moge sie tylko cieszyc, ze nie spotkamy sie w realu, bo by mi
      bylo dosyc glupio spotkac Polke, ktora slyszac ze jestem z Polski odwrocila by
      sie ode mnie. Byloby mi glupio, bo szkoda, ze tacy ludzie jak Ty sa
      przedstawicielami Polonii !!!

• piss.doff Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 12.01.07, 18:59
        gosiu, sa jeszcze gorsi
        • harlista Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 12.01.07, 19:36
          Go..o prawda cieciu.
          JA JEZDEM GORSZY smile

PS > Za podobny kawal w Grudniu bylbym zarobil w zeby.
          W jakims "Plusie" w kolejce do kasy gosc pyta mnie:
          "Pan ostatni"
          odpowiadam:
          "Nie, sa gorsi "
          Facet przez zacisniete zeby, z wsciekloscia w oczach:
          "pytam o kolejke, reszta mnie nie interesuje"
          • piss.doff Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 14.01.07, 22:06
            smile
    • ghotir Elzbieto, 15.01.07, 02:17
      Rzzeczywiscie wyglada na to, ze glownym celem tego forum jest odreagowywanie
      nienawisci. Zwracajac uwage na przekroj forumowiczow tutaj powstaje pytanie:
      nienawisci do kogo.
      Wiekszosc ludzi piszacych tutaj to "sol ziemii" imigranckiego swiatka. Poziom
      nienawisci prezentowanej tutaj moze miec cos wspolnego z poziomem nienawisci na
      jaka natykaja sie ci nasi rozmowcy.

Polacy nie musza zasmiecac miast w US, doskonale robia to weterani US
      zagranicznych wojen. Elsbieto, popisalas sie glupota i nietolerancja. Popisalas
      sie takze nietolerancja dla Twojego wlasnego narodu.
      • stanley_sow Re: Elzbieto, 15.01.07, 03:55
        ty, smieciu, z laski swojej, odp..l sie od wetereanow amerykanskich! Przynioslo
        cie chamie z krypty!
        • ghotir Re: Elzbieto, 15.01.07, 10:18
          stanley_sow napisał: "ty, smieciu, z laski swojej, odp..l sie od wetereanow
          amerykanskich! Przynioslo cie chamie z krypty!"

Owszem, zblizam sie do krypty. Moze wlasnie z powodu mojego doswiadczenia
          zyciowego mam cos do powiedzenia w sprawach weteranow US zagranicznych wojen.
          Na poczatek, zastanowmy sie dlaczego nie dajemy zadnych serwisow ludziom,
          ktorzy zostali zranieni w wojnach, ktore oni prowadzili, podobno, w naszym
          interesie.
          • fan.club1 What the fuck is weteran US zagranicznych wojen? 15.01.07, 12:27
            • kan_z_oz Re: What the fuck is weteran US zagranicznych woj 15.01.07, 12:58
              Wyjaśnię Ci Fan z podwórka własnego czyli australijskiego. W końcu
              australijczycy tak dzielnie ramię w ramię z US,że czuję się jak
              Twoja 'siostra'przyrodnia.

Miałam kumpla w Oz, weterana wojny z Wietnamu. Też się zastanawiałam; jaki On
              tam weteran, chłop jak dąb 2 metry wzrostu, zdrowy i czerstwy, do tego żonaty z
              dwójką dzieci.
              Przesada, czyli rozdawanie przywilejów za darmo oraz 'weteraństwa'.

Chłop miał jednak depresję. Wywołana była tym co musiał robić w Wietnamie. Nikt
              z Nas, włącznie z Jego żoną nie wiedział, co tak naprawdę musiał robić. Nikt z
              Nas chyba też na serio nie brał depresji u faceta z taką posturą. Poza tym
              leczył się, więc każde z Nas przyjęło, że wszystko jest OK.

Pewnego dnia zadzwonił telefon od Jane (żony). Doug (chłop jak dąb)powiesił się
              na werandzie własnego domu w czasie gdy Ona była w pracy.
              Powiesił się to mało powiedziane. Zadzieźgnął się na łańcuchu, który wyjął z
              budy psa. W domu były Jego dzieci; 5 i 8 lat.

Nie muszę Ci chyba tłumaczyć jak czułam się Ja, na czymś w rodzaju
              stypy 'weterana' i mojego dobrego kumpla.? Jane (na prochach), trzymała Jego
              prochy w reklamówce pod fortepianem.
              Inny 'weteran' z organizacji weteranów, wyjaśnił Nam, że to w sumie 'normalne'.
              Ponad 90% żołnierzy z Wietnamu 'nigdy nie wyszła z doświadczenia'. Część
              popełniła samobójstwo i domyślam się tylko, że należą do tych bardziej
              szczęśliwych.

Przykro mi, że nie pasuje to do ogólnie przyjętego obrazu szczęścia bohaterów
              powracających z wojen ale prawda wydaje się być dużo mniej ciekawa.

Pozdrawiam
              Kan
              • ghotir kan_z_oz, 16.01.07, 00:02
                Przykro mi z powodu Twojej straty.
                • kan_z_oz Re: kan_z_oz, 16.01.07, 01:40
                  ghotir napisał:

> Przykro mi z powodu Twojej straty.

ODP: No worries mate. Minęło już ponad 4 lata od tego wydarzenia, więc miałam
                  czas aby przejść nad tym do porządku dziennego.
                  Nie ma wątpliwości, że wydarzenie to ukształtowało na stałe mój pogląd na temat
                  wojny.

Kan
            • ghotir Re: What the fuck is weteran US zagranicznych woj 15.01.07, 23:59
              Spiesze z wyjasnieniem, fan.club1.

Taki weteran siedzi na wozku inwalidzkim bo stracil nogi w wyniku
              wpadniecia "na mine" w Iraku. Taki weteran terroryzuje swoja rodzine bo mial
              nieszczescie nie wydobrzenia z szoku ktory byl spowodowany tym, jak jego
              koledzy traktowali nieletnie mieszkanki Iraku. Taki weteran odmawia zadawania
              sie ze swoimi przyjaciolmi z podstawowki bo wciaz jawia mu sie obrazy cial
              ludzkich zniszczonych przez US ofensywe. W koncu, przyklad mojego dziecka (to
              przyszywane dziecko, ale zmienialem mu pieluchy): on wciaz nie potrafi
              zrozumiec dlaczego bedzie musial po raz trzeci terroryzowac cywilna ludnosc
              swoim uczestnictwem z rajdach na ludnosc Iraku o trzeciej nad ranem; kiedy on
              zapisywal sie do Marines to obiecano mu, ze po jednej rundzie US military
              zaplaci za jego studia...

Ci ludzie nie otrzymuja zadnych serwisow w US. Nawet US military przyznaje, ze
              ofiary "post traumatic stress disorder" sa traktowane jako "mieczaki" niewarte
              zajmowania sie nimi. Ci, ktorzy stracili dolne konczyny bo wojskowe pojazdy nie
              byly dostatecznie wyposazone w ochrone przeciwko "road side bombs" zaliczaja
              sie do szczesliwych: dostaja wozki inwalidzkie.

To sa ci weterani US zagranicznych wojen.

Jakies komentarze, fan.club1 ?
              • jp.hi Re: What the fuck is weteran US zagranicznych woj 16.01.07, 06:13
                Kazdy widze ma swoje doswiadczenia, to i dorzuce swoje.
                Mam trzech przyjaciol Amerykanow ktorzy sa weteranami wojny w Wietnamie. Dwoch
                z nich dostaje wysokie renty chodz sa w wieku troche po piecdziesiatce.
                Otrzymuja je juz od wielu lat. Wlasciwie nie musza pracowac ale pracuja.
                Poczatkowo dwoch z nich zalozylo wspolnie firme budowlana. Z czasem firma sie
                rozrosla na tyle, ze powstaly dwie niezalezne. Jeden z nich dalej buduje tu na
                Hawajach. Ten drugi przeniosl sie do Oregonu. Obaj robia dosc duze pieniadze i
                powodzi im sie wspaniale. Obywoje byli ranni. Jeden nawet powaznie.
                Ten trzeci nie byl ranny i chyba nie dostaje renty. Wszyscy jednak maja duza
                pomoc od panstwa i wiele ulg i przywilejow. Jako ludzie, niczym nie roznia sie
                od innych. A jak roznia to na korzysc. Sa bardzo pogodni i tryskaja humorem. Sa
                zawsze dusza towazystwa. Lubja opowiadac o tym co robili i widzieli w
                Wietnamie. Oczywiscie jak to robia to wszystkim "na glowach wlosy staja". Sa
                bezposredni, bardzo komunikatywni, chcetni do pomocy. Na nich zawsze mozna
                polegac. Przy tym bardzo odwazni, pewni siebie. Zawsze dbaja o swoja sylwetke i
                dobry ubior. Sa swietnymi mezami i ojcami dzieci. Kochaja zwierzeta i maja ich
                wiele.
                To sa chyba najwspanialsi ludzie jakich kiedykolwiek poznalem.
              • fan.club1 Jakies komentarze? Ależ oczywiście! 16.01.07, 07:32
                Nie tyle komentarz, co pytanie - w komentarzach jesteś lepszy.
                Nie pytałem, co to jest weteran, lecz co to za fuck pod tytułem "weteran US
                zagranicznych wojen".

• luiza-w-ogrodzie Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 15.01.07, 02:33
      Cele forow publicznych ustalaja ich wlasciciele. Prosze skierowac zapytanie do
      odpowiednich czynnikow.

Nie podoba mi sie otwierajacy watek post, zaczynajacy sie z grubej rury
      tekstem: "wiadomo, ze Polacy to narod pelen nienawisci". elsbieto, mialas zle
      doswiadczenia z Polakami za granica? Napisz co sie stalo, ze tak negatywnie
      jestes nastawiona do Polakow.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
    • artur666 To forum to ludzki warzywnik, wszystko znajdziesz. 16.01.07, 01:41
      Jak na mojego czuja to powodow, zaleznie od forumowicza, jest kilka.
      Jednym lata gula, ze wyjechali, dolar padl, ceny w Pl wala do gory i powrot
      dorobkiewiczow staje pod znakiem zapytania.
      U innych typowa polska zawisc. Nienawisc na wszystko co polskie w kraju i za
      granica.
      Kilku zwyklych psycholi, ktorym na zachodzie sie popiepszylo w baniakach.
      Kilku bezrobotnych bez szans w Polsce i na zachodzie, ktorzy wybrali forum na
      anonimowe dowartosciowanie, ot taki wentyl.
      Kilku zwyklych nieudacznikow zyciowych, ktorym bedzie wszedzie zle i na
      wszystko beda narzekac.
      Moze tez jakis pechowiec.
      Jakies przypadki zawieszenia stanu swiadomosci w okresie zimnej wojny.
      To forum to pole dla psychiatrow, psychologow i socjologow. W niektorych
      przypadkach moze tylko dla prokuratury lub ex-malzonkow. Wszystkiego na forum
      po troche.
      Ogolnie mowiac emigracja niektorym dobrze namieszala w zyciu.
      Ale jest kilku normalnych, tylko zadko tu zagladaja.
      • luiza-w-ogrodzie Re: To forum to ludzki warzywnik, wszystko znajdz 16.01.07, 01:43
        A jakim ty jestes warzywkiem, Arturze?
        • artur666 Re: To forum to ludzki warzywnik, wszystko znajdz 16.01.07, 12:06
          Czy oset to warzywo?
      • harlista Re: To forum to ludzki warzywnik, wszystko znajdz 16.01.07, 01:57
        "Ale jest kilku normalnych, tylko zadko tu zagladaja."

Jak im sie polepszy i dostana przepustke to zagladna tutaj.
        Z lezka w kaprawym oczku moga sobie pofantazjowac ze wizyta na forum POLONIA,
        to prawie jak wizyta na niedosciglym Jackowie.

Fantazja konczy sie kolejnym zalamaniem nerwowym i wracaja na swoje miejsce, az
        do nastepnej poprawy...........
        • chardonnay Re: To forum to ludzki warzywnik, wszystko znajdz 16.01.07, 02:01
          smile Ja mysle ze on jest Burakiem
      • canadoll arturek polsko-niemiecki yntelektualista 16.01.07, 02:10
        artur666 napisał:

> Jak na mojego czuja to powodow, zaleznie od forumowicza, jest kilka.
        > Jednym lata gula, ze wyjechali, dolar padl, ceny w Pl wala do gory i powrot
        > dorobkiewiczow staje pod znakiem zapytania.
        a kto chce wracac? z pieniedzmi czy bez, kto chcialby wrocic to
        PL czy RFN?

> U innych typowa polska zawisc. Nienawisc na wszystko co polskie w kraju i za
        > granica.
        ale skad tylu tego u ciebie?
        nienawidzisz bo to takie latwe, takie latwe dowartosciowanie sie?

> Kilku zwyklych psycholi, ktorym na zachodzie sie popiepszylo w baniakach.
        masz na mysli: _czosnek_, artur666 i nadau?

> Kilku bezrobotnych bez szans w Polsce i na zachodzie, ktorzy wybrali forum na
        > anonimowe dowartosciowanie, ot taki wentyl.
        skad ty to tak dobrze znasz, z autopsji?

> Kilku zwyklych nieudacznikow zyciowych, ktorym bedzie wszedzie zle i na
        > wszystko beda narzekac.
        > Moze tez jakis pechowiec.
        czy tobie sie udalo i dlatego to piszesz?

> Jakies przypadki zawieszenia stanu swiadomosci w okresie zimnej wojny.
        > To forum to pole dla psychiatrow, psychologow i socjologow. W niektorych
        > przypadkach moze tylko dla prokuratury lub ex-malzonkow. Wszystkiego na forum
        > po troche.
        > Ogolnie mowiac emigracja niektorym dobrze namieszala w zyciu.
        > Ale jest kilku normalnych, tylko zadko tu zagladaja.

arturku, a moze to wszystko dla jaj?

czy jest ktos bardziej prosty, ktory ma jeszcze wieksze mniemanie o samym sobie
        niz arturek?
        z logiki 0, z humunistyki -1, z ortografii pala

pozdrawiam
        Tomasz Lis
        • artur666 Reasumujac... 16.01.07, 10:44
          Tak was to dotknelo co napisalem, dlaczego?

Uderz stol, a nozyce sie odezwa? hm...no no wysoka frekwencja.
      • ghotir O Arturze666 16.01.07, 02:29
        Kiedys traktowalem go powaznie, to w koncu artysta i wychowal sie w moim
        miescie, jak twierdzi. Pozniej szczeka mi opadla wobec jego wypowiedzi. Na
        przyklad, Arturowi cos sie powaznie popierniczylo w jego wypowiedzi polskich
        emigrantach. Odpoczywaj w pokoju, Arturku, nie sadze, ze warto z Toba
        rozmawiac.
        • tato1 Re: O Arturze666 16.01.07, 03:29
          .......ooo........jak powaznie........

kijem go........albo palka!.............
        • artur666 Re: O Arturze666 16.01.07, 12:12
          Czujesz sie zszokowany? No to w sumie super. smile
          Przykro mnie bardzo, ze nie pisze tego...i tak, jak sie tobie podoba i co
          chcialbys sobie przeczytac. Wiesz dlaczego? Bo jastes soba, tak juz jest z
          artystami. Zawsze musza tanczyc pora szeregiem. Rozumiesz?
          • fan.club1 A ciebie, arturman, kto z szeregu wykopał? 17.01.07, 12:20
            Podpadłeś, co?
            • artur666 Tym razem wyjatkowo ci odpowiem. 17.01.07, 13:05
              Ich tue immer aus Reihe tanzen.
              Nie jestem zolnierzykiem,harcerzykiem ani nie pracuje na tasmie w fabryce zebym
              stal grzecznie w szeregu. Wolnosc jest piekna lecz nie dane ci tego posmakowac.
              Dlatego tobie zycze, grzecznego i poslusznego stania w szeregu, miekkiego
              kregoslupa, jednym slowem dozywocia w szeregu!
              Pa!
              • fan.club1 Arturmann, tak cię ta wolność trzepie, że... 17.01.07, 19:39
                co parę dni musisz całemu światu tą twoją rzekomą wolność obwieszczać. Jesteś
                niewolnikiem siebie samego. Im bardziej cię przepędzają, tym bardziej
                twoja "wolność" rośnie.
                • artur666 Raczej ciebie trzepie. 17.01.07, 20:15
                  I w tym caly twoj problem.
    • elsbieta Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chamskim 16.01.07, 04:11
      udowadnianiu, ze macie wiecej klasy ode mnie. Wiadomo, Polacy to narod bardzo
      powazny.
      Nie jestem patriotka. Jestem soba. Czuje sie dobrze wszedzie poza Polska.
      • tato1 Re: Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chams 16.01.07, 04:17
        ....amen..............
        • tato1 Re: Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chams 16.01.07, 04:20
          ....ty jestes idiotka.................
          zamiast wyc jak hejnal i glosowac w kraju to ty pilujesz morde na
          emigracji...........
          mondrusiowa polaczka po szkodzie.........
          • elsbieta Re: Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chams 16.01.07, 04:51
            O jakiej szkodzie piszesz?
            Jakich ladnych slow uzyles, tato (morda, polaczka, idiotka). No, ale w koncu
            napisales "amen", czyli zgadzasz sie z tym, co napisalam.
            • tato1 Re: Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chams 16.01.07, 04:54
              ........jak miesiaczka przed menopausa................
              • tato1 Re: Zabawni jestescie w swojej zawzietosci, chams 16.01.07, 05:15
                ........pisza ze twoj stary wyskoczyl do mycia............
                www.bastardidentro.it/node/view/1025
                ......niesamowite..........kolo sobie relaksuje sie na kompie a tu wyskakuje
                polaczek z myjka......do monitora...........od wewnatrz.....smile))))))))))

• canadoll "Polacy to narod bardzo powazny" :)) 16.01.07, 05:12
        elsbieta napisała:

> udowadnianiu, ze macie wiecej klasy ode mnie. Wiadomo, Polacy to narod bardzo
        > powazny.
        > Nie jestem patriotka. Jestem soba. Czuje sie dobrze wszedzie poza Polska.

kogo obchodzi kim jestesi gdzie sie dobrze czujes, jezeli kiedykolwiek?
        udowodnilas, ze jestes prosta i bardzo ci zalezy na tym aby inni mysleli, ze
        jest inaczej
        jak na razie nie bardzo ci sie to udalo

Jedno co wprowadzilas to duzo humoru sytuacujnego, ale z tego chyba nie zdajesz
        sobie sprawy i tak jest najlepiej
        wink
        • tato1 Re: "Polacy to narod bardzo powazny" :)) 16.01.07, 05:20
          .........polak z myjka..............emigracja niekontrolowana...u kola w
          monitorze....o matko boska!
          przecie elsbieta to matka polka...............heheheh......
          • kan_z_oz Re: "Polacy to narod bardzo powazny" :)) 16.01.07, 05:38
            Moja odpowiedź jest już w innym wątku. Wątek sprowokowany został właśnie tego
            typu 'perełkami'.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=55266316
            Pozdrawiam
            Kan
    • donk Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 17.01.07, 10:05
      Number one

Skorka ortaliona. Strasznom biedem musial przejsc w Polandzie nasz ortalion.

Chyba zacznem zbierac suchy chlep dla ortaliona bo mi zal chlopa, tak wyje na
      tym forumie.
    • mamosz Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 18.01.07, 15:49
      elsbieta napisała:

> Obrzucanie sie blotem, bo wiadomo, ze Polacy to narod pelen nienawisci.
      > Wchodze tutaj zeby wziac udzial w tej zabawie, czasem znajde kogos rozsadnego
      > z kim mozna po ludzku porozmawiac. W realu unikam Polakow jak moge. Dzieki
      > znajomosci paru jezykow mam znajomych w Stanach i Europie i nie ma wsrod nich
      > zadnego Polaka.
      > Polacy to zaraza zakazajaca swiat. Zasmiecaja juz ulice europejskie
      > (bezdomni). Dobrze, ze nadal potrzebuja wiz na wyjazd do Stanow, bo
      > zasmieciliby tez ulice amerykanskie.

Niedlugo juz nikt nie bedzie chcial tu przyjezdzac droga Elsbieto bo to nie ma
      sensu,nie wiem czy zauwazylas ze polacy olali amerykanskie eldorado,
      zostaniecie wiec sami w tym kaczydolku i bedziecie sie nawzajem podniecac
      znajomoscia jezykow obcych i fantastyczna pozycja w ameryce - po 30 latach
      sprzatania plejsow mozna cos niecos zaoszczedzic i kupic sobie jakis domek oraz
      kawalek samochodu.Jestes przewodniczaca tego pelnego nienawisci forum
      frustratow -co ani tu ani tam ani nigdzie nie czuja sie u siebie.Wszystkiego
      najlepszego ci zycze.
      Bo jesli kochac to nie indywidualnie.....
      • bushwacker Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 18.01.07, 16:51

> zostaniecie wiec sami w tym kaczydolku i bedziecie sie nawzajem podniecac
        > znajomoscia jezykow obcych i fantastyczna pozycja w ameryce - po 30 latach
        > sprzatania plejsow mozna cos niecos zaoszczedzic i kupic sobie jakis domek oraz
        >
        > kawalek samochodu.

nastepna madrosc znad Wisly, ktora nie potrafi sie powstrzymac aby zastosowac
        odpowiedzialnosc zbiorowa i w sposob agresywny i wulgarny zaatakowac grupe
        ludzi, ktorych nigdy nie poznala i nie pozna

jezeli to ci tak przeszkadza, czy nie lepiej poszukac srodowiska, w ktorym
        bedziesz sie czula dobrze? czy jest takie?
        czy jest takie srodowisko, ktore czuje sie dobrze z toba?
      • harlista Re: Cel tego pelnego nienawisci forum 18.01.07, 17:05
        "nie wiem czy zauwazylas ze polacy olali amerykanskie eldorado"

Oj prosta kobieto.
        Po pierwsze o jakich polakach ty piszesz ?
        O Ziutkach i Lalkach z konstrakszyn i plejsow. O nielegalnie przebywajacych tu
        turystach?
        A jezeli chodzi o olanie to po wielu latach nielegalnego pobytu zrozumieli
        wreszcie ze to on byli, sa i zawsze beda olani i nigdy nie beda legalnie tak
        jak my.
        Jak ty bys byla np. prostytutka i stwierdzila ze interes ci nie idzie w jednej
        dzielnicy, bo wymagania klientow sa juz zbyt wysokie i nikt cie juz nie chce to
        co bys zrobila?
        Przenioslbys sie pewnie do innej dzielnicy. Tam gdzie wymagania sa nizsze.
        A pozniej bys oczywiscie twierdzila - olalam wasza dzielnice smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka