Dodaj do ulubionych

Znacie dobry sklep www w Polsce ?

01.03.07, 22:09
Polonus ty chba gdzies dawales link...
Obserwuj wątek
    • polonus5 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 22:22
      poleca ta firme ,kozystam z jej uslug od lat !!

www.totu.com/
      pozdrawiam

• chardonnay Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 22:26
        dzieki za link
    • flipflap www.stadiondziesieciolecia.com 01.03.07, 22:25
      chardonnay napisał:

> Polonus ty chba gdzies dawales link...

www.stadiondziesieciolecia.com

Tam je wszystko.
    • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 22:48
      O, to w Polsce jednak jest cos DOBREGO ????
      • bonzee32 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:07
        Pewnie z sentymentow raczej niz dla walorow smokowych sad
        Czy ty nie masz probelmow w PL z kupeiniem 'miso to go'?
        • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:19
          Absolutnie, najmniejszych.
          Gdybym tylko lubil te zupke ale nie przepadam wiec jej nie kupuje.
          A ty nie masz w Londynie problemow z zamowieniem swiezych rydzy smazonych na
          maselku ?
          • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:20
            No, moze rydzow.
          • bonzee32 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:23
            > Gdybym tylko lubil te zupke ale nie przepadam wiec jej nie kupuje.

Z ciebie taki japonczyk jak z koziej d... traba
            > A ty nie masz w Londynie problemow z zamowieniem swiezych rydzy smazonych na
            > maselku ?

Nie jem takich rzeczy, bo raz zdrowo sie odzywiam, a dwa mam wrzody na
            zoladku sad
            • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:28
              Hehe , zdrowo sie ozdywia i ma wrzody na zoladku. Kpisz czy o droge pytasz ??
              Takie swinstwa jak te japonskie zupki cie wpedza do grobu w pol roku.
              • bonzee32 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:34
                Ty jestes glupi jak but. Choroba wrzoda ze zdrowym odzywianiem ma tyle
                wsponlego co ty i angielski 'dzentelmen'... A miso to odpowienik polskiego
                rosolu. Ale twoje 'kupki smakowe' to pewnie tylko 'metrowe zapiekanki'
                toleruja..
                • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:38
                  No, jak na "dame" to masz bardzo mily sposob bycia.
                  Jestes moze w Londynie dziewczyna na telefon? Nie zdziwilbym sie.
                  A i owszem, zdrowe ozdywanie sie ma bardzo duzo wspolnego z choroba wrzodowa,
                  nie wciskaj mi kitu bo sam mam wrzody zoladka i znam problem doskonale.
                  • yaponczyk1 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:39
                    yaponczyk1 napisała:

> No, jak na "dame" to masz bardzo mily sposob bycia.
                    > Jestes moze w Londynie dziewczyna na telefon? Nie zdziwilbym sie.

Napisz ile bierzesz za godzine to moze paru moich kolesi skorzysta z twych
                    uslug. Kolejarz OK ?
                    • bonzee32 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:41
                      Ogladales 'Niemoralana propozycje'?
                  • bonzee32 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:44
                    Poczytaj sobie w rodzimym jezyku:

PRZYCZYNY CHOROBY WRZODOWEJ
                    Helicobacter pylori

Główną przyczyną powstania choroby wrzodowej jest zakażenie bakterią
                    Helicobacter pylori. Dochodzi do niego zazwyczaj w dzieciństwie. Bakteria
                    osiedla się w żołądku żyjąc i mnożąc się na powierzchni błony śluzowej pod
                    warstwą śluzu przykrywającą błonę. Zakażenie powoduje zapalenie błony śluzowej,
                    na początku ostre, potem przechodzące w przewlekłe. U części osób zakażonych
                    dochodzi do wtórnego zwiększenia produkcji kwasu żołądkowego, który działa
                    bezpośrednio wrzodotwórczo. Ocenia się, że około 70% owrzodzeń żołądka i około
                    95% owrzodzeń dwunastnicy jest związanych z infekcją.

W Polsce zakażenie Helicobacter pylori wykrywa się u około 70% dorosłych osób.
                    Tylko u niewielkiej ich części dochodzi do powstania choroby wrzodowej.
                    Szczegółowe mechanizmy są obecnie intensywnie badane, ale już wiadomo, że ważną
                    rolę odgrywają predyspozycje genetyczne (dziedziczone rodzinnie) oraz rodzaj
                    szczepu bakterii. Zaledwie u około 10% osób zakażonych bakterią powstają
                    owrzodzenia trawienne.

• yaponczyk1 Hehe 02.03.07, 14:45
                      Najpsosciej wszystko na bakterie zwalic, jak ktos leniwy jest i nie chce mu
                      sie jest tego co powienien by uniknac problemow ....

Stomach Ulcer / Root causes:

A stomach ulcer is the result of hyperacidity, which is caused by an increased
                      in the hydrochloric acid in the stomach. This strong acid, secreted by the
                      cells lining of the stomach, erodes the inner lining of the stomach. Dietetic
                      indiscretion such as overeating, taking of heavy meals or highly spiced foods,
                      coffee, alcohol and smoking are the main factors contributing to this
                      condition. Other causes are the ingestion of certain drugs, food poisoning,
                      certain infections, gout, emotional disturbances, stress, and nervous tension.

Diet:

Since hyperacidity is the villain of the piece which ultimately leads to
                      stomach ulcers, the first step is to withhold all foods which aggravate the
                      condition. Fried food and spices, specially chillies, should be totally
                      prohibited. Milk should be freely taken, at intervals of 3 to 4 hours during a
                      day, because the pain of the ulcer occurs at times when the stomach is empty.
                      Milk, wheat, and ghee should be taken in adequate quantities.
                      • bonzee32 bullshit! 02.03.07, 22:41
                        It doesn't make any sense... You seem to be taking things 'a little' out of
                        context in proving your point.
                        • yaponczyk1 Hehehehhe 02.03.07, 22:52
                          No wiesz, ty sie poparlas polskimi "autorytetami"( to tam podobno pacjentow na
                          pogotowiu lekarze mordowali ???) ja podalem info cytujac strone amerykanska.
                          Oczywiscie, dla ciebie medycyna polska jest tak samo dobra jak amerykanska, a
                          nawet ja przewyzsza, prawda ?
                          Absolutnie nic nie jest "out of context", widac ze nie bardzo jestes za pan
                          brat z angielkim, coz tego sie wlasnie spodziewalem po "londyniance".
                          • bonzee32 Good luck and have fun! (in Poland) (n/txt) 02.03.07, 22:57
      • polonus5 Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:11
        yaponczyk1 napisała:

O, to w Polsce jednak jest cos DOBREGO ????

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
        i tu Ciebie mam czy ja kiedykolwiek napisalem cos zlego na nsza ojczyzne
        (spamer) czy to wszystko co tu umieszczam nie jest pisane przez rodakow
        (dzienikarzy) z kraju do ktorego w Maju wracasz ????
        • flipflap Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 01.03.07, 23:33
          polonus5 napisała:

> yaponczyk1 napisała:
          >
          > O, to w Polsce jednak jest cos DOBREGO ????
          >
          > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          > +
          > i tu Ciebie mam czy ja kiedykolwiek napisalem cos zlego na nsza ojczyzne
          > (spamer) czy to wszystko co tu umieszczam nie jest pisane przez rodakow
          > (dzienikarzy) z kraju do ktorego w Maju wracasz ????

Nasz Jasio stara się nierozpoznawać rożnicy pomiędzy Polską a Wielką Bulbą i
          Bulbończykami.

Będąc na liście płac Bulby Jasio musi krakać jak Bulba sobie tego rzyczy.
          Jakoś nie mogę wątku znaleźć, gdzie prosiłem o uwarunkowanie agitacyjnych
          Jasiowych tendencji zwykłym linkiem, nawet z propagandowej prasy.
          Jedynie co można wyłapać w internecie, to samobójcze zamiłowania polskiego MSZ
          do opublikowania listy aktywnych agentów, czego konkluzją jest powrót do Bulby
          wielu (dalej) potrzebnych pacowników polskigo wywiadu.
          "Genialne" posunięcie. Architekt tego projektu powinien sobie publicznie dać
          jaja obciąć.
          Całe szczęście że daleko mi do bulbońskiego raju.
          • harlista Re: Znacie dobry sklep www w Polsce ? 02.03.07, 02:21
            "Nasz Jasio stara się nierozpoznawać rożnicy pomiędzy Polską a Wielką Bulbą i
            > Bulbończykami."

Bo to niestety przerasta mozliwosci intelektualne gamonczyka. To jest zbyt
            subtelne do zrozumienia.
            A on jest intelygentny inaczej.
            Coz zreszta wymagac od szeregowego bylego pracownika WSI.
            "Jakim zes mnie WSI stworzylo,
            takim mnie masz'
    • luiza-w-ogrodzie Dobra ksiegarnia internetowa 02.03.07, 02:20
      www.merlin.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka