Dodaj do ulubionych

Szukam pracy w Toronto

12.05.03, 22:41
Jestem na wizycie do konca pazdziernika , mam 43 lata .Potrafie malowac mieszkania w systemie kanadyjskim
moge wykonywac drobne prace stolarskie.Posiadam umiejetnosc obslugi maszyny do szycia itp.Moje
wymagania finansowe sa bardzo skromne chce po prostu odrobic bilet i kupic drobne prezenty dla rodziny.
Prosze o rzeczowe propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: RevCa Re: Szukam pracy w Toronto IP: 207.61.17.* 12.05.03, 22:44
      wizytator800 napisał:

> Jestem na wizycie do konca pazdziernika , mam 43 lata .Potrafie malowac
      mieszka
      > nia w systemie kanadyjskim
      > moge wykonywac drobne prace stolarskie.Posiadam umiejetnosc obslugi maszyny
      do
      > szycia itp.Moje
      > wymagania finansowe sa bardzo skromne chce po prostu odrobic bilet i kupic
      drob
      > ne prezenty dla rodziny.
      > Prosze o rzeczowe propozycje.

A czy masz pozwolenie na prace w Kanadzie?
      • wizytator800 Re: Szukam pracy w Toronto 12.05.03, 22:54
        Moj drogi oczywiscie , ze nie mam i nie strasz mnie Urzedem podatkowym Kanady .
        • Gość: RevCa Re: Szukam pracy w Toronto IP: 207.61.17.* 12.05.03, 23:00
          wizytator800 napisał:

> Moj drogi oczywiscie , ze nie mam i nie strasz mnie Urzedem podatkowym
          Kanady .

Jedz zbierac truskawki, czy ogorki w Europie!
          • Gość: vivian1 Re: Szukam pracy w Toronto IP: 216.126.91.* 12.05.03, 23:02
            napisz do mnie
            • wizytator800 Di vivian1 12.05.03, 23:09
              Na jaki adres ?
              • Gość: vivian1 Re: Di vivian1 IP: 216.126.91.* 12.05.03, 23:10
                sprawdz swoja skrzynke
          • Gość: ??? Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.mt.sfl.net 12.05.03, 23:45
            Gość portalu: RevCa napisał(a):

> wizytator800 napisał:
            >
            > > Moj drogi oczywiscie , ze nie mam i nie strasz mnie Urzedem podatkowym
            > Kanady .
            >
            > Jedz zbierac truskawki, czy ogorki w Europie!

a ty palancie jak nie mozesz pomoc to sie odpierdol
            • Gość: RevCa Re: Szukam pracy w Toronto IP: 207.61.17.* 13.05.03, 14:46
              Gość portalu: ??? napisał(a):

> Gość portalu: RevCa napisał(a):
              >
              > > wizytator800 napisał:
              > >
              > > > Moj drogi oczywiscie , ze nie mam i nie strasz mnie Urzedem podatkowy
              > m
              > > Kanady .
              > >
              > > Jedz zbierac truskawki, czy ogorki w Europie!
              >
              > a ty palancie jak nie mozesz pomoc to sie odpierdol

Ty tez jedz na zbieranie truskawek czy tez ogorkow. Dziadow, lamiacych prawo
              nie potrzeba w Kanadzie.
              • Gość: ??? Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.mt.sfl.net 13.05.03, 16:33
                A Ty ciulu to zes napewno zawsze na bialo robil
                Kutas jestes i tyle
                • Gość: RevCa Re: Szukam pracy w Toronto IP: 207.61.17.* 13.05.03, 16:52
                  Gość portalu: ??? napisał(a):

> A Ty ciulu to zes napewno zawsze na bialo robil
                  > Kutas jestes i tyle

Próżnoś repliki się spodziewał
                  Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
                  Nie powiem nawet pies cię je..ł,
                  Bo to mezalians byłby dla psa.

• Gość: Jankes Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.broadcom.com 13.05.03, 00:21
      Kup sobie ktoras z polskich gazet.
      Tam pracy masz bez liku.
      • Gość: Marzena Re: Ile na godzine? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.03, 00:30
        Czy $20.00 na reke, na godzine. Malowanie (12 pokojowy dom)i troche
        nieskomplikowanej stolarskiej roboty. Czy umiesz zainstalowac nowe drzwi,
        zbudowac ladna lawke do ogrodka? I chyba drewniany plot wymaga troche napraw.

• ma.pi Re: Szukam pracy w Toronto 13.05.03, 16:33
      Kup polska gazete "GAZETA". Mozesz tez dac tam ogloszenie za darmo. Wystarczy
      zadzwonic na podany w gazecie numer. Na pewno cos sie znajdzie. W ogloszeniu
      zaznacz, ze szukasz pracy za gotowke.
      Good luck.
      • wizytator800 Dziekuje za rady 14.05.03, 20:30
        Kupuje Gazete i Dziennik i na razie nic jeszcze nie mam.
        Bardzo sie usmialem jak jedna pani w tym temacie napisala , ze ma 12 pokoi do malowania , drzwi do instalacji i plot
        do naprawy i placi gotowka 20 $ naq godzine .Bardzo watpie by ktos z emigracji ekonomicznej z lat 80 i 90 siatych
        posiadal na wlasnosc tak duzy dom .Jestem pewny ze nie ma tak bogatego Polaka w Kanadzie z tych lat emigracji.Ta
        pani pewnie sprzata ten dom i powiedzmy ma 13 4 na godzine gotowka .Taki dom to warty lekko 2 mln. i ta pani
        sprzatajac zarabia tyle w rok ile wynosi podatek od tej nieruchomosci. Usmialem sie serdecznie .
        • zyczliwski Re: Dziekuje za rady 14.05.03, 20:34
          Tak myslisz ze Polacy nie maja?
          To chyba glupi jestes. Pojedz na Mississauga Road czy Lorne Park i zobaczysz
          ilu Polakow tam mieszka.

Ale ty jestes zwyklym kutasem co chce tu powypisywac glupoty.
        • Gość: Andrew. Re: Dziekuje za rady IP: *.home.cgocable.net 15.05.03, 00:20
          Dalej sie usmiechaj serdecznie , dzien po dniu az do czasu jak Ci sie wiza
          skonczy i powrocisz tam gdzie wierzby rosochate i bociana klekot. Bedziesz
          opowiadal nadwislanskim tubylcom jak to nabierales pewnosci o niskim statusie
          kanadyjczykow polskiego pochodzenia , z usmiechem serdecznym naturalnie.
          Bedzies z usmiechem opowiadal o pewnosci ze pierwszymi polakami w Kanadzie sa
          przybyli po 1980 roku oraz ze w Kanadzie nie ma domow 12-pokojowych .

Kupuj dalej gazety i obgryzajac ze zlosci paznokcie zaznaczaj w kalendarzu
          kolejne bezowocne dni jakie zblizaja Twoj wyjazd , z usmiechem serdecznym
          naturalnie.
        • Gość: Marzena Re: Dziekuje za rady IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.03, 00:57
          wizytator800 napisał:

> Kupuje Gazete i Dziennik i na razie nic jeszcze nie mam.
          > Bardzo sie usmialem jak jedna pani w tym temacie napisala , ze ma 12 pokoi do m
          > alowania , drzwi do instalacji i plot
          > do naprawy i placi gotowka 20 $ naq godzine .Bardzo watpie by ktos z emigracji
          > ekonomicznej z lat 80 i 90 siatych
          > posiadal na wlasnosc tak duzy dom .Jestem pewny ze nie ma tak bogatego Polaka w
          > Kanadzie z tych lat emigracji.Ta
          > pani pewnie sprzata ten dom i powiedzmy ma 13 4 na godzine gotowka .Taki dom t
          > o warty lekko 2 mln. i ta pani
          > sprzatajac zarabia tyle w rok ile wynosi podatek od tej nieruchomosci. Usmialem
          > sie serdecznie .

Smiej sie dalej. Twoja strata. Nie umiesz sie docenic: $20.00 na godzine to nie sa takie kokosy, nawet nie wiesz co od ciebie byloby wymagane, jak musialbys pracowac...w ile godzin to wszystko skonczyc.

Zycze milego pobytu w najlepszym kraju na swiecie.
        • ma.pi Re: Dziekuje za rady 15.05.03, 21:27
          wizytator800 napisał:

> Kupuje Gazete i Dziennik i na razie nic jeszcze nie mam.
          > Bardzo sie usmialem jak jedna pani w tym temacie napisala , ze ma 12 pokoi do
          m
          > alowania , drzwi do instalacji i plot
          > do naprawy i placi gotowka 20 $ naq godzine .Bardzo watpie by ktos z
          emigracji
          > ekonomicznej z lat 80 i 90 siatych
          > posiadal na wlasnosc tak duzy dom .Jestem pewny ze nie ma tak bogatego Polaka
          w
          > Kanadzie z tych lat emigracji.Ta
          > pani pewnie sprzata ten dom i powiedzmy ma 13 4 na godzine gotowka .Taki dom
          t
          > o warty lekko 2 mln. i ta pani
          > sprzatajac zarabia tyle w rok ile wynosi podatek od tej nieruchomosci.
          Usmialem
          > sie serdecznie .

To widocznie kiepsko szukasz, albo masz jakies wygorowane wymagania jak $20 na
          godzine Cie smieszy.
    • Gość: ???? Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.mt.sfl.net 15.05.03, 00:59
      No to zes kutafonie przesadzil.
      Zwracam honorek dla RevCa, chyba zes go wyczul.
      • graeme Re: Szukam pracy w Toronto 15.05.03, 01:35
        jezeli to nie jest jakis dowcip czy prowokacja, to wiztytator800, jest swietna
        ilustracja tego z czym polska wchodzi do europy.
        doskonala karykatura! brawo!
        wyobazacie sobie kogos takiego u siebie w domu? odpowiadac na jego list, bo
        chcecie mu pomoc. strach pomyslec.bbrrrrrrrrrrr
        • wizytator800 Re: Szukam pracy w Toronto 15.05.03, 20:44
          Przestancie pierdolic.Te 20 $ to lipa niech da adres pojade sprwdzic .Polscy kontraktorzy jak maja zaplacic 8 $ na
          godzine to jz jest duzo .Moje wymagania to jest tylko 6 $ na godzine gotowka .Taniej juz chyba nie mozna sprzedac w
          Toronto swojej pracy na czarno .Do Europy wchodzimy z otwartym czolem .Bedzie mozna legalnie popracowac i w
          kazdej chwili wrocic do Polski gdzie np. ja posiadam pozadny murowany dom na 2000 metrowej dzialce w przeszlo
          200 tysiecznym miescie ktory jest atrakcja turystyczna .Posiadam w Polsce ponadto samochodzik marki Toyota.
          Natomiast zeby to wszystko utrzymac posiadam w moim miescie trzy picernie .Chcialbym popracowac bo zalozylem
          ze bede do konca pazdziernika , to kupa czasu .Milo zawsze cos zarobic a pieniedzy z Polski nie wydac .
          Jak widac to forum nie odwiedzaja ludzie cos mogacy nie wiem moze sie myle ?
          • wizytator800 Re: Szukam pracy w Toronto 16.05.03, 23:33
            Co tak zamilkliscie ja naprawde szukam pracy za 6 $ za godzine.
            • Gość: Me -110 Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.bc.hsia.telus.net 17.05.03, 00:01
              Idz do picerni,powiedz ze masz eksperiens to na pewno zarobisz 6$ kasz-em.Jak
              wrocisz to bedziesz mial jak znalazl na oplate podatku kastralnego .
            • Gość: Andrew Re: Szukam pracy w Toronto IP: *.home.cgocable.net 17.05.03, 01:18
              wizytator800 napisał:

> Co tak zamilkliscie ja naprawde szukam pracy za 6 $ za godzine.

> Przestancie pierdolic.Te 20 $ to lipa niech da adres pojade sprwdzic .Polscy
              kontraktorzy jak maja zaplacic 8 $ na
              godzine to jz jest duzo .Moje wymagania to jest tylko 6 $ na godzine
              gotowka .Taniej juz chyba nie mozna sprzedac w
              Toronto swojej pracy na czarno .Do Europy wchodzimy z otwartym czolem .Bedzie
              mozna legalnie popracowac i w
              kazdej chwili wrocic do Polski gdzie np. ja posiadam pozadny murowany dom na
              2000 metrowej dzialce w przeszlo
              200 tysiecznym miescie ktory jest atrakcja turystyczna .Posiadam w Polsce
              ponadto samochodzik marki Toyota.
              Natomiast zeby to wszystko utrzymac posiadam w moim miescie trzy
              picernie .Chcialbym popracowac bo zalozylem
              ze bede do konca pazdziernika , to kupa czasu .Milo zawsze cos zarobic a
              pieniedzy z Polski nie wydac .
              Jak widac to forum nie odwiedzaja ludzie cos mogacy nie wiem moze sie myle ?
              -------------------------------------------------------------------------------

ODP.
              Sam napisales PRZESTANCIE P...IC przez co okresliles jaki krag towarzyski
              Tobie odpowiada .
              Czas mozesz przeznaczyc na nauke ortografii , gramatyki i wyciaganie slomy z
              butow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka