nadau Re: Dolar znowu tanszy w Polsce 24.04.07, 21:15 Daj se z tym spokój. Codziennie o tym piszesz. To się robi już nudne, prawie spam. Lepiej zakładaj ten wątek co 10 groszy, a nie co grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.k6 Re: Dolar znowu tanszy w Polsce 26.04.07, 00:27 Ja tam sie ciesze jak nigdy dotad. Mam w W-wie pare nieruchomosci. Na poczatku mieszkali w nich moi rodzice i ich rodzienstwo tj. stare ciotki. Dzisiaj nikt juz nie zyje a nieruchomosci sa moje. Kiedys nie kosztowaly zbyt duzo i nie zawracalam sobie glowy, wynajmowalam je, bo nie mialam czasu sprzedac. Teraz, to prawdziwa zyla zlota. Przyjezdzam w lato do W-wy, zeby wszystko sprzedac. Ciesze sie, ze dolar jest w Polsce coraz tanszy, bede mogla wiecej kupic dolarow za zlotowki, ktore dostane w Polsce. Dolar bedzie tani tylko do listopada 2008 roku, tj. do czasu, kiedy bedzie nowy prezydent w USA, pozniej zacznie znowu miec bardzo wysoka wartosc ale przedtem ja zrobie sie milionerka. Pozdrawiam wszystkich wlascicieli nieruchomosci w W-wie! Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 "My do Bulby nie jezdzimy !!!!!!" 24.04.07, 21:21 "Przeciez to niewazne, my i tak do Bulbonii nie jezdzimy !!! Wazne ile czego mozemy kupic w USA!!!" UUUUUUUuuuuuuuuuu.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe, za najtansza benzynke dzis $3.01 placilem ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: "My do Bulby nie jezdzimy !!!!!!" 25.04.07, 18:35 yaponczyk1 napisała: > "Przeciez to niewazne, my i tak do Bulbonii nie jezdzimy !!! Wazne ile czego > mozemy kupic w USA!!!" > > UUUUUUUuuuuuuuuuu.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jest, zrobiles sobie na wilka,cw..u? > > Hehe, za najtansza benzynke dzis $3.01 placilem ))))) I co, nest egg poszlo sie yebac, gliniak? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: "My do Bulby nie jezdzimy !!!!!!" 25.04.07, 19:09 soup.nazi napisał: > > UUUUUUUuuuuuuuuuu.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Co jest, zrobiles sobie na wilka,cw..u? raczej ktos go od tylca zahaczyl forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=61334944 Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 17:12 Na pysku lezy. Dzis juz po 2.60.Kantory skupuja jednak tylko male ilosci tej waluty. Chetnie biora kazda ilosc tenge i lao, to pewniejsze waluty. Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 17:22 japoniec wyjasnij mi prosze jedno czy z toba jest wszystko ok? poraz pierwszy widze kogos kto sie cieszy ze bedzie mial w kieszeni mniej. Przeciez chlopie ty pracujesz w usa no to qrwa w czym jest twoja wyplata w ziemnaikach, bathah , szeklach, forintach czy dollarach. I jesli jedziesz do Bulboni to w twoim zasranym interesie byloby zeby dollar stal jak najwyzej. Chyba ze ty nie masz wogole dollarow. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Chetnie 25.04.07, 17:30 Chetnie CI wyjasnie, ale najpierw Ty mi musisz cos wyjasnic: Gdzie Ty widzisz, ze ja SIE CIESZE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Chetnie 25.04.07, 21:11 takie odnioslem wrazenie przynajmniej jakos beztrosko do tego podchodzisz ( zwlaszcza to tenge i lao), pozaty japonczyk Ty dosc dziwny jestes jak mozna tak samemu sobie obrzydzac miejsce w ktorym sie zyje? ciagle psioczysz na usa a tam mieszkasz , mi sie tez wiele rzeczy nie podoba w polse w usa w meksyku etc ale jak akurat siedze w ktoryms z tych krajow to staram sie szukac tylko tych bardziej pozytywnych stron. Nie boisz sie ze jak wrocisz do polski to bedziesz tak na Polske jeczal? Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Cos Ci sie w glowinie pokrecilo znow? 26.04.07, 02:19 Ja "ciagle psiocze na USA"???????????????? A czy ty przeczytales kiedys chociac jeden post zorbathe greek, za_morzem, nadaua? Podaj mi link, gdzie ja dzis zapisioczylem na USA. Oczywiscie, link do pisioczenia a nie konstruktywnych uwag krytycznych, bo krytykowac z sensem to chyba kazdemu wolno w wolnym kraju ???? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:37 unaswameryce napisał: > japoniec wyjasnij mi prosze jedno czy z toba jest wszystko ok? poraz pierwszy w > idze kogos kto sie cieszy ze bedzie mial w kieszeni mniej. Przeciez chlopie ty > pracujesz w usa no to qrwa w czym jest twoja wyplata w ziemnaikach, bathah , sz > eklach, forintach czy dollarach. I jesli jedziesz do Bulboni to w twoim zasrany > m interesie byloby zeby dollar stal jak najwyzej. Chyba ze ty nie masz wogole d > ollarow. Hehe, to, ze on jest w Stanach jest taka sama prawda jak to, ze wszy kaszla. Sam sie duren wyebal, po raz nie wiadomo, ktory zreszta. Glupia milicyjna menda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 17:28 Chetnie Ci wyjasnie co tylko chcesz, ale najpierw Ty mi musisz cos wyjasnic: Gdzie Ty widzisz, ze ja SIE CIESZE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:47 Yap, kazdy twoj post to kompromitacja.Wstydu nie masz? Wracaj chlopie ciupagi strugac. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:53 Tak, tak. Ciupagi. Do Lomzy, prawda? tam kady goral z ciupaga chadza, pisales juz, wiemy wiemy. Geograf z ciebie jak z koziej dupy zapalniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:55 Hehe ...wiecej luzu koles... Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:57 No wlasnie, wiecej luzu koles. I do szkoly wroc, do pierwszej klasy bo cus ci sie ta skladnia nie klei. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=61375060 Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 18:59 Skladnia ? Typo to nie skladnia yap ... Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Dolar jak pies Pluto 25.04.07, 20:12 yaponczyk1 napisała: > Na pysku lezy. Dzis juz po 2.60.Kantory skupuja jednak tylko male ilosci tej > waluty. Chetnie biora kazda ilosc tenge i lao, to pewniejsze waluty. -------------------- No nie jest jeszcze tak źle. Hanysy skupują po 2,71 Ale powyżej tysiaka kręcą nosem. Nie są pewni czy jutro aby nie stracą. www.geniuss.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś