za_morzem 25.04.07, 07:29 autor musial strasznie usa nie lubiec. komuch jeden. ci z kongresu tez komuchy. mam nadzieje ze amerykanie tacy glupi nie sa zeby to wszystko kupowac. nie sa? hmmmmm... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4086625.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody774 Re: slepy widzi ze ostatnio w usa jak w s.p. cccp 25.04.07, 08:05 Dobrze, ze cos tam pisza, ale to jeszcze nic. Od poniedzialu do piatku i od 8:00 do 12:00 EST sa nadawane ciekawa audycja na internecie. www.gcnlive.com/listenlive.htm Pierwsze trzy godziny, to "The Power Hour" i najczesciej w pierwszej godzinie leca najnowsze wiadomosci i puzniej dyskusje na rozne tematy. To jeszcze nie sa te moze meczace analizy, jak potrafia one byc dla kogos co nie jest wprowadzony do tematu, ale na poczatek to radio jest OK. Mozna nawet tego sluchac na krotkich falach. Info. na: www.thepowerhour.com/welcome.htm A CCCP, to jest podobnie w Kanadzie, po zatwierdzenu:"praw zabraniajacych nienawisc". Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: slepy widzi ze ostatnio w usa jak w s.p. cccp 25.04.07, 13:45 Mysle, ze znacznie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: slepy widzi ze ostatnio w usa jak w s.p. cccp 25.04.07, 14:10 A gdzie Ty widzisz podobieństwo do CCCP? Czy Sowieci kiedykolwiek mieli publiczną debatę parlamentarną na temat problemów w Armii Czerwonej? Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: slepy widzi ze ostatnio w usa jak w s.p. cccp 25.04.07, 15:11 Mam nadzieje ze posypiom sie glowy tych scoorwieli od propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: FT też widzi 25.04.07, 15:49 pieniadze ktore brakuja na rynku to te pieniadze ktore wywedrowaly do Iraku i Afganistanu. Wojna jest kosztowna. Hello $3 per gallon. "W momencie ataku moja broń się zacięła, skryłam więc głowę i się modliłam. Zostałam ranna i straciłam przytomność. Nie wiedziałam, że pojmali mnie Irakijczycy. Obudziłam się w irackim szpitalu, gdzie naprawdę próbowano mi pomóc. A potem przyszli Amerykanie i wynieśli mnie do helikoptera Prawda o śmierci Tillmana zaczęła wychodzić na jaw rok po jego śmierci. Kilka przeprowadzonych pod naciskiem jego rodziny dochodzeń wykazało, że zginął zastrzelony przez pomyłkę przez kolegów z plutonu." Odpowiedz Link Zgłoś
mlody774 Re: FT też widzi 25.04.07, 15:57 Ciekawe dlaczego im sie o tym przypomnialo wlasnie teraz, bo byly juz o tym rozmowy w USA kilka miesiecy temu. Moze dlatego, ze oskarzono o klamywanie zastepce prezydenta do US Kongresu, w sprawie powodow do wojny z Irakiem, tego samego dnia kiedy w Polsce ukazal sie ten artykow? Czyzby w kraju tez byla propaganda? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: slepy widzi ze ostatnio w usa jak w s.p. cccp 25.04.07, 16:53 ty pusty lbie, wujek ci dobrze odpowiedzial przeczytales tluku do konca ten tekst? tu masz koncowke "Pentagon wyciągnął konsekwencje wobec dziewięciu oficerów, jeden generał odszedł na wcześniejszą emeryturę. Ale Demokraci w Kongresie zapowiadają dalsze przesłuchania. Winnych fałszowania informacji chcą szukać na szczytach Pentagonu" Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ale zatrzepales skorkom. heheheh 25.04.07, 17:07 A nasz ortalion pracuje na wysokim szczeblu w pentagonie i wie wszystko bo jest emigrantem z Polandu. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś