Dodaj do ulubionych

Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn?

11.05.07, 02:25
Bo sa skapi, brzydcy ( oh, te szerokie twarze) , zaniedbani, rozgoryczeni
zyciem,wiecznie licza na drapane za frajer i nabili by w butelke nawet
kobiete, smierdza (!) nawet po wieloletnim pobycie w USA ( dieta? zawalony
syfem colon?) nie umieja sie wlasciwie ubrac a jak juz wydadza w koncu kase
na ciuchy to ciagle wygladaja jak przyslowiowy wozny w dzien nauczyciela,
stronia od gymu i basenu.
a przede wszyystkim non-stop gadaja o sobie i , nie wiedziec czemu, o Polsce
i Europie z ktorej wyjechali i do ktorej nigdy nie maja zamiaru wracac .
Obserwuj wątek
    • motorcity yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 02:35
      Powaznie, Yap, jak bardzo mozesz nienawidziec samego siebie i swoj wlasny
      narod? You just need to chillax, my wierd friend.
      Moja zona jest urodzona Amerykanka i takich malzenstw jak moje jest tu naprawde
      mnostwo. No big deal. Z wyjatkiem w twojej glowie, oczywiscie.
      • japonczyk1 Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 02:38
        Motorek, ty mozesz tu napisac nawet ze jestes zonaty z koza. I wtedy moze ktos
        cie w to uwierzy.
        • suoup.nazi Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 02:46
          wy gliniak to z ta koza to utrafilisie na 100%, hehehe

Koza! Koza! Koozuuuunia.....
        • motorcity Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 02:52
          japonczyk1 napisał:

> Motorek, ty mozesz tu napisac nawet ze jestes zonaty z koza. I wtedy moze
          ktos
          > cie w to uwierzy.

Dlaczego w to nie wierzysz? Ze ludzie maja tu normalne zycie? Normalnych
          przyjaciul? Ze nie nienawidza wlasny narod i wlasny kraj, lecz sa dumni ze
          swoich korzeni?
          Powaznie, koles, ty musisz wylaczyc komputer na kilka tygodni, wyjsc ze swojego
          mieszkania, i zacznij zyc normalnym zyciem! Forumy to nie jest zycie! Sprobuj
          to , bedziesz zdziwiony "prawdziwym" swiatem - poza forumami.
          GOOD LUCK, MY FRIEND.
          • japonczyk1 Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 03:00
            Una rodowita panie je, ja ja ...
            Kowalska z domu byla.
            Tera Nowak je i dalej rodowita.
            A z rana jak nie wrzasnie: Jeno, Mnietek, zebys mi obore dzis wysprzuntal i
            chalupe zacznij gacic, zima idzie !
            Une, panie, wszystkie rodowite sum tu u nas w tyj okolicy, w Michigan.
            • motorcity Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 03:53
              Ponownie nie trafiles, Yap. Moja zona nie jest pochodzenia polskiego, ale gdyby
              byla to (w przeciwienstwie do ciebie) bym sie tego nie wstydzil tak jak ty,
              lecz byl bym z tego dumny (podobnie jak jestem dumny z mojego polskiego
              pochodzenia).

Tak czy siak, ty masz przed soba wiele, wiele lat pracy terapeutycznej by wyjsc
              na "prosta". Zycze ci szczescia, bedziesz go potrzebowal.
              • suoup.nazi Re: yap, zakompleksiony jestes na maxa 11.05.07, 04:41
                a co ty sie tem gloabowi z Pizdziejewa Malego tlumaczysz, tlumok wp..la
                przydzialowa kasze i zaczerwienionymi slepiamy duka z kartki ktora mu podsunal
                psycholog kompanijny. A rwij ty kapcie z leszczyny ty chomacie leniwa koza
                popychany w tloku chlewa!
    • watchdogg Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 11.05.07, 04:11
      Nie bywam na forum czesto , wlasciwie dopiero zaczynam forumowanie , ale widze
      ze ciebie tutaj strasznie nie lubia - ale juz chyba wiem dlaczego...hmmm
      Wszystko co piszesz to prawda z ta mala roznica ze pomyliles kraje , to w
      Polsce wszyscy faceci wygladaja tak jak opisujesz , bywam w PL 4 razy w roku i
      za kazdym razem jak mam wsiasc do taryfy to mnie ciarki przechodza , bo nie ma
      nic gorszego jak smrod 3 dniowych skarpet kierowcy pomieszany z zapachem
      zielonego jabluszka itp , nie wspomne juz o B.O. ( body odour jakbys nie
      wiedzial).Jeszcze nie spotkalem sie w Kanadzie z niechlujnym Polakiem lub Polka
      a jak juz sie zdarzy to z reguly jest na wizycie i zal mu dupe sciska jak ma
      wydac $5 na dezodorant czy mydlo , eh wy durne bulbonskie mordy....wstyd
      przynosicie Polonii.
      • suoup.nazi Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 11.05.07, 04:44
        bulbonska morda to wy jestescie gliniak wiec nie idzcie w zaparte. Rwijcie stad
        kapcie i walcie do kaprala po przydzialowe szare mydlo, gliniak, hehehe.
    • edytkus Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 11.05.07, 05:58
      dalczego zaraz nie lubia? moja amerykanska kuzynka dala kosza bogatemu grekowi, jednemu polakowi
      uciekla sprzed oltarza ale drugi wybudowal jej niezla chate, i z luku strzelac umie wink)), i tak juz sobie
      zyja dlugo i szczesliwie smile

Polacy sa dobrzy jesli maja glowe na karku, nie pija do upadlego, wygladaja jako tako i przede
      wszystkim znaja angielski. No i dobrze zeby jednak byli obrzezani wink))
      • suoup.nazi Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 11.05.07, 08:16
        wiesz co? Wykastruj sobie sama clit i zaszyj wszystko co trzeba bo juz trzeci
        raz nie moge doprac lozka, bed liner i przescieradla po takiej nieobrzezanej!
        • edytkus Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 00:52
          suoup.nazi napisał:

> wiesz co? Wykastruj sobie sama clit i zaszyj wszystko co trzeba bo juz trzeci
          > raz nie moge doprac lozka, bed liner i przescieradla po takiej nieobrzezanej!

cos ci sie biedaku pochrzanilo, jestes pewien ze nie sypiasz z inwentarzem donka?
          • unaswameryce Edytka?? 12.05.07, 00:58
            edytka teraz powaznie pytam oprocz higieny jaka przewaga przykrocenia sprzetu. Ja to rozwazalem bo kupe czasu spedzalem w tropikach ale polscy lekarze mi to raczej odradzaja a ci w usa robia to bez zbednych pytan i wyjasnien wiec wole nie ryzykowac.
            • edytkus Re: Edytka?? 12.05.07, 03:30
              Po pierwsze to jest watek o tym "dlaczego Amerykanki nie lubia polskich mezczyzn" wiec zamiast sie
              oburzac niektorzy powinni sie troche zastanowic. W USA wiekszosc tu urodzonych mezczyzn jest
              obrzezana i w internecie jest na ten temat mnostwo stron na ten temat, tzn. gdzie kobiety wypowiadaja
              sie na temat wlasnych preferencji i zapewniam Was ze Amerykanki w wiekszosci wola penisy
              obrzezane. Swego czasu bylam tematem obrzezania zainteresowana ale urodzila sie corka wiec po
              krzyku wink Wbrew temu co sadzi zupa korzysci z obrzezania kobiety nie ma zadnych (chyba ze zupa lubi
              prymitywne dzikuski lub szuka niewolnicy ale w takim razie szuka w zlym kraju) natomiast obrzezany
              penis przede wszystkim oznacza dla kobiety duzo mniejsze ryzyko zachorowania na raka szyjki macicy
              i to jest bardzo duzy plus biorac pod uwage u ilu kobiet tegoz raka sie wkrywa (statystycznie Polki
              choruja czesciej niz Amerykanki, a najrzadziej... kobiety w Izraelu). Unaswameryce, gdybym byla
              mezczyzna jednak w doroslym wieku nie poddalabym sie zabiegowi, w niemowlectwie to calkiem inna
              para kaloszy, no chyba ze bardzo kochasz swoja zone smile
              • majenkir Re: Edytka?? 13.05.07, 02:46
                edytkus napisała:
                > zapewniam Was ze Amerykanki w wiekszosci wola penisy obrzezane.

Niektorzy tu najwyrazniej zapominaja, ze mezczyzna nie sklada sie tylko i
                wylacznie z penisa...
            • edytkus Re: Edytka?? 12.05.07, 03:32
              unaswameryce napisał:

> jaka przewaga przykrocenia sprzetu.

ale zaraz zaraz, kto mowi o przykroceniu, troche bardziej goly jest i lasts longer, a dzieki temu kobieta
              tez ma troche wiecej przyjemnosci wink
              • za_morzem Re: Edytka?? 12.05.07, 03:40
                no wlasnie, podejrzewalen ze bardziej biega o cos w tym tamacie...

cos edytka masz w takim razie kiepskie doswiadczenia z tymi nieobrzezanymi albo
                jestes wyjatkowy maratonczyk...
                • edytkus Re: Edytka?? 12.05.07, 05:02
                  za_morzem napisał:

> no wlasnie, podejrzewalen ze bardziej biega o cos w tym tamacie...

kiedy wlasnie bardzije o raka chodzi, przyjemnosc ma sie krotko a z rakiem mozna przez lata sie
                  cackac i nie wycackac sad

> cos edytka masz w takim razie kiepskie doswiadczenia z tymi nieobrzezanymi albo
                  > jestes wyjatkowy maratonczyk...

hmm, tak cos czuje ze cobym nie odpowiedziala i tak obroci sie przeciwko mnie wiec erotyczne detale
                  mego zycia pozostawie dla siebie, ale za to nurtuje mnie problem powiazania mokrych przescieradel
                  zupy z nieobrzezaniem jego "parnterki" - to jest dopiero zagwozdzka
                  • za_morzem Re: Edytka?? 12.05.07, 05:07
                    ty juz wszystko powiedzialas wink...
                    co do zupy to nawet nie odpowiedzial co bedzie dzis grane
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=62263740&a=62279982
          • za_morzem obrzezac sie? 12.05.07, 01:45
            moze wystarczy sie myc zamiast obrzezywac?
            • unaswameryce Re: obrzezac sie? 12.05.07, 01:48
              pomieszkaj troche w amazonii to zrozumiesz o czym mowie a potem zabieraj glos
              • peerelski Re: obrzezac sie? 12.05.07, 02:18
                obrzezanie to i w Australii tez od razu nobilituje, przyklad: Stary Wiarus
              • za_morzem obrzezac sie, gwoli wyjasnienia... 12.05.07, 03:38
                nie badz taki tony halik,
                interesuje mnie zdanie edytki jako drugiej strony a nie twoje,
                chyba ze ty tez druga strona z przechrzcenia...
                • unaswameryce Re: obrzezac sie, gwoli wyjasnienia... 12.05.07, 09:51
                  posluchaj osiolku ja zaczolem rozmawiac z edyta ale za nim wyslala mi odpowiedz to ty wtryniles swoje 3 grosze w ktorych sugerujesz higiene odpowiedzialem Ci wiec ze nawet przy maxymalnej higienie przebywajac w dzungli ( ja spedzilem wiekszosc swojego zycia w ameryce poludniowej) nie masz gwarancji ze ci sie cos nie przyplonta.
                  Edyta odpowiedziala troche pozniej wiec nie cwaniakuj tylko czytaj godziny nadania postow. Pozatym to ty sie wpieprzyles nam w rozmowe wiec mam gdzies to czy cie interesuje moje zdanie czy nie ono nie bylo skierowane do Ciebie.
                  Cos strasznie nerwowy jestes.
        • rhodeisland Nazi myli kaleczenie kobiet w pewnych kulturach 12.05.07, 21:51
          (genital mulilation) z obrzezaniem mezczyzn.
          No i mamy odpowiedz dlaczego Polacy nie maja wzieca wsrod Amerykanek.
          • rhodeisland mialo byc "wziecia" 12.05.07, 21:52
      • peerelski Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 02:14
        >>No i dobrze zeby jednak byli obrzezani wink))

a jeszcze lepiej sobie calkiem uciac i zostac drag queen
        • edytkus Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 03:19
          peerelski napisała:

> >>No i dobrze zeby jednak byli obrzezani wink))
          >
          > a jeszcze lepiej sobie calkiem uciac i zostac drag queen
          >

po pierwsze drag queens raczej nic sobie nie ucinaja a po drugie no nie gadaj ze Ci RuPaul sie nie
          podoba wink)
          www.celebritystylewigs.com/shop/images/uploads/rupaul.jpg
          • peerelski Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 13.05.07, 05:27
            a co ten Saul potrafi? nie ma to jak nasz slowianski artyzm:
            www.youtube.com/watch?v=_61_i2M5Zoo&mode=related&search=
            • peerelski Re:link jeszcze raz 13.05.07, 05:38
              www.youtube.com/watch?v=_61_i2M5Zoo&mode=related&search=
            • edytkus Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 13.05.07, 05:56
              peerelski napisała:

> a co ten Saul potrafi? nie ma to jak nasz slowianski artyzm:
              > www.youtube.com/watch?v=_61_i2M5Zoo&mode=related&search=
              >

nie Saul a RuPaul - the queen of queens wink
              www.youtube.com/watch?v=cru5PZPL9So
              a Verka to podroba jakas a nie dq
        • lis222 Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 10:49
          Ludzie!
          Cóż za głupoty pleciecie? Po cóż obrzezanie. Przecież nie jesteśmy
          ortodoksyjnymi żydami żyjącymi na pustyni, w szałasach. Mamy łazienki i środki
          czystości. Obrzezanie jest rytualnym obrzędem żydowskim. Dlaczego mamy ich
          naśladować my, katolicy, żyjący według innych zasad religijnych.
          • jp.hi Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 15.05.07, 08:59
            Dla niewtajemniczonych podaje, ze powyzej 40% meskiej populacji swiata jest
            obecnie obrzezane t.j. ok 1.33 miliarda mezczyzn i chlopcow. Samych Zydow tylko
            ok. 14 milionow. Takze ok 75% meskiej polulacji USA i Kanady jest obrzezane.
            Jest wiec to tu powszechne.
            Co ciekawe odsetek ten jest mniejszy w Australii i to chyba tylko z tego
            wzgledu ze koszty zabiegu nie pokrywaja ubezpieczalnie.
            Obrzezanie ma duze zdrowotne i higeniczne znaczenie.
            www.circlist.com/rites/rates.html
        • lis222 Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 10:53
          I jeszcze jeddno. Dlaczego Polacy muszą się koniecznie podobać Amerykankom.
          Ważne , żeby podobali się Polkom. Mimo iż jestem kobietą i może moja opinia jest
          niezbyt miarodajna, nie wydaje mi się ,żeby Amerykanki były specjalnie urodziwe
          i pociągające. Wręcz przeciwnie. Są według mnie dość sztuczne i mało kobiece,
          tylko mądrzej zadbane, niż przeciętne Polki w kraju.
    • waldek.usa Skad Amerykanki sa na Jackowie? 11.05.07, 22:54
      Huh?
      • xyz07 ha ha 12.05.07, 06:46
        polacy nie sa obrzezani i przez to maja mniejsze fisiorki i lekko cuchnace
        • xyz07 Re: ha ha 12.05.07, 06:47
          urodzona amerykanka rodem z Lomzy co za jajca
          • edytkus Re: ha ha 12.05.07, 06:49
            xyz07 napisał:

> urodzona amerykanka rodem z Lomzy co za jajca

ty tak o sobie? fajne to forum, ludzie tacy szczerzy sa wink))
            • xyz07 Re: ha ha 12.05.07, 07:14
              nie o sobie sorki tam gdzies przeczytalen ze poloczek ozenil sie z amerykanka
              on oczywiscie nie mowi po angielsku gora sex milej nocy zycze przy Jonym z
              parasolka
              • edytkus Re: ha ha 12.05.07, 08:53
                aa to juz wiem

Sluchaj Zupa, jak widzisz Twoj problem nie daje mi spokoju i tak sobie mysle ze w Twoim wieku
                mozesz juz miec problemy z pecherzem, pewnie przysnila Ci sie jakas laska i az sie posikales ze
                szczescia i stad te mokre przescieradla? Oczywiscie lekarzem nie jestem, moze zwyczajnie nie wiesz na
                czym polega obrzezanie u kobiet (mialam na studiach wyklad na ten temat na zajeciach Sociology of
                the family)?

Zeby poprawic niektorym obrazalskim humory napisze ze nikt tak jak Polacy nie umie majsterkowac,
                naprawiac rozne rzeczy itp. Owszem sa i tacy z dwiema lewymi rekoma ale to na szczescie wyjatki.
    • zefel.knefel Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 12.05.07, 12:36
      Akurat polskie gorole ze oceanem rzadko zenia sie ze swoimi,duzo rzadziej jak
      Wlosi,Irlandczycy,czarni czy latynosi.Nawet Huntington cos o tym pisal w swojej
      ostatniej ksiazce .Nie pamietam dokladnie ,ale tylko cos okolo 15% polskich
      Amerykanow jest w zwiazku malzenskim z osoba z wlasnej grupy etnicznej.Bardzo
      trudno spotkac goscia o polskim pochodzeniu urodzonego w USA, ktory by mial 4
      polskich dziadkow.Wsrod Irlandczykow,Wlochow czy Meksykanow takich osobnikow
      jest o wiele wiecejsmile

• _czosnek_ Widac po forum dlaczego. 12.05.07, 13:02
      Jesli w hameryce takie tempe ciecie zyja jak ci forumowi to nic dziwnego.
    • rhodeisland Nawet Polki wola mezczyzn innych narodowosci 12.05.07, 21:42
      To juz bylo wielokrotnie na innych forach.
      • rhodeisland A co do obrzezania to zgadzam sie z edytkus 12.05.07, 21:48
        Nie da sie bez tego dobrze utrzymac higieny. Zydowki duzo rzadziej choruja na
        raka szyjki macicy.
        Nie chcesz sie obrzezac, to uzywaj zawsze prezerwatywy, ale chwila, przeciez my
        wszyscy Katolicy jestesmy, wiec tego nie wolno uzywac, niewazne, ze tak jest
        higieniczniej i zabezpiecza m.in. przed HIV. No, ale przeciez Polacy nie maja
        HIV.
      • reigninblood Polacy tez:-) 12.05.07, 21:50
        rhodeisland napisała:

> To juz bylo wielokrotnie na innych forach.

Radek Sikorski,Jan Rokita,Janusz Kaminski,Andrzej Seweryn i wielu innychsmile
        • rhodeisland Czego ma dowodzic ta lista? 12.05.07, 21:53
          • unaswameryce Re: Czego ma dowodzic ta lista? 12.05.07, 22:07
            rhodisland Ty tu nie opowiadaj o raku i statystyce bo z statystyki wynika ze jesli pojdziesz na spacer z psem to kazde z was bedzie mialo po 3 nogi.
            W innych spoleczenstwach nieobrzezanych jak holendrzy czy norwegowie tez jest niska ilosc zachorowan na raka szyjki macicy. Jak sie nie pieprzysz w kiblu z facetem tylko partner dba o higiene i przed stosunkiem odpowiednio zadba o sprze to Ci nie podrzuci rzadnych wstretnych bakterii.
            Ty lepiej napisz o odczuciach kobiety dlaczego uwazasz ze jest lepiej.
            Ja sypialem z dziewczynami ktore mialy obrzezanych partnerow i twierdzily ze moj okapturzony jest 'lepszy'(ale co mialy innego powiedziec to mile dziewuszyska byly) mam tez kupe obrzezanych kumpli i niestety ci starsi >50 lat placza ze nie moga dojsc.
            I ze np cos takiego jak blowjob nie wchodzi wogole w gre.
            Przepraszam za kolokwialny jezyk i trywialne podejscie do tematu ale proste pytanie prosta odpowiedz. Czy odczuwacie wieksza satysfakcje ze stosunku przy obrzezanym sprzecie?
            • edytkus Re: Czego ma dowodzic ta lista? 13.05.07, 03:11
              unaswameryce napisał:

> rhodisland Ty tu nie opowiadaj o raku i statystyce bo z statystyki wynika ze je
              > sli pojdziesz na spacer z psem to kazde z was bedzie mialo po 3 nogi.

nie trac czasu na polemike z RI, zapewniam Cie ze to nie ma sensu, tylko niepotrzebnie stracisz czas, a
              wkrotce i nerwy

> W innych spoleczenstwach nieobrzezanych jak holendrzy czy norwegowie tez jest n
              > iska ilosc zachorowan na raka szyjki macicy. Jak sie nie pieprzysz w kiblu z fa
              > cetem tylko partner dba o higiene i przed stosunkiem odpowiednio zadba o sprze
              > to Ci nie podrzuci rzadnych wstretnych bakterii.

moze oni nie sa spontaniczni? z tego co dziewczyny calkiem niedawno pisaly na emamie o Holendrach
              niezbyt ciekawy to narod

> Ty lepiej napisz o odczuciach kobiety dlaczego uwazasz ze jest lepiej.

ona nie wie czy jest lepiej, chyba nawet nie dalej niz przedwczoraj napisala na Polki w Stanach ze nie
              ma z kim sie dowiadywac wink

> Ja sypialem z dziewczynami ktore mialy obrzezanych partnerow i twierdzily ze mo
              > j okapturzony jest 'lepszy'(ale co mialy innego powiedziec to mile dziewuszyska
              > byly)

moze akurat mowily prawde? kazdy ma wlasne preferencje i wymagania, swoja droga penis w erekcji
              obrzezany czy nie jest w sumie taki sam wiec co za roznica? IMO w stanie spoczynku nieobrzezany jest
              niezbyt estetyczny z wygladu ale jak to mowia milosc jest slepa

>mam tez kupe obrzezanych kumpli i niestety ci starsi >50 lat placza
              > ze nie moga dojsc.

tak jakby nieobrzezani nie potrzebowali czasem niebieskiej tabletki

> Czy odczuwacie wieksza satysfakcje ze stosunku przy obrz
              > ezanym sprzecie?

na dobra sprawe wazniejsza od sprzetu jest technika i... nie sluchaj gdy Ci mowia ze rozmiar nie ma
              znaczenia wink
              • rhodeisland Napisalam akurat to samo co Ty 13.05.07, 05:49
          • reigninblood Moze wy tam na Greenpoincie dbacie oczystosc rasy: 12.05.07, 22:07
            i ciagle zenicie z ziomkmai ze swoich podhalanskich wioseksmile

W Polsce to coraz rzadsze.
            Prawie wszyscy moi koledzy ,ktorzy wyjechali na wymiane z Erasmusa maja
            dziewczyny nie Polkismile
            • edytkus Re: Moze wy tam na Greenpoincie dbacie oczystosc 13.05.07, 02:52
              reigninblood napisał:

> Prawie wszyscy moi koledzy ,ktorzy wyjechali na wymiane z Erasmusa maja
              > dziewczyny nie Polkismile

bo to jest egzotyka, a egzotyka przyciaga, jednak tylko do czasu, w pewnym momencie moze sie
              okazac ze roznice kulturowe sa zbyt wielkie
              • zicc1 Za to inne narodowosci to idealy:-) 13.05.07, 15:06
                Srednia wzrostu hiszpanskich mezczyzn to 168cm..Polacy mierza srednio o dobrych
                10cm wiecejsmile
                • za_morzem Re: Za to inne narodowosci to idealy:-) 13.05.07, 18:03

> Srednia wzrostu hiszpanskich mezczyzn to 168cm..Polacy mierza srednio o dobrych
                  >
                  > 10cm wiecejsmile

chyba latynosow nie hiszpanow.
                  • zicc1 Niestety Hiszpanow 13.05.07, 18:13
                    A srednia im zawyza celtycka Galicja,ktorej mieszkancy sa normalnego
                    wzrostu.Hiszpanie z poludnia(Andaluzyjczycy) to straszne konusy.Nie znam
                    dokladnych danych ,ale tak na moje oko to mezczyzni mierza srednio ponizej
                    165cm, a kobiety jakies 155cm.
                    • zicc1 Re: Niestety Hiszpanow 13.05.07, 18:21
                      Penelope Cruz(166cm) w Hiszpanii uchodzi za wysokasmile
                      • za_morzem Re: Niestety Hiszpanow 13.05.07, 18:56
                        pewnie kwestia pokoleniowa,
                        starsi grecy czy wlosi za wysocy nie sa,
                        mlodzi raczej normalni.
                        • zefel.knefel Re: Niestety Hiszpanow 13.05.07, 20:39
                          en.wikipedia.org/wiki/Human_height
    • caesar_pl Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 13.05.07, 21:02
      Jankeski wola circum i nie patrza na narodowosc.Poczytajcie sobie fora na ten temat.Wyglada na to ze Amerykanki maja pojecie o stosunkach a Polki to glupie gesi..
      en.wikipedia.org/wiki/Circumcision
      W Polsce matki ucza 5 letnie dziewczynki jak sie maja dobrze malowac a w Niemczech jak maja sie same przez zycie przebic..ha,ha...Jade na urlop za miesiac,podmywajcie sie polskie dziewczyny,te co na krzyzowka na mnie czekaja,w knajpach i na basenach...
      • bonzee32 Re: Dlaczego Amerykanki nie lubia PL mezczyzn? 13.05.07, 22:06
        A tak w ogole panowie, to musze was poninformowac, ze np. w Warszawie jest
        bardzo duzo obcokrajowcow, ktorzy bardzo nachalnie podrywaja piekne (i
        niekoniecznie mlode buha) Polki. Kiedys az w takim natezeniu tego w stolicy nie
        bylo. Gdyby nie maz, to bym dzisiaj z tym Francuzem z warsu w Intercity sie
        umowila!
        • abdulwisimullaha Bo wiedza ,ze Polki sa latwe:-) 13.05.07, 22:15
          Simon Mol tez o tym wiedzialsmile

pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Moleke.jpg
          • bonzee32 Re: Bo wiedza ,ze Polki sa latwe:-) 13.05.07, 22:17
            ja latwa np. nie jestem i nie zadnym jestem wyjatkiem, wiec mow za siebie i
            kolezanki wink
            • abdulwisimullaha Kazda Polka tak mowi:-) 13.05.07, 22:26
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
      • za_morzem wciskanie se szyszki w doope...czyli nienawisc do 13.05.07, 22:31
        samego siebie...

smutne jak wielka potrzebe ponizania samych siebie maja uczestnicy tego forum.

dlaczego amerykanki maja nie lubiec polakow?
        nie lubia szmaciarzy, otylych facetow z wasikami noszacych wedkarskie kamizelki
        niezaleznie od tego skad taki delikwent pochodzi.

jesli facet ma normalne wyszksztalcenie, dobra prace, dba o swoj wyglad, chodzi
        na silownie, wlada angielskim w stopniu komunikatywnym (akcent nie ma znaczenia,
        kazdy kto przyjechal jak mial wiecej niz 13-15 lat bedzie go mial) nie ma powodu
        zeby go "amerykanki nie lubily".
        wrecz przeciwnie, spotkalem sie pare razy z tym ze kanadyjki specjalnie
        poszukiwaly eastern europeans bo podoba im sie ich podejscie do kobiet, sa oni
        troche bardziej szowinistyczni slash macho ale tez bardziej szarmanccy w
        stosunku do girlfriends.
        zreszta sa rozne dziewczyny, jest mnostwo debilek w stylu barbie/paris hilton i
        opinia wogole bym sie nie przejmowal, sa tez fajne i kumate i na takie najlepiej
        trafiac.
        osobiscie uwazam ze wiekszosc kanadyjek jest jednak zbyt superficial, ma
        niewiele zainteresowan i maja mentalnosc 10 x bardziej
        uksztaltowana przez media niz kobiety spoza ameryki polnocnej.
        osobiscie wole europejki, latynoski, koreanki i japonki.

www.discovervancouver.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100575
    • za_morzem e tam panie nie lubiom... 14.05.07, 03:32
      www.discovervancouver.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155632
      • za_morzem Re: e tam panie nie lubiom... 14.05.07, 03:35
        www.discovervancouver.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159662
        "I think E E guys are really hot but I noticed that besides being sincere and
        intelligent, they are kind of arrogant, did someone else notice this too? "
        • japonczyk1 Zapewne nie doczytales :)) 14.05.07, 15:57
          Posted - 4/8/2007 8:28:54 PM
          --------------------------------------------------------------------------------
          are there any good looking eastern european guys out there, they're hot
          especially Polish or Russian............Asian girls love eastern european
          guys!!!!

Hehe :

ack ack Posted - 4/8/2007 8:45:33 PM
          --------------------------------------------------------------------------------
          you sounds so desperate.
          • za_morzem Re: Zapewne nie doczytales :)) 14.05.07, 18:52
            ludzie pisza rozne rzeczy,
            to ze ktos "sounds desperate" pewnie nie odnosi sie do "eastern europeans"
            tylko do tego ze wogole szuka facetow na necie.

pozatym sadzac po bledach to pewnie jakis zazdrosny azjata.
            hehe.

• chardonnay Re: Zapewne nie doczytales :)) 14.05.07, 18:56
              "A tak w ogole panowie, to musze was poninformowac, ze np. w Warszawie jest
              bardzo duzo obcokrajowcow, ktorzy bardzo nachalnie podrywaja piekne (i
              niekoniecznie mlode buha) Polki. "
              Czy za podrywanie uwazasz handel wymienny: Polska-dupa/obcokrajowiec-paciorki ?
              • za_morzem Re: Zapewne nie doczytales :)) 14.05.07, 20:53
                mam nadzieje ze ozeniles sie z nie-polka.
                jesli nie to masz przeyebane miec swiadomosc ze trzyma jakies stare paciorki w
                szufladzie.
    • gadupa Jedno jest z babkami pewne. 14.05.07, 19:03
      Jak zaganiacz jest porzadny to i towaresa z USA bedzie latala jak zaczarowana.
      I nie ma bata, te zasady sa wszedzie takie same.
    • motorcity Dlaczego masz takie kompleksy, Jap? 14.05.07, 21:28
      japonczyk1 napisał:

> Bo sa skapi, brzydcy ( oh, te szerokie twarze) , zaniedbani, rozgoryczeni
      > zyciem,wiecznie licza na drapane za frajer i nabili by w butelke nawet
      > kobiete, smierdza (!) nawet po wieloletnim pobycie w USA ( dieta? zawalony
      > syfem colon?) nie umieja sie wlasciwie ubrac a jak juz wydadza w koncu kase
      > na ciuchy to ciagle wygladaja jak przyslowiowy wozny w dzien nauczyciela,
      > stronia od gymu i basenu.
      > a przede wszyystkim non-stop gadaja o sobie i , nie wiedziec czemu, o Polsce
      > i Europie z ktorej wyjechali i do ktorej nigdy nie maja zamiaru wracac .

Jap jest totalnie zakompleksiony i chce was tez wpedzic w takie same kompleksy -
      jezeli on sie uwaza za "skapego, brzydkiego, z zawalonym kolenem" no coz, jest
      juz za pozno, zeby jemu pomoc.

To jest jedna z najlepszych rzeczy na temat zycia w Stanach - jest tu
      absolutny mix kultur a kultury sie "miksuja" hmmm... jeden na jedna, ze takich
      slowa tu uzyje hehehe. Latina, Azjatki, ... (To bylo oczywiscie dlugo przed
      moim malzenstwem LOL)
      • lekarz.yaponczyka Re: Dlaczego masz takie kompleksy, Jap? 14.05.07, 22:55
        motorcity napisała:

> Jap jest totalnie zakompleksiony i chce was tez wpedzic w takie same
        kompleksy
        > -
        > jezeli on sie uwaza za "skapego, brzydkiego, z zawalonym kolenem" no coz,
        jest
        >
        > juz za pozno, zeby jemu pomoc.

NA POMOC nigdy za pozno, ja i moj zespol pomozemy mu, jesli wroci!!!a jesli nie
        wroci, to kupimy mu fajna klepsydre w miejscowej gazecie "Glos Przegranego".

>
        > To jest jedna z najlepszych rzeczy na temat zycia w Stanach - jest tu
        > absolutny mix kultur a kultury sie "miksuja" hmmm... jeden na jedna, ze
        takich
        > slowa tu uzyje hehehe. Latina, Azjatki, ... (To bylo oczywiscie dlugo przed
        > moim malzenstwem LOL)
      • edytkus Re: Dlaczego masz takie kompleksy, Jap? 14.05.07, 23:22
        motorcity napisała:

> To jest jedna z najlepszych rzeczy na temat zycia w Stanach - jest tu
        > absolutny mix kultur a kultury sie "miksuja" hmmm...

kiedys wdalam sie w rozmowe z pewnym Afro-Amerykaninem, standardowe pytania kto i skad: "oh, so
        you are Polish? that's great! my ex was Polish, she was such a bitch!"
        • motorcity Re: Dlaczego masz takie kompleksy, Jap? 15.05.07, 00:38
          edytkus napisała:
          > you are Polish? that's great! my ex was Polish, she was such a bitch!"

To jest zabawne, bo moja ex-ex-wife tez byla Polish i tez byla a bitch... to
          byla pewnie ta sama osoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka