xiv 09.06.03, 21:01 Ave, Poprzedni wątek jeszcze nie został zamknięty, ale ja ni chcę być na samym końcu, bo wtedy nikt nie przeczyta )). Jeśli nie macie planów na najbliższą niedzielę to propnuję: 12.15 - Msza na Devonii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 09.06.03, 21:05 Oops! Jak mi się udało wysłać wiadomość beż naciskania ENTER??? A więc jeszcze raz: Ave, Poprzedni wątek jeszcze nie został zamknięty, ale ja nie chcę być na samym końcu, bo wtedy nikt nie przeczyta )). Jeśli nie macie planów na najbliższą niedzielę to proponuję: 12.15 - Msza na Devonii (2 Devonia Road, N1) 13.30 - obiadek pod kościołem 14.00 - załadunek do czerwonego autobusu 15.30 - piknik w Hampstead Heath zokazji moich okrągłych(*) urodzin zmierzch - koniec pikniku, zamknięcie parku (*) = XIV * II + II Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 09.06.03, 23:03 xiv napisał: > > Oops! Jak mi się udało wysłać wiadomość beż naciskania ENTER??? Kurcze, wyszedłeś z wprawy w pisaniu postów. Wczoraj w parku zastaniawialiśmy sie jak żyjecie, bo rzadko sie pojawiasz na forum. > A więc jeszcze raz: > > Ave, > > Poprzedni wątek jeszcze nie został zamknięty, ale ja nie chcę być na samym > końcu, bo wtedy nikt nie przeczyta )). > > Jeśli nie macie planów na najbliższą niedzielę to proponuję: > 12.15 - Msza na Devonii (2 Devonia Road, N1) > 13.30 - obiadek pod kościołem > 14.00 - załadunek do czerwonego autobusu > 15.30 - piknik w Hampstead Heath zokazji moich okrągłych(*) urodzin > zmierzch - koniec pikniku, zamknięcie parku My chyba mamy jakieś plany na weekend, ale piknik to bardzo dobry pomysł. Niech Ci pogoda sprezentuje ciepły, słoneczny i bezwietrzny wieczór na te okrągle urodziny. Oj, pośpiewalo by się przy gitarze. Pośpiewało. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 10.06.03, 10:01 Xiv! Wszystkiego naj z okazji tych okraglutkich urodzin na weekend! Nie sa one az tak bolesne, uwierz mi...) Napisz gdzie mniej wiecej bedzieciec miec ten piknic na Hampstead Heath to moze przydrepcze, bo co do kosciola to mam watpliwosci. BTW przegapiliscie z Piekna Bar Madrid w miniona sobote. Bylo na prawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 10.06.03, 10:25 Wszystkiego najlepszego staruszku Dzieki wielkie za zaproszenie Postaram sie zjawic w niedziele o 12.15) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Wtorek 10.06.03, 09:58 Za niebytnosc na safari przepraszamy - jak wam lemury skakaly po glowach to my odbywalismy nudne domowe obowiazki. Co do niedzieli - to prawdopodobnie pojedziemy do Swansea nawiedzic rodzine. Czy ktos z was byl zima w Kalifornii? Jesli tak to co mozecie polecic do zwiedzania - oprocz Disneylandu w LA? Wybieramy sie tam na Swieta. Kiedy zegnamy Ewe przed jej wyjazdem - juz tylo 7-8 weekendow zostalo (chyba, ze sie nam Ewa rozmysli....). izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Wtorek 10.06.03, 11:03 izabelski napisała: > Za niebytnosc na safari przepraszamy - jak wam lemury skakaly po glowach to my > odbywalismy nudne domowe obowiazki. > Co do niedzieli - to prawdopodobnie pojedziemy do Swansea nawiedzic rodzine. > Czy ktos z was byl zima w Kalifornii? > Jesli tak to co mozecie polecic do zwiedzania - oprocz Disneylandu w LA? > Wybieramy sie tam na Swieta. > Kiedy zegnamy Ewe przed jej wyjazdem - juz tylo 7-8 weekendow zostalo (chyba, > ze sie nam Ewa rozmysli....). No to musimy się bardzo spieszyć i starać, jeśli zostało tylko tych 7-8 tygodni na to, aby E się rozmyśliła. Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Wtorek 10.06.03, 11:21 > No to musimy się bardzo spieszyć i starać, jeśli zostało tylko tych 7-8 tygodni > > na to, aby E się rozmyśliła. Ale o co bedziecie sie starac zebym sie rozmyslila czy tez wrecz przeciwnie)) BO jak ja juz sobie cos postanowie to nie ma sily....a poza tym jak mi sie znudzi to moge znowu wyjechac, w koncu cwiczylam to pare razy > Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Wtorek 10.06.03, 11:43 czy masz na mysli wjechnie spowrotem do Uk, czy wyjechanie z UK czy wyjechanie z Polski. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Wtorek 10.06.03, 11:53 Mam na mysli wyjazdy z Polski) Iza czy masz namiary na firme przewozowa, z ktorej korzystala Natasza? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Wtorek 10.06.03, 12:51 zapytam i przesle no to kiedy sie alkoholizujemy - proponuje w domowych 4-rech scianach, zeby w miare spadania pod stol delikwenci w najgorszym wypadku byli przesuwani do ogrodka a nie na zimna londynska ulice. mam duzy zapas bialych dam i siwuch izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JazzyGroovyFunky MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: 217.158.86.* 11.06.03, 08:55 OK teraz na powaznie dzisiaj gramy ze Szwecja, a ja nie wiem gdzie moge obejrzec mecz w Ladku. POMOCY!!! jgf Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 10:38 Gość portalu: JazzyGroovyFunky napisał(a): > OK teraz na powaznie dzisiaj gramy ze Szwecja, a ja nie wiem gdzie moge > obejrzec mecz w Ladku. POMOCY!!! > jgf No to w samolot i do Szwecji. Tak chyba bedzie najprosciej. O ktorej graja? Powinienies zdarzyc po pracy No chyba ze znajdziesz kogos z polska satelita w okolicy. Ja niestety takiego sprzetu nie posiadam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: *.demon.co.uk 11.06.03, 11:07 Polski klub w Balham, 211 Balham High Road, pokazywali z Kazachstanem to ze Szwecja tez chyba pokaza. Tel 0208 672 1723 Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 11:28 Wyczytalem, ze to mecz ostatniej szansy. Czyzby szykowal sie pogrzeb polskiej pilki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: *.demon.co.uk 11.06.03, 12:46 Radze przejrzec zeszloroczne nekrologi - Polska pilka umarla po 0:3 z Korea, dzisiejsze widowisko to dosc oryginalna wersja dance macabre Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 12:56 Gość portalu: Ania napisał(a): > Radze przejrzec zeszloroczne nekrologi - Polska pilka umarla po 0:3 z Korea, > dzisiejsze widowisko to dosc oryginalna wersja dance macabre No wiesz co Ania? Po raku to bym sie tego spodziewal ale po Tobie? Troche wiecej optymizmu i wiary w te nasze orly)) Pozdrawiam Jack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: *.demon.co.uk 11.06.03, 13:13 Wszystko sie zaraz wyda jaka to ja stara jestem, ale w Orly to ja wierzylam, bardzo goraco, w Hiszpanii. Potem jeszcze zupelnie niepotrzebnie wierzylam w Meksyku. Ale juz daaaaaawno przestalam. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 13:42 Gość portalu: Ania napisał(a): > Wszystko sie zaraz wyda jaka to ja stara jestem, ale w Orly to ja wierzylam, > bardzo goraco, w Hiszpanii. Potem jeszcze zupelnie niepotrzebnie wierzylam w > Meksyku. Ale juz daaaaaawno przestalam. Doswiadczona i juz nie wierna (orlom oczywiscie), a nie stara jak juz)) Mimo ze jak grali w Hiszpani to bylem jeszcze bajtlem to tez pamietam... Az sie lezka w oku kreci... Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 13:21 niejack napisał: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Radze przejrzec zeszloroczne nekrologi - Polska pilka umarla po 0:3 z Kore > a, > > dzisiejsze widowisko to dosc oryginalna wersja dance macabre > > No wiesz co Ania? > Po raku to bym sie tego spodziewal ale po Tobie? > Troche wiecej optymizmu i wiary w te nasze orly)) > > Pozdrawiam > Jack Tak, tak z 0:3 Korea to naprawde swietny wynik, pelny obraz naszych mozliwosci. Nic tylko zazdroscic sukcesu. Na pewno inni by gorzej skonczyli. Przeciez jak taki skosnooki ma pilke to w zaden sposob nie wiadomo gdzie poda lub strzeli. A nasze orly proste chlopaki, takie od serca. Nie przygotowane na takie podle kretactwa na boisku. To i nie ma im sie co dziwic, ze troche nie wyszlo. I tym optymistycznym akcentem... Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 11:38 sprobuj poszukac tu www.sportspubs.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JazzyGroovyFunky Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: 217.158.86.* 11.06.03, 13:57 bee22 napisała: > sprobuj poszukac tu www.sportspubs.co.uk super strona (o ile informacje aktualne) www.orzel.pl2.net/ ale jest otwarte od 18.30 wiec niewiele czasu zeby sie dowiedziec i nie jechac w ciemno - jedyna pociecha ze ENG tez dzis gra wiec wszyscy wczesnie wychodza z biura 9i nie trzeba udawac nadgorliwego.... pozdr jgf Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 14:11 > super strona (o ile informacje aktualne) > www.orzel.pl2.net/ ale jest otwarte od 18.30 wiec niewiele czasu zeby > sie dowiedziec i nie jechac w ciemno - jedyna pociecha ze ENG tez dzis gra wiec > > wszyscy wczesnie wychodza z biura 9i nie trzeba udawac nadgorliwego.... > > pozdr > jgf Zadzown, masz telefon na tej stronie to sie dowiesz co i jak Zreszta to chyba jest to samo o czym Ania pisala troche wyzej. Jakbys sie tam wybral to prosze o relacje jak tam bylo? Wiesz jakie piwko, barmanki, czy pojawily sie jakies fanki polskich orlow etc))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 14:17 Ten caly orzel wyglada troche jak POSK - zwlaszcza zdjecie restauracji) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 14:26 magsie napisała: > Ten caly orzel wyglada troche jak POSK - zwlaszcza zdjecie restauracji) Raczej jak polska restauracja z lat 80'tych) Czy w tych wszystkich klubach polskich za granica czas sie wtedy zatrzymal? Istny wehikul czasu te polskie kluby Pewnie jakby poszukac to i "odrapane sciany" jak "Pod Jesionami" tez by sie znalazly gdzies))) Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 15:07 To na pewno taki folklor typu pozny Gierek, krzeselka z rurek obciagniete skajem, krysztaly na suficie, a la PKiN...poprostu czepiacie sie) Poza tym mi sie bardzo podobaly zdjecia w czym "nie wchodzimy" do kawiarni zamieszczone w gablocie w POSKU, toz to bylo jak z "Misia"! Uprzejmie donosze, ze raz jak zahaczylam o Dom Polski w Bedford to bylo podobnie...ale piwo dalo sie wypic Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! 11.06.03, 16:29 > Poza tym mi sie bardzo podobaly zdjecia w czym "nie wchodzimy" do kawiarni > zamieszczone w gablocie w POSKU, toz to bylo jak z "Misia"! A w ktorym miejscu w POSK-u sa te zdjecia, bo ja ich nigdy nie widzialam a z checia poogladam sobie takie okazy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MECZ PL-SE W LADKU? PILNE!!! IP: *.demon.co.uk 11.06.03, 15:01 Akurat ten klub to znam na wylot i od podszewki, i tak to jest to samo miejsce o ktorym wyzej pisalam. Jezeli ktos sie by wybieral dzisiaj to moge sie dowiedziec od kuchni czy bedzie mecz. A na ktorym satelitarnym polskim programie pokazuja? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 11.06.03, 16:36 Troche mnnie praca wessala i sie nie bardzo mialem jak odzywac... Co wy tak o pilce dzisiaj? I tak przewalimy do kolka... Xiv - na urodziny chyba nam sie nie uda dotrzec bo troche za pozno sie dowiedzielismy (jako ze moja zona ma wszystko zaplanowane namniej wiecej rok naprzod). Okazalo sie, ze niedziele juz mamy zajeta (zreszta sobote podobno tez...) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwa_mucha Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 11.06.03, 16:44 Wiarus gdy pisze o paszportach ma zawsze przy sobie paszport gdyz nowy paszport wymaga nowych przepisow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) IP: *.sageenterprisesolutions.com 11.06.03, 16:46 zlosliwa_mucha napisał: > Wiarus gdy pisze o paszportach ma > zawsze przy sobie paszport > gdyz nowy paszport > wymaga nowych przepisow . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tescik Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) IP: *.sageenterprisesolutions.com 11.06.03, 16:47 zlosliwa_mucha napisał: Wiarus Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 11.06.03, 16:48 No teraz juz wiem jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
dsl [...] 11.06.03, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl news of the day (11/06) 11.06.03, 17:18 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1525829.html Ciekawe co sie teraz bedzie dzialo ze zlotowka... Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: news of the day (11/06) 11.06.03, 18:13 Ds wrzuc w wolnej chwili zdjecia na oberzyne, prosze. Ja tam Kolodki nie lubilam .... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: news of the day (11/06) 11.06.03, 18:18 > Ds wrzuc w wolnej chwili zdjecia na oberzyne, prosze. Przepraszam ale naprawde nie mialem kiedy zeskanowac. Jest szansa, ze dzisiaj sie uda ale nie obiecuje... > Ja tam Kolodki nie lubilam .... Ja tez nie. I inwestorzy walutowi chyba tez nie bo zlotowka poszla lekko do gory... No ale zobaczymy jutro. Hejka. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: news of the day (11/06) 11.06.03, 21:38 Ave, czym dsl zawinił, że mu usunęli wiadmość? my tacy kulturalny naród? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (11/06) 11.06.03, 22:35 xiv napisał: > > Ave, > > czym dsl zawinił, że mu usunęli wiadmość? my tacy kulturalny naród? > Walnął zakamuflowanego linka do strony Playboya. Kurczę nawet nie zdążyłem przejrzeć. Taka walka z konkurencją. Nic pozostaje nam tylko podziwiać smukłe nogi naszych dzielnych orłów na stronach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: news of the day (11/06) 12.06.03, 10:35 > Walnął zakamuflowanego linka do strony Playboya. Kurczę nawet nie zdążyłem > przejrzeć. Taka walka z konkurencją. Nic pozostaje nam tylko podziwiać smukłe > nogi naszych dzielnych orłów na stronach sportowych. Wczesniej wczoraj ucieklem z pracy i nie zauwazylem tej tajnej operacji admininow Ktos to jednak wczoraj ladnie wysledzil ze html byl wlaczony w postach Widze ze z moich testow tez nici. Chyba juz to wylaczyli Nasze orly znow sie popisaly Gdzie jgf i jego relacja z meczu?? Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: news of the day (11/06) 12.06.03, 10:49 > Wczesniej wczoraj ucieklem z pracy i nie zauwazylem tej tajnej operacji > admininow Ktos to jednak wczoraj ladnie wysledzil ze html byl wlaczony w > postach Widze ze z moich testow tez nici. Chyba juz to wylaczyli Co Ty dzis sie tak wczesnie obudziles???) Rzeczywiscie wyczyscil nam admin nasz watek! Szkoda, ze tak dobrze nie dzialal jak tu kiedys, dawno temu co poniektorzy "zasmiecali" ten watek. Jak tam wczorajsze wspinaczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: news of the day (11/06) 12.06.03, 10:58 > Co Ty dzis sie tak wczesnie obudziles???) Nie 'co tak wczesnie' tylko 'jak' Sam nie wiem jak sie obudzilem Wrocilismy z Portland cos po 1 am. Ale fajnie bylo, super miejsce. > Rzeczywiscie wyczyscil nam admin nasz watek! Szkoda, ze tak dobrze nie dzialal > jak tu kiedys, dawno temu co poniektorzy "zasmiecali" ten watek. > Jak tam wczorajsze wspinaczki?? > Niestety koledzy mnie rozczarowali, zaden nie chcial spadac ze skalek. Wiec nie zrobilem zdjec spadajacych wspinaczy;-( Ale okolica bajeczna Moze nastepnym razem tez z nimi powspinam sie)) Ja im wtedy pokaze jak sie spada)) Mimo wszystko najlepszym punktem wycieczki bylo piwko w pubie)) Tak ladnie tam smierdzialo morzem i rybami Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: news of the day (11/06) 12.06.03, 10:50 > > Walnął zakamuflowanego linka do strony Playboya. Kurczę nawet nie zdążyłem > > > przejrzeć. Taka walka z konkurencją. Nic pozostaje nam tylko podziwiać smu > kłe > > nogi naszych dzielnych orłów na stronach sportowych. > > Wczesniej wczoraj ucieklem z pracy i nie zauwazylem tej tajnej operacji > admininow Ktos to jednak wczoraj ladnie wysledzil ze html byl wlaczony w > postach Widze ze z moich testow tez nici. Chyba juz to wylaczyli Przykre... Ale pocieszcie sie, ze ja tez strony tez nie widzialem - u nas jest zablokowana. Nie wiem jednak dlaczego usuneli posty z html'em... Przeciez to niczemu nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: news of the day (11/06) 12.06.03, 11:08 > Przykre... > Ale pocieszcie sie, ze ja tez strony tez nie widzialem - u nas jest zablokowana > . > Nie wiem jednak dlaczego usuneli posty z html'em... Przeciez to niczemu nie > szkodzi. No nie do konca nie szkodzi. Jakby nie patrzec jest to dodatkowy narzut informacji. Moze boja sie o objetosc bazy i od razu tepia to by uzytkownicy nie uzywali html'a. Nie dokonca moze im sie tez podobac fakt ze link jest w jakis tam sposob ukryty. Mimo wszystko mogliby jednak dac jakas informacje dlaczego to usuneli... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl wrzucilem pare zdjec na oberzyne 12.06.03, 10:56 Na szybko i bez podpisow - jak ktos sie nudzi to moze podpisac... Album sie chyba nazywa "impreza i patysie" Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: wrzucilem pare zdjec na oberzyne 12.06.03, 15:23 Bardzo dziekuje za zdjecia tylko dlaczego ja do diabla siedze w domu w okularach przeciwslonecznych...)) To wszystko przez ten barek DS-a. Mags zdjecia w POSKU sa w gablotce vis a vis kawiarni na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl do E i Raka 12.06.03, 15:30 > Bardzo dziekuje za zdjecia tylko dlaczego ja do diabla siedze w domu w > okularach przeciwslonecznych...)) To wszystko przez ten barek DS-a. Mam dla Ciebie zdjecie Oli w wiekszej rozdzielczosci - powiedz, gdzie wyslac. Raku - zeskanowalem w koncu ta foczke na Joanny. Jakosc mnie przyjemnie zaskoczyla. Tez daj znac gdzie Ci wyslac (ok 1MB - 200DPI i 600DPI) Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: do E i Raka 12.06.03, 15:33 Moj adres jest na oberzynie. Prawde mowiac to ja bym chetnie odbila sobie wiecej tych zdjec z imprezy, ale nie wiem jak to zorganizowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: do E i Raka 12.06.03, 16:26 dsl napisał: > > Bardzo dziekuje za zdjecia tylko dlaczego ja do diabla siedze w domu w > > okularach przeciwslonecznych...)) To wszystko przez ten barek DS-a. > > > > Mam dla Ciebie zdjecie Oli w wiekszej rozdzielczosci - powiedz, gdzie wyslac. > > Raku - zeskanowalem w koncu ta foczke na Joanny. Jakosc mnie przyjemnie > zaskoczyla. Tez daj znac gdzie Ci wyslac (ok 1MB - 200DPI i 600DPI) Ciezko pracuje dzisiaj, wiec mnie za duzo nie slychac. Dzieki za zdjecia. czyli nie ominie nas kupowanie skanera do slajdow. Nasz domowy adres jest tez na oberzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: do E i Raka 12.06.03, 16:32 > Ciezko pracuje dzisiaj, wiec mnie za duzo nie slychac. Dzieki za zdjecia. czyli > > nie ominie nas kupowanie skanera do slajdow. > Nasz domowy adres jest tez na oberzynie. Macie zamiar kupic skaner do slajdow? Jaki, jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: do E i Raka 12.06.03, 16:53 niejack napisał: > > Ciezko pracuje dzisiaj, wiec mnie za duzo nie slychac. Dzieki za zdjecia. > czyli > > > > nie ominie nas kupowanie skanera do slajdow. > > Nasz domowy adres jest tez na oberzynie. > > Macie zamiar kupic skaner do slajdow? > Jaki, jesli mozna wiedziec? Szanowny Panie, to musi byc dobry interes. Mnie nie interesuje jaki, mnie interesuje ile. A tak to Joanna wie jaki. Moze sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: do E i Raka 12.06.03, 16:31 > Raku - zeskanowalem w koncu ta foczke na Joanny. Jakosc mnie przyjemnie > zaskoczyla. Tez daj znac gdzie Ci wyslac (ok 1MB - 200DPI i 600DPI) Rozumie ze te 200 i 600 dpi to masz z flatbeda ze skanowania odbitek. Czy moze statles sie szczesliwym posiadaczem skanera do negatywow, lub znalazles w okolicy lab ktory robi skany z filmu w takich rozdzielczosciach? Te 1MB to oczywiscie po kompresji do jpg'a? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: do E i Raka 12.06.03, 16:35 > > Raku - zeskanowalem w koncu ta foczke na Joanny. Jakosc mnie przyjemnie > > zaskoczyla. Tez daj znac gdzie Ci wyslac (ok 1MB - 200DPI i 600DPI) > > Rozumie ze te 200 i 600 dpi to masz z flatbeda ze skanowania odbitek. > Czy moze statles sie szczesliwym posiadaczem skanera do negatywow, lub > znalazles w okolicy lab ktory robi skany z filmu w takich rozdzielczosciach? > Te 1MB to oczywiscie po kompresji do jpg'a? Te 200DPI i 600DPI mam z flatbeda z przystawka do skanowania negatywow/slajdow. CHyba mozna jeszcze wiecej ale nie nie probowalem. Strasznie WOLNO sie to skanuje i trzeba po jednym ale sie da. Co do jakosci to jest roznie... Wysle ta mniejsza foczke na oberzyne - mozecie sami ocenic. Kiedys probowalem negatywy i wyszly tragicznie. Ale moze nie wyczyscilem szybki/mialem za mala rozdielczosc/etc. A 1MB to JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 12.06.03, 11:05 Czy ktos byl wczoraj w Balham na meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl A linki chyba dalej mozna wrzucac 12.06.03, 11:24 To tylko swierszczyki usuwaja. Np to pewnie zostanie, mimo, ze tu to dopiero sa swinstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Nie bylbym tego pewien. 12.06.03, 11:37 Poczytaj to . Wyglada na to, ze html nie dziala na forum Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 12.06.03, 13:12 Xiv, moze w koncu sie odezwiesz i powiesz gdzie mniej wiecej na Hampstead Heath bedziesz piknikowal w niedziele, bo nie chce lazic "godzinami" i was szukac (to oczywiscie jesli uda mi sie wymigac od roznych rodzinnych imprez) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 12.06.03, 22:27 Ponieważ liczba osób zapowiada się interesująco, więc jak tylko usłyszysz polski hałas - to będzie mój piknik . Poważniej to plany są takie, aby zacząć o godzinie czwartej w okolicach Kenwood House - dokładniej, to po drugiej stronie płotka, gdzie jest trochę płaskiego i będzie można poganiać za piłką (albo pograć w siatkę) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl dzisiaj byc albo nie byc Millera 13.06.03, 10:22 Ciekawe co sie stanie... Zlotowka od rana rosnie. To by znaczylo, ze wierza, ze Miller przetrwa. Ja bym tez raczej obstawial, ze mu sie uda... I nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze to chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus7 Re: dzisiaj byc albo nie byc Millera 13.06.03, 10:26 dsl napisał: > Ciekawe co sie stanie... > > Zlotowka od rana rosnie. To by znaczylo, ze wierza, ze Miller przetrwa. > Ja bym tez raczej obstawial, ze mu sie uda... > > I nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze to chyba dobrze. > A ja z cala stanowczoscia zycze tow. Millerowi zeby nie przetrwal. Ale moje poglady sa juz chyba znane Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: dzisiaj byc albo nie byc Millera 13.06.03, 10:44 > > I nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze to chyba dobrze. > > > > A ja z cala stanowczoscia zycze tow. Millerowi zeby nie przetrwal. Ale moje > poglady sa juz chyba znane W pelni rozumiem kolege . Dla mnie jest to jednak sprawa mniejszego zla. Jezeli Miller teraz upadnie, 11 miesiecy przed przystapieniem do Unii to jaka mamy alternatywe? Premier Lepper z prezydentem Rydzykiem - bo tylko ich elektorat pojdzie do urn. To ja juz wole Millera. I jak juz mowilem, pomijajac kwestie moralne (korupcja. etc) to tan rzad wcale nie radzi sobie zle... Tylko mieszkajac w Polsce trudno to docenic. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: dzisiaj byc albo nie byc Millera 13.06.03, 11:54 dsl napisał: > > > I nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze to chyba dobrze. > > > > > > > A ja z cala stanowczoscia zycze tow. Millerowi zeby nie przetrwal. Ale mo > je > > poglady sa juz chyba znane > > W pelni rozumiem kolege . > > Dla mnie jest to jednak sprawa mniejszego zla. Jezeli Miller teraz upadnie, 11 > miesiecy przed przystapieniem do Unii to jaka mamy alternatywe? Premier Lepper > z prezydentem Rydzykiem - bo tylko ich elektorat pojdzie do urn. > > To ja juz wole Millera. I jak juz mowilem, pomijajac kwestie moralne (korupcja. > > etc) to tan rzad wcale nie radzi sobie zle... Tylko mieszkajac w Polsce trudno > to docenic. No zobaczymy. Jak upadnie to ciezko bedzie znalezc jakas rozsadna i moralne nie zdegenerowana ekipe z poparciem. Faceta mi nie bedzie szkoda zawsze wyplynie nie w tej to innej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski retail therapy... 13.06.03, 13:21 www.petoffice.co.jp/catprin/english/#hiyoko izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
dsl news of the day (12/06) 13.06.03, 16:06 Dzisiaj bardzo subiektywnie: news.bbc.co.uk/1/hi/business/2984510.stm Co prawda takie analizy to mozna sobie wsadzic w ... ale odrobina optymizmu przed weekendem nie zaszkodzi. Rak, E - wyslalem wam w koncu zdjecia (na hotmaila) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (12/06) 13.06.03, 16:44 dsl napisał: > Dzisiaj bardzo subiektywnie: > > news.bbc.co.uk/1/hi/business/2984510.stm > Co prawda takie analizy to mozna sobie wsadzic w ... ale odrobina optymizmu > przed weekendem nie zaszkodzi. > > Rak, E - wyslalem wam w koncu zdjecia (na hotmaila) Dzieki. Foczke dostalem, ale mi sie przez nia hot-mail zapchal. Z tego co zrozumialem to Joanna widziala je juz wczoraj. Chyba musiales wyslac je do nas do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: news of the day (12/06) 13.06.03, 16:56 > Dzieki. Foczke dostalem, ale mi sie przez nia hot-mail zapchal. Z tego co > zrozumialem to Joanna widziala je juz wczoraj. Chyba musiales wyslac je do nas > do domu. Wczoraj wyslalem na oberzyne ale tylko 200DPI. Do Ciebie wyslalem tez duza (600DPI) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: news of the day (12/06) 13.06.03, 17:03 dsl napisał: > > Dzieki. Foczke dostalem, ale mi sie przez nia hot-mail zapchal. Z tego co > > zrozumialem to Joanna widziala je juz wczoraj. Chyba musiales wyslac je do > > nas > > do domu. > > Wczoraj wyslalem na oberzyne ale tylko 200DPI. Do Ciebie wyslalem tez duza > (600DPI) Moze jeszcze o mrowkach przed weekendem. Okazalo sie ze sa to inteligentne bestie. Zwiniely sie praktycznie zanim posypalem je ant-rak-sem. A moze im ten paczek z Tesco, ktory wystawilem na przynete, zaszkodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Xiv wszystkiego najlepszego. 13.06.03, 17:24 Bawcie sie dobrze na tych Hamstetowych polach. Jak nam palma z gorąca odbije to może zjedziem i się przyłączym. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Xiv wszystkiego najlepszego. 13.06.03, 17:40 > Bawcie sie dobrze na tych Hamstetowych polach. Jak nam palma z gorąca odbije to > > może zjedziem i się przyłączym. Ja tez sie przylaczam do wyczen - niestety raczej sie nam nie uda dotrzec w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: news of the day (12/06) 13.06.03, 17:33 > Moze jeszcze o mrowkach przed weekendem. Okazalo sie ze sa to inteligentne > bestie. Zwiniely sie praktycznie zanim posypalem je ant-rak-sem. A moze im ten > paczek z Tesco, ktory wystawilem na przynete, zaszkodzil. No wiesz, trujesz mrowki niby paczkami z Tesco i dziwisz sie, ze zwinely manatki i emigrowaly)) A moje mszyce jak zwykle po wysprayowaniu najpierw zdechly a potem wrocily;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dsl MIllerowi sie jednak udalo 13.06.03, 17:47 I to wcale nie takim mala roznica glosow: 236:213 NIKT sie nie wstrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: MIllerowi sie jednak udalo 13.06.03, 17:50 > I to wcale nie takim mala roznica glosow: 236:213 A tak sie dzisiaj ksztaltowaly nastroje: waluty.onet.pl/110,1,1,waluta.html Do poniedzialku Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 16.06.03, 01:14 Urodziny wyszły zarąbiście (a może zarombiście, nie wiem czy to od romba czy od rąbania) - gośći było wiela, nie chce mi się nawet liczyć, wielkie dzięki niejackowi i bee za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 16.06.03, 11:36 niezamaco Xiv, to byla przyjemnosc nie masz przypadkiem wkrotce imienin?? moze urodziny Pieknej?? jakis bis misie marzy )) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 16.06.03, 11:55 bee22 napisała: > niezamaco Xiv, to byla przyjemnosc > nie masz przypadkiem wkrotce imienin?? moze urodziny Pieknej?? jakis bis misie > marzy )) Świetnie, że było bombowo (bąbowo). Żałujemy ze nie byliśmy. Teraz spadam na wykladzik Sir Roberta Winstona. Ciekawe z kim on dziś będzie łazil? Mam nadzieję, że nie z dzikimi bestiami. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Spotkanie w Londynie nr 61 (c.d.) 16.06.03, 13:43 Wyklad sie skonczyl. Przesiedzialem go z braku miejsca na podlodze. Biegajacych z maczugami homo erectusow nie bylo. W zamian pare slajdow o super-owulacji. P.S. DS moglbys jeszcze raz przeslac nam slajd foczki z ta wieksza rozdzelczoscia na moj adres ...@btopenworld.com . Jest w bazie danych na oberzynie. W hotmailu mam za mala skrzynke na duze pliki i sie ona po prostu zapchala foczka. Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:09 Czy prawda jest, ze sprzety typu video/tv kupione tutaj nie beda dzialac w Polsce, ze wzgledu na rozne nadajniki sygnalu? Chcialam zabrac ze soba wlasnie video, ale jezeli ma byc niedzialajacym kurzolapem to tez go wystawie na aukcje Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:21 > Czy prawda jest, ze sprzety typu video/tv kupione tutaj nie beda dzialac w > Polsce, ze wzgledu na rozne nadajniki sygnalu? > Chcialam zabrac ze soba wlasnie video, ale jezeli ma byc niedzialajacym > kurzolapem to tez go wystawie na aukcje Tutaj jest bodajze inne pasmo kodowania fonii. Jak wezmiesz video do Polski to bedziesz mogla ogladac filmy (zakladajac, ze nie podlaczasz video do TV przez gniazdo antenowe) ale nie bedziesz mogla nic nagrywac z telewizji (wewnetrzny tuner video nie bedzie dzialal). Mysle, ze jak sie uprzesz to Ci to pewnie gdzies przestroja ale nie wiem czy warto. Mam jednak dla Ciebie dobra wiadomosc - mam tutaj polskie video - jak Ci pasuje to chetnie sie wymienie. Warunki mozemy jeszcze dograc - to video jest dosc stare ale calkiem rozasdne (Panasonic). Ja nigdy sie nie zdobylem na kupienie nowego bo to VHS to juz troche zabytek... Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:26 Moje jest 2 letnie i wlasciwie sluzy glownie Oli do ogladania filmow, bo w PL i tak mamy inne. Musze pomyslec, bo moze sprzedam to w pakiecie z TV Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:44 a jaki jest ten telewizor? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:59 21 cali, Daewoo nicam/stereo, ma 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Pytanie elektroniczne 16.06.03, 14:44 > Moje jest 2 letnie i wlasciwie sluzy glownie Oli do ogladania filmow, bo w PL i > > tak mamy inne. Musze pomyslec, bo moze sprzedam to w pakiecie z TV Do ogladanie filmow to "anglijskie" bedzie pewnie OK. Ale jak zdecydujesz cos innego - daj znac (mi w sumie wszystko jedno) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Wtorek 17.06.03, 09:30 Witam i skladam spoznione zyczenia solenizantowi. Cos nan sie zrobilo pochmurnie i duszno , a jak u Was? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Wtorek 17.06.03, 10:02 > Cos nan sie zrobilo pochmurnie i duszno , a jak u Was? W Londynei moze nie tyle pochmurnie co "hazy" ale jest okropnie duszno. W ogole powietrza nie ma. Wspolczuje tym co musza dzis metrem jezdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Wtorek 17.06.03, 10:15 magsie napisała: > > > Cos nan sie zrobilo pochmurnie i duszno , a jak u Was? > > W Londynei moze nie tyle pochmurnie co "hazy" ale jest okropnie duszno. W > ogole powietrza nie ma. Wspolczuje tym co musza dzis metrem jezdzic! A u nas chmurno, durno, ale przyjemnie. Luźna plomba ..... Czołem waćpannom biję. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 10:46 > A u nas chmurno, durno, ale przyjemnie. Luźna plomba ..... U nas w Sussex w nocy byla burza i ulewa - dzieki temu rano powietrze bylo swieze i ogolnie bardzo przjemne. Niestety musialem przyjechac do Londynu... > Czołem waćpannom biję. Ja tez bije i wracam do pracy - cos sie tutaj ostatnio zrobilo "busy" Pamietajcie, ze za jakies 3 tygodnie mamy jechac do Legolandu (bodajze 5 lipca). Wszyscy dalej chetni? Ktos tez chce jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Legoland 17.06.03, 10:55 Ja mam jakies zaproszenie do szefa na 5, nie wiem czy uda mi sie od tego wywinac;-( A moze byc tez 6? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Legoland 17.06.03, 10:58 > Ja mam jakies zaproszenie do szefa na 5, nie wiem czy uda mi sie od tego > wywinac;-( > A moze byc tez 6? Dla nas to chyba rybka - 5 czy 6. A jak nie mam racji to zona pewnie do mnie zaraz zadzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Legoland 17.06.03, 11:08 Musze sprawdzic nasz kalendarz na 5/6.07. A czy ktos chce sie wybrac do Thorpe Park lub Chesssington World of Adventure? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Wtorek 17.06.03, 10:51 A u mnie na wsi tez hazy, ale ciagle b.cieplo i tragicznie duszno. Moze cos spadnie, chociaz mowili, ze dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Wtorek 17.06.03, 15:05 A co to za wycieczka do Legoland? Czy wszystkim udzial dozwolony??? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Wtorek 17.06.03, 15:11 > A co to za wycieczka do Legoland? > Czy wszystkim udzial dozwolony??? Niestety nie)) My juz za duzi jestesmy)) Tam wpuszczja tylko dzieci z rodzicami + pania przedszkolanke ds))))) Lepiej przyjedz do mnie to pojdziemy na wodke))))) Pozdrawiam Jack Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Wtorek 17.06.03, 15:15 > Niestety nie)) My juz za duzi jestesmy)) > Tam wpuszczja tylko dzieci z rodzicami + pania przedszkolanke ds))))) > Lepiej przyjedz do mnie to pojdziemy na wodke))))) Jaka szkoda... A czy moge przyjechac z wlasna butelka jamaiskiego rumowego likieru? Sorry, ale wodka mnie nie pociaga))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Przedszkole w Londynie.. 17.06.03, 15:17 > Jaka szkoda... > A czy moge przyjechac z wlasna butelka jamaiskiego rumowego likieru? Sorry, ale > > wodka mnie nie pociaga))))) Jasne ze mozesz nawet jest to wskazane))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Przedszkole w Londynie.. 17.06.03, 15:22 > Jasne ze mozesz nawet jest to wskazane))))) Czyli z Legoland nici? To rzeczywiscie powod aby sie upic)) Ale czy Ty przypadkiem wtedy nie bedziesz na lodowcu? Jesli tak, to uwazaj na polarne zaby))) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Przedszkole w Londynie.. 17.06.03, 15:27 > Czyli z Legoland nici? To rzeczywiscie powod aby sie upic)) ... ale spiewajac "Kolorowe kredki w pudeleczku nosze, kolorowe kredki bardzo lubia mnie...")))) > Ale czy Ty przypadkiem wtedy nie bedziesz na lodowcu? Jesli tak, to uwazaj na > polarne zaby))) Jasne ze bede uwazal, na zaby polarne i zolwie polarne i wogole bede uwazal))) Wyjazd przesuniety niestety o tydzien i jeszcze nie wiadomo czy dojdzie do skutku Wiec 5'go mozna pic))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Przedszkole w Londynie.. 17.06.03, 15:32 magsie napisała: > > Jasne ze mozesz nawet jest to wskazane))))) > > Czyli z Legoland nici? To rzeczywiscie powod aby sie upic)) Mags, nie sluchaj Jacka. On chce cie najwyrazniej sprowadzic na zla droge. Do legolandu bezdzietnym wstep dozwolony. Przedszkola to moze dzis jest to przedszkole, ale jutro to bedzie juz LICEUM. Trzeba myslec perspektywicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Przedszkole w Londynie.. 17.06.03, 15:37 > Mags, nie sluchaj Jacka. On chce cie najwyrazniej sprowadzic na zla droge. Do > legolandu bezdzietnym wstep dozwolony. > Ja na zla droge? Nigdy > Przedszkola to moze dzis jest to przedszkole, ale jutro to bedzie juz LICEUM. > Trzeba myslec perspektywicznie. I kto tu chce na zla droge sprowadzac?? I to jeszcze malolaty???))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 15:34 > Lepiej przyjedz do mnie to pojdziemy na wodke))))) No to bawcie sie dobrze. Ja ciagle jade do Legolandu. I wezme sobie termos z cieplym mlekiem. I pampersy. Co do wodki na imprezie - uwazajcie jak bedziecie cos przypalac: www.ananova.com/news/story/sm_791228.html Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Wtorek 17.06.03, 15:44 > No to bawcie sie dobrze. Ja ciagle jade do Legolandu. I wezme sobie termos z > cieplym mlekiem. I pampersy. > > Co do wodki na imprezie - uwazajcie jak bedziecie cos przypalac: > > www.ananova.com/news/story/sm_791228.html Dyletanci)) 96% to juz nie wodka tylko spirytus)) Zreszta: "czysta wodka duszy nie plami")))))) Wiedz lepiej mleka do termosu nie wlewaj)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 16:01 > Dyletanci)) > 96% to juz nie wodka tylko spirytus)) 96% to rzeczywiscie wodka. Ale z tymi dyletantami to niestety nie masz racji. 96 proof = 48% A to juz wodka... Ja jednak ciagle twardo mleko... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 16:02 > 96% to rzeczywiscie wodka. Tfu... mialem napisac "spirytus". Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Wtorek 17.06.03, 16:07 dsl napisał: > > 96% to rzeczywiscie wodka. > > Tfu... mialem napisac "spirytus". > Tak to sie konczy jak ktos wylewa za kolnierz. Nasi krajowi badacze juz to dawno odkryli. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Wtorek 17.06.03, 16:06 > Ja jednak ciagle twardo mleko... To juz z Toba tak zle? Ale jak tak wypijesz mleczko to chyba potem spac musisz???) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 16:10 > > Ja jednak ciagle twardo mleko... > > To juz z Toba tak zle? > Ale jak tak wypijesz mleczko to chyba potem spac musisz???) Dokladnie - od razu po dobranocce. A ze tutaj nie ma dobranocek to mi zona puszcza Reksia (ciagle ten sam odcinek) o 7:15 i potem od razu spac. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Wtorek 17.06.03, 16:23 dsl napisał: > > > Ja jednak ciagle twardo mleko... > > > > To juz z Toba tak zle? > > Ale jak tak wypijesz mleczko to chyba potem spac musisz???) > > Dokladnie - od razu po dobranocce. > A ze tutaj nie ma dobranocek to mi zona puszcza Reksia (ciagle ten sam odcinek) > > o 7:15 i potem od razu spac. > To po mleku sie puszcza Reksia? Interesujace. Nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 16:34 ex-rak napisał: > dsl napisał: > > > > > Ja jednak ciagle twardo mleko... > > > > > > To juz z Toba tak zle? > > > Ale jak tak wypijesz mleczko to chyba potem spac musisz???) > > > > Dokladnie - od razu po dobranocce. > > A ze tutaj nie ma dobranocek to mi zona puszcza Reksia (ciagle ten sam > odcinek) > > > > o 7:15 i potem od razu spac. > > > > To po mleku sie puszcza Reksia? Interesujace. Nie wiedzialem. Reksia sie puszcza po WYPITYM mleku. A po ROZLANYM puszcza sie lodki (ewentualnie). Mozna sie tez po nim slizgac. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Wtorek 17.06.03, 16:36 dsl napisał: > ex-rak napisał: > > > dsl napisał: > > > > > > > Ja jednak ciagle twardo mleko... > > > > > > > > To juz z Toba tak zle? > > > > Ale jak tak wypijesz mleczko to chyba potem spac musisz???) > > > > > > Dokladnie - od razu po dobranocce. > > > A ze tutaj nie ma dobranocek to mi zona puszcza Reksia (ciagle ten sa > m > > odcinek) > > > > > > o 7:15 i potem od razu spac. > > > > > > > To po mleku sie puszcza Reksia? Interesujace. Nie wiedzialem. > > Reksia sie puszcza po WYPITYM mleku. Ma sie rozumiec, ze po wypitym. A nad ranem tez glowa boli? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Wtorek 17.06.03, 16:40 > > > To po mleku sie puszcza Reksia? Interesujace. Nie wiedzialem. > > > > Reksia sie puszcza po WYPITYM mleku. > > Ma sie rozumiec, ze po wypitym. > A nad ranem tez glowa boli? Reksia? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:22 .. taka ciekawa dyskusja sie zawiazala... Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:26 > .. taka ciekawa dyskusja sie zawiazala... > czy ta dyskusja to tylko dla pelnoletnich?? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:32 > > .. taka ciekawa dyskusja sie zawiazala... > > > > czy ta dyskusja to tylko dla pelnoletnich?? Nie mam pojecia - to niejack wprowadzal jakies limity wiekowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:32 magsie napisała: > > .. taka ciekawa dyskusja sie zawiazala... > > > > czy ta dyskusja to tylko dla pelnoletnich?? Mags, zdecyduj sie po ktorej jestes stronie. Przedszkola czy pelnoletnich. Bartek pojechal na wycieczke do Francji, wiec nas nie podczytuje na przerwach. Mozna wiec takze bezecenstwa wypisywac (w ramach regulaminu forum playchlopcy). Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:35 > Mags, zdecyduj sie po ktorej jestes stronie. Przedszkola czy pelnoletnich. > Bartek pojechal na wycieczke do Francji, wiec nas nie podczytuje na przerwach. > Mozna wiec takze bezecenstwa wypisywac (w ramach regulaminu forum playchlopcy). Uwazaj, bo Ci usuna post Jezeli admin czyta uwaznie to nawet zakamuflowane odwolania do rozmaitych swinstw bedzie traktowal jako lamiace regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:37 > Mags, zdecyduj sie po ktorej jestes stronie. Przedszkola czy pelnoletnich. Dobranocki lubie ale i likierem rumowym tez nie pogardze! Reksia niestety nie bardzo pamietam...najbardziej z moich pobytow w Polsce to mi sie zawsze podobal Emanuel i Makowa Panienka) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:42 > Dobranocki lubie ale i likierem rumowym tez nie pogardze! > Reksia niestety nie bardzo pamietam...najbardziej z moich pobytow w Polsce to > mi sie zawsze podobal Emanuel i Makowa Panienka) O gustach sie nie dyskutuje ale Emanuel i Makowa Panienka?????? A Krecik? A Bolek i Lolek? Colargol? Masz powazne braki w klasyce dobranocek kolezanko... ))) (BTW - Zona wlasnie dzownila zebym otwieral nowy watek ale na razie sie ciagle opieram...) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:46 > O gustach sie nie dyskutuje ale Emanuel i Makowa Panienka?????? > > A Krecik? > A Bolek i Lolek? > Colargol? > > Masz powazne braki w klasyce dobranocek kolezanko... > ))) Przede wszystkim Mis Uszatek, reszta to... "Pora na dobranoc bo juz ksiezyc swieci, dzieci spac juz ida, Mis po flache leci..." )) > (BTW - Zona wlasnie dzownila zebym otwieral nowy watek ale na razie sie ciagle > opieram...) Ty sie tam lepiej zonie nie opieraj bo do konca zycia cudze dzieci bedziesz nianczyl)))))) Ona wyglada na taka co wie co robi))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:48 > > O gustach sie nie dyskutuje ale Emanuel i Makowa Panienka?????? > > > > A Krecik? > > A Bolek i Lolek? > > Colargol? > > > > Masz powazne braki w klasyce dobranocek kolezanko... > > ))) > > Przede wszystkim Mis Uszatek, reszta to... Prawda - o misiu zapomnialem... No i jeszcze Pankracy - ale to nie byla dobranocka... Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Nie bede jeszcze nic zamykal - 17.06.03, 16:50 > O gustach sie nie dyskutuje ale Emanuel i Makowa Panienka?????? A czy cos jest/bylo nie tak z Emanuelem i Makowa Panienka? Ona byla taka sliczna... > A Krecik? > A Bolek i Lolek? > Colargol? Krecik byl super! A jak sie nazywal ten smok z krainy Deszczowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl WATEK ZAMKNIETY 17.06.03, 16:49 Dyskusja oslabla to otwieram nowy. Po drugie persepektywa nianczenia cudzych dzieci tez mnie troche przestraszyla... Odpowiedz Link Zgłoś