motorcity 30.06.07, 02:49 The bitch Ann Coulter gets owned by Elizabeth Edwards: www.youtube.com/watch?v=v6BBDcZqSF0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viper39 motorcity... znasz ty troche jez. angielski? 30.06.07, 04:26 bo to oczywiste ze nie masz pojecia o czym sie tam mowi.... cos mi sie wydaje ze jestes bida socjalna dlatego demokraci sie tobie podbaja bo to ze jestes bida intelektualna to probki mozna poczytac kazdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity Re: motorcity... znasz ty troche jez. angielski? 01.07.07, 02:05 Viper39 asks do I speak English? Well, considering that I spend most of my live in the US, I am educated here, I am a United States citizen, but not citizen of Poland, that my wife and kids don’t even speak Polish, and my only exorcise in polish language actually takes place on this message board - I think it’s safe to say that my English is better than my Polish (whatever that means). Going back to the subject, one can be either a follower and seek out a membership in some group (i.e. neo-cons), follow a leader (i.e. Rush Limbaugh) who will tell you how to think and who to vote for, etc, etc... Or be an independent thinker, vote with one’s brain and not group affiliation and be your own leader and not a follower. So although I may be a conservative in some ways at the same time I am a liberal and/or a libertarian in others. I think for myself - try it once - it’s quite liberating - no pun intended. Oh yeah – strangely enough my views became a bit more liberal after I’ve “arrived” – that is finished my school and got a decent job with a generous salary. Go figure. I always wander how come so many truck drivers and construction workers making 35-50K listen to Rush Limbaugh and Sean Hannity and vote strictly the way those guys tell them to? Why can’t they think for themselves? Oh well. As far as Ann Coulter being a bitch, what can you call a woman who calls the 9- 11 widows “money grabbing bitches”? Or suggest to John Edwards, who has lost his son – to put a bumper sticker on his car saying “Ask me about my dead son”? I call that woman a bitch – with no remorse whatsoever. --------- Forum Prawdziwej Polonii: www.hostingphpbb.com/forum/index.php?mforum=polonia Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: motorcity... znasz ty troche jez. angielski? 01.07.07, 05:34 motorcity napisała: “considering that I spend most of my live in the US” LIFE nie LIVE sprawdz sobie roznice przyda sie “and my only exorcise in polish language” exorcise = get rid of - sprawdz co piszesz zanim napiszesz moze miales na mysli exercise? “I think it’s safe to say that my English is better than my Polish (whatever that means).” Nie bede ciebie uczyl co to znaczy ale w obu jezykach jestes cienizna “considering that I spend most of my live in the US, I am educated here,” raz jeszcze LIFE a nie LIVE – sprawdz roznice wyedukowany czlowieku z tasmy produkcyjnej “Or be an independent thinker, vote with one’s brain and not group affiliation and be your own leader and not a follower.” And vote for Hillary Clinton? Or John Edwards? Or Obama? Only a factory worker (member of some union) can say crap like that. “I always wander how come so many truck drivers and construction workers making 35-50K listen to Rush Limbaugh and Sean Hannity and vote strictly the way those guys tell them to?” “I always wander” a moze chciales powiedziec WONDER? Sprawdz sobie roznice heheheeheh Maybe because they got some brain? They listen to someone like Limbaugh or Hannity or Ann Coulter, they read for themselves, they do their homework, think and calculate what is important for them and at the end of the day they vote Republican because they are better. This is the beauty of this country, people know better for themselves. And you know better for yourself, but if you make a statement like that (about AC) you have to know that someone will respond to it and I did. You see, democrats always “know better” for other people, republicans let people think for themselves. You only know Ann Coulter from some left wing media circus. Just small pieces out of context, you have no idea what she said (and why) about 911 widows or why she said what she said about John Edwards family. All these programs are made just for people like you (poor education), who will not follow up and check what really happened and who said what, etc. That’s bad…. Of course if you know what I mean. Widzisz motorcity, nie prezentujesz zbyt wysokiego poziomu umyslowego, sam siebie kopiesz bez powodu. Kazdy jest kim jest to wszystko. Nie musisz grac madrzejszego niz jestes bo po kazdym wpisie to widac kim jestes. Jezyk polski znasz z Polski. Wiec nie probuj sie kreowac na kogos innego…. Twoj angielski jest na poziomie kiepskiej szkoly sredniej (polski mniej wiecej tak samo) co najwyzej wiec nie masz co szpanowac tutaj nim. Pomijam bledy gramatyczne, abys mogl spac. Ale jak na czlowieka ktory mieszka tutaj “tak dlugo” i nie zna znaczenia slow ktore uzywa to kiepsko o tobie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Ales Ty beznadziejnie zapozniony, Viper! 04.07.07, 18:20 Przez uprzejmosc nie pisze glupi... Az mi Cie zal, chlopku-roztropku. Rozzalony SP Odpowiedz Link Zgłoś
bablowiec nie musisz nic pisac 04.07.07, 18:34 bo kazdy wie ze jestes pomylencem forumowym. Odpowiedz Link Zgłoś
bablowiec exorcise, heheheh 04.07.07, 18:33 i pare drobnostek. Skip that 'o yeah' and 'strangely enough' bo zakrawasz na robola po votech. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: The bitch Ann Coulter gets owned 30.06.07, 06:07 A co Viper, nie miesci Ci sie w glowie, ze mozna sie miec socjalnie niezle i jednoczesnie uwazac, ze Ann Coulter jest patologia politycznego dyskursu? Odpowiedz Link Zgłoś
debunker Viper czepia się, bo Go te nowe zemby uwierajom 01.07.07, 15:30 Weź se tabletkem, Vip Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Viperowe wypociny to pieniactwo zegzemplifikowane 04.07.07, 18:06 Viper, wyprali ci dobrze ten ptasi mozdzek, oj wyprali. Fox News i klowny, ktore tam sie pojawiaja to prosty przyklad, ze prostactwo i ciemnogrod to najpewniejszy sposob manipulowania masami. Proste, choc nieprawdziwe odpowiedzi i winowajcy latwi do zwalczania to pewny sukces. Wszystko inne wymaga ruszenia mozgiem i odwagi. A wiec huzia na nielegalne sprzataczki, roboli rolnych itp. Pytanie o zwiazek miedzy atakami islamistow i amerykanska polityka zagraniczna to "obwinianie ofiar." Latwiej wierzyc, ze to po prostu "islamofaszysci," ktorzy "nienawidza naszej wolnosci." Agencje rzadowe zakladaja podsluchy, oficjalne slogany zachecaja do donoszenia na policje, zatrzymania bez nakazu sadowego, wojna z praktycznie calym swiatem islamskim - alez wlasnie dzieki temu od 9/11 nie bylo kolejnego ataku w Ameryce. Hmm... przez poprzednich 200 lat TEZ nie bylo ataku mimo ze zaden poprzedni vice-prezydent nie osmielil sie postawic ponad prawem. Demokraci wcale nie sa lepsi od Republikanow. Hilary tlumaczy sie, ze glosowala za wojna bo dzialala zgodnie z informacja jaka wtedy posiadala. Bulls#@t! To Francuzi, Niemcy, Kanadyjczycy, Meksykanie mieli LEPSZA informacje? Pozwole sobie tylko przypomniec, ze zamiast wziac pod uwage glosy rozsadku, caly Kongres i Senat poplynal na fali euforii wojennej. Pamietacie "freedom fries?" Pamietacie jak W powiedzial "Jezeli chodzi o bezpieczenstwo Ameryki, nie bede bral pod uwage glosow z zagranicy." Kiedy Kerry powiedzial, ze "Pewni znaczacy zagraniczni mezowie stanu woleliby widziec Demokrate w fotelu prezydenckim," zostal zaatakowany przez media jak wsciekly pies. Choc on sam "zanim byl przeciw wojnie, to byl za wojna." Demokracja wymaga aktywnej partycypacji w procesie rzadzenia. Ameryka rzadzi waska grupa okolo 5% spoleczenstwa. Reszta to ciemne masy manipulowane dowoli przez owe swiadome i wyksztalcone 5 procent. To w ich interesie jest brak powszechnej publicznej sluzby zdrowia; oni i ich dzieci nie potrzebuja sluzby wojskowej zeby awansowac spolecznie; oni na wojnach, militaryzacji i panstwie policyjnym robia pieniadze. Czy ktos wyliczy o ile zamozniejszy jest Dick Cheney dzisiaj dzieki wojnie w Iraku, psychozie strachu w Ameryce, roznych srodkach bezpieczenstwa w instytucjach panstwowych, itp? Pieniadze podatnika wydaje sie duzo latwiej niz swoje wlasne. To samo dotyczy zycia i zdrowia cudzych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 kapitankloss2.... a ty nadal w wywiadzie? 04.07.07, 20:43 to "wywiedz" sie lepiej bo swiecisz ignorancja kapitankloss2 napisał: misiu aby dyskutowac powinienes troche wiecej wiedziec niz powiedza w newsach albo napisza w gazetkach... narazie to ty jestes klawnem ktory nie ma pojecia dlaczego co i jak sie dzieje w USA ale gebe otwiera..... np powszechna sluzba zdrowia "uzdrowicielu" jest w USA nie potrzebna wole placic sam za siebie i rodzine, dlatego to nadal dziala tutaj a nie jest w rozkladzie jak np w Polsce, ale tego ty nie zrozumiesz bo ani wiedzy ani wyksztalcenia ani doswiadczenia nie masz aby to pojac... nic pozwolisz ze zignoruje to co piszesz i nie odpowiem na te idiotyzmy bo nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu, ty najwyzej mozesz pogadac ze starympie..m kagancem czy innym yaponczykiem ten sam poziom.... no a terez ide wlaczyc BBQ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 viper... a ty nadal w niewiedzy 05.07.07, 14:42 Skoro ty do mnie per misiu, to zwroce sie do Ciebie per Zaskroncu! To nie ja a ty wlasnie czerpiesz swoja wiedze z telewizyjnej papki. I to w dodatku, sadzac po bzdurach jakie powtarzasz, ograniczasz sie li tylko do Fox News. Natomiast zrodlem twojej wiedzy o problemach spolecznych sa niewatpliwie Jerry Springer i Maury Povich. Powtarzasz bezsensownie, ze sluzba zdrowia w Ameryce jest w dobrym stanie. Mieszkam o krok od Ameryki, mam tam przyjaciol i znajomych. Wszyscy maja jakas prace i ubezpieczenie medyczne, w najgorszym wypadku Cobra. Ale zaden z nich nie jest tym systemem zachwycony. Wrecz przeciwnie, uwazaja ze powszechna sluzba zdrowia taka jak w Kanadzie czy w Zachodniej Europie bylaby o wiele lepszym rozwiazaniem. No ale do wyrazania takich pogladow potrzeba ruszyc glowa a nie tylko powtarzac propagande z Fox'a. Masz racje, odpal BBQ, napij sie Miller Lite (amerykanskie piwo najlepsze), obejrzyj mecz miejscowego futbolu, wez Nexium, zwal konia patrzac na fotografie Ann Coulter, wez tabletke na sen. Rano wstan, napij sie ersatzu zwanego w USA kawa, odpal swojego SUV, zatankuj pol baku (na wiecej cie nie stac), ponarzekaj na wysokie ceny (wszystko przez OPEC), idz do roboty i badz szczesliwy, ze zyjesz w najlepszym kraju swiata (sam Rush Limbaugh tak powiedzial). Gratulacje, jestes prawdziwym Amerykaninem, zaskroncu! Same mieso i tluszcz, funkcje mozgu ograniczone do czynnosci motorycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: kapitankloss... nadal w niewiedzy 06.07.07, 01:30 kapitankloss2 napisał: > To nie ja a ty wlasnie czerpiesz swoja wiedze z telewizyjnej papki. narazie to ty zaprezentowales nam lewacka papke... nic wiecej, no wiec jak to jest? > I to w > dodatku, sadzac po bzdurach jakie powtarzasz, ograniczasz sie li tylko do Fox > News. no i ogladam je, a co mam ogladac cnn? to wole foxa, jak sie okazuje to malutko wiesz o mediach amerykanskich wlasnie po takim stwierdzeniu widzisz misiu ty lykasz opinie a nie fakty i to cie gubi nie umiesz rozroznic miedzy jednym i drugim > Natomiast zrodlem twojej wiedzy o problemach spolecznych sa niewatpliwie > Jerry Springer i Maury Povich. niestety nie mialem przyjemnosci i nigdy nie widzialem zadnego z tych programow, ale widze ze ty musisz byc bardzo z tymi programami obeznany, bo az sie slinisz aby cos zacytowac... wiec maja jednak oni jakis zasieg... np ciebie > > Powtarzasz bezsensownie, ze sluzba zdrowia w Ameryce jest w dobrym stanie. czlowiek aby cokolwiek na ten temat powiedziec musialbys cokolwiek wiedziec ale ty nie wiesz nic sensownego na ten temat nie powiedziales, wiec z kim mam dyskutowac? moge sie tylko z ciebie posmiac > Mieszkam o krok od Ameryki, ale nie w USA, wiec nie masz pojecia o czym mowisz > mam tam przyjaciol i znajomych. wiesz wszyscy maja jakichs znajomych, zaraz poczytamy o tych twoich znajomych > Wszyscy maja jakas prace i ubezpieczenie medyczne, w najgorszym wypadku Cobra. hmmm powiem tak.... nie masz pojecia o czym mowisz a twoi znajomi to pewnie nielegalni sami www.medhealthinsurance.com/cobra.php?source=google nawet nie wiesz co to COBRA i kto ja moze dostac...heheh > Ale zaden z nich nie jest tym systemem zachwycony. wiesz "nielegale" nigdy nie sa zadowoleni tak w 100% > Wrecz przeciwnie, uwazaja ze powszechna > sluzba zdrowia taka jak w Kanadzie czy w Zachodniej Europie bylaby o wiele > lepszym rozwiazaniem. wiec niech tam wyjada, co ich trzyma w USA? jeszcze raz, to nie jakis dzieciol ktory nielegalnie siedzi w USA czy matol nielegalnie siedzacy w Kanadzie bedzie dyktowal co jest lepsze dla obywatela USA ktory tu pracuje i zyje w swoim kraju, opieka medyczna w europie jest kiepska, a przkonali sie ci ktorym zdarzylo sie zachorowac np w niemczech czy we francji (znam takich), oraz musieli sie udac do specjalisty w Kanadzie a nie posiadali prywatnego ubezpieczenia, trzeba bylo czekac miesiac na specjaliste!! to jest ten dobry system? ty czlowieku nie masz pojecia co mowisz tylko prywatne ubezpiecznie gwaratnuje niezla opeiek medyczna resza w USA ma takie jak ty masz w Kanadzie, jak nie ma kasy to ida na pogotowie > No ale do wyrazania takich pogladow potrzeba ruszyc glowa > a nie tylko powtarzac propagande z Fox'a. tobie ani ruszanie glowa ani sluchanie czegokolwiek nie pomoze.... no moze wymiana mozgu... moze > Masz racje, odpal BBQ, pewnie dlaczego nie... ty sobie zjesz parowke > napij sie Miller Lite (amerykanskie piwo najlepsze), eee wole zupelnie inne piwa... np ostatnio pijam St Bernardus Tripel > obejrzyj mecz miejscowego futbolu, wez Nexium, zwal konia patrzac na fotografie > Ann Coulter, wez tabletke na sen. o to tak wyglada twoje zycie? a ty co podniecasz sie clintonowa? wiesz nie kazdy tak ma, inni zyja inaczej no ale przeciez demokracja pozwala tobie zyc jak chcesz.... tylko nie przetrenuj jednej reki ... > Rano wstan, napij sie ersatzu zwanego w USA kawa, nie pijam kawy, moge herbatke? jesli pozwolisz? no ale ty wal sobie co chcesz... mozesz i denaturacik na kaca walic jak chcesz > odpal swojego SUV, zatankuj pol baku (na wiecej cie nie stac), eeee gadasz, znow zazdroscisz mi i samochodu i tego ze moge do pelna tankowac? a ty co rowerek czy komunikacja miejska? bo na nic innego nie stac? > ponarzekaj ja nie narzekam, to twoj styl, cokolwiek by nie bylo to zolc cie zalewa ze masz gorzej od innych, ale czy to moja wina ze jestes ograniczony na umysle? > na wysokie ceny (wszystko przez OPEC), jest jak jest, to ciebie watroba boli... jak powiedzialem nie narzekam bo i tak to nic nie zmieni, za to robie tak aby te wyzsze ceny nie mialy zadnego (lub minimalny) wplywu na moj budzet > idz do roboty i badz szczesliwy, ze > zyjesz w najlepszym kraju swiata (sam Rush Limbaugh tak powiedzial). pewnie ze jestem szczesliwy, moglbym np byc taki jak ty wtedy tylko sobie mozna w lep strzelic i to z broni wielkiego kalibru > Gratulacje, jestes prawdziwym Amerykaninem, zaskroncu! nie wiem o co chodzi z tym zaskroncem, moze wytlumaczysz? chetnie poslucham i sie z ciebie posmieje, bo narazie widze ze jestes bardzo nabuzowany... ehh nie ma to jak USA > Same mieso i tluszcz, funkcje mozgu ograniczone do czynnosci motorycznych. tego tluszczu to nie mam zbyt wiele, no ale miecha mam, funkcje mozgu nie sa ograniczone niczym ale widze ze ty nam cytujesz diagnoze twojego lekarza araba bo na nic innego ciebie nie stac w CA stary przestan pic, moze nawet i robote sobie znajdziesz, nie bedziesz musial pisac pod 150,000+ roznych nickow i robic z siebie idiote, zabierac glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia i pomysl jedno gdyby nie amerykanin Bill Gates dzis nie moglbys pisac na forach bo nie umialbys poslugiwac sie komputerem ktory bylby zbyt drogi a platforma np UNIXa bylaby zbyc ciezka dla ciebie abys cokolwiek zrozumial no a teraz napisz cos jeszcze posmieje sie z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: kapitankloss... nadal w niewiedzy 06.07.07, 02:06 Te typy tak maja. Musza czesto zmieniac nicki bo sie czesto kompromituja. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Re: ... nadal w niewiedzy 16.07.07, 20:07 Boooooze... co za glupek! 1. moi znajomi w Ameryce to rodowici Amerykanie wiec nigdzie nie beda wyjezdzac (chyba ze po leki na recepte do Kanady) 2. doskonale wiem co to jest Cobra wiec swoje linki mozesz sobie wlozyc 3. nie musze mieszkac w USA zeby wiedziec jak dziala tamtejsza sluzba zdrowia; 4. twoje oskarzenia o lewactwo (a Hilary Clinton to uosobienie lewactwa (sic) i diabel wcielony dla takich jak ty) to cytaty prosto z Fox'a; kazdy kto ma inne poglady niz oni to jest lewak i tyle; mialem ten szajs przez kilka miesiecy bo promocyjnie Rogers wrzucil to za darmo w digital package; rozpoznaje ten crap nawet w wydaniu marnych epigonow takich jak ty 5. jezeli juz z czegokolwiek jest tu do smiechu to z twojego udawania jaki to ty "Hamerykanin pelna geba" jestes wlacznie z pogarda dla nielegalow; ciekaw jestem jak ty tam trafiles? potwierdza sie powiedzenie, ze najbardziej gorliwi wyznawcy to neofici 6. zarzucasz mi brak wiedzy, unikasz polemiki jako niby ze moje argumenty nie zasluguja na nia - zywcem wziete z zachowan twoich bozkow z Fox'a. CNN nie jest wiele lepsze od Fox. Oczywiscie ty, baranku, nie masz pojecia, ze istnieja tez inne zrodla informacji. Ale to juz byloby za duzo wysilku na twoj mozdzek. 7. nie wiem jak ci sie tam zyje, ale nie mam powodow aby komukolwiek czegokolwiek zazdroscic; to milo, ze podwyzszasz sobie dochody wraz z rosnacymi kosztami; jak dolar utrzyma sie na obecnym poziomie przez dluzszy okres czasu, to i ja i ty bedziemy niedlugo placic dwa razy wiecej za wszystko; 8. co do twojego SUV, to nie o zazdrosc tu chodzi tylko o brak ogolnospolecznej logiki i brak tzw. leadership; czyz to nie jest smieszne kiedy w bastionie wolnego rynku grubasy tankuja do pojazdow o wymiarach malej szopy i gromkim glosem nawoluja do rzadowej regulacji cen benzyny; oczywiscie politycy zaczynaja im wtorowac jako ze najwazniejsze to zeby zostac ponownie wybranym; wiem, ze przecietny Amerykanin/Amerykanka potrzebuja ze 150 koni mechanicznych minimum, heavy duty seats, i szerokie wejscie w samochodzie, ale zycie w obzarstwie i otylosci ma swoja cene; ale kto wie, idzie na lepsze - podsluchy, aresztowania bez nakazu sadowego, oboz bezterminowego aresztu w Gitmo - kontrola cen to moze byc nastepny krok w ewolucji imperium. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Re: lykasz opinie a nie fakty 16.07.07, 20:20 Bezmyslne powtarzanie propagandy Fox News: my dajemy ci fakty - a ty sam formujesz opinie; the spin stops here, itp bzdety. Czlowieku, nie rozumiem jak mozna bylo wyrosnac w PRL-u sluchajac podobnych pol- informacji, przeinaczen, malych klamstw i teraz tak bezkrytycznie akceptowac taki szajs. Forget CNN, wez sobie BBC albo Deutche Welle po angielsku. Dostepne w wiekszosci sieci kablowych/satelitarnych. Moze dostrzezesz wtedy, mimo tak znacznego orgraniczenia funkcji wyzszych, ze twoj obraz swiata jest wypaczony przez profesjonalnych praczy mozgow. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Propaganda 16.07.07, 20:50 W USA Jest taki propagandowy kanał, nazywa sie Fox News Channel. Inne kanały mówia prawdę a ten propagandzi. Najlepsze jest BBC i CBS. Nie ma znaczenia, ze oba kanały dały plame uprawiając propagandę. Robiły to w dobrej wierze i w zbożnym celu. I zostało im to wybaczone i reputacja wróciła z depozytu. Fox nie ma reputacji. To znaczy w określonych kręgach ma zła reputację. Ale tych, którzy te reputacje propaguja nikt nie oglada. Ponieważ w wielu kluczowych sprawach Fox ma zblizony punkt widzenia do WSJ mniemam, że ten też jest propagandowa tuba. Zatem pozostało tylko jedno wyjście. Ogladać BBC i czytać The Guardian. Tam maja perspektywę, której tak brakuje tym oyumanianym przez Fox i WSJ amerykanom. Interesujace jest to, ze Fox w najlepszym momencie ma 2.5 miliona widzów a szmatława komedia dwa razy wiecej. W USA mieszka 300 mln ludzi, z tego 121 mln głosowało w 2004. Jeśli przyjmiemy, ze 80% widzów Foxa głosowało na Busha co daje to liczbę 2 mln, a łacznie głosowało na niego głosowało 62 mln wyborców to pytam sie kto otumanił 60 mln, które Foxa nie oglada? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Znowu nie zrozumiales, albo ... 16.07.07, 21:21 ... nie chacialo Ci sie przeczytac co pisze kolega. On NIE PISZE ze Fox otumanil 80 milionow ludzi. On pisze ze Fox otumanil Vipera, jednego osobnika. Co chyba zreszta jest prawda. Wiec zanim zaczniesz znowu jak ten indyk gulgotac i zachwycac sie swoja madroscia. moze pofatyguj sie i zrozum co ludzie pisza? Obserwator SP Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Znowu nie zrozumiales, albo ... 17.07.07, 03:02 Boże ale z ciebie dymny harcerz. viper ma 30 razy wieksze szanse być otumanionym przez "niefox" niz przez fox. Dlaczego zatem towarzysz kapitan wyciaga wniosek, ze fox skoro prawdopodobieństwo jest znikome. Wszyscy wypisujecie tu tone niesamowitych bzdur a ty jesteś ich pstrowskim obok kagana. Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 Tak cie ty ladnie okladali Viper-Zaskroniec 06.08.07, 20:45 I gdzies ten post przepadl. Az go podciagne w gore Ty sobie lubisz yaponczykiem buzie wycierac to co, ja nie moge miec troche funu? Od siebie dodam , ze choc zlosliwy ani msciwy nie jestem to z przyjemnoscia obserwowalbym twa doportacje do Polandu jako nielegala Oferuje ci 1000 PLN za te przyjemnosc, jak cie juz na Okeciu rozkuja to zadzwon do mnie, OK? Bedziesz mial kase na kawe i na bilet kolejowy do rodzinnej wioski kolo Moniek, ciagle mi ta nazwa z glowy wylatuje. Aha, w samolocie to popros zeby cie HS rozkulo, ty w koncu nie jestes zaden zbrodniarz , morderca ani nawet zlodziej tylk9o zwykly nielegal, chocaz sie zasiedziales, 18 lat szmat czasu. Aha 2- nie ma juz telefonow wrzutowych wiec nie grzeb tam gdzie kiedys byl "Zwrot Monet" bo ci paluchy pourywa. Kup karte w kiosku na 25 impulsow , moze ci jaka litosciwa dusza w samolocie pozyczy ? W koncu nie codzien pasazerowie maja takie widowisko . VAT wliczony wiec nie rzucaj juz tam nic "na gorke". W Polsce cena to cenqa, czy to karta telefoniczna czy Honda , OK? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Widze, Viper, ze zmieniles nicka na Bablowiec 04.07.07, 18:59 A wiec nie jest z Toba tak calkiem zle. Bablowiec Ci pasuje: Gtatulacje Spostrzegawczy SP Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowicz not even a close call 04.07.07, 20:13 Coulter's over-the-top comments have prompted some pretty over-the-top reactions, and we'd just like to note two of them. The first is a press release by a pair of Democratic members of the New Jersey Assembly: "In response to these incendiary, hate-filled attacks on women who suffered a terrible personal tragedy four-and-a-half years ago and have selflessly advocated to improve national security in the intervening years, the assemblywomen issued the following statement, denouncing Coulter's attacks and asking New Jersey retailers to ban the sale of her book throughout the state." Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 Zrodlo "wiedzy" Vipera 18.07.07, 17:05 Znakomity artykul Wyborczej o Oszolomie Nr 1 Ameryki www.gazetawyborcza.pl/1,76498,4313141.html?as=2&ias=3&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Zrodlo "wiedzy" Vipera 06.08.07, 21:25 Taaaak. Znakomity. To, ze nie ma w nim faktów a jedynie lewicowa propaganda przetłumaczona z Media Watch nadaje mu bajeczny, nie, raczej baśniowy charakter. Potrafie zrozumieć, ze O'Reilly zalazł za skórę lewicowcom ale kłamstwo w tym wypadku trafia jedynie do już przekonanych. Jak zatem przekonać tych, którzy ciagle trwaja. Odpowiedz Link Zgłoś
republican Nie tylko bitch ale i szkapa 07.08.07, 04:42 Ponoc nazwali szkape w San Francisco Zoo Ann Coulter, widzielem zdjecie podobne jak dwie krople wody Odpowiedz Link Zgłoś
kapitankloss2 fellusiak 09.08.07, 23:02 Ty naprawde nawet nie wiesz, ze cie w chooja robia, filutek? Odpowiedz Link Zgłoś