japonczyk1 06.09.07, 11:50 No i prosze , akurat jak Pan Japonczyk wyjechal: biz.yahoo.com/ap/070905/un_us_economy.html?.v=2 Jak psikro mi ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalski1 Re: Jak psikro mi 06.09.07, 13:24 nie mniej wyrzutow sumienie to nie twoja wina ! U$A kaput !! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff co roku o tej samej porze leca te same wiadomosci 06.09.07, 13:27 i wniosek prosty dla UE: interes lepiej robic z Chinczykami niz z USA. Tyle ze wszystko w Chinach jest amerykanskie, no, prawie wszystko a dokladnie 49% tyle ze te pozostale 51% zalezy od krytycznych komponentow tych 49%. PS To jezdzi ta chinska monorail w Indiach czy nie? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: co roku o tej samej porze leca te same wiadom 06.09.07, 13:36 Zastraszaco-pocieszajaca jest ilosc chinskich towarow wycofanych ze sprzedazy w EU i USA. Dzieki bogu oni jeszcze nie potrafia produkowac dobrej jakosci i oprocz koputerow i ciuchow produkuja szkodliwy dla zdrowia syf. Wczoraj podawanawo u nas dane, dziesiatki tysiety roznych produktow wycofano ze sprzedazy. U was byly ostatnio zabawki z Chin z zawartoscia olowiu i innych totali. Mam nadzieje, ze Chinczycy wykoncza sie wlasna reka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Jak psikro mi 06.09.07, 15:41 japonczyk1 napisał: > Jak psikro mi ) W domku z bali co go wybudujesz jak mi tu kaktus wyrosnie, napsikasz sie do bolu. Mysle, ze bedzie ci wtedy dosc psikro Odpowiedz Link Zgłoś