rozyczko 10.11.07, 23:29 Potrzebny jest mi zapis fonetyczny kolędy "Cicha noc". Im latwiejszy, tym lepszy - chodzi o dzieci Z gory dziekuje Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzz12 Re: Cicha noc po ang. - zapis fonetyczny 11.11.07, 01:03 jestes na emigracji? To spiewaj z dziecmi koledy po polsku, po angielsku naucza sie lepiej bez twojej pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: Cicha noc po ang. - zapis fonetyczny 11.11.07, 11:47 Musze dodac, ze chodzi mi o POLSKA wersje fonetyczna tej koledy (Chicha Noc). Pracuje w szkole podstawowej i dzieciaki przygotowuja koncert bozonarodzeniowy. Beda spiewac rozne kolendy po angielsku i niemiecku. Zaproponowalam pani od spiewu, ze moga sprobowac tez po polsku. Wydaje mi sie, ze bedzie im latwiej "odtworzc" polskie slowa, jesli beda miec zapis fonetyczny. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczko Re: tak to zrobilam 11.11.07, 16:14 zrobilam to tak : Chihu nots, shvyentu nots pokooy nyeshye loogyom vshem u oo jwoobka Punnu Shvyenta choovu sumu ooshmyehnyenta nad gyechontku snem. Da sie to "odkodowac"? Ewa Chihu nots, shvyentu nots pustooshkovye od sfih tshood byegnom vyeltse zugyvyenee zu unyelskym gwosem pyenee gye sye spewnyw cood. Odpowiedz Link Zgłoś