Dodaj do ulubionych

Serdecznie pozdrawiam

29.07.03, 17:53
Wszystkich polskich humanistow po studiach przcujacych fizycznie , zycze Wam dalszego rozwoju na
Zachodzie.
Obserwuj wątek
    • soup_nazi A to juz z innej bajki... 29.07.03, 17:57
      bruno5 napisał:

> Wszystkich polskich humanistow po studiach przcujacych fizycznie , zycze Wam
      da
      > lszego rozwoju na
      > Zachodzie.

Tak sie kto wyspi, jak sobie posciele. Musiales sobie chyba krzywo scielic
      jesli jestes polskim humanista po studiach. Pociesz sie, ze twoi wspolplemiency
      w kraju tez nie wysypiaja sie za dobrze jakby, hehehe.
    • Gość: VIP-1 co mondrzejsze to siem doksztalcom IP: *.mt.sfl.net 29.07.03, 18:00
      • soup_nazi No, bruno tez sie doksztalca... 29.07.03, 18:05
        ... siedzi przeciez w bibliotece calymi dniami. Chyba nie w toalecie? Albo moze
        mysli, ze jak siedzi kolo ksiazek, to... cos z tego wyniknie w koncu, hehehe.
        • trepciak Nazi_Soup - the fartist formerly known 29.07.03, 18:21
          soup_nazi napisał:

> ... siedzi przeciez w bibliotece calymi dniami. Chyba nie w toalecie? Albo
          moze
          >
          > mysli, ze jak siedzi kolo ksiazek, to... cos z tego wyniknie w koncu, hehehe.

jedno jest pewne, ty nie jestes humanista ani z wyksztalcenia
          ani z natury

technikum melioracyjne i kursik na kibordzie to wszystko czym pachniesz
          i duzo wrodzonego chamstwa, plus dr Hyde Mr Jekyll
          jenym slowem cheap conman
          • soup_nazi Idzcie no, trypciak, swoja droga... 29.07.03, 18:25
            ... i niech was gowno prowadzi, hehehe
            • trepciak Nazi_Soup - the fartist formerly known 29.07.03, 18:30
              soup_nazi napisał:

> ... i niech was gowno prowadzi, hehehe

> Nazi_Soup - the fartist formerly known as Zlosliwe Gowno

a mozesz cos napisac bez gowna
              sprobuj moze ci sie uda
              • soup_nazi Chyba sie miotacie, szmaciak, hehehe 29.07.03, 18:39
                Moge, ale zalezy do kogo pisze. Dla tow. mam tylko w/w gowno, hehehe. Lykajcie
                je bez podskakiwania, wiechciak, pracowaliscie na ten "przywilej" kilkadziesiat
                lat, hehehe
                • trepciak Nazi_Soup - the fartist formerly known 29.07.03, 18:50
                  soup_nazi napisał:

> Moge, ale zalezy do kogo pisze. Dla tow. mam tylko w/w gowno, hehehe.
                  Lykajcie
                  > je bez podskakiwania, wiechciak, pracowaliscie na ten "przywilej"
                  kilkadziesiat
                  >
                  > lat, hehehe

> Nazi_Soup - the fartist formerly known as Zlosliwe Gowno

co malo oryginalny ten tekst, chyba sie za bardzo zdenerwowales,
                  wracaj do rysowania rowow, to ciebie zawsze uspokaja

mam wrazenie, ze przez bluznienie na tzw tow. usilujesz niezrecznie
                  zatuszowac swoja wlasna niechlubna przeszlosc, bo niby dlaczego mialbys sie
                  bac jechac do Polski, czyzby cos ci grozilo w demokratycznej Polsce?
                  "stare grzechy mają długie cienie"
                  • bruno55 Re: Nazi_Soup - the fartist formerly known 29.07.03, 18:54
                    trepciak napisa?:

> co malo oryginalny ten tekst, chyba sie za bardzo zdenerwowales,
                    > wracaj do rysowania rowow, to ciebie zawsze uspokaja
                    >
                    > mam wrazenie, ze przez bluznienie na tzw tow. usilujesz niezrecznie
                    > zatuszowac swoja wlasna niechlubna przeszlosc, bo niby dlaczego mialbys sie
                    > bac jechac do Polski, czyzby cos ci grozilo w demokratycznej Polsce?
                    > "stare grzechy maja˛ d?ugie cienie"

Fajnie sie czyta twoje posty. Widac ze sa pisane przez czlowieka madrego i
                    odpowiedzialnego. Zycze powodzenia, spelnienia planow. Pozdrawiam
                  • soup_nazi Aaaa, to wy macie demokracje! I ... 29.07.03, 19:04
                    ... pewnie jeszcze praworzadnosc? Na Dzikich Polach? Buahahahaha.
          • Gość: split Re: Nazi_Soup - the fartist formerly known IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 01.08.03, 16:45
            Twoje riposty jak zwykle dirt cheap , ... Can I have a two , please ?

Esta Paratos , ... Datte Dos - Por Favore
            • Gość: split Re: Nazi_Soup - the fartist formerly known IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 01.08.03, 16:55
              Gość portalu: split napisał(a):

> Twoje riposty jak zwykle dirt cheap , ... Can I have a two , please ?
              >
              > Esta Paratos , ... Datte Dos - Por Favore

Posted for , ... Trepciak

• soup_nazi Tak sobie mysle, bruno... 29.07.03, 18:17
      ..., ze ludzi na emigracji mozna podzielic na 3 kategorie:

- jedni wyszarpali sobie na tej emigracji wiecej
      - drudzy mniej
      - trzeci dali totalnie ciala na calej linii

Dostrzegam dziwny zwiazek miedzy toba a grupa trzecia, heheeh
    • brunotrzypiatki Boczek przestan walic gruche znowu. 29.07.03, 18:53
      • bruno55 Re: Boczek przestan walic gruche znowu. 29.07.03, 18:55
        Bardzo trafne riposty .Tak trzymaj . Jestes ozdoba tylko tego forum .Pozdrowienia.
        • Gość: bruno5 Soup nazi IP: *.tpl.toronto.on.ca 01.08.03, 16:19
          Moj drogi ja nie dalem dupy w Kanadzie . Wyksztalcilem dzieci i nic nie robiac zyje na poziomie urzednika z Polski .
          Zreszta ja juz bylem za stary na Kanade.Myslalem tylko o dzieciach. One dzisiaj maja dobrze dobrze zarabiaja i sa
          doskonale zangliczone , a to bardzo wazne w Kanadzie pomaga bardzo w dalszej karierzre .Z daleka od polskiego
          gowna .Zycze jeszcze raz wszystkim szczegolnie polskim humanistom wszystkiego najlepszego .Majac wyzsze
          wyksztalcenie i byc robolem na Zachodzie to zaden sukces to kleska .W Polsce Wasi znajomi moga Was tylko
          oszczac .
          • nazi_pig Re: Soup nazi 01.08.03, 16:43
            Bruno, dlaczego jestes taki zlosliwy i piszesz ze w Polsce mogakogos oszczac?
            Czy terz jest inaczej niz kiedys i zmienily sie metody zaspokajania potrzeb
            fizjologicznych i najlepiej szczac (uzywajac twojego jezyka piwoszy) na
            emigranta (z Kanady? Czyzbys mial jakies mokre doswiadczenia w tej dziedzinie?)

Ja jestem po technikum melioracyjnym i wojna o wladze w Polsce stanowila dla
            mnie wymowke aby przerwac studia (po jednym semestrze). Na szczescie tak sie
            stalo bo przekwalifikowalem sie na zduna i czesciowo kamieniarza. Mam klka
            certyikatow (dekorator wnetrz, builder's licence, contractor licence) i mam
            kilku ludzi ktorzy u mnie pracuja. Zatrudniam rowniez Polakow ale najczesciej
            jednego w grupie zeby sie nie zorganizowali, bo zaraz zechce im sie zwiazku a
            ja wiem czym to pachnie. Prawde powiedziawszy, to wiecej mam z nim klopotu niz
            to warte ale trzymam go zeby sie czegos w zyciu nauczyl. Bruno, potrzebuje
            sprzedawcy moich produktow (kominki, polki z marmuru, gzymsy i ostatnio glowy
            potomkow w marmurze). Potrzebny zmysl fotograficzny i artystyczny - jak to
            umiesz czy chcesz sie nauczyc to pisz na prv. Pieniadze sa dobre mimo ze ludzie
            sie tak nie buduja jak wczesniej. Pozdrawiam
            • bruno5 Re: Soup nazi 01.08.03, 18:12
              Gratuluje sukcesu nareszcie pusciles farbe.Nad propozycja sie zastanowie.Jestes przykladem sukcesu tu w
              Kanadzie.Mam tylko jednych znajomych ktorzy naprawde odniesli sukces finansowy , maja dom z basenem i nie licza
              sie z pieniedzmi dlatego taki jestem sceptyczny.Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow.
          • general-uop Bibliotekarz 01.08.03, 21:22
            www.tpl.toronto.on.ca/
    • Gość: jolkaxs Re: Serdecznie pozdrawiam IP: *.oho.com.pl 02.08.03, 09:58
      humanistą się jest niezależnie od pracy jaką się wykonuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka