anetalff1 18.12.07, 19:07 Chętnie nawiążę kontakt z mamami spoza kraju.Mam 5-letniego synka i trochę wolnego czasu.Mieszkam we Wroclawiu.Mój email:anetal34@o2.pl.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katenowak Re: Szukam mam.... 18.12.07, 21:26 a tk z ciekawosci czemu spoza kraju ) ja jestem mama 9 miesiecznej coreczki spoza kraju )) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Szukam mam.... 19.12.07, 01:18 Przypuszczam ,ze jaksa prosba sie za tym kryje , bo dziwne ,ze szukasz ludzi zza granicy. Napisz czego potrzebujesz , moze ktos bedzie mogl ci pomoc. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
anetalff1 Re: Szukam mam.... 19.12.07, 11:25 Nie rozumiem Waszych dziwnych uwag!!!!Chyba nie ma nic dziwnego w tym.że szuka się kontaktów na świecie.Widać Polacy poza granicami kraju wietrzą we wszystkim interes i podstęp,a o bezinteresowości i zwykłej ciekawości dawno zapomnieli.Otóż koresponduję z kilkoma mamami w kraju i wymieniamy się uwagami i zwykłymi problemami dnia codziennego.Pomyślałam więc,że miło byłoby poznać mamy z innych krajów i także czasem pogadać o dzieciakach i plotkach ze świata.Ale widać żle trafiłam,bo "polscy emigranci"nastawieni chyba tylko "na branie" nie mogą pojąć,że w dobie internetu szuka się kontaktów na świecie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Szukam mam.... 19.12.07, 20:11 anetalff1 napisała: Ale > widać żle trafiłam,bo "polscy emigranci"nastawieni chyba tylko "na > branie" nie mogą pojąć,że w dobie internetu szuka się kontaktów na > świecie. "na branie" czego ,bo nie rozumiem ? Hm .... Bezinteresownej przyjazni/znajomosci na odleglosc (za granica ) szukaja raczej dzieci(mlodziez), a nie dorosli . A tu na forum tez mozna pogadac o dzieciach , plotkach ze swiata . Pozdrawiam . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
a.hysa Re: Szukam mam.... 20.12.07, 07:59 napisalam Tobie na maila gazetowego pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś