Dodaj do ulubionych

POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ

IP: *.access.nacamar.de 20.07.01, 12:15
ZAPRASZAM NA DOKLADNA STATYSTYKE O 20 MILIONOWEJ DIASPORZE POLSKIEJ :
www.polonia-euro.com/WIAD-EXTRA/polonia-statyst.htm i dalej tez do
rozmieszczenia polonii.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.pppool.de 22.07.01, 23:01
      20 milionow jest nas za granica
      • Gość: klecha Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.ym1.on.wave.home.com 22.07.01, 23:46
        setki tysiecy siedzi w wiezieniach
        • Gość: francuz Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.access.nacamar.de 24.07.01, 20:26
          w szwajcari chyba jakies 7-11 tys
          • Gość: turek Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.access.nacamar.de 10.08.01, 12:17
            w czechach jest 80 tys zdaje mi sie
            • Gość: mesco Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 14:39
              W Access-Namar okolo 3 miliony wydaje mi sie.
              • Gość: Facet Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: 213.98.114.* 10.08.01, 15:55
                Gość portalu: mesco napisał(a):

> W Access-Namar okolo 3 miliony wydaje mi sie.

W Ulm jeden i to starczy
              • Gość: ober Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: 193.194.145.* 10.08.01, 16:17
                mesco masloku czamu zes niy je na anabergu ze fankom?
                • Gość: jajacek Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: *.kabel.telenet.be 12.08.01, 16:36
                  No jest nas troszeczke na swiecie!!!
                  Jak by sie tak miej klocic kto czerwony kto czarny itp.
                  To mieli bysmy sporo do powiedzenia ,bo wsumie to nieglupi z nas narod !!
    • Gość: zz Re: POLONIA W LICZBACH I ROZMIESZCZENIE JEJ IP: 144.138.113.* 13.08.01, 09:02
      Nie moge zniesc idiotow, ktorzy w swietej naiwnosci przesuwaja watek kretyna
      z "phisik-ulm. de'' na czolo listy, wiec ja przesuwam pare innych watkow w
      gore. Prosze innych aby zrobili to samo. Ten facet nie zasluguje na zadna
      uwage. jest jak exhibicjonista - jego obrazliwe zachowanie mozna zdusic tylko
      ignorowaniem go.
      przepraszam ze przerywam dyskusje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka