yebo-gogo 27.01.08, 00:47 mam pytanie jakie pieluch kupujecie dla swoich pociech ? dodam e chodzi o tanie i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agg3 Re: pieluchy w UK??????? 27.01.08, 02:11 pampers i huggies. chyba nie ma duzej roznicy cenowej pomiedzy pieluchami. dodam, ze moja mala nie miala do tej pory ani jednej krostki na pupie Odpowiedz Link Zgłoś
violus73 Re: pieluchy w UK??????? 28.01.08, 09:32 Tescowe w fioletowych opakowaniach albo pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladevil Re: pieluchy w UK??????? 28.01.08, 10:49 Bardzo czesto kupowalam George z ASDA i byly b.b. dobre. I tanie Odpowiedz Link Zgłoś
violus73 Re: pieluchy w UK??????? 29.01.08, 20:19 Wyglada na to ze chyba musisz przetestowac pieluchy na swoim dziecieciu i przekonac sie sama ktore beda odpowiednie. U nas przy najstarszym i drugim synu sprawdzaly sie pampersy i huggies, tesco wtedy nie znalismy. Teraz przy trzecim potomku huggiesy sa zupelna klapa, nie wiem jak on to robi ale zawsze jakos je przesika, proby ognia nie przeszly pieluchy z Asdy czy bootsa i lidla. Tak wiec u nas teraz tylko tescowe i pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
edziakrys Re: pieluchy w UK??????? 29.01.08, 22:41 Nie bede oryginalna: pampersy i huggis, szczegolnie czesto mozna je dostac w promocji wiec najtaniej. Tescowe- szczegolnie te najmniejsze wychodza tanio i tez sa dobre, ale wieksze juz sie nie oplaca. Innych jakos nie mam ochoty probowac, skoro te sie sprawdzily i moja delikatna corcia nie ma od nich zadnych podraznien. Odpowiedz Link Zgłoś
yebo-gogo Re: pieluchy w UK??????? 30.01.08, 11:27 dzieki za odpowiedzi . co do hugis to w Pl i RPA sie nie sprawdzaly zobaczymy w anglii Odpowiedz Link Zgłoś
eutyfrona Re: pieluchy w UK??????? 30.01.08, 12:30 Ja używam "firmowych" z Sainsbury'ego i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: pieluchy w UK??????? 30.01.08, 12:57 Tylko Pampersy, Huggisy jesli mi sie trafily to po zuzyciu paru sztuk reszte wywalalam, bo byly beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki22_7 Re: pieluchy w UK??????? 30.01.08, 17:38 My na poczatku uzywalismy Pampersy i byly ok, maz kupil Huggisy (bo byla promocja i tez sa dobre no moze bardziej sztywne ale maja na pleckach taka gumeczke wiec nic nie przecieka i sie nie przesuwa. Jeszcze wroce raz do Pampersow i zobacze czy nie przeciekaja bo dzidzia juz jest wieksza i wiecej sika. A lokalnych nie sprawdzalam. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandrabrown Re: pieluchy w UK??????? 30.01.08, 21:40 u nas pampersy i huggies byla klapa,bo mala dostala po nich krostek na pupie.sprobowalismy wiec pieluch z lidla(polecila nam znajoma,ktora ma 4 dzieci)) i przy nich pozostalismy!!!jak dla naszej malej sa na serio super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anatosia Re: pieluchy w UK??????? 06.02.08, 20:36 Dla naszego malucha sprawdzily sie huggies,ale przetestowalismy rowniez pieluchy z Aldika i rowiez sa bardzo dobre,Pampersow nie moglismy-uczulaly Odpowiedz Link Zgłoś