wujekjurek 31.01.08, 16:10 Mam na myśli osoby podpisujące się: japa, mrouzo, latarnik itp. Codziennie(!) wchodzą na FP i przkonują mnie, że jestem nikim i mieszkam w koszmarnym kraju. Któregoś dnia być może uda mi się zrozumiec dlaczego to robia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:33 Jakby ci to powiedzies. heheheheheh A kim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:39 To nie sa ludzie to przypadki.Wyjatkowo skorvially jest mrzorba i wszystkie jego wcielenia.Ta sowiecka gnida na kazdym forum wychwala sowiecki kraj i jego potege.To jest POLAK? Precz z tego forum czerwona szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:39 wszyscy chca dla ciebie dobrze tylko ty sie opierasz. Sprobuj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:47 Zamiast tu siedziec, ciotka, powinnas zaczac szukac pracy, bo w twoim wieku, zeby cie przyjeli do nowej pracy to bedzie wielkie wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:44 To zadni ciekawi ludzie, to atrapy ludzkie. Tak jak nadauowa czyli mrouzo, ouzothedrink, mrzorba, czosnek, zadyma. Dostala pie..a zaczela tu wypisywac pierdoly i jej podziekowali z wspolprace, bo osmieszala firme, w ktorej pracowala. W koncu ktos z jej redakcji wszedl na to forum i zobaczyl, co ona tu robi. A rezultat taki, ze powinna sobie szykowac torbe i kij. Nie martw sie wujek jurek. Polska jest pierwszym krajem w Europie pod wzgledem chorob psychicznych. Dlatego to robia, rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
1y2a3p4o Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 20:45 szefie, a czy jeszcze cos jest do zrobienia? Odpowiedz Link Zgłoś
japo1 Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:45 Uprzejmie prosze o link do postu, w ktorym mowie komukolwiek, ze jest nikim i ze mieskz w koszmarnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 16:48 No ty tutaj takze wystepujesz jako waldek.usa, piss.doff i bibliotekarz wiec moze jak bysmy tak poszukali, to cos by sie znalazlo. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 20:30 "Polska jest pierwszym krajem w Europie pod wzgledem chorob psychicznych" lol... wszystko siem zgadza... wydaje mi sie ze ty to "nadauowa"! jestem tego niemal pewien...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 20:39 przez ostatnie 15 lat nastopila cudowna transformacja co do obiektu nienawisci. do okraglego stolu, polacy bezkrytycznie uwielbiali USA i rownie bezkrytycznie nienawidzili ZSSR, nie rozumiejac wiele o zadnym z tych krajow, ZSSR sie rozpadl, wiec zwrot 180 stopniowy nastapic nie mogl..."obrocil" sie tylko jeden biegun, teraz czescia naszego narodowego ja jest nienawisc do USA (dalej bez proby zrozumienia czym jest ten kraj)... Polska jest w o tyle niefortunnej sytuacjie, ze nie ma kogo uwielbiac... stad te widoczne wszedzie zachwianie rownowagi w narodowym psyche. dlatego tez trwaja dosc rozpaczliwe proby znalezienia nowego obiektu uwielbienia - UE to oczywisty kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ciekawi ludzie. 31.01.08, 20:47 jot-23 napisał: > przez ostatnie 15 lat nastopila cudowna transformacja co do obiektu > nienawisci. do okraglego stolu, polacy bezkrytycznie uwielbiali USA > i rownie bezkrytycznie nienawidzili ZSSR, nie rozumiejac wiele o > zadnym z tych krajow, ZSSR sie rozpadl, wiec zwrot 180 stopniowy > nastapic nie mogl..."obrocil" sie tylko jeden biegun, teraz czescia > naszego narodowego ja jest nienawisc do USA (dalej bez proby > zrozumienia czym jest ten kraj)... Polska jest w o tyle niefortunnej > sytuacjie, ze nie ma kogo uwielbiac... ► czyzbys zapomnial o samouwielbieniu? stad te widoczne wszedzie > zachwianie rownowagi w narodowym psyche. dlatego tez trwaja dosc > rozpaczliwe proby znalezienia nowego obiektu uwielbienia - UE to > oczywisty kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ciekawi ludzie. 01.02.08, 04:21 wujekjurek napisał: > Mam na myśli osoby podpisujące się: japa, mrouzo, latarnik itp. > > Codziennie(!) wchodzą na FP i przkonują mnie, że jestem nikim i > mieszkam w koszmarnym kraju. Któregoś dnia być może uda mi się > zrozumiec dlaczego to robia. Eee, ich motywacje latwo zrozumiec. Mnie zastanawia tylko, jak z takim jadem mozna zyc. Chyba nie dluzej niz do 60-tki? Trzeba skrzyknac forumowiczow zeby zaczeli zbierac na kwiaty i wience Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
drewno_hawajskie Re: Ciekawi ludzie. 02.02.08, 09:58 myslisz ze nie dozyjesz do 60-tki? Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Ciekawi ludzie. 01.02.08, 08:55 > Któregoś dnia być może uda mi się > zrozumiec dlaczego to robia. > to pytanie dreczy mnie od pierwszego dnia wejscia na to forum. to byl podstwowy powod dla ktorego zgodzilem sie na moderacje tego forum. jedno odkrylem. tych ludzi co tak namietnie, codziennie, nalatuja na usa, kanade, australie jest niewielu. sa one pod roznymi nickami i robia sztuczny tlok. po drugie i jestem co do tego prawie pewny, ludzie ci nie robia tego dla zabawy. poczatkowo wydawalo mi sie, ze jest to takie przekomarzanie. bede przeciw to mnie zauwaza. bede przeciw to dyskusja bedzie ciekawsza i pelniejsza. zauwazcie, ze robia to ludzie inteligentni z duza wiedza i doswiadczeniem dzinnikarskim. oni nie robia bledow ortograficznych. oni ukladaja zdania jak nalezy. oczywiscie sa to szuje i typy agenturalne. dla nich honor nic nie znaczy. polonia od zawsze byla sola w oku wszelkim wladzom. za komuny robiono to innaczej. zalatwiano to poprzez cenzure i zamykanie dostepu do informacji. to bylo proste. teraz jest trudniej. jest internet i jest demokracja i wolnosc slowa. tu propaganda jest konieczna. innaczej kto by dzisiaj zostal w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Nie dajesz rady faktami, to... 01.02.08, 12:40 uciekasz się do oszczerstw? Twoje zdanie jest "honorowe",a ci co mają inne zdanie, to tak po proszu szuje? I co ma do tego Twoja (i nie tylko) agenturalna paranoja? Gdyby polski rząd uważał, że zwalczanie polonii jest konieczne, to poszukał by sobie z pewnością lepszego pola niż to zdziecinniałe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Nie dajesz rady faktami, to... 01.02.08, 13:12 Dziekuje hawajski, to jest odpowiedz dla tych, ktorzy uwazaja, ze mam urojenia mowiac o jednej osobie o kilkunastu nickach. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Młody jesteś i nie wiesz, że... 01.02.08, 13:19 hawajskiemu też jeden nick nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
drewno_hawajskie Re: Nie dajesz rady faktami, to... 02.02.08, 09:48 matrix, masz racje, nas jest trzynastu: jeden trzyma reke na dwunastnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
japo2 ZASADY POLONiI 01.02.08, 20:44 Tyle razy juz mialem tu wiecej nie pisac z moimi kochanymi imigrolami nie przekomarzac sie, ale zawsze jak sobie uswiadamiam podstawowe reguli rzadzace tym Forum, to wracam by sie posmiac do bolu zeber: 1. Polonie opanowali agenci z Polski, zwalczajacy Polonie wlasnie. 2. O ameryce ( kan, Au, etc) zle mowic nie wolno, w koncu nie po to imigrant imigracje wybral, zeby ktos mu teraz wbijal w globus, ze wybral kiche. 3. W Polsce kupa jest. Gdyby dobrze bylo, to imigrant- wygnaniec po nocach by nie mogla spac. 4. O imigracji zle pisze JEDEN osobnik pod wieloma nickami. 5. O Polsce zle pisze kilkunast osobnikow , kazdy pod jednym nickiem 6. Do srania w Polsce sluzy drag. 7. Japo jest nielegalem z Grinpointa, ktory okradl Ameryke wykorzystujac swoje obywatelstwo USA mieszkajac w Monkach pod Rzeszowem i siedzac na dragu do srania. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: zasady Polonii 01.02.08, 21:45 Ostatnia zasada, ktora zapomnialas - okazac sie moze, ze ja swoja teczke opublikuje w jakims polskim brukowcu, ujawniajac dokladnie imie i nazwisko i nie pomoze przesuwanie cie z powaznego stanowiska na peryferia pracy, wtdy juz naprawde dostaniesz kopa i to bardzo, bardzo publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x zasady japy 01.02.08, 21:46 8.Myslisz ze dla mnie, wyksztalconego, obdarzonego subtelna inteligencja czlowieka jest jakas przyjemnosci na codzien "dyskutowac" z wami, banda nieokrzesanych chamow z polskich siol, osad i malutkich, zapomnianych wiosek Sciany Wschodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Zasady Polonii 01.02.08, 21:54 japo2 napisał: > 6. Do srania w Polsce sluzy drag. Ujawniasz nieopatrznie zbyt wiele szczegolo9w z zycia publicznego > 7. Japo jest nielegalem z Grinpointa, ktory okradl Ameryke > wykorzystujac swoje obywatelstwo USA mieszkajac w Monkach pod > Rzeszowem i siedzac na dragu do srania. ... i prywatnego tez! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
drewno_hawajskie matrix-wesoly_h, ratpol, japo.x 02.02.08, 09:27 to skonczeni kretyni Czy to mozliwe zebyscie byli az tak durni czy tylko odwalacie na przemian jakis placzliwy skecz bo to chyba niemozliwe zeby glupota byla az tak wsrod was powszechna. To wlasnie z waszej winy z wtrazenia wypilem butelke syropu od kaszlu bo sie zakrztusilem ze smiechu czytajac po raz trzeci ten tekst: Tyle razy juz mialem tu wiecej nie pisac z moimi kochanymi imigrolami, nie przekomarzac sie, ale zawsze jak sobie uswiadamiam podstawowe reguly rzadzace tym Forum, to wracam by sie posmiac do bolu zeber: 1. Polonie opanowali agenci z Polski, zwalczajacy Polonie wlasnie. 2. O Ameryce ( Can, Au, etc) zle mowic nie wolno, w koncu nie po to imigrant imigracje wybral, zeby ktos mu teraz wbijal w globus, ze wybral kiche. 3. W Polsce kupa jest. Gdyby dobrze bylo, to imigrant- wygnaniec po nocach by nie mogl spac. 4. O imigracji zle pisze JEDEN osobnik pod wieloma nickami, w tym rowniez alfanumerycznymi. 5. O Polsce zle pisze przynajmniej kilkunastu osobnikow, kazdy pod jednym nickiem, ale dziela sie miska kaszy ktora wydziela im kapral w nagrode za zaslugi w zwalczaniu wrazej Polonii. 6. Do srania w Polsce sluzy drag uzupelniany przez balalajke, polke do niej i dobrze skrojona kufajke z para gumofilcow wypelnionych starymi onucami saperskimi spod Lenino. To wlasnie sanie tych onuc pozwala mu na krzewienie tworczosci forumowej 24/7/365 po ktorej polonisci biora krople nasercowe w hektolitrach. 7. Japo jest nielegalem z Grinpointa, ktory okradl Ameryke wykorzystujac swoje obywatelstwo USA mieszkajac w Monkach pod Rzeszowem i siedzac na dragu do srania. Oprocz tego japo byl widziany przez luize ktora nie puszcza pary z wrazenia ze mogloby sie wydac ze japo zapyerdala po zakupy do Tesco Maybachem z dwoma kierowcami na zmiane, jednym gorylem mowiacym yiddish i uzbrojonym w uzi pod klapa dobrze skrojonego garnituru za $3000. japo lubi duze samochody skrzetnie oczyszczone po odstaniu swojego w junkyards i przerobione na male tankietki. Ma ich juz caly zagon pancerny, brakuje mu tylko katiusz na bagaznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: matrix-wesoly_h, ratpol, japo.x 02.02.08, 09:36 widze ze posluchales mojej rady i zmieniles nick. nawet swojsko brzemiacy ladny, mnie sie podoba pozdrawiam, jp Odpowiedz Link Zgłoś
drewno_hawajskie Re: matrix-wesoly_h, ratpol, japo.x 02.02.08, 09:40 dziekuje. Wiem ze to dla ciebie komplement ale uwazaj na korniki Odpowiedz Link Zgłoś
ouzothedrink Zasady polonii cd... 04.02.08, 13:03 8. A ja raz jestem jakąś bliżej nieokreśloną redaktorką nadauową, albo niejakim kellerem i to doktorem albo esbeckim oficerem wojsk łączności z polonią. Do wyboru, jak kto woli. 9. Wszyscy w Bulbonii zarabiają 400 zł na miesiąc i klepią biedę żyjąc na kredyt. 10 Wszystkim emigrantom się udało i mają spłacone, wspaniałe, murowane domy z basenami i dużymi ogrodami, luksusowe samochody (inny na każdą okazję) oraz ekskluzywne wakacje po całym świecie. 11. Prawo obcego kraju, choć stare jest święte i kto jego nie przestrzega jest polackim oszustem (nielegalne przedłużenie pobytu za granicą). 12. Prawo Bulbonii, choć stare jest nielegalne, wymierzone "pułapką" przeciwko emigrantom i należy je lekceważyć (nielegalne przedłużenie pobytu za granicą) Odpowiedz Link Zgłoś
drewno_hawajskie masz racje z tym dziennikarstwem 02.02.08, 09:51 bo przeciez tylko dziennikarze umieja pisac okragle zdania bez bledow ortograficznych bo ty na pewno dziennikarzem nie moglbys byc piszac jak ostatni analfabeta z czworakow w Parzydupach Wielkich pod sciana wschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: masz racje z tym dziennikarstwem 02.02.08, 12:56 mrouzo, mrzorba, prawdziwy zorba, ouzothedrink, zadyma, japo2, krupniok_pl czosnek, polonews5, wy-logowana, nad-oceanem a ostatnio::::::::::>drewno-hawajskie Dziennikarka to ty jestes jak z koziej dupy traba. Nie widzisz, ze cie zdegradowali z pozycji wice, do malutkiego redaktora dodatku? Jak myslisz dlaczego to zrobili? Z powodu twoich wyjatkowych zdolnosci? Nie umiesz nic sama zinterpretowac. Powtarzasz jak papuga cudze poglady a jak juz znajdziesz nowe informacje, to upraszczasz je w taki prymitywny sposob, ze nawet Jozek z Moniek zrobilby to w bardziej subtelny sposob. Jestes kompletne, okragle zero i to niestety nie tylko dziennikarskie. Popatrz na siebie. Nikt cie nie chcial wczesniej, bo masz wstretny charakter i zaden facet nie chce miec z toba nic wspolnego. Wygladasz jak straszydlo, nie masz w ogole wlosow a te utlenione resztki na czubku glowy, ktore ci zostaly to nie ma co targac i tak widac, ze malo ich jest. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: masz racje z tym dziennikarstwem 03.02.08, 02:19 matrix_uk, nie badz taki brutalny. kobieta istotnie nie jest urodziwa , zeby nie powiedziec szpetna na pysku, ale moze ma inne zalety. w nocy pyska nie widac a jak nawet to wystarczy przykryc Playboyem. Moze sie dobrze smrodzi czyli wali A moze jest szczerbata i dobrze robi loda. tylko wyglada na troche niedomyta - wyraznie czuc zapach rybek (starych) I jak mowia: kazda potwora znajdzie swojego amatora moze i on znajdzie jakiegos pijanego kochanka na jedna noc I zeby nie bylo watpliwosci - ja nie jestem amatorem Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: masz racje z tym dziennikarstwem 03.02.08, 08:10 obczyzna.blogspot.com/2007/04/entliczek-ptliczek-nadau.html Ciotka wiedzial, ze dostanie kopa stad ten entliczek. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: masz racje z tym dziennikarstwem 03.02.08, 08:16 obczyzna.blogspot.com/search/label/nadau Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: masz racje z tym dziennikarstwem 03.02.08, 08:22 obczyzna.blogspot.com/search/label/kataryna a tu masz pisze o innym blogu, ktory stworzyla i nie przyznaje sie do tego. Kataryna to na pewno ona. I glupawo zastrzega sie, ze nie bierze za to pieniedzy....od GW. Ma wiec calkiem dluga historia wspolpracy z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_uk Re: Ciekawi ludzie. 04.02.08, 10:04 Mowisz o tow. redaktorce? Ona ma obsesje pisania bzdzin, prowadzi tez dwa blogi: kataryna.blox.pl/html obczyzna.blogspot.com/2007/04/entliczek-ptliczek-nadau.html Odpowiedz Link Zgłoś
ouzothedrink Re: Ciekawi ludzie. 04.02.08, 13:06 Uważam, że najciekawszą jednostką na forum jest niejaki wiarus stary zawracający już od lat Wisłę kijem. Odpowiedz Link Zgłoś