bruno5 08.04.08, 23:42 Snilo mi sie ze uprawialem sex z Luiza.Obudzilem sie zlany potem i odetchnalem z ulga ze to tylko byl sen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozwiedziony_kutafon Re: Mialem sen 08.04.08, 23:46 no to wszystko dobrze ze zlales sie potem bo gorzej by bylo gdybys sie zlal przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca-polonii Re: Mialem sen 09.04.08, 02:46 Tja, gdybys sie zlal we wlasciwym czasie to owoce tej uprawy bys zbieral przez 21 lat, chodza sluchy ze cioteczka L. jeszcze plodzi w ogrodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Trafil swoj na swego 09.04.08, 03:19 Nie dziwie sie ze nie mogles otrzasnac sie z takiego koszmaru - seks ze 120-kilowym rencista z poteznymi, owlosionymi lydami, nadajacym z biblioteki publicznej z Wellington... brr, trafil swoj na swego. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Trafil swoj na swego 09.04.08, 06:42 Lu, jeszcze raz, ktora u Ciebie godzina? Powaznie, jezeli mineta ma sny o tobie, to skad on ciebie zna, qrwa? Jak ta mineta wie, jak ty wygladasz? A jezeli wie(?), no to sie naogladal swierszczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie U mnie jest 14:53 09.04.08, 06:54 U mnie jest 14:53 (uzyj worldclock) W zeszla niedziele mielismy zmiane czasu. Mineta byl na forum w jego poczatkach, gdy jeden z uczestnikow (Kliken) zrobil publicznie dostepna galerie zdjec, gdzie poslalam miedzy innymi moje. Byly to czasy, gdy na Polonii mozna jeszcze bylo normalnie rozmawiac. Odtad co jakis czas ktos robi aluzje do owych zdjec, ktore teraz pewnie zyja wlasnym zyciem na necie :o) Nadal utrzymuje ze jestem "120-kilowym rencista z poteznymi, owlosionymi lydami, nadajacym z biblioteki publicznej w Wellinghton NZ" ewentualnie "obfita, mocno tloeniona blondyna z wasikiem, majaca sklonnosci do pan". Jesli kogos to rajcuje i potem ma sny, sam sobie winien :o) Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: U mnie jest 14:53 09.04.08, 08:37 Zapomnij o fotkach, fotka mojej zony byla wycofana przez Holywood Artist Guild, no i co z tego? Gowno guzik i arbuzik. Wracajac do czasu: ustawilem dodatkowy zegar na AU czas, twoj miejscowy, tyle, ze Microsoft nie chce rozpoznac twojego time adjust. I can live with that, I presume. Odpowiedz Link Zgłoś
soupa.nazi Re: U mnie jest 14:53 09.04.08, 20:12 poplecznik szczura blysnal tepym intelektem. powiedz chloptasiu, czy ty byles juz glupi w PRL-u czy tez zglupiales w kapitalizmie? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Od kiedy wiesz co to sex? 09.04.08, 10:24 Bo twoja stara zwala wine na pijanstwo i nad_oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Mialem sen 09.04.08, 20:18 tobie w chlewiku, jak cie maciora nie pogoni Odpowiedz Link Zgłoś