ratpole 24.04.08, 00:31 "Kraj nad Skisłą" Znalezione na jakims forum. Moze sie tu przyjmie, bo fajne hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
centurionblackcard Re: Kraj nad Skisłą 24.04.08, 10:05 przyjmie sie tak jak ciebei 'portugalka' przyjmuje buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
centurionblackcard Re: Kraj nad Skisłą 24.04.08, 18:39 portugalka to wymysl szczura szczur ( a wlasciwie ci co to cos splodzili) zostal przywieziony w worku na smieci z za wschodniej granicy do poniemieckiego wroclawia, tam szczur dorastal grzecznie recytujac na akademiach szkolnych wierszyki ku chwale lenina i gleboko sie klanial wielkiej rewolucji pazdziernikowej. Dlugo pzniej wyjechal do anglii stamtad zaczal pluc na bulbe. Jako ze jest szpetny jak towarzysz kalisz nie mogl sobie znalesc zadnej dziewczyny wiec bral to co popadlo. A popadlo zoltoskore i skosnookie cos z Macau (specjalny region administracyjny Chińskiej Republiki Ludowej) a ze Macau do 1999 roku mialo status Portugalskiego terytorium specjalnego to szczur wymyslil ze jego zona jest portugalka buahahaha. Moze i jest ale wyglada jak typowy kontynentalny zoltek! Z zoltkiem szczur osiadl za ocenaem i teraz pluje i na bulbe i na GB he he typowa ukrainska menda! Szczur tutaj bez pardonowo jedzie po nazwisku Kagana wiec nie wiem czy nie powinienem tez podac personaliow tej gnidy szczura do publicznej wiadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Kraj nad Skisłą 24.04.08, 21:06 centurionblackcard napisał: > Szczur tutaj bez pardonowo jedzie po nazwisku Kagana wiec nie wiem czy nie > powinienem tez podac personaliow tej gnidy szczura do publicznej wiadomosci? Dawaj smialo, moze sie w koncu dowiem kim jestem? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Kraj nad Skisłą 24.04.08, 21:14 ratpole napisał: > centurionblackcard napisał: > > > Szczur tutaj bez pardonowo jedzie po nazwisku Kagana wiec nie wiem czy ni > e > > powinienem tez podac personaliow tej gnidy szczura do publicznej wiadomos > ci? > > Dawaj smialo, moze sie w koncu dowiem kim jestem? hehehe > > ► oni sa aniolami wszedobylskimi w czapeczkach niewidkach i znaja nas w realu. Jeden nawet siedzi za toba w tej chwili i wie wszystko, hehehe. Salwa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 05:26 Hehe, dla ciecia teskacz w smetnej Angolii to ideal. Wysoko mierzy chlopina. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nazi Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 00:28 hehe, a to ciekawe ze facet tak strasznie doswiadczony przez los jest tak chamsko-cyniczno-skisly do wspolforumowiczow. Zalosny czlowiek. Swego czasu jechal na yape za portuglke, znawca, panie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy_wacek_ontariana Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 00:08 panie to ta portugalka skisla ? Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nazi Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 00:29 szczur nie zrozumial tekstu. Oryginalna wersja to Kisla Srakow, czyli Wisla Krakow, u kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 00:58 zupa_nazi napisał: > szczur nie zrozumial tekstu. Oryginalna wersja to Kisla Srakow, > czyli Wisla Krakow, u kiboli. Bo was w ogole nie mozna zrozumiec, chyba dlatego, ze wszyscy jestescie takimi tepomordymi kibolami, ale niech ci bedzie: była stolica Bulwy czyli Sraków nad Skisłą Odpowiedz Link Zgłoś
centurionblackcard Re: Kraj nad Skisłą 25.04.08, 10:36 ► oni sa aniolami wszedobylskimi w czapeczkach niewidkach i znaja nas w realu. Jeden nawet siedzi za toba w tej chwili i wie wszystko, hehehe. Salwa smiechu. nie waldusiu poprostu ch.. glupi a bosy sam umiescil nieswiadomie swoje dane w internecie. zreszta swoj glupi ryj i makaka takze umiescil. A takiego glupiego ryja sie nie zapomina typowa ubecka morda kapusia i lizusa (zreszta caly czas w szkole to robil byl najwieksza donosicielska pi.. jaka wroclaw znal) stad ch..a pamietam! Zaprzecz szczurku zaprzecz buahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś