ratpoles_tamer 12.05.08, 10:30 Może kredki i pisaki ? usa.interia.pl/wasze-artykuly/wasze-artykuly/artykul/czy-ktos-jeszcze-wyjezdza-do-stanow,9793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian ciekawsze jest to, co tenmatol pisze 12.05.08, 17:29 "Zrezygnowałem po dwóch tygodniach, bo mam wieksze ambicje, dlatego z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem przeciw emigracji. Wróciłem do Polski ze sporym plikiem banknotów i niesmakiem." niesmak to mu chyba po lykanej spermie zostal bo jak inaczej po dwoch tygodniach z plikiem banknotow by wrocil chyba, ze byl to plik jednodolarowek po dolarze za danie dupy bral, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x jeszcze jeden specjalizda 12.05.08, 17:37 Byłem w Stanach (żeby nie było). Widziałem ten raj, Odpowiedz Link Zgłoś
bestpogromca Re: jeszcze jeden specjalizda 12.05.08, 17:39 a co ty przywieziesz z Bulboni ??, vodke Polmos ,czy kiszone ogorki ? Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: jeszcze jeden specjalizda 12.05.08, 17:41 Byłem w Stanach (żeby nie było). Widziałem ten raj, Ostra harówka od świtu do nocy, zero kulturalnego życia, brak czasu na czytanie gazet Zasmakowałem emigracji. Zrezygnowałem po dwóch tygodniach, prawde mowiac to i tak dobry bo byl 2 tygodnie inne spacjalizdy nawet tyle nie byly Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa On napisal prawde, hehehe 13.05.08, 21:50 japo.x napisał: > Byłem w Stanach (żeby nie było). Widziałem ten raj, > Ostra harówka od świtu do nocy, zero kulturalnego życia, brak czasu na czytanie gazet ► jezeli sie ostro haruje od switu do nocy, to faktycznie czasu na nic innego nie ma. > Zasmakowałem emigracji. > Zrezygnowałem po dwóch tygodniach, > > prawde mowiac to i tak dobry bo byl 2 tygodnie > inne spacjalizdy nawet tyle nie byly ► ale czlek jest na poziomie, wiec musial zapodac, ze wrocil z "plikiem"...zeby sie nie smiali, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Po zboju poziom 12.05.08, 18:48 prezentuja polackie tzw. szanujonce siem meeemeeemeeedia hehehe Walnom kupem 16latka trolla co siem gazu do zapalniczek obwonchal (taki polacki narkotyk dla dziadow) na front page news i juz wsciekla dyskusja wybucha oraz punkty w ratingach idom w gorem hehehe Dziady szmaciane Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiedziony_kutafon Re: Po zboju poziom 12.05.08, 21:54 wy obywatelu placki macie jak widac problem, wicie rozumicie, z perspektywom. te mememememe media to widzicie tylko w jednym miejscu? No to jestescie do tego slepi i glusi. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: Ciekawe co Hawajczyk przywiezie ze Sztatów 13.05.08, 08:27 odpowiem ci. spedzilem dzisiaj caly dzien w sklepach. poczawszy od 5-cio litrowej butelki whisky, kilka duzych paczek 100% kona coffee, podobnie paczki calych orzeszkow hawajskich macadamia, oryginalne hawajskie herbatki (mango, guava, pineapple, coconut macadamia, itd), hawajskie reczniki, koszulki, spodenki, czapki i inne duperele jak breloczki, kalendarze, cd z muzyka, itd. spedzilem ponad $500 ale to nie wszystko. wybiore sie jeszcze raz w sobote. w polsce mam ciagle rodzine i wiele przyjaciol. zabieram dwie duze walizy z czego tylko jedna przywioze z powrotem. nie przewiduje, ze bedzie cos warte przywiezienia z polski. a moze? moze ktos podpowie. jak masz pytania, wal smialo. a ten propagandziarz zna ameryke tylko z filmow i opowiadan. przeciez to az bije z jego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 09:30 hehehe, hamerykany jedne... . "jphawajski napisał: ...spedzilem ponad $500..." Dlaczego eksportowa Bulba musi zawsze tak smierdziec? Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 09:43 ze malo? no coz, nastawilem sie na drobne upominki. naliczylem ok 30 osob dla ktorych musze cos przywiezc z hawaii, wiec tak symbolicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouzo Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 09:56 jphawajski napisał: > ze malo? --- Chodzi raczej o to, że po polsku "spędzić" to można wakacje w kraju. A ponad $500 to można np. "wydać" w Polsce bez problemu. To tak jak z tą "karą na kornerze", albo "idź na korner i kup pół funta potejtołs". Język polonusa z Chicago. Angielskie "spend" co innego znaczy w języku polskim. A kwota duża, czy mała to już jest rzecz względna. Dla mnie może być ta 5-litrowa butelka whisky albo whiskey. Ale musi być szkocka albo irlandzka, nie jakieś yankeskie czy kanadolskie siki. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 10:21 doskonale wiem o co temu pajacowi chodzilo ale ubie sie z nim pobawic. smieszy mnie to jak on sie wku..a. no cos ty, przeciez, ze nie kanadyjska. tego nieda sie pic jak bys przyjechal do sopotu to mozemy sie spotkac. omijaj tylko krzywy domek na monciaku bo tam japo. no wiesz, on tam przesiaduje z tymi sopockimi lumpami co nigdy nie skalali sie praca. i co najgorsze, pluje do kufli Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 16:16 hawajski, twoja ignorancja i oczolomienie wieku zaawansowanego sa jak hollywodzki film: troche smieszne, troche smutne. "jphawajski napisał: > doskonale wiem o co temu pajacowi chodzilo ale ubie sie z nim > pobawic. smieszy mnie to jak on sie wku..a." Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 16:27 hehe wiemy kmiotku ze to masz, tylko jakbys mogl wytlumaczyc co to jest: "oczolomienie wieku zaawansowanego" Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 21:33 "Oszolomienie" to stan (poglebiany znaczaco przez "wiek zaawansowany" ) cechujacy osobniki ktore zapomnialy jezyka uzywanego od dziecinstwa a nie nauczyly sie jeszcze jezyka nowego. Latwo ich rozpoznac bo uzywaja nowomowy w stylu "spedzilem" zamiast "wydalem", "billion" zamiast "milion". Stan dosc powszechny na tym forum. Nastepne stadium to wrodzony brak umiejetnosci poprawnego wyslawiania sie w jezyku pierwszym i nie nabyta jeszcze poprawna znajomosc drugiego. Rozpoznawalne miedzy innymi przez kwiatki typu "mowio" zamiast "mowia" czy "of cose" zamiast "of course". Tez niestety dosc tutaj powszechne. Jest jeszcze stan "hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy" ale o nim szkoda pisac. Do ktorej kategorii bys zaliczyl siebie, japo.x? japo.x napisał: > hehe > wiemy kmiotku ze to masz, tylko jakbys mogl wytlumaczyc co to jest: > "oczolomienie wieku zaawansowanego" Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x cieniasek za oceanem 13.05.08, 22:01 hehe, oszolomie, widze ze z braku argumentow lecisz juz w pietke zaczynasz sie czepiac ze mowia o tobie h.. a powinno byc ch.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
burdelski Re: cieniasek za oceanem 17.05.08, 04:57 widac ze ciebie tez oszolomilo zaawansowanie bo gowno zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ..." kara na kornerze"... 13.05.08, 14:22 mrouzo napisał: > Dla mnie może być ta 5-litrowa butelka whisky albo whiskey. > Ale musi być szkocka albo irlandzka, nie jakieś yankeskie czy > kanadolskie siki. glupis i nie wiesz co dobre www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/food_and_drink/article3822531.ece Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x glupis i nie wiesz co dobre 13.05.08, 14:41 teraz ten malorolny kmiotek gotow jeszcze uwierzyc ze jego ulubione wino "usmiech tesciowej" jaet najlepszym winem na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: glupis i nie wiesz co dobre 13.05.08, 15:31 najbardzie to mu wino smakuje jak mu bezzembna tesciowa do kieliszka nacharka Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo spedzilem $500 13.05.08, 15:14 jest gdzies firma ktora wysyla takie fajne paczki? Sam byl chetnie zaplacil za taka, mmm macademia, lyskacz, kawusia-konusia, mam wielu znajmych ktorzy tez chetnie takie kupia. Zacznij biznes zaopatrywania polonusow-bez-gustu w paczuszki przed wyjazdem do ojczyzny. Jest na takie uslugi wielki rynek sadzac po tym, ze maja dulary a za grosz mozgu co z nimi zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a ty rogaczu to jaki mozdzek masz? 13.05.08, 15:34 wiem, wiem, barani, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo dziekuje za adres :) 14.05.08, 00:08 choc przyznaje ze tchniesz jakims zaufaniem a tamci sa jacys bezosobowi. Chetnie zamowilbym taka paczke ontarianowi, z podwojnym lyskaczem zeby drania spic raz a dobrze, ale ze to osoba z ludu wiec chamski leb moze wiele wytrzymac wiec pewnie by mnie zrujnowal finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: dziekuje za adres :) 14.05.08, 10:09 ontarian jest swoj chlop. wierz mi. to forum jednak prowokuje. prowokuje nie tylko glupota ale i chamstwem, ordynarnoscia i prostactwem. to sie udziela. onatrian, jak zreszta wielu, uwaza ze na chamstwo trzeba odpowiadac chamstwem. stad ten obrazek. przyznaje ze nieraz i mnie ponosi Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: dziekuje za adres :) 14.05.08, 10:11 jphawajski napisał: na chamstwo trzeba odpowiadac chamstwem. ----------- i godnościom osobistom. Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo Re: dziekuje za adres :) 17.05.08, 04:07 pocaluj hawajskiego w dupe w podziekowaniu za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
japo1 Hawajczyka znow niosa marzenia... 17.05.08, 22:58 5 litrow scotcha w bagazu....ktorym. , podrecznym czy check in ? Heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 5l whisky 17.05.08, 23:40 ciekaw jestem jaki szanujacy sie producent whisky sprzedaje swoj produkt w 5 litrowym opakowaniu... cos mi to smierdzi kartonikiem z tanim winkiem. Odpowiedz Link Zgłoś