Gość: Irek IP: *.browardlibrary.org 09.07.01, 20:21 Szukam kontaktow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Czy sa Polacy w Ft Lauderdale IP: *.proxy.aol.com 12.07.01, 02:51 Czesc, jestem z Krakowa i mieszkam w Ft. Lauderdale od ponad roku. Jesli chcesz wiedziec sie wiecej podaj swoj adres. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Czy sa Polacy w Ft Lauderdale IP: *.browardlibrary.org 12.07.01, 16:11 Moj adres: irek6@hotmil.com Pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuLu Re: Czy sa Polacy w Ft Lauderdale IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 19:34 Nie wiem czy jeszcze szukasz Poloni w FtLauderdale; jezeli tak to wiem, ze jest kosciol na A1A (North Ocean Blvd) na granicy Pompano Beach,ktory zostal zakupiony przez Polonie. Ponadto, Na Atlantic Blvd w Pompano Beach, po prawej stronie zaraz za mostem zwodzonym, jest Polski sklep, gdzie mozesz kupic duzo polskich gazet, zurnali, jak rowniez wypozyczyc Polskie filmy. Nad wystawa jest wymalowana duza polska flaga z bialym orlem. Wlascicielka, Pani Zosia, zna wszystko i wszystkich....... Odpowiedz Link Zgłoś