Dodaj do ulubionych

Juz sie zaczyna...

28.10.08, 10:26
W dzisiejszych mediach wyczytalem, ze w Tennessie zlapano dwoch Neonazi,
ktorzy planowali zamach na Baraka.

Widze, ze demokratyczna walka wyborcza w pelni.
Obserwuj wątek
    • nazi_pig Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 13:15
      tworczosc mediow nie zna granic. Pismaki sa coraz glupsze i coraz wiecej ich.
      • fan.club Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 15:55
        Neomalarz jest jeszcze gorszy od pismaków. Obojętne co ci wypisują,
        on i tak zawsze wyczyta to samo.
        • japo.x Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 16:05
          hehe funny crap
          doszedles wreszcie do tego co to jest Wall-Mart ?
          wallnij sie, czyli pyerdolnij w durny cumbal ty cieciu

buahahahahahahahahahahahahah
          • nad_oceanem Wall-Mart... 29.10.08, 02:38
            "japo.x napisał:

> hehe funny crap
            > doszedles wreszcie do tego co to jest Wall-Mart ?
            > wallnij sie, czyli pyerdolnij w durny cumbal ty cieciu
            >
            > buahahahahahahahahahahahahah"

Hehehe, no i takie z was hamerykany, codziennie w W-marcie na wyprzedazach a nazwy jak nie znali tak nie znaja.
            • japo.x Re: Wall-Mart... 29.10.08, 12:50
              nad_oceanem napisał:
              Hehehe, no i takie z was hamerykany, codziennie w W-marcie na
              wyprzedazach a nazwy jak nie znali tak nie znaja.

BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
              wiesniaku nad_gnojowka
              no i taki z ciebie obornikowy YNTELYGENT ze nie domysliles sie ze
              pisownia Wall-Mart jest originalna pisownia "funny crapa" ktory
              mieszka w kRaju !

byles kmiotem, jestes Kmiotem i KMIOTEM bedziesz do konca swojego
              przegranego zycia

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

• fan.club Tu masz głupi hooyu... 29.10.08, 13:01
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=85801036&a=85825865
                • japo.x Re: Tu masz głupi hooyu... 29.10.08, 13:15
                  hehehe funny cap
                  wiesz dobrze ze watek o ktorym mowie , w ktorym obilem ci durnego
                  ryja zostal sksowany bezpowrotnie przez cenzure

BUahahahahahahahahahahahahaha
                  • fan.club Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 13:23
                    Ale mogę cię uspokoić: poprawnej pisowni nie znałem i nadal nie
                    znam. Nie bywam - więc nie znam. Od ciebie też się jej nie dowiem,
                    bo sam jej nie nasz.
                    Ja ciebie też pozdrawiam.
                    • japo.x Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 13:35
                      hehehe funny crap
                      idac dalej twoja logika ja tez nie znam bo ja tez nie bywam

buahahahahahahahahahaha

ps. w Ameryce byles?
                      jezeli nie to nie wypowiadaj sie na jej temat
                      • donk heheheh Przytulnie tu. heh 29.10.08, 13:41
                        Gupek fanklub siem zaplontal.
                        Bo gupek jakis. heheheheheheheheheh
                        • ontarian ale w chlewiku masz przytulniej 29.10.08, 13:52
                          tam sie do maciory przytulic mozesz, hehe
                          • donk Jak nazywa siem piecyk w strotufce? 29.10.08, 14:18
                            Koza a moze nazwales macioora?
                            heheheheheheheheheheheh
                    • 1anetta1 Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:04
                      artur, oczywiscie miales racje ze slowo 'wall' pisze sie przez dwa 'L'. Jak
                      wiadomo nazwa tej sieci pochodzi od faceta o nazwisku 'Walton', na wiki jest
                      cala bajka o ich sklepie, komentarz o tej ckliwej historyjce pozostawiam kazdemu
                      z osobna. Do tej pory juz pewnie znalazles ze sklep nazywa sie www.walmart.com
                      Ale nie koniec z tym Walmartem. Maja rowniez siec sklepow 'Sams' ale z tego nie
                      wynika ze nazwa sklepu na necie to www.sams.com gdyz nazwa sklepu na necie to
                      www.samscub.com

Moj komentarz o tej sieci sklepow: sa rozne, sa male i straszne, z makabryczna
                      tluszcza w srodku ale sa i wielki i piekne z normalnymi ludzmi. Te wielkie
                      nazywaja sie 'walmart super center' i sa otwarte 24 godziny na dobe. W tych
                      sklepach sa sprzedawane normalne artykuly ale tez jest i cala oraz pelna sekcja
                      warzywno-owocowo-lodowkowo, piekarniowo-rybno-miesna. Jakosc jest generalnie
                      bardzo dobra w tych super centrach. Jasne ze sa pudelka ale tez sa i flaczki
                      (juz obgotowane, mniam smile Jest w nich SUPE czysto, sa olbrzymie, i mozna kupic
                      w nich wszystko w bardzo dobrej jakosci na potrzeby normalnego (ok,
                      przecietnego, oszczednego, masowego, you name it, ok) klienta. Nie ma problemow
                      ze zwrotem w razie kraksy. Jak so rozmieszczane? Te male, starsze sa umieszczane
                      w rejonach powiedzmy sobie zroznicowanych. Moze byc nowy i maly przy drogiej
                      dzielnicy ale towary beda w nich takie sobie i ceny wyzsze. A moze byc
                      supercenter otwarty do 10 wieczorem z oczoplasowa selkcja (mniam flaczki smile Ale
                      najlepsze beda w rejonach wiejskich i tam hulaj dusza bez kontusza, nie ma
                      lepszego sklepu w USA money: quality: clealiness: service: selekcja. Nie ma,
                      niech mi tu sie ktos nie sili na polerowane oliwa jablka i ich lokalnej sieci.

Czytam tu posty ludzi ktorzy wyraznie sa niedoinformowani. Nie wiedza jakie jest
                      zycie w USA, krytykuja wszystkich za wszystko.
                      Mysle ze powodem tych wszystkich krytk i gorzej jest frustracja. Kazdy widzi po
                      paru postach ze sa ludzi normalni, madrzejsi od nas i ktorzy sie lepiej
                      zaaklimatyzowali od nas w USA. ALe widac tez po niektorych postach ze z takimi
                      ludzmi to w zadnym wypadku nie chcielibysmy utrzymywac kontaktow. A wiec
                      frustracje biora sie w nas z niemozliwosci spotkania sie, zrobienia wspolnego
                      interesu czy nawet napicia sie przslowiowej wodki (czyt soku z marchewki). KLub
                      polski? To nie wyjdzie bo zaraz pojawi sie jakis manipulujacy element ktory do
                      swoich tylko celwo sprowadzi cala agende blisko dna.
                      Normalni ludzi nie szukaja konfliktow, nienormalni zyja tylko dla konfliktow.
                      Artur, uzylam twego postu jako powodu dla ktorego chcialam napisac ogolna
                      konkluzje nt polonii, glownie forumowej. Pozdrawiam, Aneta.

PS sama przez cale lata uwazalam ze walmarty sa symbole tego i owego...Tak moze
                      bylo ale to sie zmienilo w ostatnich latach z uwagi na zwiekszenie i zubozenie
                      spoleczenstwa. Glowna negatywna opinia pochodzi od drownych wszarzy-sklepikarzy
                      (moga byc i wieksi ale ciagle wszarze) ktorzy twierdza ze oni utrzymuja lokalne
                      rynki. Guzik prawda, to wlasnie walmart utrzymuje lokalne rynki broniac ich
                      przed ta zdrowa konkurencja ze strony bailout a$holes. Gdize wejdzie walmart tam
                      od razu czysi sie staroswiecki krajobraz drobych sklepikarzy syfiarzy, nawet z
                      duzymi sklepami. W walmarcie kupisz duza swieza pizze za $6 a te sama u jakiejs
                      kreatury na rogu, z brudnymi lapami i trepami, z toaleta ze lepiej nie pytac za
                      $11 i w gore.

PS2 facet o nazwie japo insynuuje ze zna dwie anety i obie sa o duzej objetosci.
                      I to ma niby dowodzic ze facet ma wizje ze ja tez pasuje do tego wizerunku. Moze
                      i pasuje, drogi japo. Moj komentarz o tobie: jestes inteligentny ale uzywasz
                      swoja inteligencje w nieprawidlowy sposob. Masz wiele agresji choc potrafisz sie
                      doskonale maskowac (jak kazdy wodnik). Masz regularne schorzenia mezczyzny w
                      wieku po 50-ce, zanik miesni (10% co 5 lat), nie pijesz wystarczajacej ilosci
                      wody, stad trudnosci z nr2. Masz zanik wapnia w organizmie oraz powinienes
                      zmienic diete. Napisz ze nie mam racji i napisz jakiej porady potrzebujesz,
                      chetnie ci pomoge, w pewnych granicach.
                      • ontarian Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:15
                        1anetta1 napisała:

> i napisz jakiej porady potrzebujesz, chetnie ci pomoge,
                        psychiatrycznej, ale to mu i tak nie pomoze
                        • 1anetta1 Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:24
                          i po co cos takiego wypisujesz? Przeciez kazdy widzi ze twoj sposob forumowania
                          jest mocno falliczny, czyli get in and push. Mimo to pozdrawiam, Aneta smile
                          • ontarian Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 15:27
                            1anetta1 napisała:

> i po co cos takiego wypisujesz?
                            jak to po co? moze w koncu kiedys dotrze
                            do tego pustaka, ze normalny to on nie jest

> czyli get in and push.
                            a moze get the dick in and push? hehe
                      • fan.club Malarz na pewno się.... 29.10.08, 15:51
                        ucieszy z twojego wykładu.
                        Co innego jeden taki forumowy "wykładowca". Ten się pewnie nie
                        ucieszy, bo robisz mu konkurencję.
                  • fan.club Tylko takie .... 29.10.08, 15:16
                    głupie hooye jak japo jadą do USA by odwiedzać jakieś badziewskie
                    marty.
                    • japo.x Re: Tylko takie .... 29.10.08, 16:36
                      hehehehehe funny crap
                      a mundre (inacyj) chooye jak funny crap olewaja "jakieś badziewskie
                      marty."
                      finasowe krezusy wydaja swoje pieniadze tylko w markowych sklepach
                      o najwyzszej reputacji:
                      - Biedronka
                      - Zabka
                      - Tesco
                      - Lidl
                      no i najnowszy Aldii

jestes naprawde funny
                      Buahahahahahahahahahahahahaha

• donk Re: Tylko takie .... 29.10.08, 17:34
                        heheheheheh
                      • fan.club Widzę, że się znasz! 29.10.08, 17:54
                        • donk Ja bym siem tak nie denerwowal. heheheh 29.10.08, 18:09
                          Na chooy masz siem denerwowac. Mowiom ze siem tylko od tego mleko robi kwasnie,
                          tak siem przydarzylo kozie ortaliona. heheheheheheh
                        • japo.x Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:12
                          hehehehehe funny crap
                          pewnie ze sie znam
                          w przeciwienstwie do ciebie po drugiej stronie oceanu bywam
                          regularnie i czesto

buahahahahahahahahahahahahaha
                          • donk Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:15
                            Masz na mysli w stodole u rodziny w Polsce. heheheheheheheh
                            • ontarian Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:21
                              donk napisała:

> Masz na mysli w stodole u rodziny w Polsce. heheheheheheheh
                              nie, ma na mysli w chlewiku
                              dupe bonkowi lezoncemu przy maciorze skopac
                              • donk Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:24
                                Ty tez lubisz f kraju potrzepac skorkom. heheheheheheh
                                • ontarian Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:37
                                  wole patrzec jak ty to robisz
                            • japo.x Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:45
                              hehehe cieciu
                              jakbys przy tym byl
                              i niewazne czy stodola czy chlewik
                              niewazne czy z donkiem czy nie, ALE BYWAM !
                              w przeciwienstwie do ciebie

buahahahaahahahahaha
        • artur666 Juz sie zaczelo... 28.10.08, 16:49
          ...dlawienie przez kompleksy u fancluba.

bu! ...ty poyebie! HAHAHA
          • fan.club ti tak lepiej niż... 29.10.08, 18:39
            Twoje "kąpleksy"...
            • artur666 Mam kompleks. 29.10.08, 18:59
              Istotnie w ubieglym tygodniu w Atenach bylo cieplej.
              • fan.club Re: Mam kompleks. 29.10.08, 20:14
                To po prostu szatnia się zagrzała od pary walącej z piłkarskich
                butów.
    • bogo2 i juz sie konczy w ciemni....n/t! 28.10.08, 16:06
      artur666 napisał:
      (...)
      >
      > Widze, ze demokratyczna walka wyborcza w pelni.
    • spalowany Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 16:58
      ta,troche pokrecili,jak zwykle,jeden nazi gotowal supe z czarnego buraka a ze
      byla za slona to dostal po japie ot i cala historia
      • artur666 Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 17:23
        magazine.web.de/de/themen/us-wahl/aktuell/6883618-Sorge-um-Obamas-Sicherheit-waechst,articleset=5248810,cc=000008244500068836181YQC0q.html
        • fan.club Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 18:18
          tinyurl.com/6fsduy
    • japo.x Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 18:03
      heheheheheheehe
      ale nieprawdopodobna bzdura, tyle ze w bardzo dobrym dla Obamy
      momencie
      dwoch gosci ma zamiar:
      - obrabowac sklep z bronia
      - zastrzelic 102 czarnych uczni (14 obciac jeszcze glowy)
      - zastrzelic Obame

wyjatkowo ambitne plany
      jezeli przynajmniej polowa z tego okazalaby sie prawda klienci
      powinni reszte zycia spedzic w zakladzie zamknietym, bo mysleli ze
      cos takiego uda sie im zrealizowac
      ale dzieki takiej wiadomosci dodatkowy % gniewnych czasnych pojdzie
      glosowac na Osame

no ale tak sie wygrywa demokratyczne wybory w USA
    • ormo-prl widzem ze postof o dularze niet 29.10.08, 19:31
      ehhe a on bedzie spadac a korekta nie bedzie taka duza jak kto mysla
      co nie ktorzy ,hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się