artur666 28.10.08, 10:26 W dzisiejszych mediach wyczytalem, ze w Tennessie zlapano dwoch Neonazi, ktorzy planowali zamach na Baraka. Widze, ze demokratyczna walka wyborcza w pelni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazi_pig Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 13:15 tworczosc mediow nie zna granic. Pismaki sa coraz glupsze i coraz wiecej ich. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 15:55 Neomalarz jest jeszcze gorszy od pismaków. Obojętne co ci wypisują, on i tak zawsze wyczyta to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 16:05 hehe funny crap doszedles wreszcie do tego co to jest Wall-Mart ? wallnij sie, czyli pyerdolnij w durny cumbal ty cieciu buahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Wall-Mart... 29.10.08, 02:38 "japo.x napisał: > hehe funny crap > doszedles wreszcie do tego co to jest Wall-Mart ? > wallnij sie, czyli pyerdolnij w durny cumbal ty cieciu > > buahahahahahahahahahahahahah" Hehehe, no i takie z was hamerykany, codziennie w W-marcie na wyprzedazach a nazwy jak nie znali tak nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Wall-Mart... 29.10.08, 12:50 nad_oceanem napisał: Hehehe, no i takie z was hamerykany, codziennie w W-marcie na wyprzedazach a nazwy jak nie znali tak nie znaja. BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA wiesniaku nad_gnojowka no i taki z ciebie obornikowy YNTELYGENT ze nie domysliles sie ze pisownia Wall-Mart jest originalna pisownia "funny crapa" ktory mieszka w kRaju ! byles kmiotem, jestes Kmiotem i KMIOTEM bedziesz do konca swojego przegranego zycia BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Tu masz głupi hooyu... 29.10.08, 13:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=85801036&a=85825865 Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Tu masz głupi hooyu... 29.10.08, 13:15 hehehe funny cap wiesz dobrze ze watek o ktorym mowie , w ktorym obilem ci durnego ryja zostal sksowany bezpowrotnie przez cenzure BUahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 13:23 Ale mogę cię uspokoić: poprawnej pisowni nie znałem i nadal nie znam. Nie bywam - więc nie znam. Od ciebie też się jej nie dowiem, bo sam jej nie nasz. Ja ciebie też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 13:35 hehehe funny crap idac dalej twoja logika ja tez nie znam bo ja tez nie bywam buahahahahahahahahahaha ps. w Ameryce byles? jezeli nie to nie wypowiadaj sie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheheh Przytulnie tu. heh 29.10.08, 13:41 Gupek fanklub siem zaplontal. Bo gupek jakis. heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ale w chlewiku masz przytulniej 29.10.08, 13:52 tam sie do maciory przytulic mozesz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Jak nazywa siem piecyk w strotufce? 29.10.08, 14:18 Koza a moze nazwales macioora? heheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
1anetta1 Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:04 artur, oczywiscie miales racje ze slowo 'wall' pisze sie przez dwa 'L'. Jak wiadomo nazwa tej sieci pochodzi od faceta o nazwisku 'Walton', na wiki jest cala bajka o ich sklepie, komentarz o tej ckliwej historyjce pozostawiam kazdemu z osobna. Do tej pory juz pewnie znalazles ze sklep nazywa sie www.walmart.com Ale nie koniec z tym Walmartem. Maja rowniez siec sklepow 'Sams' ale z tego nie wynika ze nazwa sklepu na necie to www.sams.com gdyz nazwa sklepu na necie to www.samscub.com Moj komentarz o tej sieci sklepow: sa rozne, sa male i straszne, z makabryczna tluszcza w srodku ale sa i wielki i piekne z normalnymi ludzmi. Te wielkie nazywaja sie 'walmart super center' i sa otwarte 24 godziny na dobe. W tych sklepach sa sprzedawane normalne artykuly ale tez jest i cala oraz pelna sekcja warzywno-owocowo-lodowkowo, piekarniowo-rybno-miesna. Jakosc jest generalnie bardzo dobra w tych super centrach. Jasne ze sa pudelka ale tez sa i flaczki (juz obgotowane, mniam Jest w nich SUPE czysto, sa olbrzymie, i mozna kupic w nich wszystko w bardzo dobrej jakosci na potrzeby normalnego (ok, przecietnego, oszczednego, masowego, you name it, ok) klienta. Nie ma problemow ze zwrotem w razie kraksy. Jak so rozmieszczane? Te male, starsze sa umieszczane w rejonach powiedzmy sobie zroznicowanych. Moze byc nowy i maly przy drogiej dzielnicy ale towary beda w nich takie sobie i ceny wyzsze. A moze byc supercenter otwarty do 10 wieczorem z oczoplasowa selkcja (mniam flaczki Ale najlepsze beda w rejonach wiejskich i tam hulaj dusza bez kontusza, nie ma lepszego sklepu w USA money: quality: clealiness: service: selekcja. Nie ma, niech mi tu sie ktos nie sili na polerowane oliwa jablka i ich lokalnej sieci. Czytam tu posty ludzi ktorzy wyraznie sa niedoinformowani. Nie wiedza jakie jest zycie w USA, krytykuja wszystkich za wszystko. Mysle ze powodem tych wszystkich krytk i gorzej jest frustracja. Kazdy widzi po paru postach ze sa ludzi normalni, madrzejsi od nas i ktorzy sie lepiej zaaklimatyzowali od nas w USA. ALe widac tez po niektorych postach ze z takimi ludzmi to w zadnym wypadku nie chcielibysmy utrzymywac kontaktow. A wiec frustracje biora sie w nas z niemozliwosci spotkania sie, zrobienia wspolnego interesu czy nawet napicia sie przslowiowej wodki (czyt soku z marchewki). KLub polski? To nie wyjdzie bo zaraz pojawi sie jakis manipulujacy element ktory do swoich tylko celwo sprowadzi cala agende blisko dna. Normalni ludzi nie szukaja konfliktow, nienormalni zyja tylko dla konfliktow. Artur, uzylam twego postu jako powodu dla ktorego chcialam napisac ogolna konkluzje nt polonii, glownie forumowej. Pozdrawiam, Aneta. PS sama przez cale lata uwazalam ze walmarty sa symbole tego i owego...Tak moze bylo ale to sie zmienilo w ostatnich latach z uwagi na zwiekszenie i zubozenie spoleczenstwa. Glowna negatywna opinia pochodzi od drownych wszarzy-sklepikarzy (moga byc i wieksi ale ciagle wszarze) ktorzy twierdza ze oni utrzymuja lokalne rynki. Guzik prawda, to wlasnie walmart utrzymuje lokalne rynki broniac ich przed ta zdrowa konkurencja ze strony bailout a$holes. Gdize wejdzie walmart tam od razu czysi sie staroswiecki krajobraz drobych sklepikarzy syfiarzy, nawet z duzymi sklepami. W walmarcie kupisz duza swieza pizze za $6 a te sama u jakiejs kreatury na rogu, z brudnymi lapami i trepami, z toaleta ze lepiej nie pytac za $11 i w gore. PS2 facet o nazwie japo insynuuje ze zna dwie anety i obie sa o duzej objetosci. I to ma niby dowodzic ze facet ma wizje ze ja tez pasuje do tego wizerunku. Moze i pasuje, drogi japo. Moj komentarz o tobie: jestes inteligentny ale uzywasz swoja inteligencje w nieprawidlowy sposob. Masz wiele agresji choc potrafisz sie doskonale maskowac (jak kazdy wodnik). Masz regularne schorzenia mezczyzny w wieku po 50-ce, zanik miesni (10% co 5 lat), nie pijesz wystarczajacej ilosci wody, stad trudnosci z nr2. Masz zanik wapnia w organizmie oraz powinienes zmienic diete. Napisz ze nie mam racji i napisz jakiej porady potrzebujesz, chetnie ci pomoge, w pewnych granicach. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:15 1anetta1 napisała: > i napisz jakiej porady potrzebujesz, chetnie ci pomoge, psychiatrycznej, ale to mu i tak nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
1anetta1 Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 14:24 i po co cos takiego wypisujesz? Przeciez kazdy widzi ze twoj sposob forumowania jest mocno falliczny, czyli get in and push. Mimo to pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Nie, nie wiem. nie mam takich problemów. 29.10.08, 15:27 1anetta1 napisała: > i po co cos takiego wypisujesz? jak to po co? moze w koncu kiedys dotrze do tego pustaka, ze normalny to on nie jest > czyli get in and push. a moze get the dick in and push? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Malarz na pewno się.... 29.10.08, 15:51 ucieszy z twojego wykładu. Co innego jeden taki forumowy "wykładowca". Ten się pewnie nie ucieszy, bo robisz mu konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Tylko takie .... 29.10.08, 15:16 głupie hooye jak japo jadą do USA by odwiedzać jakieś badziewskie marty. Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Tylko takie .... 29.10.08, 16:36 hehehehehe funny crap a mundre (inacyj) chooye jak funny crap olewaja "jakieś badziewskie marty." finasowe krezusy wydaja swoje pieniadze tylko w markowych sklepach o najwyzszej reputacji: - Biedronka - Zabka - Tesco - Lidl no i najnowszy Aldii jestes naprawde funny Buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ja bym siem tak nie denerwowal. heheheh 29.10.08, 18:09 Na chooy masz siem denerwowac. Mowiom ze siem tylko od tego mleko robi kwasnie, tak siem przydarzylo kozie ortaliona. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:12 hehehehehe funny crap pewnie ze sie znam w przeciwienstwie do ciebie po drugiej stronie oceanu bywam regularnie i czesto buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:15 Masz na mysli w stodole u rodziny w Polsce. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:21 donk napisała: > Masz na mysli w stodole u rodziny w Polsce. heheheheheheheh nie, ma na mysli w chlewiku dupe bonkowi lezoncemu przy maciorze skopac Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:24 Ty tez lubisz f kraju potrzepac skorkom. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Widzę, że się znasz! 29.10.08, 18:45 hehehe cieciu jakbys przy tym byl i niewazne czy stodola czy chlewik niewazne czy z donkiem czy nie, ALE BYWAM ! w przeciwienstwie do ciebie buahahahaahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Juz sie zaczelo... 28.10.08, 16:49 ...dlawienie przez kompleksy u fancluba. bu! ...ty poyebie! HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Mam kompleks. 29.10.08, 18:59 Istotnie w ubieglym tygodniu w Atenach bylo cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Re: Mam kompleks. 29.10.08, 20:14 To po prostu szatnia się zagrzała od pary walącej z piłkarskich butów. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 i juz sie konczy w ciemni....n/t! 28.10.08, 16:06 artur666 napisał: (...) > > Widze, ze demokratyczna walka wyborcza w pelni. Odpowiedz Link Zgłoś
spalowany Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 16:58 ta,troche pokrecili,jak zwykle,jeden nazi gotowal supe z czarnego buraka a ze byla za slona to dostal po japie ot i cala historia Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 17:23 magazine.web.de/de/themen/us-wahl/aktuell/6883618-Sorge-um-Obamas-Sicherheit-waechst,articleset=5248810,cc=000008244500068836181YQC0q.html Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: Juz sie zaczyna... 28.10.08, 18:03 heheheheheheehe ale nieprawdopodobna bzdura, tyle ze w bardzo dobrym dla Obamy momencie dwoch gosci ma zamiar: - obrabowac sklep z bronia - zastrzelic 102 czarnych uczni (14 obciac jeszcze glowy) - zastrzelic Obame wyjatkowo ambitne plany jezeli przynajmniej polowa z tego okazalaby sie prawda klienci powinni reszte zycia spedzic w zakladzie zamknietym, bo mysleli ze cos takiego uda sie im zrealizowac ale dzieki takiej wiadomosci dodatkowy % gniewnych czasnych pojdzie glosowac na Osame no ale tak sie wygrywa demokratyczne wybory w USA Odpowiedz Link Zgłoś
ormo-prl widzem ze postof o dularze niet 29.10.08, 19:31 ehhe a on bedzie spadac a korekta nie bedzie taka duza jak kto mysla co nie ktorzy ,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś