Gość: HJ IP: *.physik.uni-ulm.de 04.08.01, 23:11 Facet nadaje z 213.98.114.* Na pewno z odbicia. Facet zajmuje sie skad kto nadaje i musi zniknac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wisla Re: 25000$ kto sprzatnie faceta IP: *.proxy.aol.com 04.08.01, 23:19 Gos´c´ portalu: HJ napisa?(a): > Facet nadaje z 213.98.114.* > Na pewno z odbicia. > Facet zajmuje sie skad kto nadaje i musi zniknac. Moja porada ; Trzebaby si zwrocic do PW oni maja arsenal glizd i wirusow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: 25000$ kto sprzatnie faceta IP: 213.98.114.* 05.08.01, 00:31 Gość portalu: wisla napisał(a): > Gos´c´ portalu: HJ napisa?(a): > > > Facet nadaje z 213.98.114.* > > Na pewno z odbicia. > > Facet zajmuje sie skad kto nadaje i musi zniknac. > > Moja porada ; Trzebaby si zwrocic do PW oni maja arsenal glizd i wirusow . Milo mi ,to kupa forsy jak za mnie.Nareszcie ktos mnie docenil.Ale czys ty kiedykolwiek mial lub bedziesz miec takie pieniadze-watpie i bede zyl dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: 25000$ kto sprzatnie faceta IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 06:10 Gos´c´ portalu: facet napisa?(a): > Gos´c´ portalu: wisla napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: HJ napisa?(a): > > > > > Facet nadaje z 213.98.114.* > > > Na pewno z odbicia. > > > Facet zajmuje sie skad kto nadaje i musi zniknac. > > > > Moja porada ; Trzebaby si zwrocic do PW oni maja arsenal glizd i wirusow . > > Milo mi ,to kupa forsy jak za mnie.Nareszcie ktos mnie docenil.Ale czys ty > kiedykolwiek mial lub bedziesz miec takie pieniadze-watpie i bede zyl dlugo. Ty jestes warty 0 bez wirusow i glizd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: 25000$ kto sprzatnie faceta IP: *.s2083.apx2.sbo.ma.dialup.rcn.com 05.08.01, 03:57 Ten koles tez mnie wkurzyl. Moze ginac nie musi, ale powinien sie nauczyc manier, bo ludzi od durniow i gasek wyzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: 25000$ kto sprzatnie faceta IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 06:15 Gos´c´ portalu: Misia napisa?(a): > Ten koles tez mnie wkurzyl. Moze ginac nie musi, ale powinien sie nauczyc > manier, bo ludzi od durniow i gasek wyzywa. Nasz arsenal glizd i wirusow moze byc uzyta tylko na rozkaz NACZELNEGO WADZA . nie dozwolone jest dla nas uzywanie tej broni do prywatnych rozrachunkow . Zoldak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poco poco IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.01, 14:18 Az tak was wkurzylo to male piskliwe zero? Przeciez to czesc flory bakteryjnej tego forum. Zwazcie ze bakterie tez bywaja pozyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: poco IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 20:41 Gos´c´ portalu: poco napisa?(a): > Az tak was wkurzylo to male piskliwe zero? > Przeciez to czesc flory bakteryjnej tego forum. > Zwazcie ze bakterie tez bywaja pozyteczne. "0" oznacza " zero" ,czli "nic" tu nie ma consynstencji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt Zbik to latwe IP: 134.65.105.* 06.08.01, 19:55 wyslijcie kogos na zwiady,... moze 4 pancernych? albo Klossa ... oni to zrobia za pol dniowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Zapraszam do zabawy IP: 213.98.114.* 07.08.01, 14:49 Panowie :proxy,dip.dialin,Pozwolicie,ze skorzystam z tego samego prawa co Wy i od czasu do czasu zagram wam na nerwach. Kazdy ma prawo do zabawy.Jak wam sie to nie podoba to trudno.Na te pieniadze musze zapracowac! Odpowiedz Link Zgłoś