ratpole 10.12.08, 02:16 Tak mi przykro. Chcialas dobrze, a wyszlo jak zwykle. Zycie spolecznika w polonijnym ghetto jest gehenna hehe Ale poki co nie zakladaj jeszcze innych forow. Poczekaj na layoff hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Sciurku 10.12.08, 04:50 ratpole napisał: > Tak mi przykro. ...nie jest tobie przykro :o) >Chcialas dobrze, a wyszlo jak zwykle. Nie wiesz, czego chcialam, he he he. A jak wyjdzie pogadamy za rok. > Zycie spolecznika w polonijnym ghetto jest gehenna hehe O, znasz spolecznikow w polonijnych gettach? Opowiedz, to moze byc ciekawe. > Ale poki co nie zakladaj jeszcze innych forow. Jedno zupelnie mi wystarczy. > Poczekaj na layoff hehe WTF? Tez Ciebie lubie i przejmuje sie Twoim losem :o) Luiza-w-Ogrodzie Forum AUSTRALIA Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Sciurku 10.12.08, 05:32 luiza-w-ogrodzie napisała: > Nie wiesz, czego chcialam, he he he. A jak wyjdzie pogadamy za rok. Ajaj, zazdrosna blogerka "Pisalam o "kryptoreklamie", bo poza tym forum jedyne wpisy nicka Spocit na forach GW (raptem kilkanascie w ciagu 3 lat) to linki do bloga." Ale masz racje, od tylu lat tyrasz na swoj image Jedynej Prawdziwej Australijki Polonijnej a tu przychodzi jakis obszczyszczurek i chce Ci biznes podsowiecic hehe Gon ciecia cymbalem! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Sciurku 10.12.08, 05:59 "tyrac", "image" "biznes", "gonic ciecia"? Co to za slownictwo? Wyluzuj sie, to jest _tylko_ forum GW, glownie miejsce rozrywki ludu pracujacego miast i wsi gdy sie nudza przy klawiaturach. Jak sie chcesz z kims naparzac, to poczekaj az sie Lesiu obudzi, gud lak. Po odejsciu Kan oczywiscie ze jestem na FP Jedyna Prawdziwa Australijka Polonijna chyba nawet Ty Sciurku nie zaprzeczysz? Pozdrawiam Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Sciurku 10.12.08, 06:10 luiza-w-ogrodzie napisała: > "tyrac", "image" "biznes", "gonic ciecia"? Co to za slownictwo? > Wyluzuj sie, to jest _tylko_ forum GW, glownie miejsce rozrywki ludu > pracujacego miast i wsi gdy sie nudza przy klawiaturach. Jak sie > chcesz z kims naparzac, to poczekaj az sie Lesiu obudzi, gud lak. Naparzanie sie z wariatem nie przejdzie. Zalozy mi Nelsona sciagnie w otchlan swego szalenstwa i podbije mi oczy doswiadczeniem. Co innego bicie bezbronnej kobiety. To jest to co bulwiaste lubiom najbardziej hehe > > Po odejsciu Kan oczywiscie ze jestem na FP Jedyna Prawdziwa Australijka Polonijna nawet Ty Sciurku nie zaprzeczysz? Skadze bym smial. Wszyscy jestesmy z Ciebie dumni. BTW. Juz dawno chcialem Cie prosic abys zapytala Kan czy tak jak jest nie jest lepiej? Mam gut feeling, ze przyczynilem sie do zbawienia choc jednej duszyczki od zostania wampirem internetowym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Krew, pot i lzy 10.12.08, 05:49 "Lucretia McEvil little girl what's your game? Hard luck and trouble bound to be your claim to fame Tail shakin' home breakin' truckin' through town.... Each and every country mother's son hangin' round Drive a young man insane: Evil that's your name" www.youtube.com/watch?v=9is9YLZjcBk Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Deko mlodszy DC Thomas 10.12.08, 05:58 Blood, sweat and tears www.youtube.com/watch?vV5ODj2UPFw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś