Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 18:19 kurwa, huj, pizda, jebol, skurwysyn, pierdola i wszelkiego rodzaju ich pochodne to tak na poczatek jak chcecie dopiszcie wiecej ciotki tez moga pisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac + do VIPa 06.11.03, 18:34 VIP-ie, czy ja sie zaliczam do ciotek? bo tez znam pare wyrazow, ale nie wiem czy moge sie dopisac.... Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac + do VIPa IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 18:38 a to nie ma znaczenia bo napisalem ze ciotki TEZ sie moga dopisac wiec praktycznie kazdy a liste chce skompletowac po to zeby mi zurek nie mogla zarzucic ze niecenzuralnych slow uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac + do VIPa 06.11.03, 22:41 no to siem dopiszem safandula grzmociak pierdypieta durnoslomiak Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Jutka - zadecyduj sama :))) 06.11.03, 18:40 jezeli jestes stara, gruba, brzydka, cycki Ci zwisaja, przynudzasz na forach, jestes Bisiakiem, piszesz w kurniku, o niczym bardziej nie marzysz niz noc z VIPem albo co najmniej jego zdjecie do poduszki to tak, jestes ciotka i mozesz sie dopisac. A tutaj moj wklad do listy: kwiatuszek chmurka drzewko mundrosc Xurek-ciotka ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Jutka - zadecyduj sama :))) 06.11.03, 22:42 xurek napisała: > jezeli jestes stara, gruba, brzydka, cycki Ci zwisaja, przynudzasz na forach, > jestes Bisiakiem, piszesz w kurniku, o niczym bardziej nie marzysz niz noc z > VIPem albo co najmniej jego zdjecie do poduszki to tak, jestes ciotka i mozesz > sie dopisac. ********** eeeeeeeee jak sie przyznam do powyzszego, to siem porozczarowujom fantasy life is an extremely important part of non-fantasy life... ;PPPPP hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no i widzisz Xurku... IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 19:04 nie ocenzurowali jeszcze a wiec wszystko jest jak nalezy i prosze mi tu wiecej nie zarzucac ze JA cos niecenzuralnego pisze Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Chodzi o to 06.11.03, 19:10 ze nie mozna tych wyrazow uzywac PRZECIWKO komus. Np. zamiast pisac "siedzi vipek na zerdzi" mozna napisac "siedzi knypek na zerdzi". Chyba o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Chodzi o to IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 19:15 a to jak mam powiedziec zeby ktos sie poszedl jebac? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Chodzi o to 06.11.03, 19:20 "czy szanowny kolega moglby zwolnic na zakretach troszczke?" - i od razu wszyscy wymiekaja, gwarantuje. Jak to uslysza od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Chodzi o to IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 19:24 no widzisz, sama nie wiesz i nie chodzi o to zeby ktos wymiekal tylko o to zeby sie szedl jebac widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Xurek-Wrozka-Kassandra 06.11.03, 20:21 Ci przepowiada, ze ten watek nie pozyje tu zbyt dlugo. Ty jakis taki rycerz zakuty jestes, co mu to wiedza do paly nijak nie chce i juz, choc Lalka tak bardzo sie stara. Eh, VIP, tak sie dobrze zapowiadales a teraz takie rozczarowanie )))) Xurek_w_drodze_na_impreze pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Kochani, kochani jak bardzo prosze ... 06.11.03, 19:29 Kochani, kochani jak bardzo prosze o nie uzywanie takich brzydkich slow jak "prosze", "przepraszam" czy "dziekuje" gdyz forum to czytaja mlode dziewczeta a takze ploche dziewice nie znajace tego typu zwrotow. Bog zaplac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Kochani, kochani jak bardzo prosze ... IP: *.mt.sfl.net 06.11.03, 19:33 nie wpisuj mi tu slow ktorych nie mozna uzywac tylko te ktore mozna bo jak bedziesz takie niecenzuralne rzeczy pisac to mi zara watek wytna Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Re: Kochani, kochani jak bardzo prosze ... 06.11.03, 23:53 K0rwa, dobra Mieciu nie plerd0l. Teraz nie wytna ! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 06.11.03, 22:43 Wydaje mi sie ze mozna uzywac slowa takie jak lansowac, paszport, back..cker, chuj i chujoza, kuciapka, vip oraz bruksela. Pozdrawiam poranni - 7 godzin do weekendu Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 06.11.03, 22:55 Ty masz chyba calkiem chujowa prace skoro tak ciagle liczysz godziny do weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 07.11.03, 00:04 ertes napisał: > Ty masz chyba calkiem chujowa prace skoro tak ciagle liczysz godziny do weekendu. Powiedzialabym raczej, ze mam kuciapiasta robote, bo pracuje prawie z samymi babami (jeden Wloch-maminsynek i jedna lesbijka nie licza sie jako faceci). A weekend to czas na wszystkie fajne rzeczy, ktorych nie robie w ciagu tygodnia. Dziwisz sie ze licze godziny? Czyzby Twoje weekendy to tylko monitor i picie do TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac IP: 64.187.48.* 07.11.03, 03:16 no ja tez mam kilka takich popularnych ,jak np; paciulok,ciul,rziciaty (dupowaty),gelyjma(safandula)ciota(cipowaty)leber(do niczego),pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
golosinski Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 07.11.03, 07:16 > .... mam kuciapiasta robote, bo pracuje prawie z samymi > babami (jeden Wloch-maminsynek i jedna lesbijka nie licza sie jako faceci).< Przyjedz do Kalgoorlie. Chlopow niezliczona ilosc; dziewczyn potrzeba .... Bedziesz miala frajde i zarobisz niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 07.11.03, 09:12 golosinski napisał: > Przyjedz do Kalgoorlie. Chlopow niezliczona ilosc; dziewczyn potrzeba .... > Bedziesz miala frajde i zarobisz niezle! Dziekuje, nie skorzystam, ale skoro sie na tym znasz, to moze powinienes dorobic sobie w Kalgoorlie? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSG Kalgoorlie IP: *.fidnet.com 10.11.03, 05:20 ... on tam juz siedzi Bog wie jak dlugo. Ale co zarobi to przepuszcza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no i co Xurku-Wrozko-Kassandro? IP: *.mt.sfl.net 07.11.03, 12:43 cos te twoje przepowiednie to dupy. jak sie bzdur typu wianuszek, kwiatuszek nie wypisuje, tylko tak po naszemu to i nie wytna Odpowiedz Link Zgłoś
xurek no i mi, qrwa, przepowiednia nie wyszla :))) 07.11.03, 15:38 moze teraz wytnom i przepowiednia sie spelni z "poslizgiem" )? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: no i mi, qrwa, przepowiednia nie wyszla :))) IP: *.mt.sfl.net 07.11.03, 15:42 moze i tak ale to tylko brunona wina bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac 07.11.03, 14:55 Jak lalka na pisala :"nie mozna tych wyrazow uzywac PRZECIWKO komus ". Watek nie bedzie usuniety ,bo wspaniale przedstawia autora i jego przewspanialych kolegow .Pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: lista wyrazow ktore mozna uzywac IP: *.mt.sfl.net 07.11.03, 14:58 watek nie zostal usuniety bo takie kutasy jak brunon sie nie wpisywaly ale teraz jak zobacza ze pojebaniec sie wpisal to maga wyciac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSG lista wyrazow ktorych nie mozna ... IP: *.fidnet.com 09.11.03, 22:13 W posumowaniu przepisy dla anglo-jezycznej Polonii: 1. Words like 'jebal to pies', 'kurewskie zycie', 'chuj' and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become. 2. You will not say 'jebac' when someone makes a mistake, or 'pocalujcie mnie w dupe' if you see someone being reprehended, or 'gówno' when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb 'srac' and 'jebac' are utterly inappropriate and unacceptable in our environment. 3. No correspondent under any circumstances will be referred to as 'chujek', 'chuj', 'zajebaniec' or 'debil'. 4. Lack of determination will not be referred to as 'srac' nor will persons who lack initiative be referred to as 'chuj'. 5. Unusual or creative ideas are not to be referred to as 'pierdoly'. 6. Do not say 'idz sie jebac' if somebody is persistent; do not add 'pojeb', if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say 'zjebalismy' to (refer to item 2) nor 'wyjebiemy sie na tym' when a matter becomes excessively complicated. 7. When asking someone to leave you alone, you must not say 'pocaluj mnie w dupe' nor should you ever substitute "May I help you?" with 'Czego kurwa chcesz!?'. 8. ... (wyciete przez cenzure) .... 9. Do not say "idzcie do pizdy z tym chujem" when a proposition is presented to you, nor should you ever answer 'metrowy chuj ci w dupe' when your assistance is required. 10. You should never call forum participants as 'zajebana swinia'' or 'kurewski debil'. 11. The sexual behavior is not to be discussed in terms such as 'pizda jebana', 'kurewskie bydle' or 'chujowy pedal'. 12. Last but not least, after reading this note, please do not say 'mozesz sobie tym podetrzec tylek!" Just keep it clean and dispose of it properly. Thank you. Polonia Management Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: lista wyrazow ktorych nie mozna ... IP: *.mt.sfl.net 10.11.03, 12:49 sprobojmy zatem znalezc jakies zastepcze zwroty Gość portalu: TSG napisał(a): > 1. Words like 'jebal to pies', 'kurewskie zycie', 'chuj' and other such czy jebal to huj i pojebane zycie bedzie lepiej? > 2. You will not say 'jebac' when someone makes a mistake, or 'pocalujcie mnie > w dupe' if you see someone being reprehended, or 'gówno' when a major mistake zamiast jebac - ruchac i zamiast pocalujcie mnie w dupe - pocalujcie mnie w odbyt i.t.d. w koncu musimy czyms zastapic 'zakazane' zwroty Odpowiedz Link Zgłoś