mister1 21.01.02, 15:55 Holandia - hasz w koffieshopie,wolne skrobanki,eutanazja,durne TV programy jak Big Brother i ...co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Holandia - Nederland IP: *.bbtec.net 21.01.02, 17:53 No wlasnie, co jeszcze? Za dokladnie 9 godzin lece do Amsterdamu. (z Tokio) Co polecasz w tym miescie oprocz w/w? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister1 Re: Holandia - Nederland IP: 145.4.198.* 21.01.02, 17:57 nie daj sie w A'damie obrabowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Holandia - Nederland IP: *.bbtec.net 21.01.02, 18:01 Co, gorzej niz na Dworcu Centralnym w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Holandia - Nederland 21.01.02, 18:13 Gość portalu: piotr napisał(a): > Co, gorzej niz na Dworcu Centralnym w Warszawie? Zdecydowanie - zwlaszcza niebezpieczny jest nocny pociag ze Schiphol - grasuja tam marokoanskie bandy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Holandia - Nederland IP: *.extern.kun.nl 21.01.02, 18:38 Ja polecam w Amsterdamie Muzeum Van Gogha i Rijksmuseum Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Holandia - Nederland 21.01.02, 19:03 Gość portalu: Pola napisał(a): > Ja polecam w Amsterdamie Muzeum Van Gogha i Rijksmuseum najpieknijsze muzeum Van Gogha jest Kröller-Müller na Hoge Veluwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Holandia - Nederland 23.01.02, 15:24 malo tu ludzi z NL - bo widze ze na temat np.Szwecji jest niezly respons ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Holandia - Nederland IP: *.extern.kun.nl 23.01.02, 16:38 mister1 napisał(a): > malo tu ludzi z NL - bo widze ze na temat np.Szwecji jest niezly respons ? Tak juz jakos maja te watki o NL i z NL, ze umieraja Ja jakos nie mam pomyslu na ciekawy watek... Groeten Pola Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Holandia - Nederland 23.01.02, 16:40 Gość portalu: Pola napisał(a): > mister1 napisał(a): > > > malo tu ludzi z NL - bo widze ze na temat np.Szwecji > jest niezly respons ? > > Tak juz jakos maja te watki o NL i z NL, ze umieraja > Ja jakos nie mam pomyslu na ciekawy watek... > Groeten > Pola Napisz dlaczego nie ma zaslon w oknach ) to ciekawy zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister1 Re: Holandia - Nederland IP: 145.4.198.* 23.01.02, 17:23 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: Pola napisał(a): > > > mister1 napisał(a): > > > > > malo tu ludzi z NL - bo widze ze na temat np.Szwecji > > jest niezly respons ? > > > > Tak juz jakos maja te watki o NL i z NL, ze umieraja > > Ja jakos nie mam pomyslu na ciekawy watek... > > Groeten > > Pola > > > Napisz dlaczego nie ma zaslon w oknach ) to ciekawy zwyczaj. Nl to morski kraj - nie ma zaslon,by gdy maz w rejsie sasiedzi mieli baczenie na slomiana wdowke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola jot-23 IP: *.extern.kun.nl 23.01.02, 17:42 No widzisz, nawet w tym temacie nie dadza sie wypowiedziec mister1 mnie uprzedzil - a ja mam zaslony, mimo to sama ciagle nie moge sie powstrzymac i zerkam ludziom w te wielkie okna, zwlaszcza wieczorem Brzydko, oj brzydko ) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: jot-23 23.01.02, 18:07 Gość portalu: Pola napisał(a): > No widzisz, nawet w tym temacie nie dadza sie > wypowiedziec mister1 mnie uprzedzil - a ja mam > zaslony, mimo to sama ciagle nie moge sie powstrzymac i > zerkam ludziom w te wielkie okna, zwlaszcza wieczorem > Brzydko, oj brzydko ) > nie przejmuj sie - ja oczywiscie polskim zwyczajem mam tez zaslony (oraz firanki) w oknach> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ike Re: Holandia - Nederland IP: *.dial.tiscali.nl 25.01.02, 00:00 Mam tak duze okna (zamiast trzech scian),ze nie stac mnie na kupienie firanek czy zaslon. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Holandia - Nederland 25.01.02, 15:11 uzyj zamiast firanek "Gazety Wyborczej"... Odpowiedz Link Zgłoś