ratpole 06.02.09, 18:12 bo jestem ciemny jak Murzyn w rogu Co to jest doladowanie komorki? Jakies kody, jakies zdrapki? O co w tym chodzi, bo chyba jestem mocno zacofany hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupa.kazi Re: Maciek, ratuj 06.02.09, 19:12 czego nie wiesz,w ameryce tez mozesz sobie doladowac hehe nie tylko telefon Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Maciek, ratuj 06.02.09, 19:17 "Doładowanie komórki" to potoczne określenie dla uzupełnienia konta jakie jest przypisane do karty SIM telefonu w systemie prepaid (czyli nie w abonamencie). Owo doładowanie może przybierać następujące formy: - przelew bankowy na konto operatora np..: www.doladowania.pl/ - karty zdrapki, która można kupić w kiosku czy markecie, odkryty kod wpisujesz w telefonie i operator doładowuje konto. - za pomocą innego telefonu abonamentowego (nie wszyscy operatorzy to udostępniają, chyba ERA to ma) - w telefonie abonamentowym wybiera się odpowiednia kombinację cyfr zawierająca m.in. numer prepaida, którego chcemy doładować. Na kontynencie amerykańskim nie ma prepaid'ów? Trochę to mnie dziwi, bo w EU są bardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Maciek, ratuj 06.02.09, 20:02 som macius som,za najtanszy telefgon z karta widzialem za $14.99 ale skad szczur moze o tym wiedziec ,on tylko cichaczem biega do pobliskiego liqier story a tam moze sobie gorzale i fajko kupic no i coca cole hehe a synysiowi na pocieszenie paczke chipsow Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.perelski Re: Maciek, ratuj 06.02.09, 20:47 Idz zrob kupe.Niekoniecznie na kazi bo z durnego lba goovno ci wylazi Jan Kochanowski Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Maciek, ratuj 06.02.09, 21:09 te kubus duperelski wez ty se strzel w ten durny cymbal Odpowiedz Link Zgłoś