to-znowu-ja 22.11.03, 23:29 Jak wiadomo jest oznaka prestizu. Jaki macie, albo jaki chcielibyscie miec? Ja planuje zakup Rado (jeden z tanszych modeli). A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inny Re: zegarek IP: *.ny325.east.verizon.net 22.11.03, 23:35 Rado, Movado itp nie sa oznaka prestizu dla tych co sie troche znaja. Patek, Rolex, International to tak. Dumny posiadacz Omegi - De Ville Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen palkownik Re: zegarek IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 23.11.03, 00:22 to ty gliniak jestes tym bolkiem co sie obudzil i nie dostal przepustki na weekend? masz po prostu przejebane , bo my z ppor bardzo nie lubimy kociatstwa co spi i nic nie robi. tylko nie probuj pomyslec ze nam spier..olisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekundnik Re: zegarek IP: *.proxy.aol.com 23.11.03, 03:57 Gdybyś kupił Big Bena, miałbyś się czym chwalić. A pobieda ci już nie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: zegarek IP: *.30.230.226.Dial1.Atlanta1.Level3.net 23.11.03, 04:27 ja mam zegarem w aucie, ale nie wiem jak ustawiac czas, to pozni mi sie dokladnie o trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen mylycyi Re: zegarek IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 23.11.03, 05:00 widzicie koty zaje..ane ze nie dali wam przepustki to wcale nie musicie byc agli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: zegarek IP: *.client.comcast.net 24.11.03, 02:23 Omega Speedmaster gold Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: zegarek 24.11.03, 02:42 Timex. Dostalem za darmo w podziece za zaprenumerowanie Time Magazine. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: zegarek 24.11.03, 03:54 Mam trzy, ale zadnego nie nosze, wiec nie pamietam jakich sa marek ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: zegarek 24.11.03, 04:07 to-znowu-ja napisała: > Jak wiadomo jest oznaka prestizu. Jaki macie, albo jaki chcielibyscie miec? > Ja planuje zakup Rado (jeden z tanszych modeli). A wy? Chcialbym miec... lista jest dluga. Pare modeli Tag Heuer, Breitling, Baume & Mercier na pewno. Rolexy i Omegi mi sie nie podobaja, a Rado troche za bardzo niewiescie. W realu poprzestaje na Tissotach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś