Gość: VIP-1 Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) IP: *.mt.sfl.net 09.12.03, 16:23 kto ci takich bzdur nagadal? zawsze mowilem ze te dyskusje z lolem zle sie skonczyc moga Odpowiedz Link Zgłoś
petrokrzych Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) 09.12.03, 16:37 nie piszesz ciekawie dowcipnie i zawsze w odp. czasie (w przeciwienstwie do innych hehehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) IP: *.mt.sfl.net 09.12.03, 16:39 your lips are turning brown, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) 09.12.03, 16:41 hehe, masz depreche i potrzebujesz grupowego wsparcia ? sa sprawy na ktore nie ma lekarstwa. ale zawsze cos moze zaprzatnac uwage... miejmy nadzieje, ze np robot znow nam sprawi niespodziankiem i zawita na nasze lamy.... alob cos w tym stylu. i wszystko bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ktore znaczenie wybrales? IP: *.mt.sfl.net 09.12.03, 17:00 troll n : (Scandinavian folklore) a supernatural creature (either a dwarf or a giant) that is supposed to live in caves or in the mountains v 1: circulate, move around 2: cause to move round and round; "The child trolled her hoop" 3: sing the parts of (a round) in succession 4: angle with a hook and line drawn through the water 5: sing loudly and without inhibition 6: praise or celebrate in song; "All tongues shall troll you" 7: speak or recite rapidly or in a rolling voice Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: errata 09.12.03, 17:08 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > troll > > n : (Scandinavian folklore) a supernatural creature (either a dwarf or a > giant) > that is supposed to live in caves or in the mountains > v 1: circulate, move around > 2: cause to move round and round; "The child trolled her hoop" > 3: sing the parts of (a round) in succession > 4: angle with a hook and line drawn through the water > 5: sing loudly and without inhibition > 6: praise or celebrate in song; "All tongues shall troll you" > 7: speak or recite rapidly or in a rolling voice > 8: a member of Forum Polonia, whose mental capacity is sharply limited. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Tak 2 09.12.03, 17:27 > > 8: a member of Forum Polonia, whose mental capacity is sharply limited. Zupa sam sobie odpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Tak 2 IP: *.mt.sfl.net 09.12.03, 17:38 a ciebie co dzisiaj ugryzlo? bo chyba nie nosisz jakiejs starej zadry w sercu Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: VIP co jest 09.12.03, 19:37 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > a ciebie co dzisiaj ugryzlo? > bo chyba nie nosisz jakiejs starej zadry w sercu ja se zartuje, nie dla Zupy 8, tylko dla wszystkich matolkow, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Tak 2 09.12.03, 17:41 ALE DALES GADUPY! TO NIE JA, TO WALDI TY SLEPA KOMENDO. DALEJ JUZ MOZESZ NIE PISAC. A W OGOLE PO CO TE ZWODY USZAMI? PRZESTAN WYSTEPOWAC INKOGUTO I PODPISUJ SIE "DUPA" Z OTWARTA PRZYLBICA. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Soup 09.12.03, 19:47 soup_nazi napisał: > ALE DALES GADUPY! TO NIE JA, TO WALDI TY SLEPA KOMENDO. DALEJ JUZ MOZESZ NIE > PISAC. A W OGOLE PO CO TE ZWODY USZAMI? PRZESTAN WYSTEPOWAC INKOGUTO I PODPISUJ > > SIE "DUPA" Z OTWARTA PRZYLBICA. > Sie porobilo, Gadupa zalana w trupa, VIP tyz sie chyba kopnal ciut ciut Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) 09.12.03, 18:11 zup nie jadam czesto.. fasolowa jednak..grochowke..ewentualnie pomidorowa z lanym ciastem.. lubie.. soup_oj..bym wolal zamiast nazi jednak.. nazi sie za zle kojarzy..oj tez ale zawsze mozna powiedziec.. oj! ciec..odzwierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Czy ja jestem trollem? (ntx) IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.12.03, 18:55 Trollem nie jestes , Ciff zapomnial zupe przyprawic dzisiaj ,... Byle co jesz , byle co gadasz ,... Troche ziol , posolic popieprzyc do smaku , troche smietanki , siurp , siurp ,... Humm ,... Not bad , not bad Odpowiedz Link Zgłoś