bruno5 30.07.09, 21:01 Ciocia lat 82 zapisala mi pokazny domw Toruniu.Ile ciocia pociagnie ? tak wiec na emeryture wybieram sie do Polski.Jestw domu 6 pokoi wynajme 5 studentom i bedzie dodatkowa forsa.Bruno jest w czepku urodzony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Re: Emerytura tylko w Polsce 30.07.09, 21:15 tak mienie przesiedlenia juz masz w kraju ile to tych kontenerow wyslales jadac na 4 tygodniowy urlop?? bruno czy Twoja rodzinka w Kanadzie wie cos na temat "cioci" z Torunia bo o POWROCIE DO KRAJU NIE MIALA ZIELONEGO POJECIA he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 30.07.09, 21:25 dzzisaj trzezwy przeciez jest hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 bruno im to powiedz he,he,he 30.07.09, 21:38 Material Filmowy TVN24: www.tvn24.pl/2249753,12690,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
robson.5 Torun paskudne krzyzackie miasto 02.08.09, 11:40 wiekszosc ludzi, to potomkowie Krzyzakow: nieuzyci i wredni. nie chcialbym tam nawet po smierci lezec...... Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Emerytura tylko w Polsce 30.07.09, 22:15 hehehehehehehehehehe bruniak masz racje jestes w czepku urodzony dzieki cioci gdyby nie ona bylbys tylko nieudacznikiem, kompletnym zerem masz powody do dumy buahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 01:19 mineta, a skad taka pewnosc ze pociagniesz dluzej niz ciocia? przedsiemwzioles "pewne kroki"? telefonik do lodzi zostal wykonany? z twoich cholesterolem, czerwona geba to pewnie miazdzyca.... watroba to same wrzody... tak naturalnie to , mineta, na dwoje babka wrozyla, hehe moze jeszcze ciocia dostanie w spadku po tobie kontener goovna, czyli wszystko co zostanie po twoim marnym zywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 05:33 jotek wrzody na watrabie ?oczym ty bredzisz?podszkol sie w medycynie Odpowiedz Link Zgłoś
alles_betrug Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 15:40 kurde, a skad ty o tym wiedziales? Nawet ja to przeoczylem, heheh. Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 01.08.09, 03:19 wiesz medycyne siem kiedys robilo heheh Odpowiedz Link Zgłoś
alles_betrug Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 04:52 od kiedy masz jeden pokoik wolny? Szukam malej kawalerki z niekrepuajcym wejsciem dla samotnego emigranta z dwoma kotami (jeden lata mi luzem w glowie). Wiem jak wykalibrowac destylator do badania zawartosci cukru w cukrze oraz mam jeszcze pare luznych srubek ktore tupaja mi rytmicznie w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 05:32 juz byl taki jeden,ktory badal zawartosc cukru w cukrze hehe nie pamietam,jak to sie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
alles_betrug Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 15:46 Ja- to jest -cek Fedorowitz w roli Marysi w filmie Poszukiwany Poszukiwana... peb.pl/komedie-komedie-romantyczne/101281-rapidshare-poszukiwany-poszukiwana-1972-a.html Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 01.08.09, 03:18 hehe to nie federowiCZ mierzyl cukier w cukrze hehe filmoteka siem klania CZ.... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 14:29 bruno5 napisał: > Bruno jest w czepku urodzony. nie w czepku tempaku, tylko w berecie Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi ontek 01.08.09, 03:29 wiem,ze do poniedialku rano sRORZuWka zamknieta,jednak mam do ciem propyzcje ,badz tak laskaw i odwrODZ beret na dOgam strone bo ciem antenka w plat czolowy uwiera,zmien lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Emerytura tylko w Polsce 31.07.09, 23:28 bruno5 napisał: > By miec dom jebaliscie 30 lat.Bruno ma za frico.To jest > szczesciarz.Znowu Was wyruchal.Lezy sprzedaje cybuchy ma kase i dom > w Polsce.Ciocia jeszcze zyje ale juz moge mieszkac.Jednak poczekam > jeszcze 5 lat.Cicia na pewno w tym czsie sie przekreci.Jest tez 1200 > m kwadratowych pieknego ogrodu do tego domu.Jak Wy terz wgladacie > taki Bruno.............. Powinienes zyc w poczekalni, Bronek. Poczekales troche (no praktycznie cale zycie) i bach domek po cioci, poczekasz jeszcze deko i bach, buty po wujku, a moze i caly garnitur... zembow hehehe Poczekasz z 10 minut i bach, klient w McDonaldsie pod twoim glodnym spojrzeniem niedojada resztki burgera i mozesz sie nawdupczac za frico. Ty masz leb Bronek, w czapce rodzony hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi sciur 01.08.09, 03:25 a przyszlo ci to kiedys do twego ryzego i bezzebnego lba,ze niektorzy to maja szczescie i hehe jaja a ty cale zycie musiesz siem wgryzac w portugalski tylek hmmmm przepraszam,moze to CHinski mial byc, chyba za duzo pije a tak vice i verssa gdzie siem moge napic wilka szmidta? dziekuje ci z gory za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Mineta, nie mierz wszystkich 31.07.09, 23:29 swoja miara. bruno5 napisał: > By miec dom jebaliscie 30 lat.Bruno ma za frico. ► Ja wybudowalem dom bedac jeszcze studentem na Politechnice Warszawskiej na wydziale, ktory dal mi taka mozliwosc. To nie jest marne 110 m kw. Znalo sie Architekta miasta Warszawy, to i bylo zatwierdzenie planu i "nieprzepisowego metrazu". Plac z pieknymi swierkami i innym bluszczem tez jest. To wszystko jest do mojej dyspozycji. To jest > szczesciarz.Znowu Was wyruchal. ► TY nie jestes w stanie kogokolwiek wyruchac oprocz swojej baby. Lezy sprzedaje cybuchy ma kase i dom > w Polsce.Ciocia jeszcze zyje ale juz moge mieszkac.Jednak poczekam > jeszcze 5 lat.Cicia na pewno w tym czsie sie przekreci.Jest tez 1200 > m kwadratowych pieknego ogrodu do tego domu.Jak Wy terz wgladacie > taki Bruno.............. ► Ano byc dziadyga to nie jest takie proste. Takim trzeba sie urodzic. Zawsze liczysz na ciocie i wujkow i innych zamiast liczyc na siebie. Co bedzie, jesli ciocie skleroza rabnie znienacka i zapomni o minecie? Liczysz sie z tym, bo to w podeszlym wieku bardzo mozliwe. Jednym posunieciem wymaze cie z testamentu, takie przypadki sie zdarzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Mineta, nie mierz wszystkich 01.08.09, 02:52 To nie jest marne 110 m kw. Potwierdzam, mój ma przynajmniej z garażem 250 metrów, a gomułkowo poprawnie wpisane w rejestr było 110, a to werandy, balkony, piwnice i co tylko z garażem na zewnatrz. Naprawdę trzeba było być ślepcem, żeby podczas inspekcji tego nie widzieć. Bruno ma to szczęście,że paczki na Wigilię posyłał, a nie figę z makiem, jak to niektórzy co im manna z nieba sypnęła, ja w tej samej sytuacji matka jeszcze żyje, ale nie potrafię temu zapobiec (ma klucz od skrzynki), niech jej wpadnie rachunek za gaz czy prąd to sama zapłaci z renty. I spore mieszkanie mi przepisała i zawsze przypomina, że to moje jest. Bo to Polska i rodzina na pierwszym miejscu, czy mi sie to podoba czy nie, a mi sie to podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi no waldusiu kochany 01.08.09, 03:31 to juz chyba znamy twoja droge do raju hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Emerytura tylko w Polsce 01.08.09, 03:26 jotek hmmmm chyba ,ze motylica ale to tez nie wrzody hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Emerytura tylko w Polsce 03.08.09, 19:49 Bede lezal w cioci przepraszamw moim ogrodzie i palil cygaro za 25 zlotych i popijal koniakiem za 200 zl butelka.Bede u siebie.Bede mila wesolo bo studenci beda na pokojach i pani basia bedzie przychodzila sparzatac i gotowac >Stara zostawie w trej Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś