Dodaj do ulubionych

WORLD IDOL

25.12.03, 22:22
DRODZY POLACY NA EMIGRACJI MAM NADZIEJE ZE WASZYCH KRAJACH NIE BYL EMITOWNY
WORLD IDOL. JAK NIE STETY BYL TO BEZ WYPOWIEDZI KUBY W. JURORA Z NASZEGO
PIEKENGO KRAJU, KTORY OSMIESZYL NASZ NAROD PRZED MILIONAMI LUDZI!
NAPISCIE CZY W WASZYM KRAJU PUSZCZCZANO WYPOWIEDZI WSZYTKICH "JUROW" CZY
TYLKO KILKU WYBRANYCH?
PZDR I ZYCZE WESOLYCH SWIAT
Obserwuj wątek
    • Gość: gen mylycyi Re: WORLD IDOL IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 25.12.03, 22:32
      bedzie u nas o 8 wieczor to z tow. palkownikiembedziemy ogladac
      pijac kolejnego szampana i pogryzajac przepysznego pieczonego mylycyanta
      • Gość: sharky Re: WORLD IDOL IP: *.dsl.pipex.com 26.12.03, 00:02
        Mialem wlasnie rozpoczac nowy watek na ten temat ale ktos mnie ubiegl.
        Ogladalem ten program ze znajomymi i naprawde wstyd mi bylo za polglowka jurora
        z Polski a fragmenty wyboru PopIdola w Polsce byly po prostu zalosne. Nie
        wspomne o pyskowce pomiedzy polska 'gwiazda' a polskim jurorem. To byla
        kompletna kompromitacja Polski.
    • Gość: Hanna Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 00:06
      W Toronto bedzie emisja za 2 godziny. Naprawde jest sie czego wstydzic?
      • Gość: z Irlandii Re: WORLD IDOL IP: *.dsl.netsource.ie 26.12.03, 01:11
        ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!pomocy!!!!!!!!!!!wlasnie to widzielismy przed chwila!!!
        slyszeliscie jak skomentowal to Simon Cowell,angielski judge:przepraszam za
        tego "moron" z POlski,czyli debila z Polski!!!!!
        najgorsze ze mial racje!!!!
        dobrze nasza polska reprezentantka Alex byla madrzejsza od tego idioty!!!
        przynajmniej mowila,a nie czytala z kartki!!!!!!
        zenujace!!!
        nie powinno sie to obejsc bez konsekwencji,sam prezydent Polski powinien
        zaingerowac i Wojewodzkiego pociagnac do odpowiedzialnosci za to co zrobil dla
        wizerunku Polski tak publicznie przed calym swiatem!!!!!

• Gość: adwd Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 02:17
          totalny wstyd.DEBIL
          • Gość: qderq Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 02:21
            jak ja ludziom jutro w twarze spojrze...wstyd wstyd wstyd...
            • Gość: ada Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 03:03
              no nasza zaspiewala..nawet niezle...niestey zachowanie ciagle wschodnio
              europejskie...wstyd..tego debila jurora ktory ubiera sie w lumpeksie i ma
              krzywe zeby+ plus czyta jakajac sie zkarki powinno sie rozstrzelac.Za kule
              niech zplaci rodzina...niby europa ale cigla wschodnia..szkoda...
              • Gość: dachychicago Re: WORLD IDOL IP: *.proxy.aol.com 26.12.03, 03:12
                kompromitacja
                • Gość: qwd Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 03:36
                  hahahahahahahahahahahahahaha
                  myslalem ze ten kretyn z polski juz nic glupszego nie wymysli hahahhahha
                  no ale wymyslil hahahahaha wszyscy jurors juz go nienawidza..kurwa mac co za
                  kompromitacja
                  • Gość: qeq2 Re: WORLD IDOL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 03:45
                    DEBIL Z POLSKI tak powiedzial o jurorze z polski juror z USA ..caly swiat to
                    slyszal...Ok chlopaki ostani gasi swiatlo...zaorac to kurewskie nieuzytezcne
                    pole
                    • Gość: mariuszk8 Re: WORLD IDOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 11:47
                      Drodzy rodacy z zagranicy!
                      Jestescie strasznie zakompleksieni!
                      Za wszelką cenę uważacie, że Polska powinna dostosowywac się do
                      światowych "standardów" po to, by wasi zakłamani sąsiedzi z Was się nie
                      śmiali! Kompletnie nie zauważacie tego, że ten cały wczorajszy program to
                      tandeta i żenada! Czemu Polska ma się dostosywać do świata? Już wolę żeby było
                      na odwrót. Widać to choćby po naszym programie "Idol". Ten program to klasa w
                      porównaniu z Niemcami, Anglią, RPA, Arabią smile, Holandią itd. itp.
                      • corka_anny wreszcie ktos normalnie napisal 26.12.03, 13:38
                        podciagaja sie zeby im dali lepiej po d.
                      • maciejowy Re: WORLD IDOL 26.12.03, 13:46
                        to ze byl tandetny to wiemy ale ze Jakub W. mowil o Samoobronie, Wodce,
                        dzinsach to juz kompromitowalo jego czyli nas Polakow a nie program
                        pzdr
                        • corka_anny Re: WORLD IDOL 26.12.03, 13:56
                          Maciejowy, jak mnie moze kompromitowac facet ktorego ja nie znam? Jak Kaczynski
                          byl na pierwszych stronach gazet to co ja mialam z tym wspolnego zeby sie
                          wstydzic, nawet zebym sie nazywala 'Kaczynska'?
                      • Gość: jamn Re: WORLD IDOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:10
                        popiertam kuba wypadl najlepiej!polska rzadzi!przynajmniej nie podlizywal sie
                        do wszystkich.....bo po co?
                    • Gość: bea Re: WORLD IDOL IP: *.dial.kolumbus.fi 26.12.03, 15:00
                      debile to chyba sa tu na forum. Wojewodzki byl naprawde ok. Opiniowanie nie
                      polega na wlazeniu w d. bez sr. poslizgowego. Ja go popieram- Kuba tak
                      trzymac!!! Tak naprawde to ci inni go obrazali- i nie tylko jego ale i nas-
                      Polakow. Poza tym Idolem dla wielu moze byc np ktos spiewajacy metal i g. ich
                      obchodzi, ze wg jurora z USA pasuje tylko sugarpop
        • Gość: down under... Re: WORLD IDOL IP: 203.27.209.* 30.12.03, 15:41
          Z calej tej tandety-polski juror Kuba byl najlepszy i najbardziej wygladajacy
          jak normalny chlop. Cala reszta to jak niedorobione cioty (sic Willy & Grace to
          klassa-TV show). Australijska mala tlusta ciota ...gdzie to kurwa
          znalezli...wyglada to jak Dame Edna junior...jedna albo dwie jego stekajace
          pisniczki jada caly dzien na Channel 10...Normalne - show bussines to ciotki-
          ale musza byc z klasa nie ...
    • Gość: G Re: WORLD IDOL IP: *.client.comcast.net 26.12.03, 03:54
      Wlasnie to widzialem,ale wstyd....Jak mozna bylo kogos takiego jak Wojewodzki
      tam wyslac!!!!Kompletna kompromitacja...Powinien za to poniesc jakas
      odpowiedzialnosc!!!!
    • Gość: Malina Re: WORLD IDOL IP: *.home.cgocable.net 26.12.03, 04:09
      Czy ktos moze napisac o co wlasciwie poszlo. przyznaje ,ze nie ogladalam choc
      widze ,ze nie mam czego zalowac. Czy mam od dzisiaj chodzi kanalami?
      • Gość: jot-23 Re: WORLD IDOL IP: *.nyc.rr.com 26.12.03, 04:13
        > Czy ktos moze napisac o co wlasciwie poszlo. przyznaje ,ze nie ogladalam
        choc
        > widze ,ze nie mam czego zalowac. Czy mam od dzisiaj chodzi kanalami?

eee nic sie nie stalo, po prostu typowo polskie zachowanie, slaby angielski,
        wygorowane mniemanie o sobie, "specyficzne" poczucie humoru (typu zagadywanie
        do zagranicznych kontestantow po polsku), no i ogolnie arogancja....hehe watek
        nadaje sie do "po czym poznac polaka za granica"

• emre_baran no co wy Janek? 28.12.03, 19:52
          Najwieksza kompromitacja to chyba wiedizec co to jest ten IDOL? A moze sie
          mi[y]le. Czy wysublimowane jewropjeskie gusat nie powinny przy koniaku, osnuci
          dymem cygar ogladac tanca brzucha uwdzierz innej rozwki egzotycznej aczkolwiek
          wyszukanej? Ja rozumie jakies temtejszona ajland, ale idol? o co tu chodzi i
          dlaczego chlop z polski?
    • dreptak2k Ogladanie Idola 26.12.03, 04:11
      Whoever wants to be insulted deserves to be.
      • Gość: wd Re: Ogladanie Idola IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 04:18
        caly ten world idol jest do kitu.Zgraja nieudacznikow i tyle.Zalosny
        spektakl.Tan juror to zwykle chamsisko ze sloma w butach.Fakt ze wszyscy
        wykonawcy byli do dupy nie upowania tego kluna do takiego zachowania.Ot polska
        ciemnota, zakopleksienie i dziadowstwo
    • Gość: Kalifornia Re: WORLD IDOL IP: *.oc.oc.cox.net 26.12.03, 05:59
      Co za f$%^# moron ten Polak.
    • corka_anny O co chodzi?! 26.12.03, 07:03
      Kto jest Wojewodzki i co on takiego zrobil? Co to jest za konkurs na idola?!
      Dziekuje.
      • Gość: nina Re: O co chodzi?! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 26.12.03, 07:09
        i dlaczego wyskoczyl z polskim? jak rozmawial z Alex? I ta wodka na poczatku.. znowu
        Polska=wodka
        • ertes Re: O co chodzi?! 26.12.03, 07:16
          Debil.
          • corka_anny Re: O co chodzi?! 26.12.03, 13:39
            OK, a ja jestem corka Anny.
    • Gość: Serek69 Re: Naga prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 08:11
      No i widać jaka ciemnota i poklask dla kultury masowej panuje na zachodzie.
      Wszyscy są jednakowi i jednakowo beznadziejni. A kiedy ktoś próbuje to
      zdemaskować - być może w sposób niezbyt łagodny - od razu zostaje napiętnowany
      przez społeczeństwo, nawyzywany od debili itd. Kuba Wojewódzki był poprostu
      szczery, ale i odrobinę niewdzięczny bo to w końcu polska edycja Idola
      wypromowała jego osobę. W każdym razie nie można mu zarzucić stronniczości,
      tak jak jurorom z USA i Wielkiej Brytanii którzy byli równie niegrzeczni i
      zachowywali się tak jakby ich kraje były pępkiem świata, a narody - wybranymi.

• Gość: nina Re: Naga prawda IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 26.12.03, 08:22
        On byl szczery? a kiedy, przepraszam? moze wtedy jak czytal wszystko z kartek? Naprawde
        szczery i spontaniczny.
    • Gość: Kasia Re: WORLD IDOL IP: 213.216.85.* 26.12.03, 09:27
      zawsze uważałam że moi rodacy za granica sa zakompleksieni ale to co tu wypisujecie to już jakiś szczyt.
      Naprawdę aż tak bardzo was rusza jakis wygłup Kuby woj3ewódzkiego na miernym konkursie?
      Całkowity brak dystatnsu. Ciekawe
      • vulgar2 Napiszcie qwa o co chodzi? Co qwa powiedzial? 26.12.03, 10:05

Nie ogladam tutaj (juesej)) tego. Ale rozpaliliscie moja ciekawosc
        do bialosci. Tiwi z reguly nigdzie nie ogladam.
        Co on qwa, powiedzial?
        Pozdr.
        • vulgar2 P.S. I kto on qwa jest? 26.12.03, 10:10
          • abstrakt2003 qwa to właściwe określenie dla niego! 26.12.03, 10:44
            To jest taki dziennikarzyna co to ludzi w programie TV Idol bezczelnie obrażał.
            A dużo, dużo wcześniej wyleciał z rrójki (taka stacja radiowa kiedys bardzo
            dobra) wyleciał za branie forsy od zespołów za dobre recenzje.
            Mówiąc krótko: kawał Ch..a i sk......na!
            • vulgar2 Dzieki abstrakt. Ale co on qwa powiedzial? 26.12.03, 11:22
              abstrakt2003 napisał:

" To jest taki dziennikarzyna"

Dzieki. Jestem qwa zobowiazany za kto on qwa jest.
              Ale napisz jeszcze co on qwa powiedzial. I w jakim
              qwa kontekscie.
              Pzdr.
              • abstrakt2003 Nie napisze bo nie oglądałem tego pajaca. 26.12.03, 13:42
                Po jego występach w polskiej edycji Idola spodziewałem się kompromitacj.
                Ale z tego co słyszę to przeszedł samego siebie:
                podobno okazało się że niezna angielskiego
                podobno kazał komuś nieznającemu polskiego powatarzać słowo "zajebiście"
                podobno proponował komuś wódkę!
                Chyba już wystarczy!
                • corka_anny Re: Nie napisze bo nie oglądałem tego pajaca. 26.12.03, 13:44
                  i znowu gadasz jak nawiedzony. Nie wiesz co ten czlowiek zrobil i dlaczego a
                  trzepie cie jak chodnik na witrze.
                  • abstrakt2003 Ja jego możliwości z pierwszej edycji Idola znam. 26.12.03, 13:48
                    Ten człowiek nie posiada wiedzy fachowej. Jedya rzecz która go wyróżnia to
                    chamstwo w stosunku do uczestników.
                    I jeszcze ta sprawa z przed lat. Pisanie recenzji za kasę od zespołów.
                    Wyleciał wtedy z Trójki.
                    • corka_anny Re: Ja jego możliwości z pierwszej edycji Idola z 26.12.03, 13:54
                      powtarzasz sie. Nigdy nic nie ukradles?
                      • abstrakt2003 ?????????????????????????????????????????????????? 26.12.03, 14:08
                        Nie ukradłem!? A skąd to pytanie w wątku o Wojewódzki?
                        Czy to takie dziwne że niczego nie ukradłem?
                • vulgar2 Ok, dzieki abstrakt. Wystarczy, qwa, wystarczy. 26.12.03, 20:55
                  abstrakt2003 napisał:

"Chyba już wystarczy!"

Absolutnie qwa wystarczy. Dzieki.
                  • Gość: jamn Re: Ok, dzieki abstrakt. Wystarczy, qwa, wystarc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:19
                    a co ty caly czas qwa gadasz?slowa jednego sie nauczyl
                    hehehehehehehehhehehehehe siegnij po slownik bose ale jajo
              • corka_anny Re: Dzieki abstrakt. Ale co on qwa powiedzial? 26.12.03, 13:43
                Ja sie tez nie moge dopytac. Jakas zmowa opetala Polakow za granica i nie chca
                nic powiedziec. Facet musial im cos niezle powiedziec. Nie rozumiem co ich
                jakis podrzedny program rusza i po co oni tagie glupie programy ogladaja?
                Myslalam ze kazdy z nich oglada jakies ambitne programy w ich krajach a oni sie
                zajmuja jakims 'drobnycm sk.' wg ich slow. Smieszni ci co co sie przefarbowali.
            • warchol3 Re: qwa to właściwe określenie dla niego! 29.12.03, 22:44
              abstrakt2003 napisał:

> To jest taki dziennikarzyna co to ludzi w programie TV Idol bezczelnie
              obrażał.
              > A dużo, dużo wcześniej wyleciał z rrójki (taka stacja radiowa kiedys bardzo
              > dobra) wyleciał za branie forsy od zespołów za dobre recenzje.
              > Mówiąc krótko: kawał Ch..a i sk......na!

JEST ON ZYDEM W KONCU - JAKUBEK MUSIAL POLSKE ZGNOIC
      • Gość: aoifa Re: WORLD IDOL IP: *.dsl.netsource.ie 26.12.03, 14:24
        brak dystansu,to ty chyba masz jego za duzo!!
        ten program ogladalo 100 mln ludzi 100 MILIONOW LUDZI na calym swiecie
        czy wiesz co to jest wizerunek kraju????????
        konkurs byl mierny,zgadza sie,tym bardzie jurorzy powinni trzymac klase i
        kulture
        kazdy byl kulturalny i mial klase kazdy,przynajmiej umial ocenic,bo umial
        mowic,OPROCZ ZWYKLEGO CHAMA WOJEWODZKIEGO
        powinien dostac od wladz polskich zakaz wyjazdu z kraju za to na
        zasze!!!!!!!!!!!
        to my sie na obczyznie staramy jak mozemy bedac ambasadorami swojego
        kraju,robiac co mogac aby obalic streotyp POLAKA ciemnoty i czlowieka znikad a
        taki wojewodzki debil w jeden wieczor pozamiata swym prostactwem na caly swiat
        BRAK MI SLOW!!
    • Gość: mysz Re: WORLD IDOL IP: *.abhsia.telus.net 26.12.03, 10:33
      Uwazam, ze bardzo trafnie zopiniowal wystep Anglika.
      Caly ten show jest zenujacy, lacznie z z jurorami.
    • rupel Re: WORLD IDOL 26.12.03, 11:16
      Nie ma się czego wstydzić za Wojewódzkiego, jego wypowiedzi na temat tych
      tandetnych wykonań były na ogół bardzo trafne. Chamstwem natomiast błysnął
      juror z USA obrażając Wojewódzkiego i jeżeli ktoś ma się wstydzić, to
      amerykanie za ten wybryk swojego jurora.
    • Gość: z Re: WORLD IDOL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 12:38
      Światowy Idol to nudna żenada.
      Fatalny montaż - ukazywanie wybiórczo wypowiedzi jury, brak prowadzących
      dla "całego świata",
      tylko wmontowanie Maćka Rocka - niezbyt udane.
      Uwielbiam Kubę, ale jego znajomość angielkiego ograniczona do "I love you, I
      love you" wykrzyczanego do Norwega,
      też nie napawała dumą. Oprócz przeuroczej Niemki i w miarę normalnego
      Kanadyjczyka,
      wśród jury dominowali zblazowani faceci po 50-ce
      Amerykanin - Simon Cowell był jadowicie i wyniośle złośliwy - jeszcze do
      strawienia, ale Brytol siedzący
      obok niego i usiłujący go naśladować, był fatalny...

Wykonania: Belg i Norweg byli wspaniali. Ja jeszcze z powodów osobistych
      kibicowałem Alexandrowi z Niemiec
      (który strasznie się zdenerwował) i Jordance... Kelly z USA to już prawdziwa
      gwiazda - wspaniały głos, a Will Young - totalna porażka.
      To miało być "Light my fire", a on zaśpiewał to tak jakby chciał, jakby
      ukochana osoba zgasiła ten ogień...

"WORLD IDOL" to show z pretensjami do Eurowizji. Nawet punktacja będzie
      identyczna (12 pkt dla najlepszego).
      Ale zapewne Eurowizją nie będzie. Kuba powiedział, że WORLD IDOL przypomina
      Eurowizję. Błąd! Eurowizja wyglądała
      tak w latach 80-tych. Dziś każda piosenka jest inna. Na 26 piosenek są 3-4
      ballady.
      Zresztą tegoroczna zwyciężczyni - Sertab Erener z Turcji - to najlepszy dowód
      na potwierdzenie tego.
      • Gość: lolita Re: WORLD IDOL IP: 62.233.197.* 26.12.03, 13:43
        Zaczne od tego, ze sam montaz tragiczny! Takiej amatorszczyzny dawno nie widzialam! Nie trzeba byc profesjonalista, zeby zauwazyc
        te cala kaszane:
        1. decor i dzwiek, gdy spiewali wystepujacy zupelnie inny niz ten, w ktorym grano wstawki Macka. Niech ktos mi wytlumaczy po co takie
        udawactwo?
        2. Komentarz z poszczegolnych krajow z lektorem angielskim, a na to nalozony nudny glos polskiego lektora! Nie mogl tego czytac
        dynamiczny Maciek.
        3. Kiepski montaz wypowiedzi jurorow. Czyzby na temat kazdego "idola" wypowiadal sie tylko Wojewodzki?

Dzieci w podstawowce chyba zrobilyby lepszy program! KASZANA TRAGICZNA!

A co do Wojewodzkiego: o dziwo, z jego "gustem", co do wystepujacych troche sie zgadzam, ale poziom chamstwa reprezentowany
        przez Kube powalil mnie i znokautowal. Kubus, od dzis jestes dla mnie wypierdkiem naszej "pop kultury". Wszystko mozna zrobic, ale
        odrobina klasy by sie przydala, a tu takie badziewie, ze az ciarki przechodza i nudnosci mam.

CALe to przedsiewziecie po prostu zalosne i tyle.

Caluski
        Lolita
        • corka_anny Re: WORLD IDOL 26.12.03, 13:53
          wreszcie cos powiedzieliscie: to taka Eurowizja! A dlaczego ten juror nazwal
          kolege po fachu devilem i to publicznie? Kuba jamby byl madry to powinien go
          oskarzyc o miliony i by wygral. W koncu nie jest nielegalne (w USA) byc
          moronem, nie jest nielegalne mowic do kogos w jezyku ktorego druga osoba nie
          rozumie, ALE JEST NIELEGALNE NAZWAC KOGOS MORONEM!!!!! Kuba. oslarz go o duza
          forse, znajdzie sie 10 prawnikow i WYGRASZ SPRAW. A przynajmniej, jak juz spisz
          na pieniadzach i nie chesz tej forsy, to kaz przez prawnika wyslac mu list aby
          publicznie cie przeprosil bo jak nie to... Zobaczysz jak zacznie cienko spiewac
          i jak sie zaraz nauczy szacunku do Polakow.

Amerykanska kuktura 'pozwala kazdemu chcianic co chce i na glos' a jedyna
          kontrola to wlasnie prawo na takich skurwieli jak ten juror amerykanski.
          Ciekawe ze zaden z was przyszywanych Amerykanow, w czysciutkich lakierkach w
          piatek po poludniu, w koszulkach z monogramami, pachnacymi cala perfumeria, i
          slicznie wygladajacy: LECICIE JAK STADO I ZADEN Z WAS nie zauwazycl ze swobody
          obywatelskie zostaly NARUSZONE> Ja, babam nie wiedzac nic o temacie zaraz to
          zauwazylam. A WY?! Zglupieliscie widac od tego latania z jednej strony plotu na
          druga! Zglupieliscie od jedzenia scierwa w pudelkach i zglupieliscie od
          wydatkow. Cieszy mnie jak pomysle jakie wy macie rachunki do placenia teraz po
          swietach zeby utrzymac sie lekko pod woda.
          • Gość: jot-23 Re: WORLD IDOL IP: *.nyc.rr.com 26.12.03, 13:58
            hehe ruszylo cie pastuchu...to dobrze... i pewnie jeszcze nosisz poortmonetke
            na pasku.
            • Gość: palkownik mylycyi Re: WORLD IDOL IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 26.12.03, 14:52
              ogladalismy z generalem i wydaje sie nam to co pokazal tow. z kolchozu
              to tylko potwierdzenie ze glupota tow. nie zna granic
              ale najlepsze to ze znajduja sie mylycyanty co to im sie podoba
              tak trzymac tow.jak ktos nas z tow. gen . zapyta jaka nasza narodowosc bedziemy mowic ze turecka
              • corka_anny do Jot-23 i do tow palkownika 26.12.03, 15:11
                drogi panie jot-23! Nic mnie nie ruszylo tylko nie wiedzialam o co chodzi.
                Myslalam ze mowicie o jakims miedzynarodowym Wisniewskim czy co a tu jakis
                czlecyna 'odwazyl' sie nagadac do 'samego jurora Hamerykanskiego z
                NAJPRWDZIWSZEJ HAMERYKI!!!". I co on takiego powiedzial?! Nie wazne, bo wazne
                jest zostal nazwany publicznie 'moronem' a za to grozi powodztwo CYWILNE w tak
                wielce demokratycznym kraju w jakim wy zyjecie. I wy, obricy swobod
                lobywatelskich NIC NIE MOWICIE, tylko 'o, jano, powiedzial wiesniakowi ze
                MORON, heheheheehe' A jakby to byl czarny to by zaraz sie podnisol rejwach ze
                czarnych bija, a jakby to byl zyd to zaraz by byly organizacje zydowskie
                organizacje w kolejce po mamne! A tak, jakis 'zayebany' polaczek, to szlag go
                trafil! Toz to przecie moron i kazdes obie mogl zobaczyc!! A swoja droga, to
                myslalam ze macie wiecej rozumu i nie ogladacie takiego scierwa telewizyjnego
                jak rowniez calej innej masy pdobnych programow. Widac u was telewizja nap.la
                24/7 zeby swoje wyrwac za labonament!

A portmonetke na sznurku to widzialam w USA> Nosza na takim metrowym lancuchu
                przeczepinum do spodni i jak zlodziej laps za te cenne klucze to sie po metrze
                zaraz nagle zatrzyma i zechce reszte spodni, co nie?! I widzialam takie z
                szekla doczepiona do spodni a na niej klucze od 20 szafek narzedziowych i
                calego domostwa! Ale nie wiem czy to byli Polacy bo za dobrze mowili po
                angielsku. Jeden sie gibal z nogi na nogi i mowil 'jam JOT, Jam JOT' a nikt go
                nie rozumial o czym ten biedny czlowiek belkotal.

Skoncentruj sie na temacie: to ze Wojewodzki jest moronem to twoja sprawa w to
                wierzyc ale jako obronca ucisnionych zauwaz rowniez niestosownosc i wielkie
                chamstwo tego nadczlowieka, jurora USA> W koncu naprawde ACLU cJDL czy jaczejka
                powinny sie o tej sprawie wypwiedziec. To jest Ameryka ktora nie toleruje
                ponizania drugiego czlowieka, czy nie tak?! To jest okazjadla Polonii nauczyc
                wszystkich zeby DRUGIM razem tak sie NIKT nie wyrazil o Polaku, NAWET jak jest
                MORONEM, nie uwazasz?
              • Gość: team Re: WORLD IDOL IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 15:23
                Mam nadzieje, ze po tej kompromitacji sciagna z anteny Polsatu "Moron Show"
                tego prymitywa i potwierdzi sie powiedzenie - nie ma tego zlego co by na dobre
                nie wyszlo.
                • Gość: gen mylycyi Re: WORLD IDOL IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 26.12.03, 15:28
                  wam mylycyanty glupota potrzebna jest jak powietrze bez tego nie potrafilibyscie zyc
                  ile psow zabilo sie o bude po programie macie tow. jakies statystyki
                  • corka_anny Re: WORLD Moron Palkownik 26.12.03, 15:37
                    tys sie chyba czlowieku pozamienial z dupa na glowe, bo majaczysz jak 3 latek
                    ktory sie zerznal w majtki.
    • Gość: Skrzypek Re: WORLD IDOL IP: *.pl / 213.134.165.* 26.12.03, 21:05
      forum.wprost.pl/ar/?O=331482&NZ=25
      • corka_anny Re: WORLD IDOL 26.12.03, 22:04
        piekne, naprawde wspaniale. A jaka glebia wypowiedzi, prosto z ludu. Lud sie
        burzy! Czy mozna by tu poprosic kilku tych panow ktorzy tak dobrze znaja
        retoryke forumowa aby przyszli zajeli sie panem Maczajacym, BA???
        • abstrakt2003 Re: WORLD IDOL 26.12.03, 22:28
          A ty co rodzian jakaś czy co?
          To jak go ktoś nazwał to mnie g... obchodzi. Ważne że jest skończonym idiota
          bez zasad i poczucia sprawiedliwości, że jest skrajnym egocentrykiem i że ten
          debil zrobił obciach Polakom
          • vulgar2 Szlag by qwa trafil te osobiste wycieczki. 27.12.03, 01:58

Witajcie,
            jak wspomnialem, tiwi nie ogladam zadnej. Ani tu ani tam. Czasami njusy
            tylko. Nikt qwa nie moze obrazic mojej godnosci narodowej z wyjatkiem mnie
            samego. Generalnie wisi mi co ktos gdzies powiedzial. I nie podniecam sie tym.

Moje pytanie do ogladajacych i podniecajacych sie bylo kto to qwa jest KW
            i co on qwa powiedzial i w jakim kontekscie?
            Na pierwsze pytanie uzyskalem przyblizona odpowiedz. Dziekuje.
            Pozostaje mi teraz sie tylko qwa dowiedziec co on qwa powiedzial/zrobil,
            ze zrobila sie taka qwa zadyma. Krotko, w punktach, prosze. Pretty pliz.
            Dotychczas qwa nie wiem. Mimo przekopania sie qwa przez te wszystkie
            qwa zakompleksione posty atakujace sie qwa wzajemnie.
            Po co to qwa komu ?

Jednym z moich noworocznych zyczen jest qwa to aby qwa polskie lobby
            bylo jednym z najsilniejszych na swiecie. Latwiej by sie qwa zylo.
            Na moim qwa malym odcinku to wlasnie qwa staram sie robic.
            Qwa pomozcie. Na ch.j ciagle sie qwa klocicie, klotliwe assholes.

Pozdrowionka,
            vulgar.
            • vulgar2 Re: Szlag by qwa trafil te osobiste wycieczki. P.S 27.12.03, 02:05

P.S.
              Same qrwa fakty prosze.
              Bez qrwa zadnego komentarza.
              Pzdr.
            • starypolonus Re: Szlag by qwa trafil te osobiste wycieczki. 27.12.03, 02:11
              mysle ze aby odpowiedziec ci na twoje pytanie trzeba by miec transkrypt jego
              wypowiedzi,poniewaz facet mowil tak niewyraznie i dwoma jezykami ze dopiero po
              pewnym czasie docieral do mnie sens jego wypowiedzi.Powiem ze zadnych trudnosci
              nie mialem natomiast ze zrozumieniem calej reszty jurorow czy
              wykonawcow ,wlaczajac nasza nastolatke .Czyli tego nie da sie opowiedziec to
              trzeba bylo zobaczyc.Ja uwazam ze on robil to specjalnie aby wywolac
              kontrowersje.Uwazam ze nasladowal to co Simon robil w USA nim uzyskal pozycje .
              PO prostu gra ..
              • starypolonus Re: Szlag by qwa trafil te osobiste wycieczki. 27.12.03, 02:13
                do przedstawicielki usa powiedzial cos w sensie
                I want you under my x-mas tree
                • rectum_stretcher I to bylo chamskie?! 27.12.03, 02:26
                  Czy wy ludzie zwariowaliscie? Ta babka mu sie normalnie podobala i chcial
                  dymac. Co w tym zlego? Juz nie dymacie?
                  • vulgar2 Ok, Kuba W. - rest in peace. 27.12.03, 02:43

Dzieki,
                    transkryptu qrwa nie bede szukal. Ogladal tez qrwa nie bede.
                    Odnosze wrazenie, ze sens najogolniejszy teraz qrwa mam.
                    Jego odzywka do Amerykanki to qrwa troche niewlasciwy na forum publicznym
                    i na pewno niechciany przez nia komplement. I nic qrwa wiecej.
                    Moze juz damy mu qrwa spokoj?
                    Pzdr,
                    vulgar.
                • Gość: Kan_z_oz Fakty dla vulgar2 IP: *.mega.tmns.net.au 27.12.03, 03:06
                  Nie ogladalam od poczatku. Wlaczylam tuz przed wystepem Polki. Zaspiewala,
                  dostala komentarz od pierwszego jurora, podziekowala. Drugi byl Polak, ktory
                  powiedzialdoniej cos w stylu; wiem ,ze nie moge powiedzic nic zlego o twoim
                  wystepie gdyz boje sie,ze Polacy zestrzeliliby moj samolot(po polsku).
                  Alex odpowiedziala (tez po polsku) cos w stylu, ze go nienawidzi za to co
                  powiedzial innym uczestnikom konkursu. Po tej agresywnej wymianie zdan,
                  nastapilo ogolne oglupienie na twarzach innych jurorow i widzow w studio.
                  Prosba o przejscie na jezyk angielski. Alex potwierdzila tym razem po
                  angielsku 'I hate him' (nienawidze go). Wywolalo to ogolna konsternacje,
                  wywolana poprzez emocje jakie byly w tej dyskusji. Angielski juror skomentowal
                  wybuch Alex; cos w stylu "Maybe you are loved in Poland but in here there are
                  11 contestants and 10 loosers". Ktorys z jurorow rowniez po tym 'wybuchu' Alex
                  powiedzil; 'must be something in Polish water' (cos musi byc w polskiej
                  wodzie, znaczace w tej sytuacji, ze jeden glupek to przypadek, dwoje to
                  regula).Szkoda, ze Alex dala sie wciagnac w ta 'pyskowke', intencje byly
                  dobre ,ale tlumaczenie niezreczne.
                  Nastepnie byl jakis glupawy komentarz Polaka, ten z wodka, nie wiem o co mu
                  chodzilo.
                  Po ktoryms z koleji 'madrym' komentarzu amerykanin powiedzial, ze wszyscy maja
                  dosyc glupich komentarzy Polaka. Nie slyszalam czy ktos nazwal go bezposrednio
                  moronem. Wiecej juz Polaka nie pokazano.

Nic wiecej nie moge napisac, byl niezrozumialy po Polsku i angielsku,
                  prowokujacy, glosny i zalosny w wygladzie i zachowaniu. Jesli mial na celu
                  wywolac sensacje, to mu sie to w pewnym sensie udalo.
                  Przypomnial mi sie stary kawal; 80 -cio letnia ksiazna wyprawila urodziny,
                  zaprosila dostojnych gosci. Postanowila, ze w tak pamietnym dniu musi zrobic
                  cos niespotykanego. Zdjela ubranie i przebiegla nago przez sale gdzie odbywalo
                  sie przyjecie. Pierwszy odezwal sie ksiaze; "czy ktos zauwazyl co to bylo?"
                  Baronowa odpowiedzial; "mysle, ze to byla ksiezna w bardzo pogniecionej
                  sukience".

• vulgar2 Re: Fakty dla vulgar2 . Thanks Aussie. 27.12.03, 03:36

Dzieki Aussie,
                    jestem qrwa zobowiazany. Absolutely.
                    Myslalem, ze moze qrwa wojne wypowiedzial jakiemus panstwu w Europie.
                    Glupawe te qrwa niezyczliwosci na wizji. Musial byc qrwa niezle spiety.
                    I to sie pewnie qrwa widzialo.
                    Cheers,
                    vulgar.
                  • starypolonus Re: Fakty dla vulgar2 27.12.03, 04:51
                    Nawet Bog byl w to wmieszany podczas wymiany zdan pomiedzy wojewodzkim a Alex
                    mowila ona cos aby
                    • starypolonus Re: Fakty dla vulgar2 27.12.03, 04:59
                      WAZNE JEST TO ZE kane potwierdza moje spostrzezenie ze niewielu z nas
                      kojarzylo o czym on mowil a nawet jak skojarzylo to z pewnym opoznieniem.Nie to
                      ze jestem wolnomyslacy ,bo nie mialem problemu ze zrozumieniem innych.
                      Jakos nie moglem zrozumiec rodaka a czasami nie wiedzialem co i w jakim
                      jezyku on mowi.Byc moze trzeba go poznac blizej aby docenic jego dowcipy.Mam
                      wrazenie ze nie bylem osamotniony w moim zagubieniu sie podczas jego komentarzy.
                      • vulgar2 Dziekuje qrwa raz jeszcze. 27.12.03, 05:09

Jestem pewien, ze Pan Bog sie nie wtracal.
                        Zajety byl swiatecznym sprawami.
                        Tobie tez jestem qrwa zobowiazany.
                        Mam teraz qrwa dwie opinie.
                        Wystarczy juz qrwa o K.W.
                        Pzdr.
                      • Gość: Kan_z_oz Zolte zeby IP: *.mega.tmns.net.au 27.12.03, 05:29
                        Nie bylam w stanie skoncentrowac sie na tym co mowili. Pamietam glownie zolte
                        zeby Kubusia i Alex. Gwiazdy pop przechodza poprzez tygodniowe eliminacje, czy
                        nikt nie zwrocil uwagi? A moze poniewaz Kubus mial zolte to byly eliminowane
                        te z bialymi. Prosty do skorygowania defekt niezmiernie wazny, szczegolnie gdy
                        ktos pracuje lub ma zamiar w tym biznesie.
                        W czasie Australijskich eliminacji, bylo wiele kontrowersji gdy jedna z
                        uczestniczek zostala publicznie skrytykowana za nieodpowiedni wybor sukienki.
                        Jeden z sedziow powiedzial, ze w pop biznes gdyby tylko glos sie liczyl to
                        Kylie M. nie sprzedawalaby milionow plyt. Dodal tez, ze wazne jest wszystko;
                        glos, talent, wyglad i umiejetnosc przyciagania publicznosci. Mysle, ze
                        wchodzi w to tez stan uzebienia.
                        Ten komentarz zostal sprowokowany przez posty na ten zoltych zebow u Polonusow.
                        Pozdrawiam Kan - fanatyczka zadbanych zebow
                    • Gość: mysz Re: Fakty dla vulgar2 IP: *.abhsia.telus.net 27.12.03, 05:04
                      No ,ale przyznacie chyba wszyscy, ze Anglik spiewal jak
                      rozkapryszony pederasta?Norweg i Belg byli najbardziej
                      normalnymi postaciami w tym cyrku.Sedzia amerykanski
                      z mdlaco angielskim akcentem tez taktem nie blyszczal, takze
                      nie rozumiem waszego oburzenia na Polaka.Wesolych Swiat zycze.
                      • vulgar2 Re: Fakty dla vulgar2 27.12.03, 05:13
                        Gość portalu: mysz napisała:

" rozkapryszony pederasta"

Nie wiem jak spiewa rozkapryszony pederasta.
                        Qrwa nie wiem rowniez jak spiewa nierozkapryszony.
                        To nie jest qrwa moj rodzaj spiewu.
                        Pzdr.
                        • Gość: mysz Re: Fakty dla vulgar2 IP: 154.11.108.* 27.12.03, 05:35
                          To ty cioty w zyciu nie widziales?
                          • vulgar2 Re: Fakty dla vulgar2 27.12.03, 06:57

Spiewajacej qrwa nie.
                            • corka_anny Re: Fakty dla vulgar2 27.12.03, 07:20
                              Pozdrawiam Kan - fanatyczka zadbanych zebow

Kan, tak o tych zebach bo juz przedtem bylo. Czy wiesz ze ludzie maja zeby
                              roznego koloru i jest to geenetyczne? Czy wiesz ze bieluchne naturalnie zeby
                              krusza sie psuja szybciej niz te 'zolte'? A wybielanie to tez nie jest takie
                              za zdrowe chociaz przyznaje wyglada olsniewajaco. Pozostaje wyrywanie i
                              koronki. Nie podejrzewam ze Kuba ma zolte zeby bo nie myl ich przez rok. Acha,
                              a twoja uwaga insynuowala ze Kuba zebow nie myje i nie jest fanatykiem
                              szczoteczki. Uderz w stol zaraz ktos powie.
                            • Gość: mysz Re: Fakty dla vulgar2 IP: 154.11.108.* 27.12.03, 09:14
                              To malo jeszcze w zyciu widziales.
                              • vulgar2 Pozdrowionka dla myszy. 27.12.03, 10:54
                                Do ciebie qrwa pisze myszko,
                                Subtelnosci uchodza twojej mysiej uwadze.
                                O.....dol sie wiec i klec swoje pol zdania
                                pod innym adresem.
                                Pies ciebie tracal.
                                vulgar.
                                • corka_anny Re: Pozdrowionka dla myszy. i ode mnie tez 27.12.03, 11:54
                                  zawsze pisniesz tak jakbys cierpiala na szczekoscisk. Pierwszym razem jak cie
                                  przeczytalam to bylo to zabawne ale po raz n-ty to mam wrazenie ze majaczysz
                                  jak lekko poturbowana. Pies te zdechla mysz tracal, qrva.
                                  • vulgar2 Re: Pozdrowionka dla myszy raz jeszcze. 27.12.03, 12:04

Nie pamietam aby qrwa zbudowala kiedys cale zdanie.
                                    Piszczy pol zdaniami spod kamyka qrwa gdzies z Kanady.
                                    Mysia jej qrwa mac.
                                    Kot ja tracal (eufemistycznie).
                                    Pozdrowionka.
                                    • Gość: mysz Re: Pozdrowionka dla myszy raz jeszcze. IP: 154.11.98.* 28.12.03, 01:03
                                      Spodziewalam sie takiej to wlasnie intelektualnej
                                      riposty.Czy wy naprawde spodziewaliscie sie elabotatu
                                      na ten temat?Pozdrawiam puste glowki.Oj!Ale sie rozpisalam!
                                      • corka_anny Re: Pozdrowionka dla myszy raz jeszcze. 28.12.03, 06:45
                                        A ty co, przechodzisz mutacje, qrva, transcendentalna, ze sie tak zacinasz,
                                        qrva?
                                        Wsadz swoj ogonek w mysia pizde, qrva, zeby cie ktos nie posunal w dziure, qrva.

Z eksterminacyjnym pozdrowieniem, qrva. (tak w sferze teoretycznej, qrva).
                                      • vulgar2 Re: Pozdrowionka dla myszy raz jeszcze. 28.12.03, 07:49
                                        Gość portalu: mysz napisał(a):

"Spodziewalam sie takiej to..."

To dobrze myszko. Niczego sie nikt po tobie qrwa nie spodziewa
                                        sadzac po twoich dotychczasowych postach.
                                        Wcisnij sie qrwa glebiej pod kamien i nie zaczepiaj qrwa ludzi.
                                        Pies z kotem ciebie qrwa tracal.
    • Gość: sisi Wojewodzki to burak i prostak IP: 80.50.13.* 27.12.03, 15:31
      Jeszcze przed wizyta Kuby w Anglii niezle sie musialam tam w wakacje wstydzic
      za to z jakiego kraju pochodze, ale po popisach tego prostaka predko tam znowu
      nie pojade. Wszystkie inne kraje zdolaly wyslac jurorow wladajacych jezykiem
      angielskim, tylko w 40 milionowej Polsce nie udalo sie takiego znalezc. Zamiast
      tego reprezentowal nas burak i prostak w postaci blazna Wojewodzkiego, ktory
      nie potrafil sklecic jednej konstruktywnej opinii, tylko plawil sie w
      samouwielbieniu i pogardzie dla wszystkich innych tam zgromadzonych. Cala
      Europa i tak traktuje nas jak cwokow i burakow, a wysylajac tam Kube jedynie
      potwierdzilismy, ze opinie o Polakach wcale nie sa przasadzone. Reszta jurorow
      patrzyla na niego z najwieksza pogarda, a po gwizdach na sali smialo mozna
      wywnioskowac, ze tylko on wlasne teksty uwazal za zabawne. Piekna wystawil nam
      laurke, nie ma co. Zenujace.
      • star15 Re: Wojewodzki to burak i prostak 27.12.03, 17:47

sisi ,sisiumajtko w pampersach.kim ty jestes ,ze musisz za kogos sie wstydzic.
        kto szczylowo na ciebie uwage gdziekolwiek zwraca i kogo ty reprezentujesz?
        puknij sie w ten bezmozgowy lepek.kogo obchodzi zdanie takiego tumana jak ty.
        Czym sie podniecasz nieszczesna ofiaro bledu przemyslu gumowego.
        • Gość: gen. palkownik Re: Wojewodzki to burak i prostak IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 27.12.03, 18:04
          to ze buraczanych kretynow jest w kolchozie na kopy to jest fakt
          drugim faktem jest ze reszta matolow nie widzi w tym nic zlego
          i to juz zaczyna byc grozne straszenie ludzi glupota
          tak trzymac tow.
          i zebyscie zdobyli wszystkie medale w Atenach, bedziecie dla swiata banda debili
    • Gość: Nath Re: Inni tez sie wstydza! Paranoja... IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 27.12.03, 18:36
      Przegladnelam kilka angielskich i kanadyjskich forum zeby sie dowiedziec co
      mowia o Kubie. Najbardziej rozzaleni byli dyskutanci na forum fanow Will'ego
      Younga ale to chyba bylo do przewidzenia smile

Na forum kanadyjskim znalazlam pare opinii pozytywnych (ze ich rozsmieszyl i ze
      ogolnie mial racje). A najsmieszniejsze jest to ze inni tez wstydza sie za
      swoich sedziow! Widzialam komentarze Kanadyjczykow utrzymane dokladnie w tym
      samym tonie co niektore komentarze Polakow na tym forum - ze ich sedzia sie
      zblaznil, ze byl za ostry, ze oni sie teraz beda musieli wstydzic przed
      swiatem, itd. Oto probki:

ctv1.ctv.ca/message_board/topic.asp?TOPIC_ID=33662&whichpage=2
      "A lot of the other countries singers were alright, even good, but the Canadian
      judge didn't seem to think so. Even the polish judge whom all the other judges
      were making fun of was making a good comment or two. Is this the kind of person
      that we want representing Canada?! I feel totally ashamed of him!!"

"I totally agree with Miss Bailey the Canadian judge was a joke,"

"I must say that watching 'world idol'was nothing but a bad joke. I thought
      there would be some very good performances and some semblance of fairness with
      the judging. I hoped that 'Farley Flex' would be representing Canada, as he is
      the most sincere and truthful judge that we had in CI...instead we put
      in 'Zack' who made a royalpersonof himself and totally embarrassed this country
      as a representative. He is only out to make a name for himself, and he dragged
      down the reputation of Canadians with his self-serving, simon-wannabe, comments
      and insults. "
      smile)
      Simonowi tez sie dostalo.

Takze rodacy - relax! Bez paniki. Tym bardziej ze nie widzialam ani jednego
      komentarza w stylu "co za kretyni mieszkaja w tej Polsce ze takiego sedziego
      wyslali" - nie, nawet ci ktorzy Kube znienawidzili czepiali sie po prostu jego
      samego a nie Polakow.
      • Gość: Zorro Facet dal ....ciala , delikatnie mowiac IP: *.vc.shawcable.net 28.12.03, 06:00
        ale czego spodziewac sie po takim zydzie polglowku ?
        • gapka najlepiej wyslac te wypowiedzi na forum 28.12.03, 07:19
          do wojewodzkiego i do pracodawcy jego.
          • starypolonus Re: najlepiej wyslac te wypowiedzi na forum 28.12.03, 14:52

www.worldidol.tv/images/home/set.jpg
            • ckdezerter Re: najlepiej wyslac te wypowiedzi na forum 30.12.03, 13:27
              Ten World Idol to jedna wielka tandeta w Amerykanskim stylu, Wojewodzki po
              prostu powiedzial szczerze i bez ogrodek co sadzi o takim show, w pelni sie z
              nim zgadzam. A co do chamstwa to gorszego wsiuna niz ten Wasz amerykanski
              juror jeszcze nie widzialem.
              Ale coz cale spoleczenstwo amerykanskie uwielbia tandete i wioche, a
              przyjezdni z Polski i Ameryki Płd. najbardziej w tym celuja.
              • profes79 Re: najlepiej wyslac te wypowiedzi na forum 01.01.04, 21:34
                Owszem - idol to tandeta. Ale nawet piętnując tandetę można to zrobić w słowach
                kulturalnych i w sposób kulturalny. A jak widac i slychac bylo KW tego
                zabraklo. Co zreszta nie dziwi. W polskiej edycji Idola wybijal sie chamstwem.
                BO jak nie mozna sie pochwalic fachowoscia i znajomoscia tematu, to jakos sie
                trzeba sie wypromowac. Wyslanie wojewodzkiego bylo bledem - nawet nie ze
                wzgledu na jego poziom zachowania, ale na poziom znajomosci jezyka - czy w tym
                kraju nie ma ani jednego solidnego fachowca (nawet od popu) znajacego jezyk???
    • Gość: corgan Re: WORLD IDOL IP: *.astra-net.com 07.01.04, 21:58
      Niestety siedze w Polsce i mam te ceche [a moze wade?] ze nie jestem
      zakompleksiony jak wiekoszosc mlotkow polonijnych no w kazdym razie na tym
      forum.

Ogladalem World Idol. Poziom wykonawcow byl denny. Ewidentnie i po chamsku
      przez jurorow z USA i UK byl lansowany citowaty Will Young. Jego
      wykonanie "Light my fire" bylo tragicznie beznadziejne. O co chodzi? O
      KASSSSSEE!!!!! Stwierdzenia typu "jestescie wspaniali bo sprzedalismy iles tam
      milionow plyt" dobitnie o tym swiadczy. Mozna odpowiedziec "jedzcie gówno. 100
      milionów much nie może sie mylic!". Wojewodzki nie byl chamski dla mnie ani
      przez minute. Natomiast ten Simon z USA byl. Sory ale Wojewodzki nie wyzwal
      nikogo od glupkow i kretynow. Co zrobil ten Amerykanin... A za co? Za to, ze
      Kuba osmielil sie zjebac [i slusznie zreszta] Angola za to wykonanie, a ze on
      byl czarnym koniem, wiec Mr. Simon sie wsciekl.

Abstrachujac od wyzwania Kuby - zbesztal Belga za wyglad i repertuar [w koncu
      na Zachodzie to byl PopIdol a nie NirvanaIdol] i rzucil "skoro jedynym Twoim
      fanem jest ten gosc z Polski to o czyms swiadczy", zjebal jurora z Libanu,
      wysmial wyglad Norwega "gdyby nie Idol nigdy byc nie dostal konktraktu
      plytowego z takim wygladem". No tak, bo kontrakty dostaja beztalencia w rodzaju
      Niemca czy tego Angola?

Jestesmy juz po wynikach World Idol. I co??????? Na Wojewodzkiego wyszlo!!!!! I
      to on mial racje. Zwyciezyl Norweg, 2 miejsce Amerykanka, 3 miejsce Belg.
      Niemiec na przedostatnim miejscu. Faworyt tego wyscigu Will Young - miejsce 5.

Moze ciezkim do strawienia problemem dla Polonii jest wymówienie publicznie w
      telewizji slowa "dupa" i "zajebiscie". No coz... w telewizjach anglojezycznych
      co roz padaja "fucki" w roznych przypadkach i jakos to nikomu nie
      przeszkadza... A slowo "dupa" nie stalo sie czescia kultury masowej. "Fuck"
      jest miedzynarodowe hehe

Jesli Wasze zakompleksienie nie pozwala Wam dostrzec pewnych spraw, kto jest
      chamem a kto nie to ja juz nie moge wam pomoc. Ale moze Amerykanie wyyslili
      albo wymysla jakies tabletki na zakompleksienie? W koncu 15 milionowa Polonia
      na calym swiecie to niezly rynek zbytu no nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka