Dodaj do ulubionych

nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-dazy.de

IP: 213.77.9.* 19.02.04, 16:29
nie rzucac prosze takimi adresami bez ostrzeżen do cholery!!!
po takich rzeczach nie moge spac
to mnie bynajmniej nie odstrasza, nie do tego zmierzam
twarz umarlaka, ostrzegam, nie warto
chyba ze tylko ja jestem taka wrazliwa
Obserwuj wątek
    • Gość: Dazy Re: nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-da IP: *.chello.pl 19.02.04, 16:48
      Jak bedziesz sie odchudzac to wlasnie Cie to czeka - przykro mi, ale to
      prawda...SMIERC!!!
      • Gość: Anxx Re: nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-da IP: *.use.pl 20.02.04, 15:36
        nie strasz mnie kochanie bo do tego jeszcze mi bardzo daleko a moje postepy w
        odchudzaniu wskazuja, ze osiagne taki stan za jakies... kilkadziesiat lat
        najszybciej
        • Gość: Dazy Re: nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-da IP: *.chello.pl 20.02.04, 16:11
          Oh! To musisz chyba zwiekszyc dawke tussipectu!
          A tak powaznie to serio uwazaj z tym, bo to bardzo oslabia serce. Jesli jestes
          anorektyczka to i tak masz slaby organizm, a jesli wymiotujesz to jest to
          bardzo niebezpieczne, bo serce od samego wymiotowania strasznie jest
          oslabione!!!!
          • angee11 Re: nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-da 20.02.04, 16:22
            jestem anorektyczka-bulumiczka, wymiotuje i biore tussi
            ale twoje zdjecie naprawde mnie nie odstrasza
            probujesz zrobic kariere na forum?
            naogladałam sie juz tylu zdjec... i co z tego?
            czy mozesz sobie wyobrazic, co czuje, co mna kieruje, dlaczego to robie?
            jesli nie to szkoda twego czasu
            • Gość: Dazy Re: nie rzucać takimi bez ostrzezen do cholery-da IP: *.chello.pl 20.02.04, 16:46
              Wiem co Toba kieruje doskonale...moze nie probujesz zrobic kariery na forum -
              tak jak ja...- ale to Twoje slowa oczywiscie - ale probujesz zrobic kariere na
              ulicy, w szkole, wszedzie gdzie sie tylko da, chcesz byc najlepsza! Czesto Ci
              jednak to nie wychodzi..tak jak kazdemu zreszta w zyciu! Nikt nie jest
              doskonaly! I tu znalazlas super wyjscie...Zaczne sie odchudzac...moze sie
              bardziej spodobam..potem drugi krok..zauwazylas, ze super Ci to wychodzi i
              wczyms jestes w koncu dobra, lepsza od kolezanek, ktore waza wiecej!...ale
              niestety..czlowiek jest tak skonstruowany, ze musi jesc..i nie wytrzyma tak
              dlugo..dlatego przestajesz w koncu nad tym panowac, zaczynasz jesc -
              rozpacz!!!! zaczynasz jesc i wymiotowac, chwile jest super, znowu znalazlas
              sposob zeby byc chuda, a do tego jesz co chcesz! Ale po jakims czasie staje sie
              to twoja obsesja...i zdajesz sobie sprawe, ze jestes baaaardzo chora!
              To zdjecie zamiescilam po to - aby mlode dziewczyny wiedzialy ze odchudzanie
              jest zla rzecza!!!! I nie pomaga w odniesieniu sukcesu, tylko prowadzi do
              tragedii!!!!
              • Gość: navia Ukłony dla Dazy IP: 212.33.92.* 20.02.04, 22:22
                Dazy, jestem pełna podziwu... Dzięki Tobie i Tobie podobnym to forum w ogóle ma
                sens.
                • Gość: Dazy DZIEKI NAVIA IP: *.chello.pl 21.02.04, 12:39
                  :), mysle ze w tym co napisalam jest duzo prawdy...
    • Gość: Missy Śliczna młoda dziewczynka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 03:38
      ...z "Egzorcysty", co to ma wspólnego z odchudzaniem? Unikalne połączenie
      laleczki Czaki ze starą zagrzybiałą babą. Ale mi się podoba.

Pozdrawiam. Missy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka