Dodaj do ulubionych

Tłumienie głodu

IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 07.04.04, 22:28
witam słoneczka,jakie metody stosujecie na zabicie głodu,bo ja mam problem z
przedawkowaniem leków na depresje,czasem jak mam strasznego doła to jem kilka
tabletek i mam spokój na jakiś czas,bo albo mnie cholernie mdli,albo zasypiam
na kilkanaście godzin,czasem fajnie jest oderwać się od tego i zasnąć na
dłużej,innym sposobem który praktykuje to picie różnych detergentów tzn.
płynów do prania,płukania czy zmywania,po tym też się czuje fatalnie więc nie
jestem w stanie jeść,wiem że robię źle ale....same wiecie każda z nas szuka
sposobu na to żeby tyle nie jeśc,napiszcie czy wy też tak robicie? a może coś
bezpieczniejszego?pozdrawiam pa
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Tłumienie głodu IP: 193.0.117.* 13.04.04, 12:42
      wystarczy cola-light więcej przeczytaj pod datą4.04.04 pod podobnym, jak twój
      tytułem
      • Gość: flak Re: Tłumienie głodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:18
        Mi pomaga kawa cappucino dietetyczna z magnezem z Mokate.Zabija glod na bardzo
        dlugo.Czasami pije ja tylko na sniadanie,i nie jestem glodna.
    • Gość: Ola Re: Tłumienie głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 17:47
      ja ostatnio zajadam się morelami suszonymi i piję czerwoną kawę
      morele są zdrowe, a tak przesładzają, że mi sie wszystkiego odechciewa:)
      to jest mój kkolejny patent:) na kalorie nie patrezę nawet, co jest nawet
      prawidłowe:) pozdro
      • zerka Re: Tłumienie głodu 13.04.04, 18:11
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> ja ostatnio zajadam się morelami suszonymi i piję czerwoną kawę
        > morele są zdrowe, a tak przesładzają, że mi sie wszystkiego odechciewa:)
        > to jest mój kkolejny patent:) na kalorie nie patrezę nawet, co jest nawet
        > prawidłowe:) pozdro
        Cóż to za wynalazek-czerwona kawa-zdrowsza od zwykłej?Pytam bo mam problem
        kawolizmu.pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: Tłumienie głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:50
          hehe :) chodziło mi czerwoną herbatę:) kawę akurat piłam w chwili pisania,
          pozdro
          • Gość: zerka Re: Tłumienie głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:55
            A czerwona herbi!!!Znam różne opinie na temat jej bukietu -do moich uszu doszła
            nawet wiadomość,że smakuje jak asfalt-wiem też,że spala tłuszcz-w to szczeże
            wątpię.Mi osobiście jako tako przypadłą do gustu.
            Pomysł na zabicie głodu to 1 jajko na miękko/kawa z mlekiem.Woda też oszukuje
            żołądek.Przede wszystkim polecam intensywny wysiłek fizyczny-jak człowiek się
            zmęczy to i jeść się odechciewa ,a tym bardziej zwracać!
            • vistirss Re: Tłumienie głodu 14.04.04, 11:43
              Owoce suszone w duzych ilosciach tuczš,w mniejszych
              przyspieszajš prace ruchów robaczkowych jelit(tu polecam sliwki suszone)

Kawa ma dzialanie przeczyszczajšce , ale takze wyplukuje
              z organizmu magnez,wiec nie nalezy z nia przesadzac!

Czerwona herbata:zalezy od organizmu,niektorzy po niej chudnš,a
              niektórzy maja straszne zaparcia.Zaobserwujcie to na sobie.
              • Gość: hiya Re: Tłumienie głodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 15:03
                Apetyt hamuje tez herbata yerba-mate z ostrokrzewu argentyńskiego. Hmm... a ile
                sztuk suszonych owocow: sliwek/moreli/daktyli mozna zjesc bezbiecznie w ciagu
                dnia, zeby nie przytyc?(i przy okazji jaki bedzie na dluzsza mete efekt
                codziennej konsumpcji garsci rodzynek na sniadanie, np. z bananem i dwiema
                lyzkami platkow owsianych i odrobina mleka? Czy to prawda, ze rodzynki wplywaja
                jakos na koncentracje?!) I jeszcze jedno, czy magnez (np. przyjmowany w
                tabletkach 500mg) zatrzymuje w jakis sposob wode w organizmie? Jesli ktos zna
                odpowiedz na ktores z tych pytan i moze rozwiac moje watpliwosci, z gory thx...
                • Gość: Świadoma Re: Tłumienie głodu IP: *.neolan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:06
                  Na takich metodach ktore wdrazacie w zycie (sama podobne jeszcze 2 miesiace
                  stosowalam) juz niedlugo pociagniecie. Nie schudniecie lecz doprowadzicie org.
                  i psyche do ruiny. Nabawicie sie: rozstepow, cellulitu, przydkiego brzucha ale
                  to tylko przyjemne skutki, tzw. lepsze zlo, bo zmiany jaki nastapia wew.
                  waszego org. beda stanowczo mniej zyczliwe.
                  Mozna jesc i wygladac szczuplutko i piekniutko a mozna nie jesc i wygladac
                  ochydnie i bez vigoru a w dodatku potem czeka albo otylosc albo ... .
                  Pozdrowienia - oczywiscie zycie jest w waszych rekach.
                  Jezeli chcecie fajnie wygladac bez takich katuszy, chetnie podpowiem.
                  Wasz wybor :)
                  • Gość: D Re: Tłumienie głodu IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 15.04.04, 18:43
                    hej Swiadoma,proszę podpowiedz,czekam pa
                    • Gość: Anxx Re: Tłumienie głodu IP: *.use.pl 15.04.04, 19:23
                      kawa
                      cola light
                      rosołek z lyzka tomatu pomidorowego
                      zupki w proszku, mało kalorii a zapełniaja
    • Gość: Dotka Re: Tłumienie głodu IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 15.04.04, 21:11
      Preparat nazywa się "Cafemedar". Kosztuje ok. 40zł (bez recepty).
      Przeprowadzano jakieś badania, podobno skuteczny.Czytalam o nim
      w "Charakterach". Ja zastanawiam się, czy nie spróbować. Na razie pomagają mi
      coca-cola liht, kawa, papierosy, surówka z bialej kapusty i cebuli
      (zapycha),cytryna i gumy miętowe.
      • vistirss Re: Tłumienie głodu 16.04.04, 12:38
        hiya, magnez w tasach ni zatrzymuje wody w org.
        A mnie zapycha kawa z mlekiem i sodzikiem:)

Ps.polecam więcej ruchu niz dotychczas:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka