Gość: nestea Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.crowley.pl 16.07.04, 10:22 no tak, dałam sam temat. Ten rok zaczął się dla mnie parszywie i cały czas taki jest . Stresy i jescze raz stresy. Zawsze przez to duzo jadłam i tyłam, ale od prau dni (kolejne stresujące wydarzenie) nie moge jesc. Kiedy jestem głodna, staram sie zjesc banana, a potem wymiotuje- i to wcale nie specjalnie. Wczoraj siostra, na pocieszenie, zabrała mnie na moją ukochaną pizzę. Zwymiotowałam, ale samym sosem i śliną -przepraszam za dosadne opisy, ale jestem ciekawa o co chodzi. Czy to tylko stres? To juz trwa 4 dzien i cały czas ta ślina- jakieś olberzymie ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 16.07.04, 17:24 cześć,jeśli nie robisz tego specjalnie, wydaje mi się,że nie masz powodów aby sądzić że to bulimia,ta choroba rozwija się miesiącami czy tygodniami.Jednak proponuję abyś zgłosiła się do lekarza,gdyż nie jest to w porządku abyś wymiotowała po posiłku,.Mam nadzueję ,że piszesz prawdę i nie wymuszasz wymiotów.Ja 3 miesiące wymuszałam,i myślałam,że mogę w każdej chwili skończyć,jednak po tym okresie tak już zostało i trwa 3 lata.napisz mi ile masz lat bo to też istotne,pozdrawiam życzę zdrówka pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestea Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:44 mam 25 lat wiec to chyba troche za duzo na bulimie. Zawsze uwazalam anoreksje i bulimie za choroby proznosci. Sama jestem gruba. A z tym wymuszaniem to jest tak, ze...samam nie wiem. Pierwszego dnia poszło samo- po prostu bylo mi strasznie nie dobrze. A teraz jak cos zjem to caly czas mi sie odbija i ide do lazienki no i.... faktycznie, troche wymuszam. Kurde, powalilo mnie zupelnie. Dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 17.07.04, 18:49 na bulimię nigdy nie jest zapóźno,przykro mi to pisać ale to fakt.nie masz 15 lat,i zdajesz sobie sprawę z tego co się dzieję,więc ratuj sie kobietko!! wybierz się w najbliższym czasie do lekarza,może warto zrobić endoskopię? przynajmniej będzie wiadomo czemu Ci jest niedobrze,albo z jakiego powodu Ci sie odbija. I NIE POMAGAJ SOBIE PALCAMI!!! :) ja gdybym mogła cofnąć czas... nigdy bym tego nie robiła,ale wtedy to było super,jadłaś co chciałaś i nie tyłaś,szkoda,że 3 najlepsze lata mojego życia spędziłam w łazience. na początku to nie było kłopotliwe, raz dziennie,teraz dochodzi czasem do 10,jestem szczupła, ale mam cały czas opuchnętą twarz.i co z tego że jestem chuda, jak moje zycie nie ma sensu. trzymaj się cieplutko i zmykaj do lekarza!! aha teraz mam 21 lat.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestea Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.crowley.pl 19.07.04, 08:29 Chodze do lekarza- psychiatry, od niedawna. Kurde, nie radze sobie sama. Dzisiaj zjadłam jednego sucharka no i cały czas leki na uspokjoenie. Jestem albo agresywana albo spiąca, ale spać nie mogę. Bleeeeee nie moge juz ze soba wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 19.07.04, 20:49 kotku,jak masz gg to zostaw mi na tym forum numer.pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 21.07.04, 22:25 jak możesz i masz to prześlij mi swoje gg.pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestea Re: CZY TO JUŻ POCZĄTKI? IP: *.crowley.pl 26.07.04, 09:55 daje Ci maila doniu, bo z gg rzadko korzystam: ineque@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś