Dodaj do ulubionych

REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!!

19.07.04, 10:48
Hamuje apetyt na ok.48 h zapobiega odkładaniu tłuszczu zwiększa metabolizm
lipidów
Nie potrzebujesz kupowac drogiego leku w aptece Wystarczy zakupic w dobrym
sklepie spożywczym przyprawę o naukowo potwierdzonych właściwościach
odchudzających
Obserwuj wątek
    • Gość: smerfeta3 Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:28
      tak z ciekawości chciałabym się ciebie zapytać czy raczej nie złabałaś fazy po
      30g gałki. Bo gałki to raczej używają ci któży chcą złapać fazę. no a o
      właściwościch odchudzających raczej nie słyszałam no ale faza po gałge jest
      nienajgorsz
      • myristicin Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! 19.07.04, 13:28
        Owszem z protokołu badawczego wynika że mogą wystąpić krótkotrwałe efekty
        uboczne w postaci niewielkich zaburzeń percepcji jednakże po ok. 2h nie ma po
        nich śladu a właściwy efekt wspomagający odchudzanie jak było wcześniej
        wspomniane utrzymuje się przeciętnie 48h
        • Gość: kitek Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: *.acn.waw.pl 23.07.04, 20:55
          DZialanie galki:

hyperreal.info/neuro_groove/go.to/sec/131

bynjamniej nie odchudzajace!!!
      • aniaves Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! 19.07.04, 13:39
        Ja sprobowałam i noe zaluje zadnej fazy nie mialam chyba że chodzi Ci o to
        poczatkowe uczucie strucia ale to rzecxywiscie dosc szybko mija gora2-3 g i po
        wszystkim A schudlam jakies 8 kilo z 60 do 52 przez 5 tyg Dziewczyny! naprawde
        warto
    • Gość: Kaprys Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: 212.160.172.* 19.07.04, 14:54
      No dobra, wszystko pięknie. Jestem chętna wypróbować nawet dziś, ale niech mi
      ktoś powie jak to cholerstwo "technicznie" spożyć? Skoro ma być w postaci nie
      zmielonej to jest twarde jak skurczybyk.
      • Gość: elizabeta Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:20
        myślę że nie chodzi o to abyś tą kulkę starła
        Ciekawa jestem rónież.
        • Gość: Kaprys Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: 212.160.172.* 19.07.04, 15:48
          :)a bez tarki to chyba tylko sztuczna szczęka z tytanu :) zastanawiam się nad
          możliwością zrobienia jakiegoś wywaru... Czekamy obie na info.
        • aniaves Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! 19.07.04, 15:50
          Ja rozgryzalam nie jest znowu takie twarde Da sie przezyc
    • Gość: s. Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! IP: *.light.csk.pl 19.07.04, 16:31
      a zmieloną to tak na sucho? czy w wodzie rozrobic?
      • myristicin Re: REWELACYJNY ŚRODEK ODCHUDZAJĄCY !!! 19.07.04, 17:17
        Można w wodzie można na sucho i popijać
        Jak w wodzie to ciągle trzeba mieszać bo inaczej wiórki opadają i pije sie samą
        wode
    • Gość: magdusiaB6 Schudlam po tym 6,5 kilo IP: *.qdnet.pl 19.07.04, 18:35
      Smakuje to delikatnie mówiąc nieciekawie ale jednak działa
      Trzeba zagryzać i zacisnąc zęby da sie znieść potem człowiek sie przyzwyczai
      Pozdrowienia dla grubaskow
      • Gość: smerfeta3 JAK TEGO UŻYWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:25
        a ile takich gałek trzeba zjeść jednorazowo no i jak często??????????????
        • druidka Re: JAK TEGO UŻYWAĆ 19.07.04, 21:40
          Z ta galka to serio czy zartujecie? Na jakiej zasadzie to dziala? Utrata
          apetytu, przyspieszenie przemiany materii???
          A jak dziala, to jem od jutra!
          • kaprys13 Re: JAK TEGO UŻYWAĆ 20.07.04, 11:05
            No dobra! Dziś pędzę w poszukiwaniu tego cudu. Kupuję 2gałki, ale degustację
            podejmę jutro popołudniu. spróbuje pogryżć, a jek sie nie da to zetrę i wypiję.
            Mam tylko nadzieję, że nie będę po tym haftować. Jestem "bulimiczką ze sraczką"
            więc nie obce mi są różne mikstury do połknięcia:)Smak tego cudu opiszę Wam we
            czwartek. Ale chętnie poznam odczucia dziewczyn, które już to stosowały.
          • myristicin 30g raz na tydzień 20.07.04, 11:07
            Po gałce nie odczuwa się prawie głodu ponadto przyspieszone wydalanie zabopiega
            całkowitemu wchłanianiu substancji pokarmowych z jelit przemiana materii jest
            ok 10% szybsza niestety występują lekkie nudności przez ok2-3g Powodzenia!
            • Gość: smerfeta3 Re: 30g raz na tydzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:38
              ale ja nie wiem ile waży jedna gałkano i nie wiem czy 30g to będzie trzy cztery
              czy pięć gałek bo na opakowaniu nie pisze wagi lecz ilość sztuk
              • kaprys13 Re: 30g raz na tydzień 20.07.04, 13:02
                Moja "góru", która rozpoczęła temat pisze, że to są mniej wiecej dwa typowe
                opakowania. Ja chyba pierwszego nia (czyli jutro) będę to zjadała powoli i
                chyba nie na siłę równo 30g.
                • rubia83 Re: 30g raz na tydzień 20.07.04, 13:47
                  Super. musze sprobowac. Mysle,ze dobrze by bylo zmielic w mlynku od kawy, tak
                  juz robie z zielona herbata. rozrabiam z woda i pije..nie zbyt dobre ale da sie
                  wypic.
                  • Gość: isi Re: 30g raz na tydzień IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 17:55
                    podobnie działa trawa, widzialyście krowę z nadwagą?
                    trzeba przezuc jednorazowo dwie garście trzy razy dziennie
                    wfekt uboczny sranie na zielono ale odchudza błyskawicznie
                    • kaprys13 Re: 30g raz na tydzień 21.07.04, 08:48
                      :) uważaj, żeby po tej trawie nie wyrosły Ci takie krowie wymiona :)i łaciata
                      karnacja :)Ja wybieram na dziś gałkę - najwyżej mój facet pomyśli, że całuje
                      się z musztardką serebską :) będzie ciekawie :)a Tobie życzę miłego srania na
                      zielono :)
                      • Gość: Lily Re: 30g raz na tydzień IP: 195.149.86.* 21.07.04, 09:55
                        Chyba sarebską?
    • Gość: s. sprobowalam IP: *.light.csk.pl 21.07.04, 11:20
      znalazlam w domu opakowanie mielonej galki, wczoraj wzielam 2 łyżki, popilam
      woda, ale musialam zatkac nos bo mieloa smierdzi okrutnie, ledwo to zjadlam,
      brzuch mnie nie bolał, wzielam ok 17 i jakos apetytu szczegolnego nie mialam,
      ale moglabym cos zjesc, ale pewnie dlatego, ze za malo wzielam, a zaraz ide do
      sklepu poszukac takiej w calosci :)
      • kaprys13 Re: sprobowalam 21.07.04, 12:55
        Super wieści :) ja tak jak już pisałam mam dziś "gałkę na obiad".
        • Gość: jghu Re: sprobowalam IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 16:24
          kretynki
    • Gość: alcia Re spróboałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:07
      dziewczyny nie wiem jak wam ale mnie po tej gałce omal serce nie wyskoczyło
      przez gardło, w nocy miałam puls 148/min. i dalej się męczę ile to jeszcze
      potrwa???
      • Gość: dietetyczka GAŁKA MUSZKATOŁOWA - NARKOTYCZNE EFEKTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:36
        Do 5 dni:
        hyperreal.info/neuro_groove/go.to/sec/131
        Gałka muszkatołowa zawiera prostą pochodną amfetaminy. Nie wiem dlaczego sie
        narkotyzujecie tą gałką? Nie ma naukowych dowodów na skuteczność gałki. Jedno
        jest pewne, to narkotyk i konsekwencje spozywania gałki są takie jak
        amfetaminy!!!
        • warszawskie_ekskrementy [...] 21.07.04, 19:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: dietetyczka Re: GAŁKA MUSZKATOŁOWA - NARKOTYCZNE EFEKTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:20
            Chyba chodzi ci o skręcalność czyli tzw. stereochemię cząsteczki. Nie bardzo to
            prawda, bowiem ani Amfetamina ani Mirystycyna nie ma centrum chiralnego.
            Różnica polega na odpowiednim podstawieniu amfetaminy by mieć do czynienia z
            mirystycyną. Oba związki są neurotoksyczne w dużych dawkach (owe 30g). Prawdą
            jest, że gałka muszkatałowa wywołuje silne halucynacje i uzależnia tak jak
            amfetamina. Ponadto niszczy mózg i psychikę czlowieka. Poczytaj sobie podany
            przeze mnie powyżej link.
            • warszawskie_ekskrementy [...] 21.07.04, 20:11
            • warszawskie_ekskrementy [...] 21.07.04, 20:16
              • Gość: dietetyczka Re: GAŁKA MUSZKATOŁOWA - NARKOTYCZNE EFEKTY ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:27
                W podanym przez ciebie linku nie ma nic na temat. A 30 gramów gałki to nie to
                samo co 30 g narkotyku w niej zawartemu!
      • warszawskie_ekskrementy [...] 21.07.04, 19:01
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka