Dodaj do ulubionych

a co z adipexem??

IP: 80.51.10.* 29.07.04, 23:50
czy to jest skuteczne?? bo ja już próbowałam czegoś podobnego i mi
niepomogło, coś ktoś z niemiec sprowadzał...jakie są statystyki
skuteczności??
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: a co z adipexem?? IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 11:08
      mi nie pomaga, nie ma żadnych oznak działania opisanego w ulotce lub przez inne
      forumowiczki
      :(((((((
      • Gość: ibi Re: a co z adipexem?? IP: 80.51.10.* 30.07.04, 11:44
        dzięki za odpowiedź, w takim razie jeszcze sie zastanowie za nim kupie. od
        dawna to bierzesz (brałaś) i jak długo??
        • Gość: edzia Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:02
          a mi wrecz przeciwnie ... na drugi dzian zaczelam odczuwac efekty
          jestem na diecie kopenhaskiej i nie mysle o jedzeniu , zmuszam sie by jesc to
          co tam pisza... jestem zadowolona i polecam go bulimiczka (przed zastosowaniem
          jadlam i wymiotowalam po 4 razy na dzien
        • Gość: aga Re: a co z adipexem?? IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:09
          brałam od zeszłego czwartku, czyli po tygodniu zero działania. Mogę żrec jak
          świnia, odczuwam głód i chęć jedzenia. Nie schudłam ni poł grama.
          • Gość: sara Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:19
            Zeby Adipex zadzałaął trzeba mieć w organiźmie odpowiedni poziom pierwiastka -
            litu. Jeśli masz za niski co jest charakterystyczne dla depresji Adipex nie
            zadziała i nie będziesz miała efektów.
            • anastasia27 Re: a co z adipexem?? 03.08.04, 15:03
              To bardzo ciekawe co mówisz. Skąd o tym wiesz? Ja brałam meridię 10 przez dwa
              miesiące i na mnie w ogóle nie działało, ale to nic a nic. Schudłam co prawda 4
              kg, ale to dlatego, że się zaczęłam normalnie odchudzać. Z głodu mnie skręcało
              jak zwykle. No to niby mam efekt, choś zostało mi jeszcze kilkanaście kilo,
              osiągnięty tylko dlatego, że mnie złoóść ogarniałla na ilość wydawanych
              pieniędzy i obawy o szkodzenie zdrowiu. Teraz te same pieniądze co na meridię
              wydaję na aerobik (4razy w tyg.) oraz basen (5 razy). Przynajmniej jak nie
              schudnę to będę zdrowsza i mam trochę frajdy.
              Wydaje mi się, że może masz rację z tym litem. Ja nie mam depresji, ale
              temperament mam raczej z natury melancholijny. Mój radosny kuzyn, który jest
              jednym wielkim uśmiechem i pączkiem schudł 6 kg w dwa tygodnie. Potem przytył,
              bo wiadomo, jest zbyt szcząśliwy na to aby się umartwiać dietą. Tę meridię też
              wziął dla draki, bo mu dali za darmo do wybróbowania. Także odradzam. Jedyne
              zaobserwowane przeze mnie działania meridii to ból głowy, pocenie się,
              kołatanie serca, ogólny niepokój. W pierwszych dniach też lekkie oderwanie od
              rzeczywistości. Zerowe zmniejszenie apetytu i polepszenie przemiany materii.
              • Gość: sara Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:28
                O licie dowiedziałam się od znajomego lekarza. Popytaj swojego, powie ci to
                samo! Pozdrawiam sara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka