Gość: ibi IP: 80.51.10.* 29.07.04, 23:50 czy to jest skuteczne?? bo ja już próbowałam czegoś podobnego i mi niepomogło, coś ktoś z niemiec sprowadzał...jakie są statystyki skuteczności?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: a co z adipexem?? IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 11:08 mi nie pomaga, nie ma żadnych oznak działania opisanego w ulotce lub przez inne forumowiczki :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibi Re: a co z adipexem?? IP: 80.51.10.* 30.07.04, 11:44 dzięki za odpowiedź, w takim razie jeszcze sie zastanowie za nim kupie. od dawna to bierzesz (brałaś) i jak długo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:02 a mi wrecz przeciwnie ... na drugi dzian zaczelam odczuwac efekty jestem na diecie kopenhaskiej i nie mysle o jedzeniu , zmuszam sie by jesc to co tam pisza... jestem zadowolona i polecam go bulimiczka (przed zastosowaniem jadlam i wymiotowalam po 4 razy na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a co z adipexem?? IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:09 brałam od zeszłego czwartku, czyli po tygodniu zero działania. Mogę żrec jak świnia, odczuwam głód i chęć jedzenia. Nie schudłam ni poł grama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:19 Zeby Adipex zadzałaął trzeba mieć w organiźmie odpowiedni poziom pierwiastka - litu. Jeśli masz za niski co jest charakterystyczne dla depresji Adipex nie zadziała i nie będziesz miała efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
anastasia27 Re: a co z adipexem?? 03.08.04, 15:03 To bardzo ciekawe co mówisz. Skąd o tym wiesz? Ja brałam meridię 10 przez dwa miesiące i na mnie w ogóle nie działało, ale to nic a nic. Schudłam co prawda 4 kg, ale to dlatego, że się zaczęłam normalnie odchudzać. Z głodu mnie skręcało jak zwykle. No to niby mam efekt, choś zostało mi jeszcze kilkanaście kilo, osiągnięty tylko dlatego, że mnie złoóść ogarniałla na ilość wydawanych pieniędzy i obawy o szkodzenie zdrowiu. Teraz te same pieniądze co na meridię wydaję na aerobik (4razy w tyg.) oraz basen (5 razy). Przynajmniej jak nie schudnę to będę zdrowsza i mam trochę frajdy. Wydaje mi się, że może masz rację z tym litem. Ja nie mam depresji, ale temperament mam raczej z natury melancholijny. Mój radosny kuzyn, który jest jednym wielkim uśmiechem i pączkiem schudł 6 kg w dwa tygodnie. Potem przytył, bo wiadomo, jest zbyt szcząśliwy na to aby się umartwiać dietą. Tę meridię też wziął dla draki, bo mu dali za darmo do wybróbowania. Także odradzam. Jedyne zaobserwowane przeze mnie działania meridii to ból głowy, pocenie się, kołatanie serca, ogólny niepokój. W pierwszych dniach też lekkie oderwanie od rzeczywistości. Zerowe zmniejszenie apetytu i polepszenie przemiany materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: a co z adipexem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 20:28 O licie dowiedziałam się od znajomego lekarza. Popytaj swojego, powie ci to samo! Pozdrawiam sara Odpowiedz Link Zgłoś